سایتت که عالی بود، البته تا آخرش مطالعه نکردم(سرفرصت)
در مورد Auto Surf و Hype ها هم مگه چشونه به جز اینکه هر لحظه امکان داره جمع بشن.
من خودم هم نسبتا این ها رو می شناسم چون اطلاعاتم رو از یه سایت رسمی Monitoring می گیرم که هر چند روز یک بار Up میشه.مثلا من بیشتر تکیم رویه Exeksurf و Auto-Surf و 12DP هست.
حالا اگه شما بازه م معرفی کنید با ReferalLink خودتون ممنون میشم.
به جز این طور سیستم ها (Auto و Hype ) دیگه چه سیستم هایی رو می شناسید و توصیه می کنید ؟ِ
واما:
10 - طمع را از خود دورد کنید . بسیار از افراد سود و سرمایه خود را به خاطر همین طمع کاریها از دست می دهند. بدنبال این نباشید که یک ماه پولتان را چند برابر کنید بلکه بدنبال این باشید که یک پلان پایدار و با ثبات با سودی مشخص ایجاد کنید . این نکته را بخاطر داشته باشید که در بهترین حالات یک پلان موفق و با ثبات می تواند سودی بین 20 تا 30 درصد در ماه برای شما ایجاد کند پس رویای سودهای 200 درصد در ماه را از ذهنتان دور کنید و سرمایه گذاری های خود را به تدریج اما با اطمینان توسعه دهید.
11 - انتخاب های خود را تنها بر اساس نظرات دیگران انجام ندهید سعی کنید برای خودتان یکسری قوانین و قواعد شخصی ایجاد کنید و سرمایه گذاری هایتان رابر این اساس انجام دهید حداقل امتیاز این امر اینست که در صورت ضرر پذیرش و کنارآمدن با آن راحت تر خواهد بود.
ِ
حرف نداره من که گوشواره کردم رو گوشم...
ولی منظورتون از :
8- هیچگاه در سایتهای با پرداخت ماهیانه سرمایه گذاری نکنید مگر انکه از اعتبار و عملکرد آن کاملا مطمئن باشید. سایتهای باا پرداخت ماهیانه زیادی وجود دارند اما براستی چند تای آنها به شما اطمینان و اعتبار سایتهایی مثل PIU یا Fxig را می دهند.
اینه که سایت های بدون حد اقل پرداخت مناسب هستن یا ...(یه جوره دیگه توضیح بدید)
امیدوارم همه سوالاتم رو جواب بدید.