• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابخون ها بيان تو !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كتاب فراتر از بودن از كريستين بوبن رو دارم مى خونم! :shock: خيلى ماهه!

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
كتاب فراتر از بودن از كريستين بوبن رو دارم مى خونم!  :shock: خيلى ماهه!

فكر مي كنم طرفداراي "كريستين بوبن" تو ايران زياد باشن. ولي من زياد خوشم نيومد ازش. يكي از كتاباشو تا نصفه خوندم و گذاشتم كنار...
اگه درباره آثارش و ويژگي هايي كه جلبت مي كنه توضيح بدي ممنون ميشم...

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بوف جان من اين اولين كتابيه كه دارم ازش مي خونم ... تازه اينم هديه است وگر نه خودم عمرا غير از كتاباي سعدي و حافظ و مولانا و ناصر خسرو پول به چيز ديگه اي بدم ... خوب داستان زندگي خودشه ... درباره اينكه بعد از مرگ زنش چجوري داره زندگي مي كنه ... اگه كتابش گيرت اومد حتما بخون ... بعضي قسمتاشو من بارها مي خونم ... آدم سحر مي كنه ... البته از آخرين رمانهايي كه خوندم كوري بود. اثر روژه ساراماگو كه منو واقعا لرزوند ... :shock:

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
...... ارنست همينگوي جورج ارول دانيل استيل ايزاك آسيموف ... و عناوين مورد علاقه ام : خرمگس رابينسن كروزو من او ارميا شيروجادوگر كوههاي سفيد شهر طلا و سرب بركه آتش قصه هاي مجيد كوري صد سال تنهايي پيرمرد و دريا ...

پيشنهاد مي كنم مطالعه ت رو اين قدر پراكنده نكن .
ايزاك آسيموف و دانيل استيل به نظر من نويسنده هاي خيلي پرتي هستن . نظر شما چيه ؟؟!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
...... ارنست همينگوي جورج ارول دانيل استيل ايزاك آسيموف ... و عناوين مورد علاقه ام : خرمگس رابينسن كروزو من او ارميا شيروجادوگر كوههاي سفيد شهر طلا و سرب بركه آتش قصه هاي مجيد كوري صد سال تنهايي پيرمرد و دريا ...

ايزاك آسيموف و دانيل استيل به نظر من نويسنده هاي خيلي پرتي هستن . نظر شما چيه ؟؟!

سلام كافكا جان :
من فقط چند نمونه از کتابهایی که خوانده ام را نوشتم . درست است آدم وقتی بزرگ میشود میفهمد که دانیل استیل نویسنده بزرگی نیست بلکه خوزه ساراماگو است که علی رغم تهمت های کمونیست دوستی و سوسیال مآبی که در امریکا بهش زدند بخاطر " کوری " بهش نوبل ادبیات را دادند . آسیموف هم مثل ژول ورن رمان علمی-تخیلی مینوشت و در زمان خودش آدم مطرح و نویسنده دارای مخاطبی بود اما قبول دارم که الان قدیمی شده و چون رمان وابسته به زمان نوشته دیگر خواندنش فایده و حتی لذتی ندارد .
من از 4 سالگی کتاب خوانده ام . الان سرعت کتاب خواندنم خیلی زیاد شده . گاهی که میخواهم از کتابی لذت ببرم آرام آرام میخوانمش .
از کافکا هم کتاب و نقد خوانده ام . راستی تو اگه کافکا نیستی پس کی هستی ؟

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

پسر اين كتاب شاهكاره. اين كتاب و من تو اين 2 سال شايد 10 بار خوندمش و باهاش گريه كردم. كتاب وحشتناك خوبيه.

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام بوف جان من اين اولين كتابيه كه دارم ازش مي خونم ... تازه اينم هديه است وگر نه خودم عمرا غير از كتاباي سعدي و حافظ و مولانا و ناصر خسرو پول به چيز ديگه اي بدم ... خوب داستان زندگي خودشه ... درباره اينكه بعد از مرگ زنش چجوري داره زندگي مي كنه ... اگه كتابش گيرت اومد حتما بخون ... بعضي قسمتاشو من بارها مي خونم ... آدم سحر مي كنه ... البته از آخرين رمانهايي كه خوندم كوري بود. اثر روژه ساراماگو كه منو واقعا لرزوند ... :shock:
اتفاقا من هر كسيو كه دوست دارم اين كتاب رو بهش ميدم.
اينم بگم كه اون خانوم معشوقشه نه زنش .
منم بيشتر از اوني كه از كوري لذت بردم از اين كتاب لذت ميبرم. (البته اصلا نميشه با هم مقايسه كردشون)

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

فكر مي كنم طرفداراي "كريستين بوبن" تو ايران زياد باشن. ولي من زياد خوشم نيومد ازش. يكي از كتاباشو تا نصفه خوندم و گذاشتم كنار...
اگه درباره آثارش و ويژگي هايي كه جلبت مي كنه توضيح بدي ممنون ميشم...
من تمام كتابهايي كه ازش ترجمه شده رو خوندم. ولي اين با هيچكدوم قابل مقايسه نيستش. ختما بگيرش.
اسم كاملشم اينه فراتر از بودن و موتزارت و باران.
البته من از ابله محله بوبن هم خوشم اومد.

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

براي نوجووني كه تازه كتاب خوني درست و حسابي رو مي خواد شروع كنه. يعني 13.14 سالگي دانيل استيل بد نيست. ولي براي سنين جواني ديگه سمتش نبايد رفت.

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
امروز "افسانه سيزيف" رو كه 6 سال دنبالش بودم شروع مي كنم.
از آثار كامو ، "بيگانه" و "طاعون" رو كه حتما خوندين اما اگه "سقوط" رو نخوندين توصيه مي كنم در اولين فرصت اين كارو بكنين...
بوف عزيز. من 3 سال پيش طاعون كامو رو دستم گرفتم. از رها كردن نصفه كتاب بيزارم ولي باور كن اين كتاب اصلا نميشد تا ته خوند.
اينم بگم كه ديگه سمت كتابهاي آلبر كامو نرفتم تا حالا.
حالا اين كتابي كه خوندي ترجمه خوبي داشت ؟

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
امروز "افسانه سيزيف" رو كه 6 سال دنبالش بودم شروع مي كنم.
از آثار كامو ، "بيگانه" و "طاعون" رو كه حتما خوندين اما اگه "سقوط" رو نخوندين توصيه مي كنم در اولين فرصت اين كارو بكنين...
بوف عزيز. من 3 سال پيش طاعون كامو رو دستم گرفتم. از رها كردن نصفه كتاب بيزارم ولي باور كن اين كتاب اصلا نميشد تا ته خوند.
اينم بگم كه ديگه سمت كتابهاي آلبر كامو نرفتم تا حالا.

چرا؟؟!

حالا اين كتابي كه خوندي ترجمه خوبي داشت ؟

سيزيف؟ ترجمه ش افتضاح بود! فقط 30 صفحه تونستم دووم بيارم!

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
سلام ......من آخرين كتابايي كه خوندم اينا بودن : 1) من مجردم خانوم 2)مادمازل كتي 3) و "از اين ولايت"!!!!......كه همشون هم داستان كوتاه بودن ;) ......WWW.SABZINE.COM

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
هممم..كتابخونها كسي اينجا وداع با اسلحه اثر ارنست همينگوي رو خونده؟
به جرات ميتونم بگم از بهترين كتابهايي بوده كه تو عمرم خوندم.حالا نميدونم همينگوي آثار ديگشم در اين حد هست يا نه.

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
به نقل از rammstein_persia :
هممم..كتابخونها كسي اينجا وداع با اسلحه اثر ارنست همينگوي رو خونده؟
به جرات ميتونم بگم از بهترين كتابهايي بوده كه تو عمرم خوندم.حالا نميدونم همينگوي آثار ديگشم در اين حد هست يا نه.
اون حدي كه تو ذهنتونه مگه چقدره ؟!! :rolleyes: ولي ..... همينگوي كارهاي خيلي خوبي داره !!!! ;) .....WWW.SABZINE.COM

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هيچ انگار تمام عيار (فردريك نيچه) رو خوندم.

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون در باره معرفي نمايشنامه توي اين تاپيك چيه ؟
فيلم نامه هم مي تونه جالب باشه ..

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
سلام كافكاي عزيز ;) ..... ما قبل از حك شدن پرشين .... هم واسه ي فيلمنامه " تاپيك" باز كرده بوديم, هم واسه " تئاتر" ..... و واقعا هم جاي اين مباحث اينجا خاليه ..... اما با اينكه تو همين تاپيك باشن كاملا مخالفم !, چون هر كدومشون يه عالمي دارن و كاملا هم تخصصي هستن ...... وقتي در مورد خيلي چيزاي پيش پا افتاده و جزئي تاپيك باز شده , واقعا بي انصافيه كه اينا "تاپيك" اختصاصي نداشته باشن..... البته اين رو هم بگم كه فكر نكنم عده ي خيلي زيادي تو بحث شركت كنن !..... بذار راحت بگم متاسفانه اينجا براي بحثهايي مث " متاليكا" , "جنيفرلوپز" , "خواننده ي خارجي" و چيزاي ديگه بيشتر ارزش قائلن و بيشتر براشون جذابتره تا "موسيقي سنتي و استاد شجريان" , " تئاتر " , " دكتراي افتخاري به كيارستمي " , " ديوان مولانا " و ..... :( . اگه قبول ندارين يه نگاهي به آمار ها بندازين . به هر حال " نمايشنامه" و " فيلمنامه " بحثهاي جدايي رو مي طلبه ...... ما كه پايه ايم تا تهش .... شما " ياعلي" رو بگو ما هم در خدمتت هستيم . :)

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حق با توئه ، ولي به هر حال ما هم بايد حرفمون رو بزنيم و البته نظر ديگرون هم برامون محترم باشه .
پيشنهاد مي كنم تاپيك نمايشنامه و فيلم نامه رو دوباره راه بنداز ..

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
ما مخلص شما هم هستيم كافكا جان .... راستش بعضي وقتا نظر ديگرون واسه من خيلي مهمه و براشون هم احترام قائلم .... ولي هميشه سعي كردم نظر خودم رو هم بگم و از كسي هم ابائي نداشته باشم ..... در مورد پيشنهادت هم بايد بگم كه ..... تا " فرانتس كافكا " هست ... سبزينه بايد بره جلو بوق بزنه ( اونم از نوع بوق موتور گازي !!! ) :eek: ..... مي ترسم اگه در حضور اساتيدي (مث كافكاي عزيز ) ما ابراز فضل بكنيم .... يهو "سوسك" بشيم !!!!!!!! .... اون داستان "مسخ " رو كه الكي ننوشته !!! ( ميدونم كه الان ميخواي بنويسي : " ولي من كه " فرانتس كافكا " نيستم ! " )..... ولي به هر حال شما " يا علي" رو بگو .... ما هم اون پايين _ما اينا, يه چيزايي ميگيم :) .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا