- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
خودشون اول هر ماه واریز میکنند.آقا رضا وب ماني وارد كردم قبول كرد
فقط يه سوال درخواست واريزي بايد بدم؟ يا خودشون واريز ميكنن چقدر طول ميكشه تا واريز بشه تو عكس زير مشكل خاصي هست ؟
نه
خودشون اول هر ماه واریز میکنند.آقا رضا وب ماني وارد كردم قبول كرد
فقط يه سوال درخواست واريزي بايد بدم؟ يا خودشون واريز ميكنن چقدر طول ميكشه تا واريز بشه تو عكس زير مشكل خاصي هست ؟
دستت درد نكنهخودشون اول هر ماه واریز میکنند.
نه
فکر میکنم anetwork !با سلام و احترام
ممنون از استارتر عزیز که این مبحث رو آغاز کردند .
چند تا سوال داشتم . ممنون میشم پاسخ بدید :
1 . بهترین سایت کلیکی ایران از نظر شما چیه ؟ درست بشماره درست پول بده .
2 . سایت هایی که نوشتید به ازای کلیک هم پول میدن ؟ کلیکی کار میکنند ؟ بنرهاشون مربوط به ایران هست یا تبلیغات خارجیه ؟ به ازای هر 1000 نمایش چقدر پول میدن ؟ کاش تو متن اول مینوشتید .
به ای پی خارجی ها هم نمیده دارن همه جا تبلیغ میکنن ولی فایده نداره ریت هاشون شدیدا رفته پایین به خاطر تبدیل نداشتن کدهاشون و سو استفاده دوستان در ای فریم سیستم پاپ اپ ها دیگه تبلیغ دهنده سمت سایت propeller نمیره!وضعیت propeller الان چطوریه به IP ایرانی بها میده؟
propeller بابت پاپ آپ به سايت هاي خارجي به نسبت سايت ها ديگه خوب ميدهبه ای پی خارجی ها هم نمیده دارن همه جا تبلیغ میکنن ولی فایده نداره ریت هاشون شدیدا رفته پایین به خاطر تبدیل نداشتن کدهاشون و سو استفاده دوستان در ای فریم سیستم پاپ اپ ها دیگه تبلیغ دهنده سمت سایت propeller نمیره!
پوله علف خرس نیست که!
نه برای ما که از us هست خوب نبوده!propeller بابت پاپ آپ به سايت هاي خارجي به نسبت سايت ها ديگه خوب ميده
popunder از همه جا بهتره !نه برای ما که از us هست خوب نبوده!
اگه با گوگل ادسنس مقايسه ميكني بله اصلا خوب نيستنه برای ما که از us هست خوب نبوده!
ميزان پرداختش چطوريه ؟popunder از همه جا بهتره !
برا کسب درآمده اگه اینفو لینک تاییدت کرده پس تابولو و ام جید هم حتما تاییدت میکنن native هاشون کلیک خوره واقعا و درآمد خیلی بالایی میشه به راحتی ازشون کسب کرد.کدوم سیستم پیشنهاد میکنی
من اینفولینک رو استفاده میکنم جونش درمیاد
هیچی نمیده
ای پی usخوب دارم
@rezatak6
(برای خرید ترافیک چی رو پیشنهاد میدی؟)
ادرس هاشون رو پ.خ کن (تا حالا اسمشونم نشنیده بودم!!)برا کسب درآمده اگه اینفو لینک تاییدت کرده پس تابولو و ام جید هم حتما تاییدت میکنن native هاشون کلیک خوره واقعا و درآمد خیلی بالایی میشه به راحتی ازشون کسب کرد.
taboola و mgid معروفن فک کنم من درست نگفتم.ادرس هاشون رو پ.خ کن (تا حالا اسمشونم نشنیده بودم!!)
این قسمت یه نفر تاپیک زده بود در این مورددوستان كسي ساكن خارج از كشور هستش ؟ ( جهت همكاري و افتتاح اكانت گوگل ادسنز ... )