به نقل از سيلوستر :از ايگولد ميشه به emo واريز كرد؟
از ايگولد میتوانید به امو واريز كرد وهمچنین از امو میتوانید به ایگولد واريز كرد ولی باید از خود سایت امو برای این تبادل استفاده کنید.
به نقل از سيلوستر :از ايگولد ميشه به emo واريز كرد؟
به نقل از hosseinpro :از ايگولد میتوانید به امو واريز كرد وهمچنین از امو میتوانید به ایگولد واريز كرد ولی باید از خود سایت امو برای این تبادل استفاده کنید.
به نقل از persian golf :خیر دوست عزیز البته می بخشید که دخالت می کنم جهت واریز از E-gold به Emo باید از www.goldex.net البته به پیشنهاد خوده Emo استفاده کرد که کارمزد بالایی هم داره تقریبا یک سوم من 15 دلار برای امتحان واریز کردم 5 دلار هزینه گرفت
پس به سرف است که با پول هایی که 12daily به Emo می ریزه فقط کار کنید
به نقل از hadipro :حالا شما چرا همتون گیر دادین به این 12دیلی.یعنی دیگه تو اینترنت اتوسرفی وجود نداره.یه چندتا از اونایی که با ایگلد کار میکنه و مطمین هم هست بگید ما کار کنیم.
به نقل از night_fire :سلام
اگه مدارک Verification برای EMO مشکل داشته باشه E-mail می زنند ؟ یا اگه جواب ندادن یعنی درست نبوده ؟
من یه Telephone Bill , ID Card فرستادم الان هم 24 که جوابی نگرفتم...
به نقل از night_fire :سلام
ولی من Verify شدم اما قبل از خوندن پیام شما وجدول رو نگرفتم یعنی اصلا چیزی ندیدم.
الان دیگه نمی تونم Login کنم.
فعلا یه E-Mail براشون زدم ببینم چی میشه.
مرسی از راهنمایی...
من که 14 روزه منتظرمبه نقل از babak azad :ببینم کیا از 12 دیلی به ایمو ÷ول گرفتن؟
به نقل از Sahram :من 7 روزه منتظر تایید شدن هستم و هنوز تایید نشدم ! :wacko:
آیا طبیعی هست ؟ این قدر طول می کشه ؟
ببینم می تونم یه اکانت دیگه EMO هم درست کنم ؟
و اگه تایید نشده باشم آیا 12dailypro پول منو به EMO واریز می کنه یا نه !؟ :wacko:
خیلی ممنون می شوم راهنمایی کنید