• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كتابهاي خوبي را كه خوانده ايد معرفي نماييد ( بحث و بررسی )

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بهای انسان بودن ...... اعظم حاج حیدری

خاطرات یک زن زندانی در دوران انقلاب هست که ظاهرا بعدا آزاد میشه. متن کاملا روان و جذابی داره که با یه فضای داستانی نمیگذاره کتاب رو تموم نکنید !
با خوندن بعضی قسمتها مو به تن آدم سیخ میشه...
5 فصله ، فصل اولش رو میذارم دوست داشتید بقیشو بخونید.
http://www.speedyshare.com/files/20426950/1.pdf

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
سال بلوا(عباس معروفی)
فکر نمیکنم بشه همین جوری در موذده موضوعش قضاوت کرد
تا نخونی اصلا نمیفهمی چیه!!
پیشنهاد میکنم حداقل یه بار بخونیدش

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
سمفونی مردگان (عباس معروفی)
در مورد سه تا برادر و یه خواهر
که یکی از بردارا کلا کم داره خودشو از پشت بوم میندازه پایین فلج میشه!
یکیشونم خیلی حریص و مالدوسته که اونم آخرش خودکشی میکنه
یکیشونم ادعای روشن فکریش میشه و البته هست!
خلاصه خیلی کتاب خوبیه بخونیدش حتما!

sandel

Registered User
لایک‌ها
4
نارتسیس و گلدموند
هرمان هسه
ممکن است در ابتدا خسته کننده به نظر برسد ولی ادامه بدهید تا به نهایت آنچه هسه می خواهد بگوید برسید.
هم هنر و هم اندیشه را خواهید شناخت هم مردها را.

رگتایم
ای ال دکتروف
به ظاهر ساده و فونت نچسبش نگاه نکنید، برخلاف نظر نویسنده در نقل قولی "این قطعه را تند ننوازید. هرگز درست نیست که رگتایم را تند بنوازند"؛ تند می نوازید و لذت می برید.

تنهایی پر هیاهو
بهومیل هرابال
آنقدر کوتاه و جذاب که به یکباره تمام می شود.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نارتسیس و گلدموند
هرمان هسه

راجع به این کتاب هرمان هسه یه نکته جالبی هست که شخصا 2 بار طی همین مدت به چشم دیدم.
اونم اینکه خیلی ها از قدیم این کتاب رو با نام ن‍رگ‍س‌ و زری‍ن‌ده‍ن داشتن/خوندن ولی توی کتاب فروشی/شهر کتاب وقتی راهنما بهشون پیشنهاد می کنه اول متوجه نمیشن که نارسیس و گلدموند همون نرگس و زرین دهن هست و تازه بعد از کلی توضیح و تعریف یادشون میاد که ای بابا این رو که ما مثلا n سال پیش خونده بودیم!!

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
اصلا توصیه نمی شود , فقط یک سری خاطره بی انسجام است ! و ارزش ادبی- داستانی ندارد , حتی

سرگرمی بخش هم نیست !

:hmm:
من که از خوندنش لذت بردم.

قرار نیست که همه کتاب ها شاهکار ادبی باشن.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
خاطره است و داستان یا رمان نیست , به نظر من خاطرات خیلی بی مزه ای هم هستند ,

این همه کتاب خوب نخوانده وجود دارد و چنین کتابی نمی تواند الویت باشد !

:happy:
کتاب عطر سنبل عطر کاج به نمونه اتوبیوگرافی است.

در کل به نظر من کتاب قابل قبولی است، هر چند که حق با شماست روال خطی منظمی نداره.

shaghayegh-titi

Registered User
لایک‌ها
0
كتاب ورونيكا تصميم ميگيرد بميرد هم كتاب خيلي جابيه...
من وقتي خوندم يه جورايي ديدم به زندگي عوض شد....
داستان در مورد يه دختر جوونه كه تصميم ميگره خودكشي كنه ولي نميميره و به جاش
به يه تيمارستان منتقل ميشه...اونجا دكتر بهش ميگه با قرصايي كه خورده به قلبش آسيب وارد شده
و بيشتر از چند روز زنده نمي مونه(يك هفته)...ورونيكا اول خوش حال ميشه كه چند روز ديگه ميميره
ولي هر چي به روز مرگش نزديكتر ميشه بيشتر دلش ميخواد زنده بمونه....وتازه اون وقته كه ميفهمه
چقدر اشتباه فكر ميكرده...
.
.
به نظر من كلا كتاباي پائولو كوئليو خيلي پر بارن....
متاسفانه اخيرا يكي از دوستانم به من خبر داده كه جلوي چاپ كتاب ورونيكا...رو گرفتن...:(

نیکی

Registered User
لایک‌ها
47
کتاب زنبق دره

شاهکار اونوره دو بالزاک..

نیکی

Registered User
لایک‌ها
47
کتاب شعر: ابر شلوارپوش

شاهکار بینظیر از

ولادیمیر مایا کوفسکی

شاعر بزرگ روسی

البته با ترجمه ی بینظیر مدیا کاشیگر..

من میخ کفشم از هر تراژدی گوته دردناکتر است..

Last edited:

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
لينمارا عشق وآرزو
نوشته ي كاترين گاسكين
ترجمه ي ابراهيم يوسفي
كتاب قشنگيه .تسليم شدن ب سرنوشت وجريان داشتن زندگي چه با مشكلات ما وچه بدون اونا رو نشون مي ده واين كه ممكنه هميشه رويا هامون به طور كامل به حقيقت مبدل نشه ولي بازم ميتونيم زندگي كنيم وخوشبخت باشيم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
لينمارا عشق وآرزو
نوشته ي كاترين گاسكين
ترجمه ي ابراهيم يوسفي
كتاب قشنگيه .تسليم شدن ب سرنوشت وجريان داشتن زندگي چه با مشكلات ما وچه بدون اونا رو نشون مي ده واين كه ممكنه هميشه رويا هامون به طور كامل به حقيقت مبدل نشه ولي بازم ميتونيم زندگي كنيم وخوشبخت باشيم
قیمت این کتاب چند هست؟

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
Last edited:

sahel6172

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظور دنیای سوفی باشه کتابخانه ها دارن
سلام به همه ی دوستان
من برای اولین بار یک کتابه رمان خونم که خیلی خیلی........ قشنگ بود به شما هم پیشنهاد میکنم که حتما بخونید اسم کتاب>>>>> "تا ته دنیا" نوشته ی سوگند دهکدنزاد<<<<<< بود خیلی خیلی قشنگه من از این داستان شخصیته مسعود را خیلی دوست دارم البته این تنها نوشته ی خانم سوگند بوده و دیگه چیزی ننوشتند حیف >>>>کسی این کتاب رو خونده؟

hexagram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کتابی که به تازگی خوندم و به نظرم کتاب قشنگی هست، کتاب از عشق و دیگر شیاطین از گابریل مارکز .... کتابهای کریستین بوبن هم به نظرم قشنگ هستند.

سلام به همه ی دوستان
من برای اولین بار یک کتابه رمان خونم که خیلی خیلی........ قشنگ بود به شما هم پیشنهاد میکنم که حتما بخونید اسم کتاب>>>>> "تا ته دنیا" نوشته ی سوگند دهکدنزاد<<<<<< بود خیلی خیلی قشنگه من از این داستان شخصیته مسعود را خیلی دوست دارم البته این تنها نوشته ی خانم سوگند بوده و دیگه چیزی ننوشتند حیف >>>>کسی این کتاب رو خونده؟

کتاب بدی نیست ولی مثل اکثر رمان های ایرانی هست که در حال حاضر نوشته میشـــــــه.... به نظرم رمان های ایرانی قشنگ تر از "تا ته دنیا" هم هست...​

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
هفت شاهی (مجموعه داستان)
ازژیگمولد موریتس نویسنده ی مجار
ترجمه محمود تفضلی
درمورد زندگی طبقه کارگرودهقان مجار بعد از جنگ جهانی اول لطیف ساده وتاثیر گزار ازسادگی وحقیقت تلخ فقر لحظات شیرین ساختن کتابیکه درمورد همه ی جوامع صدق میکنه بعد از خوندنش حتما خدارا شکر میکنی به خاطر همه ی داده هاش

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
رگتایم

ای.ال.دکتروف / ترجمه ی نجف دریابندری

من این کتاب رو شاید در حدود 8-9 سال قبل خوندم به همین خاطر برای معرفیش از متن زیر استفاده میکنم که از وبلاگ "باشگاه کتاب " برداشتم و به نظرم کامل و گویاست:

رمان رگتایم جامعه آمریکا در دهه 1960 را تشریح می کنه. رگتایم اثريست رئالیستی که از شخصیت های فراوانی تشکیل یافته که هر کدام برای خود داستان و ماجرایی داره و جالب اینکه تک تک این داستان ها با دیگری ارتباط پيدا مي كنه. ماجرای اصلی این کتاب ظاهرا داستان یک خانواده ساده و متوسط آمریکاییه. پدر، مادر، برادر کوچيکه، پسر، همین. هیچ کدام اسمی ندارند. خانه شان توی یک خیابان بی نام و نشان خلوته. این خانواده محل اتصال تمام ماجراهای کتابه. در كنار اينها، ماجراي دو خانواده ديگر نيز روايت مي شه. خانواده دوم چيني هاي مهاجري هستند به اسم*هاي تاته و مامه و دخترشان. تاته كارش اينه كه كنار خيابان بشينه و با قيچي زدن مقواي سياه، نيمرخ مردم را دربياره و اونو روي كاغذ سفيد بچسبونه و بده بهشون. زنش- مامه- هم كارگر خياطيه. خانواده سوم هم يك زوج سياه*پوست هستند؛ كولهاس واكر نوازنده و ساراي خجالتي. داستان هاي اين 3 خانواده از هم جداست. اما در عين حال اين داستان*ها، به هم پيوسته است. پسر پدر و مادر، با دختر تاته و مامه آشنا مي شه و...
در كنار همه اينها کتاب سرشاره از شخصیت هائيه كه بسياري از آنها اشخاص واقعی اند. هنری فورد، هری هودینی، جی. پی مورگان، اما گلدمن، زیگموند فروید و ... همگی اشخاص مشهور اوایل قرن گذشته اند اینها در کنار شخصیت های خیالی مانند کولهاموس واکر، تاته، مانه و بقیه داستان را جلو می برن. شاید علت اصلی حضور این اشخاص واقعی، واقعی جلوه دادن فضای داستان باشه. دکتروف هر کجا که خواسته با این شخصیت ها بازی کرده و تمام نظریات سیاسی و اجتماعی اش را ابراز کرده . البته مترجم كتاب معتقده كه نويسنده با دو دسته آدم کار می کنه : آدمهای تاریخی مانند پیر پون مورگان ، سرمایه دار بزرگ ؛ هنری فورد ، سازنده اتومبیل های ارزان قیمت ؛ هری هودینی، میلیونر زاده معروف و ... و آدمهای تخیلی که نمایندگان توده های بی نام و نشان و غیر تاریخی هستند . این آدمها همان عناصري هستند که بدنه اصلی جامعه آمریکا را تشکیل می دهند: آمریکایی ها، مهاجران و سیاهپوستان .

حرف آخر اينكه فقط اونهایی که یه کتاب با ترجمه بد خوندن درک می کنند که یه ترجمه خوب چه نعمتیه. خوشبختانه این کتاب توسط یکی از بهترینها به فارسی ترجمه شده که لذت خوندن کتابو چند برابر می کنه. به قول بچه های مجله چلچراغ، "نجف دریا بندری "یک برند معروف تو ترجمه است که وقتی اونو روی کتاب دیدی، هم خیالت از بابت ترجمه راحته و هم اینکه می دونی با یک کتاب حسابی طرفی که ارزش خوندن داره.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
بیلی باتگیت

ای ال دکتروف /ترجمه ی نجف دریابندری

پسر نوجوانی به نام بیلی باتگیت به طور اتفاقی وارد یک گروه مخوف گانگستری به سرکردگی " داچ شولتز " میشه و خود بیلی که راوی داستان هم هست از زندگی تجارت عشق و جنایتهای این دسته از زمان ورودش به این گروه تا زمانی که تمامی اعضا این باند به جز خودش در یک درگیری مسلحانه با یک گروه دیگه کشته میشن صحبت میکنه. یکی از شخصیت های جالب داستان معاون داچ بود که بدن معیوبی داشت ولی آدم بسیار باهوشی بود و قبل از مرگش اشاراتی به بیلی میکنه که این پسر رو به مقدار زیادی ازثروت این گروه که در جایی پنهان کرده بودن میرسونه.

خوندن این کتاب و رگتایم رو به دوستان عزیزم بشدت توصیه میکنم! :)

بالا