• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست سايت هاي پرداخت به ازاي نمايش CPM

نظرتون در مورد سايت هاي CPM چيه؟

• Total voters
    86

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
:angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9::angrybirds9:
لطفا سایت های ایرانی بگید ؟؟؟ سایت های خوب ایرانی
مثلا نکست ادز که اصلا خوب نیست ! 70 هزار تومان تو حسابم بوده میان میگن, نمیدونم ضرر کردیم کلیک شما کم بوده و پرداخت نمیشه !!!!! قشنگ موجودیمو صفر کردن ! آقا مگه به ازای هر نمایش نیست دیگه چه ربطی به کلیک داره اصلا وقتی تایید میکنند دیگه بعد 2 ماه که نباید .... قبل تایید تست کنن! الکی اومده میگه سایت رفرش داره میگم عزیز 100 بار تماس گرفتید که بنر اینجا نزارم و اونجوری بچینم نگفتید رفرش داره ! حالا که وقت تسویه ... تازه پرو میگن ما ضرر کردیم, میگم اگر هم تخلف شده یا هرچی شما که پول از تبلیغ دهنده میگیری در هر حال ! به من نمایش دهنده نمیدی و دو سر سود شدید, دو سر در جهنم برید :general705:
هیچی دیگه مملکت بخور بخوره خیلی ها راحت حرام میخورن اینام ........
متاسفانه چون پول تصاحب کرده شده و دست اوناست ما هیچکاری هم نمیتونیم بکنیم ! جز واگذار کردن به خدا
:angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8::angrybirds8:
نکست ادز دو بار و درآمد بنده رو بالا کشید به دو بهانه کاملاً نقض کننده همدیگه
اول اینکه گفتن سایت شما آمارش خیلی بالاست و کلیک زیاد میشه نمیتونیم باهاتون همکاری کنیم واسمون بصرفه نیست منم گفتم اوکی و سایتهای دیگه که آمار پایین تر داشتن رو تست کردم بعد از چندماه که خواستم درخواست واریز بدم
گفتن که آمارتون پایینه و تعداد کلیک ها کم
البته این هم بماند که حدود 2-3 ماهه کلیک ها رو از هر 10 تا یکی رو میشماره
خیلی محترمانه کلاهبرداری کرن :general210:
در حال حاضر صباویژن واسه پرداخت مطمئن هست البته اونم کلیک ها رو صحیح نمیشماره

persian111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
اول اینکه گفتن سایت شما آمارش خیلی بالاست و کلیک زیاد میشه نمیتونیم باهاتون همکاری کنیم واسمون بصرفه نیست منم گفتم اوکی و سایتهای دیگه که آمار پایین تر داشتن رو تست کردم بعد از چندماه که خواستم درخواست واریز بدم
یه بار که بالا کشید چرا دوباره اعتماد کردی
واقعا آدم باید به کی اعتماد کنه
متاسفانه خیلی راحت دارن کلاهبرداری میکنن !
صبا موافقم کلیک هارو صحیح نمیشماره واقعا بنظرم
همچنین کلیک یاب هم بنظرم صحیح نمیشماره

persian111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
دوستان سیستم پاپ آپ
کدام بهتره و قیمتش قیمت پاپ آپ اول بالاتره ؟
پرداختی قابل اعتماد باشه ؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

آپانت هم این حرف رو میگه ولی پرداخت میکنه بعد سایت رو مسدود میکنه

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
دوستان سیستم پاپ آپ
کدام بهتره و قیمتش قیمت پاپ آپ اول بالاتره ؟
پرداختی قابل اعتماد باشه ؟
نکست پاپ 3 تومن میده پرداختی قابل اعتماد 70 درصد هست فقط دقیقا زمانی که میگه واریز نمیکنه!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
یک و نیم میلیون بازدید شمرده شده ما هم میگن نمیدیم ..نکست ادز حقیقتا شبکه خوبی برای تبلیغات نیست
1485436624_123123123.png

:eek:

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سایت kimia به لیست اضافه شد!
ریت cpm این سایت برای کد بنر 0.02 دلار یا همون 75 تومن خودمونه ریت cpm برای کد ریدایرکت این سایت طبق گفته مدیرانش 1 دلار برای ایرانه یا همون 3700 تومن خودمون این سایت برای همه کد هاش از جمله پاپ اپ لینک مسقیتم میده.
راستی این 0.02 دلار برای من بوده شاید اگه روی بنر کلیک خوب و نمایش با کیفیت تری داشته باشید بالاتر هم بره!

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
تو propellerads با 100 هزار نمایش چقدر باید درآمد داشته باشیم؟
آی پی از امریکا و کانادا

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
سر و صدا منفی یا مثبت؟
نمیدونم صرف تعریف ها پیشنهاد دادم!
خوب بدش فعلا معلوم نیست من چند نفر رو دیدم با آمار خیلی پایین ریت بالایی داشتن با 500 نمایش 1.5 دلار گرفته بود!!! بعضی ها هم با بالای چندهزار به نیم دلارم نرسیده بود

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
خوب بدش فعلا معلوم نیست من چند نفر رو دیدم با آمار خیلی پایین ریت بالایی داشتن با 500 نمایش 1.5 دلار گرفته بود!!! بعضی ها هم با بالای چندهزار به نیم دلارم نرسیده بود
بله خب تا تست نکنی نمیفهمی ولی اگه سایت دیگه میخوای
شما یه چیزی به من از وضعیتت ترافیکت بده اگه سایتت انگلیسیه یه سایت در حد سایت های کلیکی خودمون معرفی میکنم نه اونقدر بالاست که بترکی نه اونقدر پایین که از گشنگی بمیری!

gilor

Registered User
لایک‌ها
18
این propellerads من و ساسپند کرد چجوری برگردونم اکانتو؟
Our program policies strictly prohibit any means of artificially generating ad impressions, clicks and conversions, including third-party services such as paid-to-click, paid-to-surf, auto-surf and automated traffic-exchange programs.
As a publisher, you are responsible for maintaining high quality inventory and traffic. If the traffic we are receiving from a publisher is violating our terms and/or invalid, then the publisher is no longer eligible to participate in Propeller Ads network and his account may be suspended.
Please note that we don't comment decisions of our policy team

So your account can't be restored. The decision is final and cannot be disputed

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
این propellerads من و ساسپند کرد چجوری برگردونم اکانتو؟
Our program policies strictly prohibit any means of artificially generating ad impressions, clicks and conversions, including third-party services such as paid-to-click, paid-to-surf, auto-surf and automated traffic-exchange programs.
As a publisher, you are responsible for maintaining high quality inventory and traffic. If the traffic we are receiving from a publisher is violating our terms and/or invalid, then the publisher is no longer eligible to participate in Propeller Ads network and his account may be suspended.
Please note that we don't comment decisions of our policy team

So your account can't be restored. The decision is final and cannot be disputed
اگه واقعا چیزی که گفتن رو کردی کار خوبی میکنن به خاطر همین مسائل درآمد بقیه ریده شد.
اگه انگلیسیت متوسط باشه باید فهمیده باشی که گفته قابل بازگشت نیست ولی شما توی اسکایپشون پیام بزار!

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
سایت ایرانی به ازای CPM هم معرفی کنید لطفا، البته از nextads استفاده کردیم متاسفانه خیلی خیلی خیلی افتضاحه

ojen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
به نظرم فقط سایت صباویژن خوبه . ولی اینکه دوستان میگن اگه زیاد کلیک بخوره مسدود میکنن و میگن نمی صرفه یکم ترسناکه یعنی چی واقعا؟ من الان تویه سایتم دارم استفاده میکنم یعنی احتمال داره همچین چیزی بگن؟؟؟
ولی من پرداختی داشتم و راضی هستم .
مشکل این سایتها اینه که آنلاین کلیک شمارش نمیکنن و واقعا معلوم نمیشه چقدر کلیک انجام شده. فقط بهت یه عدد میدن میگن اینجوری بوده و از اون طرف معلوم نیست برای آگهی دهنده داره چه اتفاقی میوفته. انشالله که همه چیز خوبه.

بالا