• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
مارکو والدو -----------------> نوشته ی ایتالو کالوینو

مجموعه داستان یک کارگر خیالباف و فقیر ایتالیایی که نویسنده با قرار دادن او در موقعیت های خنده دار، زندگی مدرن شهری رو مورد هجو قرار می ده.

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
سلام

برای چندمین بار کتاب قلعه حیوانات (جورج اورول) رو خوندم! واقعا آدم بعضی جاهاشون میخونه وحشت میکنه! (داستان رهبران انقلابی است که در گذشت زمان دچار انحراف میشن.)
اگر تاحالا نخوندید توصیه میکنم بخونید. اگر هم کتاب رو ندارید میتونید از اینجا داونلود کنید:
http://www.4shared.com/file/27613366/928b622f/_737_.html

ممنون

تاييد ميشه ، منم عاشق اين كتابم . نكته جالبش اينه كه اين كتاب رو جورج ارول حدود 100 سال پيش نوشته ولي الان هر بار كه ميخونمش احساس ميكنم كه نويسندش واقعا تو جامعه ما حضور داره .... خدا رحمتش كنه ، به اين ميگن يك اثر ماندگار :happy:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
اشک آنجلا ----------> نویسنده فرانک مک کورت _ ترجمه زهرا تابشيان

برنده ی جایزه ی پولیتزر سال 1997. کتاب یه اتوبیوگرافی و دوران کودکی و نوجوانی نویسنده رو در ایرلند روایت می کنه. پدر دائم الخمر است و مادر به شدت مذهبی خانواده سعی می کنه با گدایی کردن شکم بچه هاش رو سیر کنه. زبان کتاب بسیار روان، کم و بیش هم حالت طنز داره.

از این کتاب 2 ترجمه ی دیگه هم چاپ شده.

من نه ساله ام و رفیق شفیقی به نام بیلی اسپلاسی دارم که تمام اقوامش یکی بعد از دیگری با حمله بی رحمانه سل تلف می شوند . به میکی حسودی ام می شود ، چون هر بار کسی در خانوده اش می میرد ، یک هفته از مدرسه مرخص می شود و مادرش یک ستاره سیاه به آستین او می دوزد تا بتواند در خیابان ها ول بگردد و مردم می فهمند که او عزادار است و پول و شیرینی به او می دهند تا غمش تسکین پیدا کند .

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
بازمانده ی روز ---------------> نوشته ی کازئو ایشی‌گورو _ ترجمه ی نجف دریابندری

کتاب برنده ی جایزه ی بوکر سال 1989 شده. ماجرای خاطرات مسافرت 6 روزه ی یک پیشخدمت بسیار وظیفه شناس و مبادی آداب انگلیسی است. کتاب در مورد زمان هایی صحبت می کنه که از دست دادیم، فرصت های گرانبهایی که قدرشون رو نداونستیم ولی هنوز امیدی هست، هرچند نمی شه گذشته رو نجات داد ولی می شه تو باقی مانده ی روز آینده رو ساخت.

داستان از زبان آقای استیونز پیشخدمت روایت می شه. به دلیل پایبندی آقای استیونز به صحبت کردن با زبان نجیب زادگان دربار بریتانیا، نثر کتاب یه زبان فاخر پیدا کرده که آقای دریابندری با ترجمه ی بسیار خوبشون تونستن این مفهوم رو در زبان فارسی هم برسونن.

پ.ن از کتاب فیلمی هم تحت همین عنوان با بازی آنتونی هاپکینز ساخته شده.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
خسیس ---------------> نوشته ی ژان باپتیست پوکلن معروف به مولیر _ ترجمه ی محمد علی جمال زاده

نمایشنامه خسیس در 5 پرده نوشته شده. هارپاگون پیرمرد رباخوار و حریصی که پول از فرزندانش هم براش عزیزتر است. مولیر در کمدی خسیس نهایت حرص و طمع آدمیزاد رو نشون می ده.

از کتاب ترجمه های دیگه ای هم چاپ شده.

pershang@nine

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان لطفا كتابهايي كه معرفي مي كنيد اسم مترجمي كه بهتر كتاب رو ترجمه كرده بگين اينجوري بهتر هم هست

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بالاخره این "دا"رو تموم کردم
خاطرات جنگ از زبان سید زهرا حسینی به کوشش سید اعظم حسینی

تملق زیاد توش بود(البته شاید از دید خود گوینده ماجرا تعریف به حق باشه)
ولی دوسش داشتم..شاید خوزستانی بودنم دلیل دوست داشتنش باشه
خیلی جاها عصبانیم کرد و کفریم کرد
ولی اوارگی ها و دربه دری ها رو کامل لمس کردم
موقع شهید شدن عبدالله و حسین غمگین شدم
درد بود پر از درد

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
منم شنيدم كه كتاب دا خيلي قشنگ بوده و شنيدم كه اين عراقيها چه بلايي سر خرمشهريهاي بي پناه آوردن واقعا وقتي آدم ميشنوه دلش به درد مياد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
منم شنيدم كه كتاب دا خيلي قشنگ بوده و شنيدم كه اين عراقيها چه بلايي سر خرمشهريهاي بي پناه آوردن واقعا وقتي آدم ميشنوه دلش به درد مياد

پیشنهاد می کنم بخونیش ولی این رو بگم که اولاش ممکنه حالت بهم بخوره چون کاملا جنازه ها رو تشریح می کنه که چه وضع اسفباری داشتن:(

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
بالاخره این "دا"رو تموم کردم
خاطرات جنگ از زبان سید زهرا حسینی به کوشش سید اعظم حسینی

تملق زیاد توش بود(البته شاید از دید خود گوینده ماجرا تعریف به حق باشه)
ولی دوسش داشتم..شاید خوزستانی بودنم دلیل دوست داشتنش باشه
خیلی جاها عصبانیم کرد و کفریم کرد
ولی اوارگی ها و دربه دری ها رو کامل لمس کردم
موقع شهید شدن عبدالله و حسین غمگین شدم
درد بود پر از درد

فکر کنم لازم شد بخرمش.
یه مرتبه رفتم بخرم قیمتت رو که دیدم در رفتم!!حالا از خوزستانی ها تصویر درستی رو نشون داده یا نه؟(هر چند کتاب بیشتر در مورد جنگ هست ولی مربوط به آدمهای خوزستان ه که این بلا ها سرشون آمده)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فکر کنم لازم شد بخرمش.
یه مرتبه رفتم بخرم قیمتت رو که دیدم در رفتم!!حالا از خوزستانی ها تصویر درستی رو نشون داده یا نه؟(هر چند کتاب بیشتر در مورد جنگ هست ولی مربوط به آدمهای خوزستان ه که این بلا ها سرشون آمده)

سلام دوست عزیز
راوی ماجرا خودش خرمشهر زندگی می کرده و در روزهای قبل از اسارت خرمشهر در شهر بوده و تلاش می کرده برای دفاع
تصویری که نشون داده شده تصویر اوارگی و درد مردم خوزستانه
اتفاقا به نظرم خوبه اینو اون هایی که همیشه خوزستانی ها رو به خیلی چیزها متهم می کنن بخونن
یه جاهایی جدا دلم برای خودمون سوخت...اینکه هم می جنگیدن و هم شهرهای دیگه تحقیرشن می کردن که شماها ترسو هستید...

چاپ 64!!!!
البته بعضی چیزاش اذیت می کنه...یه سری تملق گویی ها داره

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
در جبهه ی غرب خبری نیست --------------> نوشته ی اریش ماریا رمارک _ ترجمه ی رضا جولایی

داستان از زبان یک سرباز جنگ جهانی اول بیان می شه. سیر داستان به صورت خطی است. کتاب یکی از بهترین آثار کلاسیک ادبیات ضد جنگ شمرده می شه. داستان روایت کننده خستگی و دلمردگی سرباز ها در جبهه های جنگ است. دانش آموزان دبیرستانی که تا چند روز قبل در کلاس های درس شوپنهاور می خوندند، امروز با واقعیت هایی مواجه شدند که در کتاب های درسی از اونا یادی نشده است.
و در مرخصی های خودشون ناامید به میان مردمی می رن که تصوری ازواقعیت جنگ ندارند.

در مقدمه کتاب به نکته ی جالبی اشاره شده؛ رمارک هم زمان با آدولف هیتلر در جنگ جهانی اول جنگید. او و هیتلر یه تجربه ی مشترک از جنگ و فقر و گرسنگی و حقارت بعد از جنگ تجربه کردند. ولی از این تجربه ی مشترک رمارک عشق و صلح طلبی رو آموخت و هیتلر نفرت و کینه از بقیه مردم. رمارک بهترین کتاب ضد جنگ رو نوشت و هیتلر جنگ جهانی دوم رو راه انداخت.

رمارک ابتدای کتاب این مطلب رو نوشته :

این کتاب نه اتهام نامه است و نه اعتراف نامه و کمتر از همه ی اینها، شرح ماجراجویی های جنگ است، زیرا مرگ برای کسانی که رو در روی آن می ایستند، ماجراجویی نیست. فقط به سادگی قضیه داستان نسلی رو بازگو می کند که گرچه از خمپاره ها گریخته اند، اما جنگ آنها را نابود کرده است.

از کتاب ترجمه ی دیگری هم در بازار منتشر شده که چنگی به دل نمی زنه.

پ.ن کتاب بسیار زیبایی و اگه دستتون بگیرید دیگه قادر نیستین به زمین بذاریدش.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
رازهای هیساکو -----------> نوشته ی یوشیکو اوچیدا _ مجید عمیق

این کتاب برای نوجوانان نوشته شده ولی کتاب لطیف و قشنگیه. داستان یه روال خطی رو دنبال می کنه.
هیساکو وقتی خیلی کوچیک بوده مادر و پدرش رو از دست می ده و الان با مادربزرگ و پدربزرگ مادریش زندگی میکنه. پیرزن پیرمردی دوست داشتنی ولی سنتی. هیساکو روز تولد 14 سالگیش یه کادو از یه شخص ناشناس دریافت می کنه.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
سرگذشت ندیمه ----------------> نوشته ی مارگرت اتوود _ ترجمه ی سهیل سهی

ندیمه برجسته ترین کار اتوود نیست. داستان در دو زمان می گذره حال و گذشته. کشوری خیالی در آینده به دلیل سقط جنین های مکرر و آزمایشات متعدد هسته ای در معرض خطر انقراض مردمش قرار داره. تعدادی از قدرتمندان سنتی دست به کودتایی ایدئولوژیکی می زنند. مردان معمولی به اردگاه های کار فرستاده می شوند و زنان ندیمه های خانواده های برجسته و انتخاب شده می شوند و ...

شخصیت زن فرماندار رو دوست دارم. او تا دیروز به عنوان الگوی زنان اندیشه ی ایدئولوژیکی در رادیو و تلویزیون ها مصاحبه می کرد و متعصبانه خواستار بازگشت زنان به ایفای نقش های سنتی و مردسالارانه بود و امروز که حلقه ی معتمدین مسئولین کوچک تر شده با افسوس می بینه که خودش هم تبدیل به یکی از همان زنان خانه نشین شده.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
جاناتان مرغ دریایی --------------> نوشته ی ریچارد باخ

یه کتاب کوچیک و جمع و جور. کتاب های باخ در مورد اختیار صحبت می کنه. اینی که الان هستیم تقدیر ما نبوده، انتخاب ما بوده است.
جاناتان یه مرغ دریایی کوچک است که از زندگی مرغان دریایی خسته شده هر روز به جای زندگی روزمره تمرین پرواز می کند تا بتواند مثل پرنده های تیز رو تا بلندترین نقطه ی پرواز بالا برود. خانواده و دوستان جاناتان به دلیل این آرزوی غیر معمول اونو طرد می کنند و ...

شگفتا آنان كه كه از ترس دشواري سفر كمال يافتن را خوار مي شمارند به هيچ جا نمي رسند اما آناني كه دشواري سفر را به اميد كمال يافتن نا ديده مي انگارند در دمي به همه جا ميرسند.
جاناتان در ياد داشته باش كه بهشت مكاني و زماني نيست زيرا كه زمان و مكان بسيار بي معني اند.آنگاه كه بداني چه مي كني همواره پيروزي در راه است.

پ.ن نشر امیر کبیر از این کتاب 2 ترجمه چاپ کرده. ترجمه قدیمی تر تحت عنوان پرنده ای به نام آذرباد منتشر شد. هر دو ترجمه کتاب رو دارم و هر دو تا خوب هستند. ولی من پرنده ای به نام آذر باد رو بیشتر دوست دارم. یه جورایی شاید حس نوستالژیک باشه.

Last edited:

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
بابا گوريو و چرم ساغري اثر بالزاك عاليه. نميدونم كسيس اينجا بالزاك خون هست يا نه؟
كتاباي ميلان كوندرا هم خيلي اليه مخصوصا مهماني خداحافظي.
تو مايه روانشناسيي و فلسفه كتابهاي اريك فروم عالين. ^_^

oceanicph

Registered User
لایک‌ها
0
بابا گوريو و چرم ساغري اثر بالزاك عاليه. نميدونم كسيس اينجا بالزاك خون هست يا نه؟
كتاباي ميلان كوندرا هم خيلي اليه مخصوصا مهماني خداحافظي.
تو مايه روانشناسيي و فلسفه كتابهاي اريك فروم عالين. ^_^
درود

کتاب انسان و سمبولهایش نوشته کارل گستاو یونگ. ترجمه دکتر سلطانی

دوستان بیش از نیمی از عمرمان را در خواب سپری میکنیم لازم است بدانیم ضمیر ناخوداگاه ما با چه زبانی قصد ارتباط با ضمیر هوشیار ما را دارد و در این راستا با نظریات یونگ آشنا شویم. کتابی در خور تامل و تعمق است.

Ramdokht

Registered User
لایک‌ها
4
درود

کتاب Funny in Farsi نوشته فیروزه دوما

با این که نویسنده این کتاب ایرانی است اصل این کتاب به زبان انگلیسی نوشته شده است.
این کتاب به فارسی هم ترجمه شده به نام عطر سنبل عطر کاج . ولی اگر دوستان بتونن متن انگلیسی این کتاب رو بخونن بیشتر لذت می برند.
کتاب در مورد سرگذشت و خاطرات یک دختر ایرانی است که در کودکی به همراه خانواده اش به آمریکا سفر کرده و بعدا طی ماجراهایی به آمریکا مهاجرت می کند.
خوندن این کتاب رو به همه دوستان توصیه می کنم.

شاد باشید.

Ramdokht

Registered User
لایک‌ها
4
درود بر همه دوستان

الان دارم رمان انگلیسی غرور و تعصب جین آستین رو می خونم . کتاب جالبی است. و شما رو به
انگلیس قرن 18 می بره. اگر اهل رمان و داستان هستین کتاب جالبی است.

شاد باشید.

بالا