شما کجا زندگانی میکنی؟به نظر شما من گوشیه بدون NFC بگیرم بعدا به مشکل بر میخورم؟
نیو از نئو بهتره .ازش ارزون تره + NFC OTG DLNA و حافظه 16 گیگ دارهدوستانی که به زیبایی اهمیت میدن و بدنه آلومینیومی و ضخامت اندک گوشی Neo M1 رو هم در نظر بگیرن
فقط یادتون باشه تک سیم کارت هست
اینا دردش خوردنیه ولی باتری چی؟ای
نیو از نئو بهتره .ازش ارزون تره + NFC OTG DLNA و حافظه 16 گیگ داره
مازندران=> ساری .چطور؟شما کجا زندگانی میکنی؟
Sent from my A5300 using Tapatalk
به نظر شما من گوشیه بدون NFC بگیرم بعدا به مشکل بر میخورم؟
اخه خیلی ها میگن با باتریش کنار اومدن یه جا هم گفته باتری 2800 شو با گارانتی یه ساله میده.ولی در کل بگی اره اینم هست:general601:اینا دردش خوردنیه ولی باتری چی؟
خدا از دهنت بشنوه:general410:نه عزیز اصلا ملاک خریدت رو روی این موضوع معطوف نکن
فعلنا خبری از این تکنولوژی نیست
گوشی قبلیم zopo980 بود ولی با باتری 2000 ی که داشت بازم مشکل داشتم بخاطر صفحه 1080اخه خیلی ها میگن با باتریش کنار اومدن یه جا هم گفته باتری 2800 شو با گارانتی یه ساله میده.ولی در کل بگی اره اینم هست:general601:
راستی گفتی زیبایی .یه نگاه به این بنداز شب خوابت نمیبرهدوستانی که به زیبایی اهمیت میدن و بدنه آلومینیومی و ضخامت اندک گوشی Neo M1 رو هم در نظر بگیرن
فقط یادتون باشه تک سیم کارت هست
درسته باتری خیلی مهمهگوشی قبلیم zopo980 بود ولی با باتری 2000 ی که داشت بازم مشکل داشتم بخاطر صفحه 1080
مصرفش خیلی بالاست
بهتره سمت گوشی دیگه ای بری
بهتره به وزن و خوشدست بودن ولوازم جانبی و ساپورت نرم افزاری هم دقت کنی.سعی کن زیر 160 گرم باشه گوشیتدرسته باتری خیلی مهمه
نظرت درمورد کولپد 7320 چیه؟بهتره به وزن و خوشدست بودن ولوازم جانبی و ساپورت نرم افزاری هم دقت کنی.سعی کن زیر 160 گرم باشه گوشیت
این کیوب 200 گرمه دهن منو صاف کرده
همه چیش کاملهنظرت درمورد کولپد 7320 چیه؟
اره .حتماهمه چیش کامله
فقط بهتره از دوستانی که استفاده کردن کمی تحقیق کنی
اره .خودمم همینو فکر میکنم .یکم از نداشتن ان اف سی نگران بودم که شما میگید اینقدرا هم مهم نیس .او تی جی شم ایشالاه با اپدیتش دست میشهدر حال حاضر در رنج قیمت خودش بهترینه مدل 7320
من میگم ای نیو وی 3 بگیر امکانات آن کامل تر از گوشی هستت....ای نیو وی 3 لامصب به خاطر ان اف سی با او تی جیش داره نظرمو عوض میکنه .کمکککککککک:general410: