persian111
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 375
- لایکها
- 83
صبا اصلا کلیک نمیخوره برام انگار, عجیبهانتورک و صبا قابل اعتمادترینن باقی ....
خیلی بد کلیک میخوره برا من البته
شاید دوستان نباشه
صبا اصلا کلیک نمیخوره برام انگار, عجیبهانتورک و صبا قابل اعتمادترینن باقی ....
نکست ادز دو بار و درآمد بنده رو بالا کشید به دو بهانه کاملاً نقض کننده همدیگه:angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9:
لطفا سایت های ایرانی بگید ؟؟؟ سایت های خوب ایرانی
مثلا نکست ادز که اصلا خوب نیست ! 70 هزار تومان تو حسابم بوده میان میگن, نمیدونم ضرر کردیم کلیک شما کم بوده و پرداخت نمیشه !!!!! قشنگ موجودیمو صفر کردن ! آقا مگه به ازای هر نمایش نیست دیگه چه ربطی به کلیک داره اصلا وقتی تایید میکنند دیگه بعد 2 ماه که نباید .... قبل تایید تست کنن! الکی اومده میگه سایت رفرش داره میگم عزیز 100 بار تماس گرفتید که بنر اینجا نزارم و اونجوری بچینم نگفتید رفرش داره ! حالا که وقت تسویه ... تازه پرو میگن ما ضرر کردیم, میگم اگر هم تخلف شده یا هرچی شما که پول از تبلیغ دهنده میگیری در هر حال ! به من نمایش دهنده نمیدی و دو سر سود شدید, دو سر در جهنم برید :general705:
هیچی دیگه مملکت بخور بخوره خیلی ها راحت حرام میخورن اینام ........
متاسفانه چون پول تصاحب کرده شده و دست اوناست ما هیچکاری هم نمیتونیم بکنیم ! جز واگذار کردن به خدا
:angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8:
یه بار که بالا کشید چرا دوباره اعتماد کردینکست ادز دو بار و درآمد بنده رو بالا کشید به دو بهانه کاملاً نقض کننده همدیگه
اول اینکه گفتن سایت شما آمارش خیلی بالاست و کلیک زیاد میشه نمیتونیم باهاتون همکاری کنیم واسمون بصرفه نیست منم گفتم اوکی و سایتهای دیگه که آمار پایین تر داشتن رو تست کردم بعد از چندماه که خواستم درخواست واریز بدم
گفتن که آمارتون پایینه و تعداد کلیک ها کم
البته این هم بماند که حدود 2-3 ماهه کلیک ها رو از هر 10 تا یکی رو میشماره
خیلی محترمانه کلاهبرداری کرن :general210:
در حال حاضر صباویژن واسه پرداخت مطمئن هست البته اونم کلیک ها رو صحیح نمیشماره
نکست ادز دو بار و درآمد بنده رو بالا کشید به دو بهانه کاملاً نقض کننده همدیگه
اول اینکه گفتن سایت شما آمارش خیلی بالاست و کلیک زیاد میشه نمیتونیم باهاتون همکاری کنیم واسمون بصرفه نیست منم گفتم اوکی و سایتهای دیگه که آمار پایین تر داشتن رو تست کردم بعد از چندماه که خواستم درخواست واریز بدم
گفتن که آمارتون پایینه و تعداد کلیک ها کم
البته این هم بماند که حدود 2-3 ماهه کلیک ها رو از هر 10 تا یکی رو میشماره
خیلی محترمانه کلاهبرداری کرن :general210:
در حال حاضر صباویژن واسه پرداخت مطمئن هست البته اونم کلیک ها رو صحیح نمیشماره
نکست پاپ 3 تومن میده پرداختی قابل اعتماد 70 درصد هست فقط دقیقا زمانی که میگه واریز نمیکنه!دوستان سیستم پاپ آپ
کدام بهتره و قیمتش قیمت پاپ آپ اول بالاتره ؟
پرداختی قابل اعتماد باشه ؟
یک و نیم میلیون بازدید شمرده شده ما هم میگن نمیدیم ..نکست ادز حقیقتا شبکه خوبی برای تبلیغات نیست
اگه از امریکا و کاناداست از media.net استفاده کن خیلی عالیه!تو propellerads با 100 هزار نمایش چقدر باید درآمد داشته باشیم؟
آی پی از امریکا و کانادا
مینیمم پرداختش چقدره؟اگه از امریکا و کاناداست از media.net استفاده کن خیلی عالیه!
سر و صدا منفی یا مثبت؟مینیمم پرداختش چقدره؟
جدیدا خیلی یوزرا براش سروصدا کردن
خوب بدش فعلا معلوم نیست من چند نفر رو دیدم با آمار خیلی پایین ریت بالایی داشتن با 500 نمایش 1.5 دلار گرفته بود!!! بعضی ها هم با بالای چندهزار به نیم دلارم نرسیده بودسر و صدا منفی یا مثبت؟
نمیدونم صرف تعریف ها پیشنهاد دادم!
بله خب تا تست نکنی نمیفهمی ولی اگه سایت دیگه میخوایخوب بدش فعلا معلوم نیست من چند نفر رو دیدم با آمار خیلی پایین ریت بالایی داشتن با 500 نمایش 1.5 دلار گرفته بود!!! بعضی ها هم با بالای چندهزار به نیم دلارم نرسیده بود
اگه واقعا چیزی که گفتن رو کردی کار خوبی میکنن به خاطر همین مسائل درآمد بقیه ریده شد.این propellerads من و ساسپند کرد چجوری برگردونم اکانتو؟
Our program policies strictly prohibit any means of artificially generating ad impressions, clicks and conversions, including third-party services such as paid-to-click, paid-to-surf, auto-surf and automated traffic-exchange programs.
As a publisher, you are responsible for maintaining high quality inventory and traffic. If the traffic we are receiving from a publisher is violating our terms and/or invalid, then the publisher is no longer eligible to participate in Propeller Ads network and his account may be suspended.
Please note that we don't comment decisions of our policy team
So your account can't be restored. The decision is final and cannot be disputed