به نقل از babak azad :اگه به کارش ادامه بده که عالیه . یعنی اگه یه راهی ÷یدا کنه که اسکم نشه12 دیلی
تضمینی است.
دیگه تصمیمش با شماست.
البته من هنوز با 12 دیلی پرو کار می کنم و مشکل خاصی نیست.
به نقل از babak azad :اگه به کارش ادامه بده که عالیه . یعنی اگه یه راهی ÷یدا کنه که اسکم نشه12 دیلی
به نقل از سيلوستر :ميشه يكم بيشتر راجع به solidinvestment توضيح بدي.
هر چند وقتي سرمايه expire ميشه؟
Minimum cash out ش چقدره؟
سودش 1.8 درصده؟!
آپگرداش چند دلاريه؟
به نقل از hyip2006 :سلام دوستان لطفا یکی بگه چرا نمیشه تو 12dp seting account ایگولد را به ایمو تقیر داد
ودائم این پیغام را میده .....[/SIZE
Account Setting
Your full name (first and last) is required
Your payment account must be a valid e-mail address
You can only change one of the following at a time:
E-mail address
Your password
Payout account
No changes have been made
Please click 'go back' and fix the above issues and re-submit your changes.
به نقل از hyip2006 :سلام دوستان لطفا یکی بگه چرا نمیشه تو 12dp seting account ایگولد را به ایمو تقیر داد
ودائم این پیغام را میده .....[/SIZE
Account Setting
Your full name (first and last) is required
Your payment account must be a valid e-mail address
You can only change one of the following at a time:
E-mail address
Your password
Payout account
No changes have been made
Please click 'go back' and fix the above issues and re-submit your changes.
دقیقا چند روز پیش موجودی شما صفر شد ؟به نقل از mehryar :خوب بالاخره این 12 دیلی اسکم 17 دلار من رو بالا کشید امروز مثلا تو هیستوری زده ریخته به حساب
ولی نه تو ایگلد و نه تو ایمو خبری نیست:blink:
اصلا معلوم نیست کدوم گوری ریخته:f34r: :f34r:
2006-01-03 $17.28 $0.00 380429 E-GoldEMO******@yahoo.com processed
لطفا یکی بگه چطور باید برای این دزد یه تیکت فرستاد![]()
به نقل از m_a_m :سلام دوستان
من در کسب در آمد از اینترنت تازه کار هستم و برای شروع کتاب کسب در آمد از اینترنت از مجموعه انتشارات کلید رو خریدم
این کتاب چند تا سایت معرفی کرده که با عضویت در اونها ایمیل هایی حاوی لینک تبلیغات مختلف برات ارسال می شه که با نگاه کردن به تبلیغات یه مقدار پول بهت میدن،سایت هایی که معرفی کرده اینها هستند:
www.1-800-mail.com
www.easy-mails.com
www.worldwide-cash.net
www.no-minimum.com
www.superstarmail.com
که روش عضویت رو در دومی به طور کامل توضیح داده بود
حالا از دوستان با تجربه خواهش می کنم که بگید این سایت ها رو تایید میکنید یا اینکه کلاهبردار هستند
در ضمن اگه می شه یه مقدار بیشتر در مورد egoldیا هر بانک دیگه ای توضیح بدید
من به راهنمایی یه با تجربه خیلی احتیاج دارم پس خواهش می کنم منو کمک کنید
ممنون
به نقل از m_a_m :آقا حسین عزیز دستت درد نکنه فقط اگه می شه توضیحات این 3 سایت رو تو کدوم صفحه نوشتی ، چون تعداد صفحات خیلی زیاد است
در ضمن اگه می شه باید من رو بیشتر راهنمایی کنی چون دفعه اولم است که از این کار ها میکنم و دوست ندارم ور شکست بشم![]()
به نقل از m_a_m :آقا حسین عزیز دستت درد نکنه فقط اگه می شه توضیحات این 3 سایت رو تو کدوم صفحه نوشتی ، چون تعداد صفحات خیلی زیاد است
در ضمن اگه می شه باید من رو بیشتر راهنمایی کنی چون دفعه اولم است که از این کار ها میکنم و دوست ندارم ور شکست بشم![]()
به نقل از united :تا زماني که 12dp را update نکرده باشيد پولي به شما تعلق نميگيرد![]()
![]()
![]()
![]()
و بعد از ثبت نام يک هفته فرصت داريد تا حساب 12dp تان را upgrade کنيد
بعد از upgrade (سرمايه گزاري ) بايد روزي حداقل 12 سايت را ببينيد که در عوض روزي 12 درصد پولي که سرمايه گزاري کرديد به شما سود ميده ، و در پايان 12 روز در مجموع 144 درصد يعني 44 درصد خالص به صورت اتوماتيک به حساب EMO شما واريز ميشه (البته بعد از هفت روز کاري)![]()
![]()
![]()
مثلا اگر 10 سهم (60 دلار) سرمايه گزاري کرده باشيد روزي 7.2 به شما پول ميده (هر سهم يعني حد اقل سرمايه گزاري (6 دلار))
در ضمن در قسمت FAQ سايت (سوال و جواب) توضيحات کامل داده شده
اما در مورد EMO !
من خودم تا حالا پول از E-gold به EMO انتقال ندادم ولي فکرنکنم لازم باشه در goldex ثبت نام کنيد ، اين روشي را که من ميگم انجام بده احتمال 99 درصد عمليه
1 - به سايت EMO برويد https://www.emocorp.com
2 - بر روي sign up کليک کنيد و مراحل مراحل ثبت نام را (تقريبا مثل e-gold ) انجام بديد (کارهاي اصلي هنوز مونده ولي اصلا نترسيد ، وحشت هم نکنيد )
3 - بهد از log in به حساب EMO تان به قسمت Verification برويد و از آنجا basic را انتخاب کنيد و بر روي request کليک کنيد
4 - در صفحه اي که باز ميشود عکسهاي مورد نظر را به سيستم معرفي کنيد (مثلا براي ID dard کارت ملي و براي Telephone Bill يک اسکن از فيش تلفن ) قسمت پايين را هم ميتونيد ID card انتخاب کنيد ( عکسها بايد کمتر از 2MB حجم داشته باشه )
5 - بع از کليک بر روي دکمه پائينش بايد چند لحظه صبر کنيد در صفحه بعد باز هم کليد پائين را کليک کنيد
6 - بعد از چند ساعت دوباره log in کنيد و اين بار اگر تاييد شده باشيد صفحه اي ظاهر ميشود که در مورد افزايش امنيت حسابتان از شما سوال ميکند ، اگر yes را انتخاب کني صفحه اي ضاهر ميشه (شايد هم چند صفحه بعده ) که عکس و سطش را بايد پرينت بگيري چون براي log in هاي بعدي حتما لازم ميشه و دکمه پايين را کليک کن (اگر پرينتر نداري خودت عکسش را بکش )
نکته : اگر در شماره 6 NO را انتخاب کنيد در log in شدن به اکانتتان کارتان آسنتر خواهد بود در ضمن بعدا هم ميتوانيد اين کار را بکنيد
بعد از همه اين کارها بايد حساب E-gold تان را معرفي کنيد (به اعصابتان مسلط باشيد)
1 - log in کنيد
2 - در روبروي Ecurrency Accounts: بر روي add کليک کنيد
3 - بعد از معرفي حساب خود و کليک بر روي continue سايت EMO يک سنت به حساب egold شما ميفرسته
4 - فکر کنم بعد از يک ساعت (شايد هم همون لحظه ) بايد به حساب ايگلدتان سر بزنيد ، به قسمت history مراجعه کنيد و شماره اي را که EMO از شما ميخاد را يادداشت کنيد
5 - دوباره به EMO ، log in کنيد و در مقابل Ecurrency Accounts: بر روي view کلیک کنید سپس برای تایید ایگلدتان بر روی نام حساب ایگلدتان کلیک کنید (در اینجا توضیح داده که کدام شماره را از ایگلدتان لازم دارد)
6 - بعد از وارد کردن شماره مورد نظر و کلیک بر روی دکمه پائین ایگلد شما تایید میشود
حالا (شاید هم چند ساعت بعد ) برای انتقال پول از e-gold به EMO باید بر روی Add Money کلیک کنید
من خودم 3 دلار تو EGold داشتم وقتی درخواست انتقال پول را کردم گفت حداقل درخواست باید 5 دلار باشه
بنا بر این فکر نمیکنم لازم باشه در goldex ثبت نام کرد![]()
![]()
![]()
http://www.12dailypro.com/?ref=40081
http://www.auto-surf.biz/?ref=29582
spacial hi to mr dollar $$
به نقل از saiedit :آقا من كاراي كه گفتيد كردم ولي يك مثله هست ان سوال كه بايد ميپورسيد رو نپورسيد كه امنيت رو بالا ببرم
اين عكس رو نگاه كنيد ممنون ميشم راهنماي كنيد .
![]()
به نقل از night_fire :لطفا یک نفر که اکانت EMO ی Verify شده داره و کامل شده یه تصویر از صفحه اولش یعنی My Account برام بگذارید.
مرسی...
منتظرم...