لبته نویسنده اون کتب
آیزبرگ هست.
و ساکورائی تا جائی که من میدونم در دوره فوق لیسانس تدریس میشه.
خب رفیق 30MB در مقابل 30GB نظرت چیه؟

. بقول معروف wow این آخرین حرفیه که من دارم
1-(Ebook) Physics - Stephen Hawking - The Future Of Quantum Cosmology.pdf
(ebook-pdf) Principles of Modern Physics.pdf-2
(Physics) - stephen hawking - book - theory of everything.pdf-3
[ebook] - Einstein's Physics Of Illusion.pdf-4
Introductory Astronomy, Cosmology, Physics, + + + ! - Excellent ! - eBook.pdf-5
-The Cambridge Handbook Of Physics Formulas.pdf-6
اما در مورد کوریولیس فرس.
به نظر من از همین ابتدا بحثمون رو دو قسمت میکنیم.
1-ماهیت کوریولیس فرس.اینکه ذات این نیروچیست و طرز کارش چگونه است.؟
2-تاثیر کوریولیس فرس در زندگی روزمره.وقایعی که همیشه باید سایه این شبح را بالای سر خود داشته باشند.
بسیار خوب
1-درمورد ماهیت کوریولیس فرس می توان گفت که این عامل یک نیرو به معنای واقعی نیست.
نیروی نیوتن و کلا Fدر معادلات, که گاهی برابر{( M*A=)و یا mMG/R^2)) }از وجود دو و یا چند جسم بوجود میآید.در این معادلات یک جسم دوم ویا سوم و....وجود دارد که شتاب نسبت به آن سنجیده میشود ویا نیروهای نسبی را حس میکند.و همیشه در هر سیستمی وجود دارن.
اما کریولیس فرس فقط در سیستمهای دوارنی اثر میکنه.و وقتی سعی کنیم حرکت را نسبت به یک جسم چرخان بررسی کنیم مجبور هستیم مقداری تصحصح وارد معادلات حرکتی وارد کنیم.
تا بتوان مشاهدات شخصی که همراه جسم دوران میکند را با مشاهده فردی که در مرکز ثابت است برابر شوند.
فرضا:زمین و اتفاقات رو ی آن را یک سیستم دورانی در نظر میگیریم.
ما بر روی زمین ساکن هستیم.
جسم از ارتفاع بسیار زیادی به سمت زمین سقوط میکند.
از نظر ما تنها نیروی گرانش بر این جسم اثر میکند(از مقاومت هوا چشم پوشی میکنیم)
ولی جسم در حال سقوط به غیر از این نیرو متوجه میشود که به مستقیم به سمت مبدا حرکت نمیکند.ومقداری منحرف میشود.
برای همین ما فرض (قرارداد) میکنیم که نیروی دیگر بر این جسم وارد میشود و آنرا از مسیر اصلی منحرف میکند.
ولی این فقط یه شرط (قرارداد و فرض و ...) ساختگی هست.
چون فقط از
تلاش برای تعمیم معادله نیوتن به یک سیستم نالخت سرچشمه میگیره.
به عبارتی وقتی ما سعی میکنیم معادلاتی که برای سیستمهای لخت بیان شدن را برای سیستمهای نا لخت بکارببریم احتیاج به این تصحیح و یا شرط داریم.
فعلا تا همینجا کافیه.تا ببینیم نظر شما چیست؟
2-هر بار به یکی از اثرات کوریولیس فرس صحبت میکنیم.
مثلا.نمیدونم تا حالا دقت کردین که تک تیراندازها به غیر از اون اسله مرگبارشون یه کیف کوچیک هم همراهشونه؟
یه کیف سامل وسائلی مانند:ماشین حساب.قلم و کاغذ.فاصله یاب ...
له یک آدم کش و قاتل متفکر.
در این مورد یعنی شلیک بسوی یک هدف در فاصله زیاد و با دقت بالا و خطای کم وهمینطور سرعتهای زیاد عوامله زیادی میتونن تو این فاصله بر روی نتیجه اثر بزارن.
وقتی نشانه روی هدف قرار میگیه .و بعد شلیک انجام میشه
اولین نیروی موثر بر روی گلوله جاذبه هست.و گلوله را به سمت پائین منحرف میکنه.پس یا باید بالای هدف را نشانه گرفت و یا تصحسح آنرا با تنظیم مسانه متناسب موقعیت انجام داد.
دوم نبروی مقاومت هواست که بر روی گلوله اثر میکند و سرعت آنرا کاهش میدهد.هرچه سرعت بیشتر کاهش سرعت نبز بیشتر.پس تیرانداز باید تاثیر این نیرو را مد نظر داشته باشد.که این نیرو چه مقدار از سرعت میکاهد و فاسله زمانی برخورد با هدف را چقدر افزایش میدهد.و جاذبه در این زمان افزوده چه مقدار اثر میکند.
سوم نیروی کوریولیس است.این نیرو جسمدر حال حرکت را به سمت راست خودش منحرف میکند.(البته در نیمکره شمالی و در جنوبی بسمت چپ است)
بسته به اینکه سرعت گلوله ومدت زمانی که گلوله در حال حرکت است چه مقدار باشد.مقدار اثر این نیرو نیز تغییر میکند.و تکتیر انداز در زمان هدف گیری باید با فاسله کم سمت چپ نشانه را هدف بگرید.وبرای اینکه بداند این فاصله چه مقدار باید باشد از علم شیرین فبزیک بهره میگیرد.و فیزیک کار غیر ممکن اورا برایش ممکن میکند.
واقعا به همان آندازه فیزیک به نابود کردن زندگی کمک کرده به بهبودشم کمک کرده ؟
چی بگم؟:blink:
بگذریم.بحث ما اینجا و الان چیزه دیگریست.
منتظر نظرتون هستم.ادامه بحث باشه برای پست بعدی.
در ضمن من بهنام هستم و از آشنایی تون خوشحالم .:happy:
فعلااااااااا