saeidweb
Registered User
اینا با ایران مشکلی ندارن؟taboola و mgid معروفن فک کنم من درست نگفتم.
راستی اگه بازدید تقریبا خوب و واقعا واقعی داری این targelon رو هم یه تست کوچیکی بکن کلاغا میگن خیلی خوبه البته من نمیدونم!
اینا با ایران مشکلی ندارن؟taboola و mgid معروفن فک کنم من درست نگفتم.
راستی اگه بازدید تقریبا خوب و واقعا واقعی داری این targelon رو هم یه تست کوچیکی بکن کلاغا میگن خیلی خوبه البته من نمیدونم!
خبر ندارم ولی سایت با کیفیت و بازدید تقریبا 30 هزار سایت فارسی رو قبول نکردن یحتمل only english sites !اینا با ایران مشکلی ندارن؟
خارجی هم باید بالای یک میلیون بازدید ماهانه داشته باشی . الان ایمیلش اومدخبر ندارم ولی سایت با کیفیت و بازدید تقریبا 30 هزار سایت فارسی رو قبول نکردن یحتمل only english sites !
بنده تبدیل میکنم اگر مقدار بالا دارید .دوستان كسي دلار ذخيره شده در وب ماني رو تبديل ميكنه؟
لطفا اون شخص رو معرفي كنيد
توي اكانتم 136 دلار هستشبنده تبدیل میکنم اگر مقدار بالا دارید .
با اسکایپم در تماس باشید : alirezakajتوي اكانتم 136 دلار هستش
برای من پاپ اپ تغیری نکرده!سلام
دوستان برای شما هم CMP سایت propellerads افت شدید داشته این 4-5 روز اخیر یا برای من اینجوری شده؟
منم از پاپ آپ.برای من پاپ اپ تغیری نکرده!
از چه جایگاهی استفاده می کنی؟ پاپ اپ، لینک مستقیم بنر؟
الان cpm شما چنده؟
والا چشم ترسیده از اینا .دوتا اکانتمو همین جوری بستن. تیکت زدم که بررسی کنن زدن مسدودم کردن.0.1 :|
چه خبره باوا popcash و popads تقریبا 0.8 میدن برای ای پی ایران :|
یه تیکت بزن بگو قضیه رو :|
مگه میشه همینجوری؟والا چشم ترسیده از اینا .دوتا اکانتمو همین جوری بستن. تیکت زدم که بررسی کنن زدن مسدودم کردن.
نه داداش کاری نکردم دیگه از خودم مطمئنم خوب.مگه میشه همینجوری؟
حتما یه کاری کردی من خودم برداشتی داشتم ازش.
ولی می تونی از adsteraa یا clickadu استفاده کنی.
این clickadu رو حتما تست کن نتیجه خوبی میگیری ...
مطمئنی اصن بازدید داره سایتت؟ یه چند تا امارگیر دیگه بزار یه تستی بکن!نه داداش کاری نکردم دیگه از خودم مطمئنم خوب.
clickadu اینم مثل اون حتی بدتر CPM 0.047
به نظرت واسه تعطیلات نباشه؟
بازدید دارم اینا از شانس من CPM رو اینجوری کردن.مطمئنی اصن بازدید داره سایتت؟ یه چند تا امارگیر دیگه بزار یه تستی بکن!
نه تعطیلات برا من سیستم ها دارن افزایش میدن!
با این وضع از سیستم های داخلی استفاده کنی بهتره که.
سایت های cpm ایرانی همگی کلاه بردار هستند حتی اگه پرداخت کنند چون ریت هاشون شدیدا پایین هست در حدی که از توهین به وبمسترهم بالاست!:angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9:
لطفا سایت های ایرانی بگید ؟؟؟ سایت های خوب ایرانی
مثلا نکست ادز که اصلا خوب نیست ! 70 هزار تومان تو حسابم بوده میان میگن, نمیدونم ضرر کردیم کلیک شما کم بوده و پرداخت نمیشه !!!!! قشنگ موجودیمو صفر کردن ! آقا مگه به ازای هر نمایش نیست دیگه چه ربطی به کلیک داره اصلا وقتی تایید میکنند دیگه بعد 2 ماه که نباید .... قبل تایید تست کنن! الکی اومده میگه سایت رفرش داره میگم عزیز 100 بار تماس گرفتید که بنر اینجا نزارم و اونجوری بچینم نگفتید رفرش داره ! حالا که وقت تسویه ... تازه پرو میگن ما ضرر کردیم, میگم اگر هم تخلف شده یا هرچی شما که پول از تبلیغ دهنده میگیری در هر حال ! به من نمایش دهنده نمیدی و دو سر سود شدید, دو سر در جهنم برید :general705:
هیچی دیگه مملکت بخور بخوره خیلی ها راحت حرام میخورن اینام ........
متاسفانه چون پول تصاحب کرده شده و دست اوناست ما هیچکاری هم نمیتونیم بکنیم ! جز واگذار کردن به خدا
:angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8:
واقعا موندم از کجا استفاده کنمسایت های cpm ایرانی همگی کلاه بردار هستند حتی اگه پرداخت کنند چون ریت هاشون شدیدا پایین هست در حدی که از توهین به وبمسترهم بالاست!
انتورک و صبا قابل اعتمادترینن باقی ....واقعا موندم از کجا استفاده کنم
کلیکی چی کلیکی کجا بهتر هستن ؟
الان بهترین نمایشی کدام شرکت ؟