این سایتی که معرفی کردید هرگوشی یکسال گارانتی میده؟بفرما.البته ببخشید این صفحه باز بود .حوصله نداشتم یه ساعت بنویسم امیر اکسپرس
http://bestchina.ir/product/lenovo-golden-warrior-s8
این سایتی که معرفی کردید هرگوشی یکسال گارانتی میده؟بفرما.البته ببخشید این صفحه باز بود .حوصله نداشتم یه ساعت بنویسم امیر اکسپرس
http://bestchina.ir/product/lenovo-golden-warrior-s8
اوهوم.میتونی چت کنی.فکر کنم این موقع ها انلاینناین سایتی که معرفی کردید هرگوشی یکسال گارانتی میده؟
من مگه میخوام یه گوشیو یک دهه نگه دارم؟:general611:نهایتن سه یا چهار سال .تا سه چهار سال دیگه اینا میشن 1100 الانسال حساب نکن به فکر دهه یا قرن باش!
Sent from my A5300 using Tapatalk
اوهوم.میتونی چت کنی.فکر کنم این موقع ها انلاینن
خواستی خرید کنی میتونی منو تو بخش معرف بنویسی.مرسی
من میخواستم همون اول بهتون بگم گفتم شاید اقا امیر (مسئول امیر اکسپرس) ناراحت شن.من که روزی دو سه بار باهاشون چت نکنم خوابم نمیبرهاز خود سایت فروشنده پرسیدم که یک سال گارانتی از خود نمایندگی میده اینکه عالیه....:general707:
در ضمن NFC در حال حاضر توی مترو ها فعاله و کم کم به فروشگاه ها راه پیدا می کنه...
آها اینم بگم فردا گوشی redminote شیائومی توی سایت قرار میگیره.....ازش سئوال کردم از نظر سخت افزاری و امکانات گوشی خوبی هستت......
من میخواستم همون اول بهتون بگم گفتم شاید اقا امیر (مسئول امیر اکسپرس) ناراحت شن.من که روزی دو سه بار باهاشون چت نکنم خوابم نمیبره
من میخواستم همون اول بهتون بگم گفتم شاید اقا امیر (مسئول امیر اکسپرس) ناراحت شن.من که روزی دو سه بار باهاشون چت نکنم خوابم نمیبره
نمیشه.عوضش اطلاعات عمومی بالا میره.من میخوام تعریف کنم میترسم الان بگی توام یکی از اونایی.اون سری یکم از بارثا شاپ تعریف کردم مگه ولم میکردنمیگم زیاد چت کنی خیلی بد میشه ها.............
من بارثا شاپ یه سری سئوال کردم گفتم چرا قیمت گوشی آنقدر گرونه در حالی قیمت دلار متغییره که گفت قیمت ثابت هستت سریع چت را قطع کرد....این نشون میده مدیران فروشگاه تحمل شیندن اینگونه سئوالات نداره سریع چت رو روی کاربران می بنده...:general210::general405:نمیشه.عوضش اطلاعات عمومی بالا میره.من میخوام تعریف کنم میترسم الان بگی توام یکی از اونایی.اون سری یکم از بارثا شاپ تعریف کردم مگه ولم میکردن
من بارثا شاپ یه سری سئوال کردم گفتم چرا قیمت گوشی آنقدر گرونه در حالی قیمت دلار متغییره که گفت قیمت ثابت هستت سریع چت را قطع کرد....این نشون میده مدیران فروشگاه تحمل شیندن اینگونه سئوالات نداره سریع چت رو روی کاربران می بنده...:general210::general405:
دقیقا همینطورهمن بارثا شاپ یه سری سئوال کردم گفتم چرا قیمت گوشی آنقدر گرونه در حالی قیمت دلار متغییره که گفت قیمت ثابت هستت سریع چت را قطع کرد....این نشون میده مدیران فروشگاه تحمل شیندن اینگونه سئوالات نداره سریع چت رو روی کاربران می بنده...:general210::general405:
من کلاهم بیوفته سمت بارثاوا نمیرم دیگه اونور دو تا بچه بی مسئولیت مردم و مسخره کردن... برادرانه میگم خرید نکنید از اونجا اول زبون میریزن بعد حالتونو بهم میزنن از خریدتونمن بارثا شاپ یه سری سئوال کردم گفتم چرا قیمت گوشی آنقدر گرونه در حالی قیمت دلار متغییره که گفت قیمت ثابت هستت سریع چت را قطع کرد....این نشون میده مدیران فروشگاه تحمل شیندن اینگونه سئوالات نداره سریع چت رو روی کاربران می بنده...:general210::general405:
داداش دلیل خرید نکردن از این سایت بگو که بقیه کاربران بدونند که یه موقع اشتباه نکنه....من کلاهم بیوفته سمت بارثاوا نمیرم دیگه اونور دو تا بچه بی مسئولیت مردم و مسخره کردن... برادرانه میگم خرید نکنید از اونجا اول زبون میریزن بعد حالتونو بهم میزنن از خریدتون
با مشخصات که گفتی inew v 3 براتون پیشنهاد می کنم....دوستان براخرید یک گوشی با معیار زیبایی و کیفیت صفحه نمایش و صدا چی پیشنهاد میکنین ؟ اهل بازی و دوربین و عکاسی نیستم فقط همین که از لحاظ ظاهری خوشگل باشه و کیفیت صفحه نمایش و صداش خوب باشه مهمه برام "ممنون
موقع خرید هر چی بگین میگن باشه واست میاریم اصن نمیگفتین هم روش بود موقع دریافت کالا هیچی نمیبینی توش بعدش میکن هدایا بوده و دندون اسب پیش کشی رو نمیشمارن به خود من بعد کلی دیر کرد و نبودن چیزایه جدا که حتی هدایا هم نبوده و پول جدا دریافت کردن میگن ما از کجا بدونیم تو بسته نبوده اونجاست که منفجر میشین بعدشم که گله میکنین اول میگن هر کاری دلت میخواد بکن بعدش میگن براتون جدا سفارش میدیم بعدشم اینقد دروغ میگن امروز و فردا بار نرسید گیر کرده جنس تو لب مرز باور کنید بعد شیش ماه من سه تا گوشی عوض کردم هنوز لوازمشون نرسیده تو سایتشونم موجود نیست و بعد سه ماه بعد از دریافت گوشی راضی شدم پولمو فقط پس بگیرم و یه چیزایه دیگه که نمیخوام و درست نیست اینجا بگم (نمیخوام زیاد شه ) فقط بعد اون داستانا قسم خوردم به خودم که اطلاع رسانی کنم که بقیه این اشتباه رو انجام ندن ... من تجربه مو میگم اختیار با خودتونه ...داداش دلیل خرید نکردن از این سایت بگو که بقیه کاربران بدونند که یه موقع اشتباه نکنه....
خب این شد نصف داستان بیشتر بگو تا بدونند چون کاربران توی خرید و فروش اینترنتی کم می دوند و بیشتر اشتباه می کنن....موقع خرید هر چی بگین میگن باشه واست میاریم اصن نمیگفتین هم روش بود موقع دریافت کالا هیچی نمیبینی توش بعدش میکن هدایا بوده و دندون اسب پیش کشی رو نمیشمارن به خود من بعد کلی دیر کرد و نبودن چیزایه جدا که حتی هدایا هم نبوده و پول جدا دریافت کردن میگن ما از کجا بدونیم تو بسته نبوده اونجاست که منفجر میشین بعدشم که گله میکنین اول میگن هر کاری دلت میخواد بکن بعدش میگن براتون جدا سفارش میدیم بعدشم اینقد دروغ میگن امروز و فردا بار نرسید گیر کرده جنس تو لب مرز باور کنید بعد شیش ماه من سه تا گوشی عوض کردم هنوز لوازمشون نرسیده تو سایتشونم موجود نیست و بعد سه ماه بعد از دریافت گوشی راضی شدم پولمو فقط پس بگیرم و یه چیزایه دیگه که نمیخوام و درست نیست اینجا بگم (نمیخوام زیاد شه ) فقط بعد اون داستانا قسم خوردم به خودم که اطلاع رسانی کنم که بقیه این اشتباه رو انجام ندن ... من تجربه مو میگم اختیار با خودتونه ...
داداش کاری نداره که .برو تو سایت پلیس فتا همینو بگو خودشون سایتو تخته میکنن چون نماد دارهموقع خرید هر چی بگین میگن باشه واست میاریم اصن نمیگفتین هم روش بود موقع دریافت کالا هیچی نمیبینی توش بعدش میکن هدایا بوده و دندون اسب پیش کشی رو نمیشمارن به خود من بعد کلی دیر کرد و نبودن چیزایه جدا که حتی هدایا هم نبوده و پول جدا دریافت کردن میگن ما از کجا بدونیم تو بسته نبوده اونجاست که منفجر میشین بعدشم که گله میکنین اول میگن هر کاری دلت میخواد بکن بعدش میگن براتون جدا سفارش میدیم بعدشم اینقد دروغ میگن امروز و فردا بار نرسید گیر کرده جنس تو لب مرز باور کنید بعد شیش ماه من سه تا گوشی عوض کردم هنوز لوازمشون نرسیده تو سایتشونم موجود نیست و بعد سه ماه بعد از دریافت گوشی راضی شدم پولمو فقط پس بگیرم و یه چیزایه دیگه که نمیخوام و درست نیست اینجا بگم (نمیخوام زیاد شه ) فقط بعد اون داستانا قسم خوردم به خودم که اطلاع رسانی کنم که بقیه این اشتباه رو انجام ندن ... من تجربه مو میگم اختیار با خودتونه ...