mostafa_gm
Registered User
ادامه بحث تو ترد هايپ.به نقل از shervinrv :نميدونم چجوري حساب کردي ولي توجه کردي که روزاي تعطيل نميده؟؟؟ من حالا باز حساب ميکنم. اگه در باره اين مسئله حرفي بود بيار تو تاپيک هايپ اطفا
ادامه بحث تو ترد هايپ.به نقل از shervinrv :نميدونم چجوري حساب کردي ولي توجه کردي که روزاي تعطيل نميده؟؟؟ من حالا باز حساب ميکنم. اگه در باره اين مسئله حرفي بود بيار تو تاپيک هايپ اطفا
آره منم همينطور...!به نقل از m_amin :چه خشن من که ترسیدم![]()
آخ آخ ................به نقل از davidmors :اگر بحث دوباره منحرف بشه پست ها رو پاك ميكنم و در صورت تكرار تاپيكو قفل ميكنم.
براي مقايسه يك تاپيك جديد بزنيد.![]()
این سایت سرورشو عوض کر که خدش گفته بود از دوازده ساعت تا چهل و هشت ساعت درست میشهبه نقل از reza1350 :كساني كه تو 6ديلي كش سورف مي كنند سايت برگشته و سرجاش
اين scam هستش، پرداخت نداره!!به نقل از madonna_200490 :یه سایت سورف معرفی میکنم که کارش عین 4دیلی هست
روزانه 6% سود میده ودورش 40 روزه است یعنی 240% در 40 روز
مينيمم کش آوت 10 دلاره
6دلار جایره عضویت میده
اینم لینکش http://www.6dailysurf.com/?ref=10093
http://www.madonna200490.persianblog.com
اين همون www.6cashdaily هست؟ چرا پس میگین 6دیلی کش؟به نقل از navid_gh :این سایت سرورشو عوض کر که خدش گفته بود از دوازده ساعت تا چهل و هشت ساعت درست میشه
که این سرور جدیدش خیلی توپ شده سرعتم عالی
راستی من از خود سایت 21 در آوردم و همونو سرمایه کردم تو خود سایت و دارم روزی 1.62 میگیرم که همش 10 سایتم سرف میکنم بهتون پیش نهاد میکنم شما هم این کارو بکنید
الان در بالانس من 19 تا دارم فردا میشه 20.6 ببینیم در خواستن بدم پولمون رو میده یا نه :blink:
پول داد یا نهبه نقل از navid_gh :این سایت سرورشو عوض کر که خدش گفته بود از دوازده ساعت تا چهل و هشت ساعت درست میشه
که این سرور جدیدش خیلی توپ شده سرعتم عالی
راستی من از خود سایت 21 در آوردم و همونو سرمایه کردم تو خود سایت و دارم روزی 1.62 میگیرم که همش 10 سایتم سرف میکنم بهتون پیش نهاد میکنم شما هم این کارو بکنید
الان در بالانس من 19 تا دارم فردا میشه 20.6 ببینیم در خواستن بدم پولمون رو میده یا نه :blink:
من خودم تو اولی عضوم ولی بچها میگن scam شده نمیدونم باید تا 15 ماه صبر کنیم ببینیم چی میشهبه نقل از Zoro :سلام دوستان دو سايت زير را از دست ندهيد
بدون اغراق فوق العاده اند!!!
به نقل از madonna_200490 :من خودم تو اولی عضوم ولی بچها میگن scam شده نمیدونم باید تا 15 ماه صبر کنیم ببینیم چی میشه
http://www.madonna200490.persianblog.com
خودش زده 15 هر ماه پرداخت ميکنيم شما چجوري سوم گرفتي؟؟؟؟به نقل از Zoro :من در تاريخ 3/8/2005 دريافتي داشتم. :happy:
به نقل از shervinrv :خودش زده 15 هر ماه پرداخت ميکنيم شما چجوري سوم گرفتي؟؟؟؟
وقتي كه ميگن پرداخت نداره واسه زيرمجموعه هم پرداخت نداره!! :happy:به نقل از Zoro :من در تاريخ 3/8/2005 دريافتي داشتم. :happy:
منظورت 6cash daily هستش؟ اونم الان نميده من خمدم توشم. چه سايتيه؟؟ آدرسشو بده؟؟ آخه تاحالانديدم سورف سوم پرداخت که بجز بعضي ها که مينيمم ندارن.به نقل از Zoro :دوستان حق با شماست
به علت تشابه اسمي cash و surf با سايت مورد نظر اشتباهي عوضي شد !
نميدانم فهميديد چي گفتم يا نه !!! :lol:
فعلا تو اتوسرف ها استوديو ترافيك از همه قابل اعتماد تره.به نقل از shervinrv :منظورت 6cash daily هستش؟ اونم الان نميده من خمدم توشم. چه سايتيه؟؟ آدرسشو بده؟؟ آخه تاحالانديدم سورف سوم پرداخت که بجز بعضي ها که مينيمم ندارن.