• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام.
اولا باید به خودم و شما تذکر بدم که روزه داری باید به قصد قربت و اجرای دستور خداوند باشه، نه به خاطر وزن کم کردن، قصد قربت یعنی همین که انجام عبادت به خاطر خداوند باشه، البته قطعا کسی از آثار جسمی و روحی روزه نمیتونه چشم پوشی کنه. اما خب آثاری مانند کنترل و کاهش وزن چربی بدن، کاهش اخلاط مضر بدن و ... بسیار مورد توجه هستند. علاوه بر این ها، روزه موجب برطرف شدن زشتی های اخلاقی و احساس نشاط روحی در پی عبادت خداوند خواهد شد.

ورزش سنگین در حین روزه داری اصلا توصیه نمیشه، به دلیل افت قند خون، ممکنه دچار مشکلات جدی بشی.
بین افطار و شام فاصله بنداز، بعد از شام سریع نخواب، افطار رو سنگین و حجیم نخور، شام زیاد نخور، آب به اندازه کافی بخور، آب مورد نیاز بدنت باید بعد از افطار تا قبل از اذان صبح تأمین بشه. از سبزیجاتی که آب میان بافتی دارند مثل کاهو و همچنین از میوه استفاده کن.
سحری هم به اندازه کافی بخور اما زیاده روی نکن تا حد سنگین شدن و ترکیدن.
بعد از افطار، شام و سحری نباید احساس سنگینی بهت دست بده.

بهترین زمان برای ورزش در ماه رمضان 2 ساعت بعد از افطار هست، البته در صورتی که ورزش سنگین نباشه میشه در هنگام روزه داری هم انجام داد.
ولع خوردن در زمان افطار و شام و سحری برای اکثر روزه داران اتفاق میوفته که میشه گفت طبیعی هست(با توجه به ساعات زیادی که روزه دار از خوردن و آشامیدن اجتناب میکنه)، سعی کن با این حس مقابله کنی.

سوزاندن ناگهانی چربی هم بسیار مضر هست، هم برای کبد، و هم برای قلب، پس باید صبر و حوصله داشته باشی.
ماه رمضان تمرین لاغر شدن برای ماه های دیگه میتونه باشه، به این صورت که حجم معده کوچک میشه، و این یک فرصته که بعد از رمضان چربی سوزی رو ادامه بدی و چند ماه بد (با توجه به اضافه وزنت) چربی ها کاملا از بین بره.

این رو هم مطالعه کن: http://forum.persiantools.com/t373165-page2.html#post6975560

موفق باشید.

amiredge

Registered User
لایک‌ها
10
یک ماه تمرین کردم و میخوام مکمل استفاده کنم.کراتین مصرف کنم باعث مشکل نمیشه؟؟؟؟؟

AminoDanger

Registered User
لایک‌ها
7
الان بهترین مارک ـه Amino 6000 بخوام توی بازار گیر بیارم چیه؟ قیمت ـه 100 تایی ـشو می خوام. در ضمن مولتی ویتامین چی پیشنهاد می کنین؟

Tesoke

Registered User
لایک‌ها
18
بیف آمینو یونیورسال ، البته 400 تایی هست و 100 تومان . آمینو 100 تایی خیلی کمه و کمتر 10 روز تمام میشه .
مولتی ویتامین هم من همیشه ایرانی مصرف کردم

zerox

Registered User
لایک‌ها
10
سلام خدمت دوستان من 18 سالمه قدم 182 و وزنم حدود 70 و استخوان بندیم هم کمی ریز هست. از حدود دوسال پیش هم بدنسازی رو شروع کردم و به خصوص امسال خیلی خوب فرم گرفتم.ضمنا بدنم اصلا چربی اضافه نداره...
تا الانم هیچ مکمل و دارویی غیر از مولتی ویتامین ها و کلسیم و روی(که برای افزایش قدم هست) مصرف نکردم.
و اینم بگم که تمایل زیادی برای افزایش حجم بدنم دارم(بدون عارضه).سوالی که داشتم اینه که مصرف مکمل ها حجم دهنده و به طور کلی افزایش نامتعارف حجم عضلانی بدن تاثیری در رشد استخوانی داره یا نه؟چون پیش دکتر غدد که رفتم گفت تا دوسال دیگه هیچ داروی بدنسازی رو اصلا مصرف نکن!:(
و این که میتونم بدون مصرف مکمل و با یه برنامه غذایی هم به حجم مورد نظرم (حدود 6-5 کیلو افزایش وزن) برسم یا نه؟
ممنون میشم کامل پاسخ بدید...با تشکر فراوان.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام خدمت دوستان من 18 سالمه قدم 182 و وزنم حدود 70 و استخوان بندیم هم کمی ریز هست. از حدود دوسال پیش هم بدنسازی رو شروع کردم و به خصوص امسال خیلی خوب فرم گرفتم.ضمنا بدنم اصلا چربی اضافه نداره...
تا الانم هیچ مکمل و دارویی غیر از مولتی ویتامین ها و کلسیم و روی(که برای افزایش قدم هست) مصرف نکردم.
و اینم بگم که تمایل زیادی برای افزایش حجم بدنم دارم(بدون عارضه).سوالی که داشتم اینه که مصرف مکمل ها حجم دهنده و به طور کلی افزایش نامتعارف حجم عضلانی بدن تاثیری در رشد استخوانی داره یا نه؟چون پیش دکتر غدد که رفتم گفت تا دوسال دیگه هیچ داروی بدنسازی رو اصلا مصرف نکن!:(
و این که میتونم بدون مصرف مکمل و با یه برنامه غذایی هم به حجم مورد نظرم (حدود 6-5 کیلو افزایش وزن) برسم یا نه؟
ممنون میشم کامل پاسخ بدید...با تشکر فراوان.

سلام

به نظر من حجم خشک میخوای پروتیین 100٪ بگیر غضله خشک میده تا 3کیلو بالا میبره وزنت بستگی به بدنت داره و یا کربو پروتیین بگیر با درصد کم کربو .

با تغذیه هم میتونی از تخم مرغ سیب زمینی و مواد پروتیینی و کربو استفاده کن.

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
سلام. یک راست میرم سر اصل مطلب.
من قدم 193 هست و وزنم 74کیلو و اتخوان بندی ریز دارم. بلاخره بدنسازی رو شروع کردم و میخوام با ورزش ادامه راه وزن اضافه کردن رو برم که بدنم رو فرم باشه. وزن ایده آل هم برای من 80 کیلو هست.

حالا مکمل چی بخورم؟ اصلن توصیه میشه؟ عوارضش چیه؟ برنامه خاصی توصیه می کنین؟ مرسی

depot

Registered User
لایک‌ها
25
میتونید از مکمل های گینر در کنار کراتین .. گلوتامین...bcaa و غیره استفاده کنید ..... استفاده از این مکمل ها در صورت نداشتن **** صحیح کارامد نمیباشد ..

E.N

Registered User
لایک‌ها
125
با سلام خدمت دوستان
ميخواستم بپرسم براي تمرين چي بخوردم که رگ هام بيشتر بشه و بزرگتر؟
براي دوره کات و 2روز آبگيري و ساعات قبل از مسابقه چطور؟ آخه ماه دیگه مسابقاته و من هنوز راهکاری واسش پیدا نکردم!
چيزي هست غير از مکمل که سايز رگ ها و تعدادشون رو براي قبل از مسابقه و توی دوره کات و 2 روز آبگیری بيشتر کنه؟

Alimohammadi71

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان عزیز
یه پروتیین میخوام بهم معرفی کنید که هم چاق شم هم بدنم حجم بیاره
قد 187 وزن 54 خیلی لاغرم میخوام حداقل 10-15 کیلو چاق شم لطفا راهنمایی کنید !
سپاس

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام دوستان عزیز
یه پروتیین میخوام بهم معرفی کنید که هم چاق شم هم بدنم حجم بیاره
قد 187 وزن 54 خیلی لاغرم میخوام حداقل 10-15 کیلو چاق شم لطفا راهنمایی کنید !
سپاس

سلام

گینر استفاده کنید.

پ.خ کنید تا قیمت ها خدمتتون بدم.

behnamte

Registered User
لایک‌ها
77
با سلام خدمت دوست عزیز

من قدم 175 هست وزنم هم 65 کیلو استخوان بدنی هم تغریبا میشه گفت ریز تازه میخوام بدن سازی دوباره شروع کنم قبلا میرفتم

میخواستم بدونم چه مکمل هایی استفاده کنم برای حجم سازی سریع عضله؟

--------------------
یه مقدار چربی شکم هم دارم برای اون چی پیشنهاد میکنی؟؟ ممنون میشم قیمت هارو هم برام پ.خ کنی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من قدم 185 و وزنم 75 کیلوئه . یک ساله کار میکنم . تا حالا دو دوره مصرف کردم . کرتین سایتک و پروتئین التراپرو یونیورسال و BCAA شرکت ON و گلوتامین دیزایرفیزیک رو مصرف میکنم . میخوام وزنم بیاد بالا . دور اول کربوهیدرات زدم ولی یک کیلو به زور چاق شدم که اونم تو ماه رمضون دو سه برابرش لاغر شدم ! من چیکار کنم ؟ دنبال کربو 5 کیلویی هستم و اینکه دست راستم خیلی ضعیفه همیشه هالتر کج میشه و سوزش داره و کم میارم . چیکار کنم این لامصب هم قوی بشه ؟ پدرم رو دراورد تو تمرین !

راستی میخوام آمپول بزنم . الان بزنم یا صبر کنم یکی دوسال دیگه کار کنم بعد ؟ امپول بی ضرر هم داریم ؟

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
منم 2 ساله وینستون مصرف میکنم بعضا هم مارلبورو.
185 قدمه.
118 وزن.
پیشنهادی ندارید تا بدنم ردیف تر شه؟!

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
با سلام خدمت دوست عزیز

من قدم 175 هست وزنم هم 65 کیلو استخوان بدنی هم تغریبا میشه گفت ریز تازه میخوام بدن سازی دوباره شروع کنم قبلا میرفتم

میخواستم بدونم چه مکمل هایی استفاده کنم برای حجم سازی سریع عضله؟

--------------------
یه مقدار چربی شکم هم دارم برای اون چی پیشنهاد میکنی؟؟ ممنون میشم قیمت هارو هم برام پ.خ کنی

10 کیلو شما وزنتون کم هست. کربو پروتیین خوبه برای شما یا گینر پ.خ کنید برای قیمت.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
اول از همه خدا ما رو از دست این نیو یوزرهایی که جنسیتشون مشخص نیست نجات بده
ثانیا برای هرکاری راهی هست با متخصص تغذیه مشورت کنید خیلی زود نتیجه میرسید
این مذخرفات رو هم براتون توضیح میده از ماه دیگه سر این دکترها خیلی شلوغ میشه...

بالا