ali313
Registered User
- نوشتهها
- 280
- لایکها
- 0
اسکریپت سورف میخوام که :
اولا مجانی باشه
ثانیا راحت فارسی بشه
کسی سراغ داره؟
اولا مجانی باشه
ثانیا راحت فارسی بشه
کسی سراغ داره؟
به نقل از night_fire :بله مرسی ولی مال من این شکلیه...
مشکلی داره ؟
برای انتقال پول از E-gold به Emo مشکل دارم، بعنی می روم تبادل قسمت Add Money ولی هیچ چیزی وجود نداره...
البته اونجا یه اکنت E-gold اضافه کردم و Verify هم شده ولی کلا نمی دونم چی کار کنم...
مرسی ار اضحار نظر شما...به نقل از hosseinpro :به نظر بنده هنوز ایگولدت تایید کامل نشده.
شمامطمئنی که ایگولدتان تایید کامل شده؟
در ضمن یک سئوالی از شما داشتم , شما چطور این صفحه emo را در داخل فروم قرار دادی؟
یعنی اینکه از چه گزینه ای برای این کار استفاده کردی؟
به نقل از night_fire :مرسی ار اضحار نظر شما...
دو حالت داره یکی اینکه تو قسمت Advanced Post روی تصویر کلیپس Click کنید و حالا می تونید یا فایل رو از وب Up کنی یا از روی PC که من از Inbox سایت خودم استفاده کردم.
نه مطمئن هستم Verify شده چون خودش زده OK.
جفتشون verify شدنبه نقل از hosseinpro :verify your account to at least the basic level and یعنی اینکه هنوز قسمت basic level را تایید نکردی
add your e-gold account number یعنی اینکه شماره ایگلدت را نیز هنوز تایید نکردی وباید verify کنی که از قسمت Ecurrency Accounts و انتخاب کردن کلید Add و دادن شماره ایگلدت حساب ایگلدت را میتوانی تایید کنی .
همه این چیزها بر اساس نتیجه گیری من و عکسی بود که خودتان قرار داده بودید.
موفق باشید.
به نقل از taak :دوستان گرامی باید عرض کنم که دیگر 12daily با حساب emo کار نمیکند . بنابر این دیگه به فکر کار کردن با این سایت نباشید. چون فقط با stormpay کار میکند که ایران را قبول ندارد
این هم از شانس ما
امیدوارم که 380 دلاری که تو این سایت دارم نپرد که چشمم آب نمیخورد
برای آگاهی کامل از این ماجرا یه سری به سایت 12daily بزنید و اخبار جدیدش رو ببینید
حیف شد
به نقل از shahrivari :آقا من از 12dpپولمو گرفتم یعنی ریخته به emo حالا من چطور بریزم به ایگولدم
اگه میشه کامل توضیح بدین ممنون
به نقل از shahrivari :آقا کسی یه autosurfخوب سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از persian golf :بله کاملا حق با شماست متاسفانه 12daily دیگه با emo هم کار نمیکنه حالا چرا بماند....
خوب حالا به جای دنبال verify کردن emo بیایید راهی برا ثبت نام در stormpay پیدا کنید در آوردن پول از stormpay با من
چون من844 دلار از این 12daily می خوام
2006/1/6 اکسپایر میشمبه نقل از 6600 :اقا کامپاند کرده بودی ؟
کی اکسپایر شده بودی؟
منتظر برنامه جديد ۱۲ ديلی پرو باشيد که فقط مخصوص EMO هست ...تا چند روز اينده الام ميکنين سايتشوبه نقل از saiedit :سلام بچه ها اين 12DP سايت EMO رو هم ورداشت ميگه Strompay ميگه بايد فقط با من كار كني
وگرنه من حسابتون رو ميبندم اينجور كه بوشمياد بايد يك راه پيدا كنيم كه Strompay رو به e-gold تبديل كنيم
چاره فقط اين هست بعد بايد بگم اگه Strompay اين حرف رو زده باشه فك كنم بايد كار با e-gold رو تو بقيه سايت ها رو هم فراموش كنيم توصيه من اين هست كه يكم با احتياط بيشتر پول ردو بدل كنيم چون اين ماجراي آمريكا داره كار دستمون ميده لامسب نمي تواند مستقيم زربه بزنه مياد اين ادا ها رو در مياره بهتر هست در سايتاي كه عضو ميشيم كشور ديگه بديم مثلا توركيه اين دورو بر كه اگه پول زياد داشته باشيم به يك سفر تفريحي هم صرف كنه
دوست عزیز این سایتی که اعلام کردید اسمش lifeclick میباشد که مخصوص آگهی است و ربطی به این روال 12daily ندارد . تنها کار این است که منتظر باشیم ببینیم که 12daily کی پولهایمان را میدهد. اصلا میدهد یا نه؟به نقل از EWP :منتظر برنامه جديد ۱۲ ديلی پرو باشيد که فقط مخصوص EMO هست ...تا چند روز اينده الام ميکنين سايتشو
LifeClicks LLC اسم شرکتی هست که ۱۲ ديلی پرو و چند سايت ديگه داره اگه ايميل ۱۲ ديلی رو بخونی ميفهمی که گفته می خواد يک سايت جديد که مخصوص EMO باشه تا چند روز اينده بزنهبه نقل از taak :
دوست عزیز این سایتی که اعلام کردید اسمش lifeclick میباشد که مخصوص آگهی است و ربطی به این روال 12daily ندارد . تنها کار این است که منتظر باشیم ببینیم که 12daily کی پولهایمان را میدهد. اصلا میدهد یا نه؟
اگر شما از قبل درخواست دریافت پول از طریق ایمو را کرده باشید که باید در عرض 10 روز پول شما را بدهد
اگر هم مثل من در حالت compound هستید باید 15 روز دیگه منتظر بمانید. در جایی از خبر سایت اعلام شده که بهتره که این افراد به استورم پی تغییر حساب دهند. اما گفته اگر میخواهید که حسابتان همان ایمو باشد باید 15 روز بیشتر صبر کنید. ( البته من که چشمم آب نمیخوره پولمون رو بده)