برا بنده که تقریبا از 2 ماه پیش تموم شد کلا هر چی خواستن دادیم ولی پولو ندادن اسکن پاسپ.رت کنار عکس خودم رو خواستن دادیم ولی کلا حساب رو بستن پول هم پردوستان adsterra.com برای کسی پرداختی داشته جدیدا ؟
برا بنده که تقریبا از 2 ماه پیش تموم شد کلا هر چی خواستن دادیم ولی پولو ندادن اسکن پاسپ.رت کنار عکس خودم رو خواستن دادیم ولی کلا حساب رو بستن پول هم پردوستان adsterra.com برای کسی پرداختی داشته جدیدا ؟
کدوم از اینا برا آیپی ایران بهتره و مبلغ بیستری پرداخت میکنه ؟لیست آپدیت کلی شد و به زودی سایت های جدید معتبر اضافه میشه!
فعلا Adsterra و Adcash مشکل نت دارم حل بشه سایت های زیادی اضافه میکنم فعلا اینارو معمولا همه میشناسن!کدوم از اینا برا آیپی ایران بهتره و مبلغ بیستری پرداخت میکنه ؟
راستش براي من بعد از چند روز كلا كليك ها رو حساب نميكنه خيلي بد شده. شايد اسكم باشهدوستان adsterra.com برای کسی پرداختی داشته جدیدا ؟
رضا جون سلام درآمدهاي كسب شده در propellerads رو ميشه به پي پال انتقال داد؟ كسي ميتونه برام چينج كنه به ريال ؟ نكته بعدي اينكه فقط داركت و پاپ آپ كدش قابل دسترسي هستش اجازه استفاده از بنر رو به سايت هاي بالاي 10 هزار اي پي در روز ميده درسته ؟فعلا Adsterra و Adcash مشکل نت دارم حل بشه سایت های زیادی اضافه میکنم فعلا اینارو معمولا همه میشناسن!
رضا جون سلام درآمدهاي كسب شده در propellerads رو ميشه به پي پال انتقال داد؟ كسي ميتونه برام چينج كنه به ريال ؟ نكته بعدي اينكه فقط داركت و پاپ آپ كدش قابل دسترسي هستش اجازه استفاده از بنر رو به سايت هاي بالاي 10 هزار اي پي در روز ميده درسته ؟
استارتر گرامی سوال بنده رو ندید ؟!درود آقا محمدرضا
واسه سایتام تو ادسترا فقط پاپ آندر فعال شده، باید تیکت بزنم که اضافه کنن یا اینکه تغییر بدن برای بنری ؟
سپاس
استارتر گرامی سوال بنده رو ندید ؟!
در هر صورت ایمیل زدم حل شد.
گزینه PayPal رو انتخاب کردی؟بچه ها من ايميل پي پال خودم رو در propellerads وارد مي كنم يه پيغامي ميده اكانت نامبر ميخواد دقيقا اكانت نامبر چي هستش ؟
The account number you entered is not valid. Please correct your account information and try again.
عكس ارور ضميمه شد
Paypal رو انتخاب کن!بله گزينه epayment رو انتخاب كردم
تو عكس زير يعني كدوم رو بايد انتخاب كنم ؟Paypal رو انتخاب کن!
آقا رضا وب ماني وارد كردم قبول كردPayPal نداره :/
@javadth چرا؟