چیـــــز زیـادی از زنــــــــدگی نمــــیدانـــــم.....
امــــــــا میـــدانـــــــــم:
قـــــــــرار نبــوده همـــــــه از دَم، درس خـوانــــــــــده شـویـــــم و از دَم، دکتــــــرا به دســـت بگیریـــــــم و بـر روی زمیــــــن خـدا راه بـرویــــم،
بـایـــــــد کســـــــی هـم باشـــــــد کـه گـوسفنــــــــد،هـا را هٍــــــــی کنــــــد، دراز بکشــــــد نیلبـکـــــــــی بــــــــزنـد، بــا ســـــــوز هـــــم بـزنــــد و عـاقبــــــــــت هـــــــم یـــــــــــــک روز در همـان حیــــاتٍ چـــــوپانـی بـــــه پیـامبــــــــری مبعــــــــوث شــــــود.
یـک کـاوه لـازم اســــت کـــه آهنـــگـــری کنـــد،و درفشــــــی داشتــــــــه باشـــــــــد. کـــــه بـــه حــــــرمــــت عـــــدل، از جــــا برخیــــــزد و حـرکـــت کنـد…
قــــــــرار نبـــــوده ایـن تعـــــداد میـــــــــــز و صنــدلــــــــیِ کارمنــــــدی روی زمیـــــن وجــــود داشتــــــــــــه باشـــــــــــــــد،
مــــــن فکـــــر میکنـــــــــم،
قـــــــــــرار نبــــــــــوده ایـنطــــــــــور از آسمــــــــان دور شویـــــم و ســی ســــــال بگـذرد از عمـــرمـان و یـک شــــــب هـــــم زیـــــر طـاق ستـارههـا نخــــــوابیـــــــده باشیــــــم…
قـــرار نبــــــــــــوده چهــــــــل ســــــال از زندگـــــــی رد کنیـــــم امـــــا کـفٍ پــــــایمــــــان یـــــکبار هــــــم بـیواسطـــــه کفـــــش هــــای چــرمی مـان یـک مســـــافـت صـــد متـــری را بـا زمیـــــــن معاشــــرت نکـرده باشیــــــــــــــــند…
قــــــــرار نبـــــوده مـــــــن از ایــــــــنجا و شـــــما از آنجــــــا، صورتــــــــک زرد بـه نشــــــــــانـه سِفـــــــــــت بغــــــل کـردن و بـوسیـــــــدن و دوســـــــت داشتـــــــن بـــــرای هم بفرستیــــــــــم...ـ
چیـــــز زیـادی از زنــــــــدگی نمــــیدانـــــم، امـــــا همیـــنقــــدر مـیدانــــم کـه ایـنهمــــــــه “قـــــــرار نبـــوده”ای کـــــه بـــــــرخــلافشــــان اتفــــاق افتــــــــاده،
همگـــــــیمـــــان را آشفتـــــه و ســــــردرگـــــم کــــرده.
آری خــــوب میـــــــدانـم سهــــــــــراب
نامـــــــــــه ام بـایــــــد کوتــــــــاه باشـــد،بـــــی حـرفـــــــی از ابهــــــام وآیـنـــــــه...
از نـــــــــو بـرایــــــــــت مینــــویــســـــــم،
حــــــال همــــــه ی مـا خـــــوب اســـــــت،
امـا تـو بــــاور نکــــــــــــن!
"من زندگی را دوست دارم
ولی از زندگی دوباره می ترسم!
دین را دوست دارم
ولی از کشیش ها می ترسم!
قانون را دوست دارم
ولی از پاسبان ها می ترسم!
عشق را دوست دارم
ولی از زن ها می ترسم!
سلام را دوست دارم
ولی از زبانم می ترسم!
من می ترسم ، پس هستم
این چنین می گذرد روز و روزگار من
من روز را دوست دارم
ولی از روزگار می ترسم"
به یاد داشته باش که یک مرد، عشق را پاس میدارد، یک مرد هر چه را که میتواند به قربانگاهِ عشق میآورد، آنچه فدا کردنیست فدا میکند، آن چه شکستنیست میشکند و آنچه را تحملسوز است تحمل میکند، اما هرگز به منزلگاهِ دوست داشتن به گدایی نمیرود.
نادر ابراهیمی
دختران شهر/ به روستا فکر می کنند/ دختران روستا/ در آرزوی شهر می میرند/ مردان کوچک/ به آسایش مردان بزرگ فکر می کنند/ مردان بزرگ/ در آرزوی آرامش مردان کوچک/ می میرند / کدام پل در کجای جهان/ شکسته است/که هیچ کس به خانه اش نمی رسد.
گروس عبدالملکیان
پدر : خوب هر چی ملا یادت داده رو ول کن فقط یک گناه وجود داره اونم دزدیه و السلام .هر گناه دیگه ای هم نوعی دزدیه . اگر مردی رو بکشی یک زندگی رو می دزدی حق زنش رو از داشتن شوهر می دزدی.وقتی دروغ می گی حق کسی رو از دانستن حقیقت می دزدی وقتی تقلب می کنی حق رو از انصاف می دزدی. می فهمی؟
1_با گذشته هایتان صلح برقرار کنید تا زمان حال شمارا تباه نکند..2_انچه که دیگران درباره ی شما فکر میکنند اهمیتی ندارد..
3_زمان همه چیز را التیام میبخشد"کمی زمان دهید ...
4_هیچکس دلیل خوشبختی شما نیست به جز خود شما
5_زندگی خود را هرگز با دیگران مقایسه نکنید"شما درک درستی از ماهیت سفر انها ندارید....
6_زیاد فکر نکنید..ندانستن پاسخ همه ی پرسشها اشکالی ندارد....
7_لبخند بزنید......شما صاحب همه ی مشکلات دنیا نیستید
من عنوان قهرمان را به کسانی که از راه اندیشه یا زور پیروز گشته اند نمی دهم .بلکه کسانی را قهرمان می نامم که قلب بزرگی داشته اند ولی این کلمه را وسعت دهیم ! "قلب" تنها بخش حساسیت نیست .من آن قلمرو پهناور زندگی درونی را به این نام می خوانم ؛قهرمانی که چنین قلمروئی در اختیار دارد و بر چنین نیروهای عناصر متکی است، قادر است که مقابل جهانی دشمن پایداری کند."
رومن رولان
کسی که واقعا عاشق شماست باید…
اندوه پنهان شده در لبخندت …
عشق پنهان شده در عصبانیتت …
و معنای حقیقی در سکوتت …
رو بفهمه…!
اگه نفهمید پس عاشقت نیست…
مطمئن باش… ♥♥♥
با دوست داشتنهای زیادم با هی بیا ببینمت هایم با همیشه ببخشها وُ همیشه، دلم برای تو تنگ شدههایم نمیخواستم ناراحتت کنم،اما انگار کردم
وقتی که با شانههای بالا گرفته از تو میگفتم نمیخواستم وقتی که نامِ تو را بلند میخواندم نمیخواستم وقتی که در همیشه، در هرجا تو را صدا میکردم نمیخواستم ناراحتت کنم، اما انگار کردم
وقتی که آن همه تو را خواب دیدَم... نمیخواستم
اما .......