• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابخون ها بيان تو !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

s@har

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يكي از كتاب هاي فوق العاده در مورد ايران باستان كتاب " معماري ايران " از پوپ هستش. اين كتاب درباره ايران باستان به خصوص در مورد مجموعه تخت جمشيد صحبت هاي خيلي جالبي كرده. اونايي كه علاقه به ايران باستان دارن حتما اين كتابو بخونن. يه كتابه ديگه كتاب خرس هاي پاندا است كه خوندنش بد نيست.(البته چند ماهه پيش فكر مي كنم در تاتر شهر اجرا شد.)

mohsen khatami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
حالا که کتاب های باحال می خواهید من کتاب های اوشو را معرفی می کنم که واقعاٌ صفا کنید. سخنان چاپ نشده و سانسور نشده ی اوشو نزد بنده موجود است. دریابید.
عشق است

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دن آرام رو با ترجمه شاملو امروز تموم كردم.
از دستش ندين.

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون هايي كه دن آرام به آذين رو خوندن حتما اين ترجمه رو بخونن .
شاملو واسه رو كم كني دن آرام رو ترجمه كرده !!

MojtabaGol.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرين کتابی که خوندم: گزارش يک قتل - گابريل گارسيا مارکز - ترجمه ليلی گلستان
عالی بود. اين رمان بعد از صدسال تنهايی معروفترين کار مارکزه. شديدا توصيه می کنم اگه نخونديد هنوز...
البته اين روزا تا قبل نمايشگاه کلی کتاب خوندم و می خونم!
"آن طرف خيابان" جعفر مدرس صادقی رو هم خوندم راستی. بد نبود. 4 تا داستان کوتاهه...

mori

Registered User
لایک‌ها
14
برو بچ قبل نمايشگاه كتاب هاب باحال رو رو كنين كه ما هم بي نصيب نمونيم

rasoul03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرين كتابي كه خوندم سلوك دولت آبادي بود.
هر كي خونده لطفا يه توضيح به من بده چون هنوز نفهميدم
كه محمود خان چي گفته. :wacko: :wacko:

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي بينم كه اين تاپيك هنوز وجود داره !

MojtabaGol.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله که وجود داره اما کافکا جان به نظرم یه تاپیک جدید باز کنیم بهتره... یه کتابو که چند نفرمون خوندیم درباره ش بحث کنیم...
راستی من آخرین کتابی که خوندم رمان "بارون درخت نشین" نوشته "ایتالو کالوینو" بود...

mohsen khatami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. آخرین کتابی که از اوشو خواندم و ترجمه کردم = هنر مردن = داستان های عرفان یهود / در مورد زندگی است که "مرگ" هم بخشی از همان است/. اگه شما واقعاٌ کتابخون هستید = که هستید= این اوشو را بخونید که هم به کار این دنیا می آید و هم به کار همین دنیا! /سری هم به سایت جدیدش به فارسی بزنید و آنقدر مطلب نمونه بخونید تا صفا کنید. = www.osho4iran.com
ضمناٌ کتاب های اوشو در عین اینکه "سنگینه" ولی خیلی روان و ساده است و مشکل هضم و رودل کردن نداره! مزاج روحی را لینت میده و روان میکنه! امتحانش هم مجانی است. سری به سایت جدید بزنید.
عشق است....

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
مكتوب نوشته پائولو كوئليو را بخوانيد

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
کتاب گروشام گرینچ هم بد نیست یک مقدار سوتی دارد

شهریار

Registered User
لایک‌ها
6
کتاب "معمای هویدا" اثر دکتر عباس میلانی
دقت کنید که ترجمه‌ی خود عباس میلانی را تهییه کنید
من کتاب خون نیستم اما این کتاب رو پیشنهاد میکنم

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من از آخرين كتابي كه خوندم زياد خوشم نيومد كتاب امينه ( مسعود بهنود ) قبلا كتاب خانوم رو از همين نويسنده خونده بودم كه خيلي زيبا بود . ولي در كل كتابهايي كه خوندم ،كتابهاي ( روبرمرل ) رو به همه توصيه ميكنم مثل مادراپور - قلعه مالويل - مرگ كسب و كار من است - جزيره در ضمن كتاب اگر فردا بيايد ( سيدني شلدون ) هم بد نيست. :happy:

pppdar

Registered User
لایک‌ها
0
اين روزا هر كي رو مي بيني كتاب نوشتن با دوربين ‘ رودررو با ابراهيم گلستان تو دستشه اين كناب كه مصاحبه مفصليه توسط پرويز جاهد با ابراهيم گلستان بسيار خوندنيه . تا دلتون بخواد به اين و اون فحش داده . ايشون كه خودش تافته جدا بافته ايه و هيچ عيب و ايرادي هم نه تو كاراش و نه تو زندگيش نمي توني پيدا بكني زنده ياد احمد شاملو رو هم با تيغ حرفاش خط خطي كرده . عباس سلاخ عالم هنر؟ بنده خدا فروع رو تو يه فيلمي كه تمومش هم نكرده توسط يه هنرپيشه به اسم پرويز بهرام شانزده تا سيلي توگوشش مي خوابنن.چي كشيده و صداش هم در نيومده!؟ اين آقاي گلستان كه خيلي حرفا پشت سرش هست از جمله اين كه بعد از مرگ فروغ فرخزاد خونه اونه پاك سازي مي كنه (معلوم نيس چه چيزايي از اون زنده ياد به يغما مي بره )و يا اين كه در كاخي كه در حومه لندن داره يه نقاشي پيدا مي كنه كه در حد يه گنجه و... بابا كتابو بچسب كه يه كلاس اخلاقه :( با اين تفاسير يه حرفش به دلم نشست كه مي گه ما تو ايران روشن فكر نداريم . اين حرفش عين واقعيته . مي گيد نه . بريد اسامي پاي بعضي از اعلاميه ها رو به بينيد.بگذريم اين كتاب رو نشر اختران منتشر كرده و قيمتش هم سه هزار تومن ناقابله.

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
از آثار اسماعيل فصيح و ترجمه هاش چيزي مطالعه كرديد؟

ثريا در اغما را مطالعه كنيد...

dela

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممكنه لطف كنيد يه كتاب توپ به من معرفي كنيد، كه منو كمي سر حال بياره و از افسردگيم كم كنه. ترجيحا يك كتاب عاطفي و رمانتيك و happy end باشه يا اينكه حداقل يه احساسي رو در من بيدار كنه، كاري هم به فقر و معضلات اجتماعي و پليديهاي وجود انسان نداشته باشه ، البته خيلي هم كشكي نباشه و ايراني هم نباشه.
آخرين كتاب خوبي كه خوندم كتاب خرمگس بود كه يه لحظه هم نتونستم زمين بذارمش و آخرسر ساعت 3 صبح كلي اشكم در آورد و خوندنش رو به همه توصيه مي كنم.
الان مشغول خوندن كتابهاي "زن در ريگ روان" ، " زندگي،جنگ و ديگر هيچ" فلاچي، "مرد تكثير شده" ساراماگو (احتمال اينكه اين كتاب رو به آخر برسونم به 0 ميل مي كنه)، "قلعه حيوانات" اورول، "پرواز را به خاطر بسپار" كازينسكي(اگه با يه هفتير رو شقيقم تهديدم كنن حاضر نيستم حتي يك صفحه ديگه از اين كتاب رو بخونم) هستم.
نويسنده محبوب من جي دي سلينجر، حيف كه اينقدر كم كتاب نوشته، و خوندن همه آثارش رو توصيه مي كنم.
با اين بابا اوشو هم هيچ ميونه خوبي ندارم و اگه دم دستم بود با خوندن سومين صفحه از هر كدوم از كتاباش حسابي با هم دعوامون مي شد.
آخرين كتابي هم كه خوندم "عروسك فرنگي" دسس پدس بود كه مطلقا هيچ احساسي در من به وجود نياورد و خوندنش براي من يكي فاقد ارزش بود.

shinystar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرين كتابي كه خوندم آدم و حوا اثر مارك تواين بود. خيلي قشنگ بود. اين كتاب رو كاملش رو انتشارات دارينوش چاپ كرده و خلاصه‌اش (فقط حوا) تو قطع جيبي چاپ شده (انتشاراتش رو نمي‌دونم). سرگذشت آدم و حوا است از زبون حوا و كمي هم آدم و البته با مايه‌هاي طنز.
چند وقت پيش هم "گور به گور" فاكنر رو شروع كردم اما چون موقع مناسبي برا خوندن اون كتاب نبود نصفه كاره گذاشتمش تا در فرصت مناسب بخونمش، "پرنده من" فريبا وفي رو هم به اصرار دوستي خوندم كه زياد خوشم نيومد. اين كتاب رو هم نشر مركز چاپ كرده.امسال از نمايشگاه كتاب هم سري كامل داستان‌هاي كريستين اندرسون رو گرفتم و هر چند وقت يه بار چند تا داستان از اون رو هم به ياد ايام بچگيم مي‌خونم. خيلي كيف مي‌ده. حيف كه بچه‌هاي امروزي حاضر نيستند حتي يه صفحه‌اش رو هم بخونند!

:
الان مشغول خوندن كتابهاي "زن در ريگ روان" ، " زندگي،جنگ و ديگر هيچ" فلاچي، "مرد تكثير شده" ساراماگو (احتمال اينكه اين كتاب رو به آخر برسونم به 0 ميل مي كنه)، "قلعه حيوانات" اورول، "پرواز را به خاطر بسپار" كازينسكي(اگه با يه هفتير رو شقيقم تهديدم كنن حاضر نيستم حتي يك صفحه ديگه از اين كتاب رو بخونم) هستم.
: "زندگي، جنگ و ديگر هيچ" كه محشره اما اگه كتاب هپي اندينگ مي‌خواي اين رو فعلا نخون! اگه از كاراي فالاچي خوشت مياد " پنه‌لوپه به جنگ مي‌رود" رو شديدا توصيه مي‌كنم. با كتاباي ديگه‌اش فرق داره و فكر كنم اولين يا تنها رمانشه. البته فقط مي‌توني تو كتاب كهنه فروشي‌ها پيداش كني.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا