• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابخون ها بيان تو !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
من الان دارم " وعده گاه شير بلفور " واسه " ژيل پرو " با ترجمه ي " ابوالحسن نجفي " رو ميخونم ..... داستان كوتاهه ..... 3 تا شو تا حالا خوندم ..... اصلا اصلا هم ازش خوشم نيومده !!! ( فكر كنم خودم بهتر مينو يسم !!! :cool: )

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
راستي ديگه چرا كسي اينجا چيزي نمينويسه ؟؟؟؟؟!!!!! :( ...... حيفه ها !!!!

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز آخرين وسوسه مسيح رو شروع كردم ..
كتاب خوبيه ، البته ترجمه اي از اون توي بازار رسمي هست كه شنيدم جرح و تعديل شده ..

اين كتاب چاپ 1361 هست با ترجمه صالح حسيني( نشر نيلوفر)
البته نويسنده ش هم نيكوس كازانتزاكيس هستش.

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گلاب به روتون ، روم به ديوار ، اگه وقت كردين يه چيزي اينجا بنويسين !!!

MojtabaGol.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا، من فعلا دارم کتاب "هرمنوتيک" نوشته "ريچارد ا.پالمر" ترجمه سعيد حنايی کاشانی رو می خونم البته ديگه آخراشه. اگه به هرمنوتيک و فلسفه علاقه داريد بهترين کتابه... بعد هم می خام "نظريه ادبی" نوشته "جاتان کلر" ترجمه "فرزانه طاهری" رو شروع کنم. موفق باشيد و خوش...

دلریش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
جديد .

يه كتابي اومده به اسم مباني نگارش رسانه اي نوشته اميد مسعودي

بدك نيست يه كار تازه است و در مورد وبلاگ هم يه چيزائي گفته . :cool:

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا اين انتشارات خجسته در تهران يك سري كتاب با عنوانهاي آرا و عقايد سياسي چاپ كرده در 8 جلد گوياا كه در مورد مكاتب سياسي - فلسفي هستش و من جلد اول و دوم و چهارمش رو با عناوين _ ماركس و ماركسيسم _ و _ لنين و لنينيسم _ و _ تروتسكي و تروتسكيسم _ رو خوندم و همه ي كتاب ها به ترجمه ي محمد رفيعي مهرآبادي است .
دوستي هم مي گفت كه اينها كتابهايي مغرضانه است . كسي اطلاعاتي داره در اين زمينه ؟!!؟

prancess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از dashamir :
آقا اين انتشارات خجسته در تهران يك سري كتاب با عنوانهاي آرا و عقايد سياسي چاپ كرده در 8 جلد گوياا كه در مورد مكاتب سياسي - فلسفي هستش و من جلد اول و دوم و چهارمش رو با عناوين _ ماركس و ماركسيسم _ و _ لنين و لنينيسم _ و _ تروتسكي و تروتسكيسم _ رو خوندم و همه ي كتاب ها به ترجمه ي محمد رفيعي مهرآبادي است .
دوستي هم مي گفت كه اينها كتابهايي مغرضانه است . كسي اطلاعاتي داره در اين زمينه ؟!!؟
آخرين كتابي كه خوندم «ليدي ال» اثر رومن گاري بود كه از اين نويسنده كتاب «خداحافظ گري كوپر» رو به همه ي كتاب خون ها توصيه مي كنم ;)

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
دو تا كتاب آخري كه خوندم اينا بودن :
1) " شيوه هاي نگارش داستان كوتاه " , تاليف " سعيد فضائلي " , كه تماما نقل قولهايي از نويسندگان بزرگ دنيا بود درباره ي نگارش داستان كوتاه و .... .
2) " عناصر داستان " , از " جمال خان مير صادقي " كه از مرحله ي " لم يلد و لم يولد " توضيح داده بودن ! :blink: :lol:

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
به نقل از prancess :
آخرين كتابي كه خوندم «ليدي ال» اثر رومن گاري بود كه از اين نويسنده كتاب «خداحافظ گري كوپر» رو به همه ي كتاب خون ها توصيه مي كنم ;)
من " سگ سفيد " رومن گاري رو هم قبلا خوندم , اونم جالب بود , هر چند كه يه كمي در مورد مسائل نژادپرستي شايد كمي اغراق شده بود .... راستش ما كه نبوديم اونجا , شايدم همينجوري بوده , الله اعلم ......

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
" زندگي در پيش رو " رومن گاري رو هم حتما بخونين ، ليلي گلستان ترجمه ش كرده .

noshin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اخرين كتابي كه من تازگيها تمومش كردم عنوانش هست
(the history of alexander the great)
كتاب خوبيه فكر كنم ارزش خوندنو داشته باشه

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
"‌ همه نامها "‌خوزه ساراماگو كه متاسفانه ترجمه بدي داره و فقط هم همين يك ترجمه هست . ولي كتاب خوبيه .البته به " كوري "‌ نميرسه !
بابا هاي كلاسها ! بابا سبزينه ! داستان نويس‌!

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
"كوري" رو حتما همه تون خوندين ، اما اگه مثل من اسمش باعث شده كه تا حالا خوندنشو به تعويق بندازين توصيه مي كنم زودتر برين سراغش! حال آدمو آشوب مي كنه ولي مثل دوا لازمه!!

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاكو اشتباه مي كني ، ترجمه همه نام ها خيلي ادبي و روانه ، تمام ترجمه هاي عباس پژمان همين طوره .

من تقريبا تمام كتاب هاي ساراماگو رو ( به جز انجيل به روايت عيسي مسيح كه اجازه چاپ توي ايران رو نداره ) دارم و اون جوري كه ديدم همه شون ترجمه خوبي دارن ..

"تاريخ محاصره ليسبون " ، " همه نام ها " و " سال مرگ ريكاردو ريش " رو پژمان ترجمه كرده
" كوري " ترجمه مينو مشيريه ( البته مهدي غبرايي و اسدالله امرايي هم ترجمه هاي نسبتا خوبي دارن از كوري )
" بلم سنگي " ترجمه مهدي غبراييه
"بالتازار و بليموندا" ترجمه مصطفي اسلاميه س ( و بيتا كاظمي ترجمه متوسطي از اون رو داره )

البته كيومرث پارساي چند وقته كه داره كتاب اختراع مي كنه و كتاب هاي ساراماگو رو خراب كرده شديد و طوري كه لحن نوشته هاي اون رو هم عوض كرده . به هيچ وجه ترجمه هاي پارساي رو نخرين ، مخصوصا اين صد سال تنهايي رو كه تازه به بازار داده .

صدسال تنهايي رو فقط با ترجمه بهمن فرزانه مال انتشارات اميركبير رو گير بيارين كه توي بازار زياده و چاپ قبل از انقلاب و بي سانسور اون هست ..

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ترجمه مينو مشيريه بهتر از امراييه؟

MojtabaGol.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرين کتابی که خوندم کامل، (ديشب) "گاوخونی" جعفر مدرس صادقی بود، (فيلم افخمی رو هم نديدم هنوز) شما خونديدش؟
رمان کوتاه و خيلی خوبيه به نظرم... البته شباهت هايی هم با بوف کور هدايت داره....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا