چرا کسی محل تاپیک فروغ نمی زاره؟http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif
تو تاپیک فروغ هم در مورد اثارش حرف بزنیمhttp://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif
مرجان میخوای فروغ هم مثله سهراب شروع کنیم قرار بود ساغرجون شروعش کنه ولی خب انگار یادش رفته از اولین شعراش و کتاباش شروع کنیم تا بتونیم تغییراتشو بهتر متوجه بشیم نظرت چیه!؟!؟
پ.ن :راستی آواتوره خوشگلت مبارک باشه.
اره موافقم:blush:فروغ تنهای من
ساغر یادش نرفته ...وقت نکرده:blush:
پ.ن:مرسی.:blush:می بینی فروغ عکسش هم دوست داشتنیه:blush:
داره میگه که گشتم نبود نگرد نیست!!ه جورایی می گه سراغ خیلی ها رفتم ولی همه دنبال لذت های زودگذر هستن...و می گه پیدا نکردم کسی رو که روح رو بخواد
دیگه قسمت اخر شعر کامل می گه حرفش رو
میشه گفت دیگه عشق به معنی واقعی واژه خیلی کمه نه که نباشه ولی خیلی کم میدونی مرجان راه و اشتباه رفته میشه نگاه ها به عشق مشکل داره فک میکنن عشقه میرن سراغش می فهمن نه راه و اشتباه اومدن عشق اونی نیست که فک میکنن.وری که فکر می کنم خیلی ها تو این دنیا اگر حرف از عشق می زنن عشق زمینی و جسمانیه...و یه جورایی تن همدیگرو بیشتر می خوان تا روح...مثل اینکه طرف زیبا رو باشه اولویت خیلی از نگاه های ماست...شده تا حالا یه نفر تو خیابون از کنارمون رد بشه و ظاهر زشتی داشته باشه از دید ما و به جای اینکه بگیم اه زشت بود...فکر کنیم ممکنه یکی از بهترین ادم ها باشه؟!!!
نا آشنا از کتاب اسیر.
شاید اسمه این کتاب یه جورایی اشاره داشته باشه به خوده فروغ یه اسارت یه اسارتی که ازش گریز میکنه.
فروغ در واقع داره درده زن ها رو به خصوص تو جامعه اون زمان داره فریاد میزنه فریاد میزنه که فقط اسارت جسم نیست یه زن بیشتر از همه چی به این نیاز داره که روحش درک بشه وجوده حقیقش خواسته بشه نه جسمش و این خواستن و تو شعراش فریاد میزنه .
داره میگه که گشتم نبود نگرد نیست!!
میشه گفت دیگه عشق به معنی واقعی واژه خیلی کمه نه که نباشه ولی خیلی کم میدونی مرجان راه و اشتباه رفته میشه نگاه ها به عشق مشکل داره فک میکنن عشقه میرن سراغش می فهمن نه راه و اشتباه اومدن عشق اونی نیست که فک میکنن.
حرفت کاملا درسته همه یه جورایی درگیر ظاهرن خودمونمو از این قاعده جدا نیستیم.
ممنون از نقدت خیلی قشنگ بود.
البته جسارتا یه قسمتی از این حرفت رو قبول ندارم...همونی که بولد کردم...فروغ اعتقاد دارم شاعر همه ی زمانه هاست...مگر الان نیست؟این تن خواستن الان خیلی بیشتره از دید من!
در مورد قسمت شاه بیت هم باهات موافقم:blush:
فدای تو...حرف تو هم قشنگ بود..
متوجه شدی تقریبا یه دید داریم:blush:همزاد:blush:
ممنون از ندا و مرجان عزیز که نظرشون رو گفتن...
خب همون طور که میدونیم شعر فروغ بیان زنانگی هست.و مسلما محتواش هم در آمیخته با مسائل مختص جنس زن...
درین شعر هم فروغ خواسته همین مورد رو توضیح بده ،این افتراقی که زنان در عشق و شهوت قائل میشن درحالیکه برای مردان مرزی بین این دو نیست...
مطلب اصلی که درین این شعر بهش اشاره شده،"وسیله شدن"هست. فروغ توی این بیت خودش رو وسیله ی بیان لذت و عشق دیگران میدونه در حالیکه کسی پیدا نشده خود این وسیله رو بیان کنه:
چنگ شد در دست هربیگانه ای
ای دریغا کس به آوازش نخواند
درباره ی شعر بالا صحبت کنیم یا شعری که ندای عزیز برامون آماده کرده؟