• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
حقیقتش اگه ایروبیک رو حرفه ای و زیر نظر مربی مجرب انجام بدی لذت زیادی خواهی برد.

سلام . مرسی
آیروبیک پیشرفته منظورتون هست ؟

ممنون

برو پاکور

هم لاغر می شی هم سفت می شی هم پاهات قوی می شه

کلی هم عشقو حال می کنی

ممنون . منم دنبال چنین ورزشی ام
پاکور ؟ همون که مثه تو فیلما جهش زیاد داره ؟

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
پارکور جواب نمیده چون هم جثه کوچک میخواد و هم باید بدن ورزشی باشه یعنی انعطاف داشته باشی و عضلات امادگی داشته باشن از صفر نمیشه رفت سراغ پارکور
فرزاد جان چیزی از P90X میدونی؟
یه ورزش بدن سازی توی خونه هست 3 ماهه
البته فکر نکنی چیز بچه بازی یا الکی ای باشه تمام ورزش ها و حرکت هاش حرفه ای و در سطح بدنسازی ورلد کلاس هس
3 روز یک روز در میون ورزش با دمبل و عضله سازی هست و 3 روز هم کاردیو ( یوگا - حرکات جهشی و سرعتی - یه ورزش دفاع شخصی ) که همه اینا با هم راندمان خیلی بالایی دارن
من خودم انجام دادم پارسال و واقعا تاثیری که توی چربی سوزی و فرم گیری عضلات و حجم اوردن توی 3 ماه داشت به جرئت میتونم بگم دوستانی که چند سالی بود باشگاه میرفتن این نتیجه رو نگرفتن ( بخصوص ناحیه شکم و پهلو که بعد از این 3 ماه 6 پک خوش فرم و پهلو های با حد اقل چربی )
و به نظرم در کوتاه زمان بالاترین نتیجه رو داره هم زمان چربی میسوزونه و بدن خوش فرم و فیت میسازه
ورزش هم جوری نیست که 3 ماه تموم شد دیگه تمام. بعد از دوره 3 ماهه 2 هفته استراحت باید بکنی و میتونی دوباره و مدام انجام بدی
من یه 7 ماهی به خاطر درس نتونستم ورزش کنم ولی الان میخوام دوباره از شنبه کنم
تنها وسایلی که نیاز داری یه بارفیکس و دمبل هست که حتی اگر نداشته باشی هم بخری خرجش کمتر از 1 ماه شهریه باشگاه هست
خود مجموعه رو من دانلود کردم حدود 7 گیگ هست
اگر خواستید تا لینک دانلود پیدا کنم برات بت بگم

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

ممنون . منم دنبال چنین ورزشی ام
پاکور ؟ همون که مثه تو فیلما جهش زیاد داره ؟

آره همونه
خیلی باحال و هیجان انگیز و در عین حال در صورت بی احتیاطی خطرناکه
پارکور جواب نمیده چون هم جثه کوچک میخواد و هم باید بدن ورزشی باشه یعنی انعطاف داشته باشی و عضلات امادگی داشته باشن

من اولین باره اینو می شنوم
اتفاقا اکثر افرادی که تو این رشته فعال هستن دارای جثه ی متوسط و قد متوسط به بالا هستن

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
آره همونه
خیلی باحال و هیجان انگیز و در عین حال در صورت بی احتیاطی خطرناکه

من اولین باره اینو می شنوم
اتفاقا اکثر افرادی که تو این رشته فعال هستن دارای جثه ی متوسط و قد متوسط به بالا هستن

جثه متوسط اره ولی دیگه قد ماکسیموم 175 چون هرچی قد بلند تر بشه وزن هم بیشتر میشه و پارکور بدن آماده میخواد . و باید حداقل 3 4 ماه بدن سازی کرده باشید که عضلات امادگی انقباض و انبساط فوری و فشار زیاد و داشته باشن .. در غیر این صورت اسیب های خیلی جدی و بعضا جبران ناپذیری وارد میکنه ( به شخصه کسی رو دیدم که بدون بدن آماده شروع به این ورزش کردن و تاندوم پاشون آسیب دیده یا بافت های عضلانی ساق پا در اثر فشار زیاد و ناگهانی اسیب جدی دیدن )

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
پارکور جواب نمیده چون هم جثه کوچک میخواد و هم باید بدن ورزشی باشه یعنی انعطاف داشته باشی و عضلات امادگی داشته باشن از صفر نمیشه رفت سراغ پارکور
فرزاد جان چیزی از P90X میدونی؟
یه ورزش بدن سازی توی خونه هست 3 ماهه
البته فکر نکنی چیز بچه بازی یا الکی ای باشه تمام ورزش ها و حرکت هاش حرفه ای و در سطح بدنسازی ورلد کلاس هس
3 روز یک روز در میون ورزش با دمبل و عضله سازی هست و 3 روز هم کاردیو ( یوگا - حرکات جهشی و سرعتی - یه ورزش دفاع شخصی ) که همه اینا با هم راندمان خیلی بالایی دارن
من خودم انجام دادم پارسال و واقعا تاثیری که توی چربی سوزی و فرم گیری عضلات و حجم اوردن توی 3 ماه داشت به جرئت میتونم بگم دوستانی که چند سالی بود باشگاه میرفتن این نتیجه رو نگرفتن ( بخصوص ناحیه شکم و پهلو که بعد از این 3 ماه 6 پک خوش فرم و پهلو های با حد اقل چربی )
و به نظرم در کوتاه زمان بالاترین نتیجه رو داره هم زمان چربی میسوزونه و بدن خوش فرم و فیت میسازه
ورزش هم جوری نیست که 3 ماه تموم شد دیگه تمام. بعد از دوره 3 ماهه 2 هفته استراحت باید بکنی و میتونی دوباره و مدام انجام بدی
من یه 7 ماهی به خاطر درس نتونستم ورزش کنم ولی الان میخوام دوباره از شنبه کنم
تنها وسایلی که نیاز داری یه بارفیکس و دمبل هست که حتی اگر نداشته باشی هم بخری خرجش کمتر از 1 ماه شهریه باشگاه هست
خود مجموعه رو من دانلود کردم حدود 7 گیگ هست
اگر خواستید تا لینک دانلود پیدا کنم برات بت بگم

ممنون ازت عزیزم . دمت گرم

نه نمیدونم

دستگاه هست ؟ قیمتش چنده ؟ شما روزی چند ساعت وقت گذاشتی که 3 ماهه اونی که فرمودی شدی ؟ همون مدته

ممنون

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
داداش برو کوهنوردی
نه از این کوهنوردیای مسخره که راه درست کردنا :d
پاهات خیلی قوی میشه
راه برگشت سر پایینی ران پات به قدری فشار میاد که...:d
البته نمیدونم کجا زندگی میکنی جنگلو کوه دارین یا نه

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

تقریبا تو مایه های خودم هستین البته یه کم قدبلندتر
جثه ی نسبتا بزرگی دارین ولی می تونین این رشته رو دنبال کنید

از من می شنوین اگه آمادگی جسمانی شو ندارین یعنی ورزش رو واسه یه مقطع زمانی رها کردین یه مدت برین بدنسازی و درکنارش ورزشهایی که به انعطافپذیری بیشتر بدنتون کمک می کنه و بعد شروع کنید

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
تقریبا تو مایه های خودم هستین البته یه کم قدبلندتر
جثه ی نسبتا بزرگی دارین ولی می تونین این رشته رو دنبال کنید

از من می شنوین اگه آمادگی جسمانی شو ندارین یعنی ورزش رو واسه یه مقطع زمانی رها کردین یه مدت برین بدنسازی و درکنارش ورزشهایی که به انعطافپذیری بیشتر بدنتون کمک می کنه و بعد شروع کنید

آره خودم هم همین مد نظرم بود
به نظر شما یه مدت مثلا 5 ماهه برم آیروبیک ( یا 3 روز آیروبیک سه روز بدنسازی خوبه ؟ ) بعدش برم پاورلیفتینگ برا پاها دوباره بعد این مدت همون بدنسازی و ادامه بدم ؟
چطوره ؟

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

آره خودم هم همین مد نظرم بود
به نظر شما یه مدت مثلا 5 ماهه برم آیروبیک ( یا 3 روز آیروبیک سه روز بدنسازی خوبه ؟ ) بعدش برم پاورلیفتینگ برا پاها دوباره بعد این مدت همون بدنسازی و ادامه بدم ؟
چطوره ؟

خودم یه مدتی به این شکل دو تا ورزش متفاوت رو به صورت همزمان انجام میدادم که روزهای فرد مثلا بدنسازی می رفتم و روزهای زوج اون رشته ی سبکتر رو انجام می دادم
ولی باز هم با یک نفر مشاور حرفه ای در این زمینه صحبت کنید تا نسبت به وضعیت جسمی تون راهنمایی دقیق تر کنه

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
فیلم ورزشیه
شما با دی وی دی حرکات رو انجام میدین
ورزش ها هم سه روز عضله سازی میانگین 1 ساعت هست + 15 دقیقه حرکات شکم
3 روز کاردیو : یوگت 1.5 ساعت . دفاع شخصی 1 ساعت و اون دی ویدئوی حرکات سرعتی و پرشی هم 1 ساعت
یعنی ماکسیموم روزی بیشتر از 1 ساعت و نیم نمیشه

تنها وسایلی هم که نیاز یک بارفیکس و دمبل و وزنه برای دمبل

این مجموعه دقیقا همون چیزیه که نیاز دارید به طور یک روز در میان ورزش عضله سازی و چربی سوزی هست
مربی با نشاط و حرفه ای هم داره

این مجموعه مال سال 2007 هست که همچنان پر فروش ترین و موفق ترین ورزش فیتنسی محسوب میشه سال 2009 یا 2010 در ادامه همین مجموعه ای دیگه ای رو با عنوان P90X-2 ساخت که حرکاتش یکم سخت تر هست . در صورت تمایل میتونید بعد از گذرندون دوره 3 ماهه P90X بعد از 2 هفته استراحت P90X-2 رو انجام بدین
خوبیش به اینه که نیاز به رفت و امد باشگاه ندارید و نیازی نیست ماه تا ماه برای باشگاه خوب نزدیک 100 هزار تومن پول خرج کنید!

اگر اینترنت پر سرعت دارید و اینترنت شبانه رایگان دارید حجمش حدود 7 گیگ هست و میتونید 2 تا شب تا صبح بزارید دانلود
اگر امکان دانلود دارید بگید تا لینکشو براتون پیدا کنم

Last edited:

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
عذر میخوام اگه مشکلی با دوچرخه نداری توصیه بنده اس
یه دوچرخه مناسب و یه ضربانسنج برو تو کار رکاب زدن اصولی پهلو ها رو اب میکنه خوبیش اینه یجور اعتیاد داره لامصب من هر ورزشی میرفتم بعد یه مدت خسته میشدم و میزاشتمش کنار ولی اینو نمیشه کنار گذاشت مثل سیگار میمونه یه کرمی داره فکر کنم:D

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
عذر میخوام اگه مشکلی با دوچرخه نداری توصیه بنده اس
یه دوچرخه مناسب و یه ضربانسنج برو تو کار رکاب زدن اصولی پهلو ها رو اب میکنه خوبیش اینه یجور اعتیاد داره لامصب من هر ورزشی میرفتم بعد یه مدت خسته میشدم و میزاشتمش کنار ولی اینو نمیشه کنار گذاشت مثل سیگار میمونه یه کرمی داره فکر کنم:D

ممنون . دوچرخه ندارم متاسفانه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
فیلم ورزشیه
شما با دی وی دی حرکات رو انجام میدین
ورزش ها هم سه روز عضله سازی میانگین 1 ساعت هست + 15 دقیقه حرکات شکم
3 روز کاردیو : یوگت 1.5 ساعت . دفاع شخصی 1 ساعت و اون دی ویدئوی حرکات سرعتی و پرشی هم 1 ساعت
یعنی ماکسیموم روزی بیشتر از 1 ساعت و نیم نمیشه

تنها وسایلی هم که نیاز یک بارفیکس و دمبل و وزنه برای دمبل

این مجموعه دقیقا همون چیزیه که نیاز دارید به طور یک روز در میان ورزش عضله سازی و چربی سوزی هست
مربی با نشاط و حرفه ای هم داره

این مجموعه مال سال 2007 هست که همچنان پر فروش ترین و موفق ترین ورزش فیتنسی محسوب میشه سال 2009 یا 2010 در ادامه همین مجموعه ای دیگه ای رو با عنوان P90X-2 ساخت که حرکاتش یکم سخت تر هست . در صورت تمایل میتونید بعد از گذرندون دوره 3 ماهه P90X بعد از 2 هفته استراحت P90X-2 رو انجام بدین
خوبیش به اینه که نیاز به رفت و امد باشگاه ندارید و نیازی نیست ماه تا ماه برای باشگاه خوب نزدیک 100 هزار تومن پول خرج کنید!

اگر اینترنت پر سرعت دارید و اینترنت شبانه رایگان دارید حجمش حدود 7 گیگ هست و میتونید 2 تا شب تا صبح بزارید دانلود
اگر امکان دانلود دارید بگید تا لینکشو براتون پیدا کنم

اینترنت که مشکلی ندارم . نه
پیغام زدم عزیزم . ماشالا هیکل

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
با احازه آقا فرزاد.
بنده هم
185 قدمه.
115 وزنمه.
19 سالمه.