كتاب فراتر از بودن از كريستين بوبن رو دارم مى خونم! :shock: خيلى ماهه!
...... ارنست همينگوي جورج ارول دانيل استيل ايزاك آسيموف ... و عناوين مورد علاقه ام : خرمگس رابينسن كروزو من او ارميا شيروجادوگر كوههاي سفيد شهر طلا و سرب بركه آتش قصه هاي مجيد كوري صد سال تنهايي پيرمرد و دريا ...
...... ارنست همينگوي جورج ارول دانيل استيل ايزاك آسيموف ... و عناوين مورد علاقه ام : خرمگس رابينسن كروزو من او ارميا شيروجادوگر كوههاي سفيد شهر طلا و سرب بركه آتش قصه هاي مجيد كوري صد سال تنهايي پيرمرد و دريا ...
پيشنهاد مي كنم مطالعه ت رو اين قدر پراكنده نكن .
ايزاك آسيموف و دانيل استيل به نظر من نويسنده هاي خيلي پرتي هستن . نظر شما چيه ؟؟!
كتاب فراتر از بودن از كريستين بوبن رو دارم مى خونم! :shock: خيلى ماهه!
اتفاقا من هر كسيو كه دوست دارم اين كتاب رو بهش ميدم.سلام بوف جان من اين اولين كتابيه كه دارم ازش مي خونم ... تازه اينم هديه است وگر نه خودم عمرا غير از كتاباي سعدي و حافظ و مولانا و ناصر خسرو پول به چيز ديگه اي بدم ... خوب داستان زندگي خودشه ... درباره اينكه بعد از مرگ زنش چجوري داره زندگي مي كنه ... اگه كتابش گيرت اومد حتما بخون ... بعضي قسمتاشو من بارها مي خونم ... آدم سحر مي كنه ... البته از آخرين رمانهايي كه خوندم كوري بود. اثر روژه ساراماگو كه منو واقعا لرزوند ... :shock:
من تمام كتابهايي كه ازش ترجمه شده رو خوندم. ولي اين با هيچكدوم قابل مقايسه نيستش. ختما بگيرش.كتاب فراتر از بودن از كريستين بوبن رو دارم مى خونم! :shock: خيلى ماهه!
فكر مي كنم طرفداراي "كريستين بوبن" تو ايران زياد باشن. ولي من زياد خوشم نيومد ازش. يكي از كتاباشو تا نصفه خوندم و گذاشتم كنار...
اگه درباره آثارش و ويژگي هايي كه جلبت مي كنه توضيح بدي ممنون ميشم...
پيشنهاد مي كنم مطالعه ت رو اين قدر پراكنده نكن .
ايزاك آسيموف و دانيل استيل به نظر من نويسنده هاي خيلي پرتي هستن . نظر شما چيه ؟؟!
بوف عزيز. من 3 سال پيش طاعون كامو رو دستم گرفتم. از رها كردن نصفه كتاب بيزارم ولي باور كن اين كتاب اصلا نميشد تا ته خوند.امروز "افسانه سيزيف" رو كه 6 سال دنبالش بودم شروع مي كنم.
از آثار كامو ، "بيگانه" و "طاعون" رو كه حتما خوندين اما اگه "سقوط" رو نخوندين توصيه مي كنم در اولين فرصت اين كارو بكنين...
بوف عزيز. من 3 سال پيش طاعون كامو رو دستم گرفتم. از رها كردن نصفه كتاب بيزارم ولي باور كن اين كتاب اصلا نميشد تا ته خوند.امروز "افسانه سيزيف" رو كه 6 سال دنبالش بودم شروع مي كنم.
از آثار كامو ، "بيگانه" و "طاعون" رو كه حتما خوندين اما اگه "سقوط" رو نخوندين توصيه مي كنم در اولين فرصت اين كارو بكنين...
اينم بگم كه ديگه سمت كتابهاي آلبر كامو نرفتم تا حالا.
حالا اين كتابي كه خوندي ترجمه خوبي داشت ؟
به نقل از daydad :كتاب فراتر از بودن از كريستين بوبن رو دارم مى خونم! :shock: خيلى ماهه!
اون حدي كه تو ذهنتونه مگه چقدره ؟!!به نقل از rammstein_persia :هممم..كتابخونها كسي اينجا وداع با اسلحه اثر ارنست همينگوي رو خونده؟
به جرات ميتونم بگم از بهترين كتابهايي بوده كه تو عمرم خوندم.حالا نميدونم همينگوي آثار ديگشم در اين حد هست يا نه.