• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Mr_cute

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
ولی چون بدنسازی کار میکردید بد نیست همونو ادامه بدید اگر علاقه دارید البته
با کم کردن فاصله استراحت بین ست ها و تعداد تکرارهای بیشتر به هدفتون میرسید مطمئنا
برای پا هم فقط کافیه حرکت اسکات رو تو برنامه تمرینیه پاتون بگنجونید واقعا پا رو میسازه
موفق باشید

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
جدیدا هم یه برنامه اومده به نامهFocus t25که شما فقط با 25 دقیفه ورزش در 5 روز هفته می تونید خوش فرم و خوش هیکل بشید.

lمن لینکه ای دانلودش رو تو این سایت گذاشتم.برنامه اش به مدت 10هفته است که شما 5هفته اول آلفا و 5 هفته دوم بتا رو کار می کنید.

Last edited:

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سوال اول که معلومه شوما زورت بیشتره این گفتن داشت اینا همه بادکنکن زور ندارن که :blink::D
سوال دوم اره زن دارن رونی کلمن 10-12 تا بچه داره :lol:

Mr_cute

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
دعوا ماله آدمای عصر حجره وقتی مشکلی پیش میاد باید با صحبت حلش کرد
این جمله رو خودمم کامل بتونم درک کنم خیلی عالی میشه;)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اینکه شما حضرت زوری شکی نیست :دی
ولی واسه دعوا ،دعوا کار آدمای خر مغزه و مختص حوزه رفتارهای وحشیانه ایرانی جماعته
واسه همینه الان دیگه بچه از شکم مادر در نیومده دنبال برنامه بدنسازیه !!! چرا؟ چون میخاد یه چی بشه بپر وسط داستان البته نه همه یوقت بعضی به خودشون نگیرن :دی

اتفاقا منم دنبال برنامه ورزش در منزلم خیلی هم دیر شده تازه !!!

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
سلام بر بر و بچه های پی تی

راستش من یه سوالی برام پیش اومده و اونم اینه که این افراد بدن ساز حرفه ای که هیکل های نهنگ گونه ای دارن قوی هستن .یعنی منظورم اینه که بزن بهادر هستن یا نه.؟؟ بزن بهادری به هیکل نیست ولی احتمالا یکم قاطی باشن

2:به نظرتون من زورم بیشتر یا این عکسه؟؟؟ :eek:

3:به نظرتون اینها زن دارن یا نه ؟؟ و در کل زنی حاظر میشه با همچین غولی ازدواج کنه!!منظورمو که حتما متوجه میشید !!! چرا ندارن خوبشم دارن:) اینا احتمالافقط سایز عضلاتشون بیشتره کاری به جاهای دیگه ندارن:rolleyes:

4:شما بدنسازی با هورمون رو ترجیه میدید یا بدون هورمون؟اگه این عکسه مکمل نمیخورد به نظرتون اینقدر پهن پیکر میشد؟؟مکمل که هیچی اگه هزار جور هرمونو تغزیه و دکتر و ... نداشت اینجوری نمیشد.

پ.ن : مدیران محترم را به 124 هزار پیغمبر قسم میدم که اگه میخوایید این تاپیک رو پاک کنید ولی حداقل بزارید تا شنبه بمونه یا هم انجمن سبک زندگی رو باز کنید!! خیالت راحت مگه از رو نعش من رد شن:)

با تچکر از خودم و شما

دو ساعت دارم مینویسم تازه میگه نوشته شوما کوتاه است

ایلیاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان و ارزوی قبولی عبادات و التماس دعا.

دوستان من باشگاه بدنسازی میرم و اضافه وزن دارم حدود 12 تا 18 کیلو .میخواستم وزنمو کم کنم و البته فرم خوبی هم به بدنم بدم.دنبال دارویی هستم که چربی سوز باشه زودتر جواب بگیرم.

پیشاپیش از جواب هایتان متشکرم

Last edited:

Mr_cute

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
داداش حداقل یه 6-7 ماهی باید بدون هیچ چیزی کار کنی ببینی اصلا پیشزفتت چطوره و بدنت چطور جواب میده، با یه **** ملایم فعلا همینطور ادامه بده

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
جدیدا هم یه برنامه اومده به نامهFocus t25که شما فقط با 25 دقیفه ورزش در 5 روز هفته می تونید خوش فرم و خوش هیکل بشید.

lمن لینکه ای دانلودش رو تو این سایت گذاشتم.برنامه اش به مدت 10هفته است که شما 5هفته اول آلفا و 5 هفته دوم بتا رو کار می کنید.

من اون برنامه 30 روزه همین مربیو داشتم! آدم عالی هست مربیش :دی
پس حالا یه سری اینو برم ببینم چی میشه :دی

ولی آقا یه مشکل هنوز مجموعه کامل تو اینترنت نیومده 3 phase داره این . الفا و بتا و گاما که هنوز گاما تو اینترنت برا دانلود کسی نذاشته و از همین دو مجموعه هم
الان من هرچی تورنت ازش پیدا کردم کیفیتا پایین بود!
فقط یکی بود که داشت 720*480 پیکسل آپلود میکرد که حجم مجموعه آلفا + بتا شده بود 4.8 گیگ ولی سرعت دانلودش 6 کیلوبایت بر ثانیه بود! seed نشده زیاد
اینی که شما گذاشتید کیقیتش چطوریه؟ با چه رزولیشن encode شده؟
لینک دقیق اگر دارید بهم بگید ممنون میشم

Last edited:

ehsan_molavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
یک روز استخر یک روز بدنسازی و رزیم اگه مایل بودی دوره هم ور دار;)

mehy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید من یه **** می خوام من الان وزنم ایده ال شده ولی هنوز توی ناحیه شکم و پهلو مشکل دارم یه **** غذایی می خواستم؟

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
من اون برنامه 30 روزه همین مربیو داشتم! آدم عالی هست مربیش :دی
پس حالا یه سری اینو برم ببینم چی میشه :دی

ولی آقا یه مشکل هنوز مجموعه کامل تو اینترنت نیومده 3 phase داره این . الفا و بتا و گاما که هنوز گاما تو اینترنت برا دانلود کسی نذاشته و از همین دو مجموعه هم
الان من هرچی تورنت ازش پیدا کردم کیفیتا پایین بود!
فقط یکی بود که داشت 720*480 پیکسل آپلود میکرد که حجم مجموعه آلفا + بتا شده بود 4.8 گیگ ولی سرعت دانلودش 6 کیلوبایت بر ثانیه بود! seed نشده زیاد
اینی که شما گذاشتید کیقیتش چطوریه؟ با چه رزولیشن encode شده؟
لینک دقیق اگر دارید بهم بگید ممنون میشم

من فایل تورنت این مجموعه رو از این سایت گرفتم و تو این سایت دادم برام مستقیم کردش و فایلها رو دانلود کردم.

اینم عکس فایلهایی که دانلود کردم08188177896185224099.jpg

این برنامه واسه شما کهp90xکار کردین و میخواین بدنتونو آماده نگه دارین خیلی به درد میخوره.

شما می تونید فایل تورنتون رو به این سایت بدین تا فایها رو براتون مستقیم کنه و بعد می تونید راحت فایلها رو با سرعت بالا دانلود کنید.

Last edited:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام دوستان
کمی شکم و پهلو دارم
کمی هم قسمت سینه چربی دارم!
میخوام چربی ها 0 بشه!تا اخر ماه رمضون
چه راهی پیشنهاد میکنید؟روزه میگیرم!
چربی ها هم از قرص های دگزامتازون و ...بوجود آمده!
راهنمایییییی.......

بالا