• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابخون ها بيان تو !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من نامه بچه هارو خوندم. خداس.
ولي شب مادر حتما ميگيرم ميخونم.

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي خوبه كه مي بينم اين تاپيك داره راه مي افته . خيلي وقت بود كه مي خواستم يه همچين جايي راه بندازم و همه از كتابهايي كه تازه خوندن حرف بزنن . خود من ديروز رفتم دفترچه ممنوع رو خريدم ( چاپ سوم ) . هنوز وقت نكردم بخونمش ( چون مرشد و مارگريتا قبل از اون اومده ! ) ولي وقتي مرشد و مارگريتا رو تموم كردم هم داستانش رو مي ذارم اين جا و هم روي جلد و مشخصاتشو .

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين جا سه تا كتاب هست ( اين زير ! ) كه كتابهايي هستن از فرانتس كافكا و هر سه تاشون رو انتشارات نيلوفر چاپ كرده . اولي قصره ، دومي محاكمه و سومي مسخ .
داستان قصر از اين قراره كه يه مرده به اسم ك براي پيدا كردن كار به يه قصر مي ره ولي فضاي كابوس مانند رمان ( كه مشخصه اصلي رمان هاي كافكا هست ) اونو هيچ وقت به كارش نمي روسونه .
كتاب دومي يعني محاكمه باز هم داستان همون ك هست ، ولي اينجا ك ناخواسته وارد يه محاكمه مي شه كه خودش هم نمي دونه چرا اونو وارد بازي كردن و آخر سر هم محكوم مي شه به اعدام .
اما كتاب سوم كه از همه كوچيكتر ( و به نظر من جالبتره ) داستان يه كارمنده به اسم گرگور زامزا كه يه روز صبح كه از خواب بلند مي شه مي بينه كه تبديل شده به يه سوسك و ...
فضاي كتاب ها خيلي كابوس ماننده . يكي از نويسنده ها مي گه كه تنها كسي كه بلد بوده كابوس رو تعريف كنه كافكا بوده .
پيشنهاد مي كنم حتما اين كتاب ها رو بخونين .. باز هم سعي مي كنم درباره كافكا حرف بزنم . البته وقتي ديدم كه چند نفر توي اين تاپيك كافكا خونن .
سه تا جلد كتاب اين زيره :
005book.jpg
006book.jpg
007book.jpg

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من حقيقتش شعر از كافكا خوندم به ترجمه ي احمد شاملو اما كتاب هنوووز نه . . .
در مورد كتاب هاي قلعه ي حيوانات و 1984 هم بايد بگم كه ديگه زمونه شون گذشته و اين كتاب ها فقط بار سياسي خاصي داشتند كه مال زمان مقابله با امپرياليسم و اينا بود و در واقع به همون خاطر هم معوف شدند . . .
در مورد دسس پدس هم عذاب وجدانش توصيه ي اكيد ميشه و بقيه شون هم نخوندم هنووووز . ..
راستي كسي هست كه كتابي در مورد زرتشت و يا ايران باستان خونده باشه و معرفي كنه . . . .؟!؟!

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا مسخ ديوونه كننده است . من فكر مي كنم تا موقعي كه اين كتاب رو نخونده باشيد نمي تونين به عمق بوف كور هم پي ببريد

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من نبايد قلعه حيوانات و 1984 رو اين طور ببينيم . درسته كه اورول خواسته بعضي حرفهاي سياسي رو توي داستان هاش منعكس كنه ، ولي اين داستان ها پره از مسائل احساسي و انساني . اگه اين ديد رو نسبت به اين كتاب ها داشته باشيم و اونا رو فقط ژورناليسم ( يا به قول منتقدهاي اورول جزوه نويسي محض ) بدونيم فكر نمي كنم بتونيم از داستان هاي به اين زيبايي لذت ببريم . خيلي از نويسنده ها همين حرف هاي سياسي ( و تاريخ مصرف دار ) رو زدن ، ولي توي قالبهاي ديگه . همين جنگ آخر زمان يا سوربز رو ببينين كه اولي درباره شورش هاي داخلي برزيله و دومي درباره زندگي رييس جمهور دومينيكن ، ولي اين قدر جنبه هاي انساني و تاريخي اين كارها زيباست كه خواننده نمي تونه كتاب رو زمين بذاره و تا آخرش رو مي ره .
به نظرم جذاب بودن يه كتاب كافيه تا اون كتاب زيبا باشه . همين كه ما توي 1984 مي خوايم سرنوشت وينستون اسميت رو بدونيم معلومه كه اورول نخواسته جزوه نويسي كنه ، بلكه خواسته داستان بنويسه .

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درسته . . .
اما من نظر شخصي ام اينه . . .
كه كتاب هايي كه بار سياسي خاصي رو منعكس مي كنند براي محبوبيتي اين چنيني تاريخ مصرف دارند !
شايد زماني كسي نبود كه قلعه ي حيوانات را نخوانده باشد . اما اكنون به اون چشم به اين كتاب نگاه نميشه ... يعني نميشه گفت يه شاهكاره ! يك كتاب زماني بوده است ....

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
واقعا مسخ ديوونه كننده است . من فكر مي كنم تا موقعي كه اين كتاب رو نخونده باشيد نمي تونين به عمق بوف كور هم پي ببريد

اين كتاب رو حتما بخون. مربوط به هدايت هست. (نوشته:هوشنگ اتحاد)

<a href='http://iranbin.com/ArticleDetails.aspx?ArticleID=436&rd=/Default.aspx' target='_blank'>http://iranbin.com/ArticleDetails.aspx?Art...d=/Default.aspx</a>

اين كتاب هم نقدي 300 صفحهاي بر بوف كور هست كه قراره منتشر بشه:

<a href='http://iranbin.com/ArticleDetails.aspx?ArticleID=417&rd=/default.aspx' target='_blank'>http://iranbin.com/ArticleDetails.aspx?Art...d=/default.aspx</a>

نوشته: شهرت صادق هدايت مشكوك است، استعمارگر بزرگ و بنگاه سخن پر‏اكني‏اش، بي.‏بي.‏سي، تصميم گرفتند هدايت را مشهور كنند تا بعدها از او بهره‏برداري‏هاي خاص کنند.. . ..

البته تا جايي كه من ديدم صادق هدايت دو دسته كاملا موافق و مخالف سر سخت داره. كه دو گروه با تعصب بيجا سعي در بالا بردن يا پايين آوردن ارزش ادبي كارهاي هدايت دارن.

گروه متعصب هم تا جايي كه ديدم از همجنسگرا بودن صادق هدايت و وابستگي به ساير كشورها براي ضربه وارد كردن به شخصيتش استفاده مي كنه.

اميدوارم ايم كتاب نقدي دور از هرگونه تعصب باشه.خلاصه منتظرم اين كتاب بياد و بخونم. شمام حتما بخونيد.

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش امير ، ببين به نظر من هم كتاب هاي اورول توي دنياي ادبيات يه شاهكار نيست . كارهايي داريم كه خيلي كلي تر بحث مي كنن و تاريخ مصرف هم ندارن . ولي تو همين قلعه حيوانات رو ببين . داستان اون ممكنه از نظر " داستاني" خيلي به يك دوره خاص وابسته باشه ولي اگه دقت كني درد خود ما هم هست . ببين چه كسايي روي ما دارن حكومت مي كنن - حرف من درباره كشور خودمون نيست . توي تموم دنيا يه عده فقط براي اين كه منافعشون تامين بشه حاضرن هر جنايت و كشت و كشتاري بكنن . از ايران بگير كه دولتمرداش مي خوان با سركوب و ارعاب و خفقان جامعه رو كنترل كنن و برس به امريكا كه حاضره براي تامين منافعش به چند تا كشور حمله كنه - قلعه حيوانات داستان خود ماست . داستان همه مردم دنياست . اين اسم **** هاست كه دائم داره عوض مي شه ، وگرنه خود ما هيچ فرقي با انساني كه 1000 سال پيش زندگي مي كرده يا انساني كه توي دوره جنگ جهاني زندگي مي كرده نداريم . ما همونيم ، فقط اسممون عوض شده ..

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم "مسخ" رو بيشتر از بقيه آثار كافكا دوست دارم. البته يه كتاب از مجموعه داستانهاي كوتاه كافكا چاپ شده كه توي اونم چيزاي فوق العاده اي هست...

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نوشته: شهرت صادق هدايت مشكوك است، استعمارگر بزرگ و بنگاه سخن پر‏اكني‏اش، بي.‏بي.‏سي، تصميم گرفتند هدايت را مشهور كنند تا بعدها از او بهره‏برداري‏هاي خاص کنند.. . ..

بي بي سي؟؟! هدايت؟؟!
براي انگليس خطناك تر از ترويج افكار صادق هدايت سراغ داريد؟؟ اگه مردم ايران مثل هدايت فكر مي كردن اون وقت انگليسي ها و مزدوراشون مي تونستن به اين راحتي شيره اونا رو بمكن؟؟!...

جل الخالق!! :shock:

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داش امير ، ببين به نظر من هم كتاب هاي اورول توي دنياي ادبيات يه شاهكار نيست . كارهايي داريم كه خيلي كلي تر بحث مي كنن و تاريخ مصرف هم ندارن . ولي تو همين قلعه حيوانات رو ببين . داستان اون ممكنه از نظر " داستاني" خيلي به يك دوره خاص وابسته باشه ولي اگه دقت كني درد خود ما هم هست . ببين چه كسايي روي ما دارن حكومت مي كنن - حرف من درباره كشور خودمون نيست . توي تموم دنيا يه عده فقط براي اين كه منافعشون تامين بشه حاضرن هر جنايت و كشت و كشتاري بكنن . از ايران بگير كه دولتمرداش مي خوان با سركوب و ارعاب و خفقان جامعه رو كنترل كنن و برس به امريكا كه حاضره براي تامين منافعش به چند تا كشور حمله كنه - قلعه حيوانات داستان خود ماست . داستان همه مردم دنياست . اين اسم **** هاست كه دائم داره عوض مي شه ، وگرنه خود ما هيچ فرقي با انساني كه 1000 سال پيش زندگي مي كرده يا انساني كه توي دوره جنگ جهاني زندگي مي كرده نداريم . ما همونيم ، فقط اسممون عوض شده ..

جالبه كه جحرف من و شما يكيه ! فقط از دو جهت بيانش كرديم . . . :D
در ضمن من فكر مي كنم ظالمانه است كه با هدايت يه همچنين برخوردي داشته باشيم و بخواهيم اون رو اينجوووري بررسيش كنيم ...

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . كتابي رو كه امروز مي خوام معرفي كنم يه كتاب جديده از سالينجر به نام " تيرهاي سقف را بالا بگذاريد ، نجاران " . اين كتاب يكي دو سال قبل هم چاپ شده البته ناقص تر و با يه اسم ديگه ( بالابلند تر از هر بلند بالايي - شيرين تعاوني - نشر نيلوفر ) . اين كتاب اوريژينال تره نسبت به اون يكي و هم كامل تره . ميشه گفت كه يه كتاب كامله درباره سيمور گلس و شخصيتش رو كامل به ما نشون ميده .
داستان برميگرده به سال 1942 - كه 6 سال قبل از خودكشي سيموره - و از زربون برادرش ( بادي ) نقل ميشه . كتاب جالبيه كه اميد نيك فرجام ترجمه اش كرده ( كه قبلا هم يه كتاب ديگه از سالينجر - فرني و زويي - ترجمه كرده بود ) كه قراره ترجمه پلكسوس هنري ميلر از اون اين روزها بياد به بازار .
ناشر كتاب ققنوسه كه يه مدته كه كتابهاي خوبي چاپ مي كنه . 1600 تومان هم قيمتشه كه دو برابر ترجمه قبلي كتاب ( 800 تومان ) هستش !
اين هم روي جلد كتاب :
008book.jpg

راستي ، ماهنامه فيلم شماره 306 - مهر ماه - هم دراومده :
34462936.jpg

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سالينجر كه عاليه. به خصوص "ناتور دشت" ش...

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
من الان اين تاپيك رو ديدم.
به عنوان يه كتاب‌خون حرفه‌اي، خيلي كتابا هس كه بخوام معرفي كنم.
ولي اينا الان تو ذهنم مونده.
به نظر من هر كدوم از اينا از بهترين‌هان و از دستشون ندين.
ضمناً‌يكي از بچه‌ها گفته بود وسوسه شده كاراي دسس پدس رو بخونه، من هم با يكي از بچه‌ها كه معرفيش كرده بود موافقم، دفترچة ممنوع رو حتماً بخون، كار بسيار خوبيه.
و اما توصيه‌هاي من:
كارهاي ايتالو كالوينو: تقريباً تمام كاراش خوبن، ولي شايد «شايد شبي از شب‌هاي زمستان مسافري» و «داستان‌هاي كيهاني» (اسمش رو درست نوشتم؟ يه چيزي تو اين مايه‌ها بود!) رو اگه اول بخونين، بهتر باشه.
ميخائيل بولگاكف: «مرشد و مارگريتا» يه شاهكاره!
كارهاي ايراني:
«چراغ‌ها را من خاموش مي‌كنم» اثر زويا پيرزاد هم كار خوبيه.
«هم‌نوايي شبانة اركستر چوب‌ها» اثر رضا قاسمي خيلي خوبه.
دو تا كار ديگه هم معرفي مي‌كنم، سبك خاص خودشون رو دارن، اونايي كه خونده باشن، مي‌دونن من چي مي‌گم.
اولي: فقط نشون به اين نشون كه من سال 72 براي پيدا كردن اين كتاب پدرم در اومد! البته الان تجديد چاپ شده:
«بازگشت يكي‌سوار» اثر پرويز دوايي. خصوصاً به كسايي كه اهل سينما هستن توصيه مي‌شود.
دومي: «ضد ياد» اثر مسعود بهنود

الان اينا يادم مي‌آد...

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من - این سه زن - اثر مسعود بهنود رو خوندم و خیلی خوشم اومد ازش . . .
ضمن اینکه کتاب - چراغها را من خاموش می کنم - اثر زویا پیرزاد هم فوق العاده بود . پارسال چند تا جایزه برد و به نظر خودم هم خیلی قشنگ بووود . . .

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بيشتر كارهايي رو كه گفتي خوندم . "همنوايي ... " و "چراغ ها ... " عالي ان واقعا . دفتر چه ممنوع رو هم كه هنوز شروع نكردم به خوندنش !
ولي درباره ايتالو كالوينو ، من زياد با كتاباش حال نمي كنم . يه جورهايي سنگينه ، با اين كه طنزه . موقع خوندن "شبي ..." گيج شده بودم . خيلي زياد توي پروندن داستان از يه شاخه به يه شاخه ديگه افراط كرده بود . يعني خيلي خواسته بود متفاوت باشه ولي به نظر من همچي شاهكار هم نبود .
شواليه ناموجودش رو هم خوندم . البته فرم داستاني اون خيلي بهتر از " شبي .. " بود ولي ترجمه اش راضي نكرد منو . شايد هم چون يكي از داستان هاي يه كتاب مستقل بوده ( يعني تك چاپ شده ) يه جورايي بي هويت بود .

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب ، كتاب امروز مرشد و مارگريتا ست . ولي از اون جا كه من هنوز به صفحه 100 هم نرسيدم از Ghazmar عزيز مي خوام كه داستان اين كتابو برامون تعريف كنه !
روي جلد كتاب :
009book.jpg

مرشد و مارگريتا / ميخاييل بولگاكف / ترجمه عباس ميلاني / نشر تنوير / چاپ سوم / 1378 / 443 صفحه / 2650 تومان

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد بهنود كه داش امير گفته بود، اين نثر، خاص بهنوده، اگه ضد ياد رو نخوندي توصيه مي‌كنم حتماً بخونش. به نظر من بهترين كار بهنوده، گر چه كاراي ديگه‌اش (امينه، اين سه زن و ...) هم كارهاي بسيار خوبي‌ان.
كافكاي عزيز در مورد كالوينو گفته بود،‌ خب اين هم سبك خاص كالوينو است. سيال ذهن و پراكنده. توصيه مي‌كنم اون كتابي رو كه معرفي كردم ازش، بخون، اسمش الان يادم اومد، «كمدي‌هاي كيهاني». چند تا از داستاناش رو كه بخوني، عمق تفكر اين آدم رو مي‌بيني. شيوة تفكرش بسيار جالبه. يه سبك خاص رمان مدرن، كه فقط مال خودشه. توي همون شبي، مي‌بيني چه جوري با خواننده بازي مي‌كنه و اونو تو مسير داستان وارد مي‌كنه.
در مورد مرشد و مارگريتا هم، من ترجيح مي‌دم چيزي در موردش نگم، فقط توصيه مي‌كنم حتماً بخونينش. قول مي‌دم ضرر نمي‌كنين. اصولاً من دوست ندارم خلاصه داستان و اينا از فيلم يا كتاب بگم يا بنويسم و يا بخونم! ببخشين ديگه! :)
اگه كارهاي ديگه‌اي كه واقعاً ارزش خوندن داشتن يادم اومد براتون مي‌نويسم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا