• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

martiny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در سایت جدید پاورایران برترین و معتبرترین مکملهای ورزشی و بدنسازی رو میشه پیدا کرد و
همچنین میشه از صبح تا شب با شماره مشاور روش سایت تماس گرفت .
آدرس سایت :
www.poweriran.com

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
منم این مشکلو دارم :/

gholeh_meraj

Registered User
لایک‌ها
37
گینر خوب دارم 6کیلو 800 هست با قیمت 380ت با تمرین خوب 7 الی 10 کیلو میبره رو وزنت.
7تا10کیلو؟؟؟؟؟؟؟عزیز ی خورده منطقی باش ی بدنساز کاردرست سالی3 4 کیلو عضله میسازه بعد شما میگی گینرت10کیلو وزن میذه بدون اینکه بدنشو ببینی و تغذیشو و تمرین و و و والا الان بنده گینر+وی+کراتین+امینو+گلوتامین4ک اضاف کردم .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بچه ها کراتین creaplus اصل گیر میاد؟؟؟ یه زمان خریدم 250 گرمیشو 23 تومن... خوووب چیزی بود

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
7تا10کیلو؟؟؟؟؟؟؟عزیز ی خورده منطقی باش ی بدنساز کاردرست سالی3 4 کیلو عضله میسازه بعد شما میگی گینرت10کیلو وزن میذه بدون اینکه بدنشو ببینی و تغذیشو و تمرین و و و والا الان بنده گینر+وی+کراتین+امینو+گلوتامین4ک اضاف کردم .

برادر من اینقدر که دیگه تکرار کردم به تغذیه و تمرین و بدنتون بستگی داره خسته شدم بخدا صفحات رو بررسی کنید در پست هم گفتم با تمرین خوب.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402

gholeh_meraj

Registered User
لایک‌ها
37
برادر من اینقدر که دیگه تکرار کردم به تغذیه و تمرین و بدنتون بستگی داره خسته شدم بخدا صفحات رو بررسی کنید در پست هم گفتم با تمرین خوب.
10کیلو رو از کجا اوردی؟10کیلو شوخی نیستا خیلی زیاده

AminoDanger

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان لطف می‌کنین بگین Amino 2000 با Amino 6000 تفاوت ـای چندانی با هم دارن یا نه؟ چون خیلی دنباله Amino 6000 بودم، اما هرجا می‌رفتم فقط 2000 داشتن. خواستم ببینم اگه تفاوت زیادی وجود نداره که همون 2000 رو مصرف کنم.

f.majidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام وخسته نباشيد به دوستان گلم
من از ديروز باشگاه بدنسازي رو شروع كردم و چند تا سوال دارم
1. چند روز در هفته تمرين كنم
2.در مورد بهترين ساعت رفتن باشگاه هم سوال دارم ( من 3 روز در هفته مي تونم ساعت 7 شب برم باشگاه و 3 روز ديگر رو ساعت 9 شب ) از اونجايي كه ساعت رفتن باشگاه تاثير مستقيم در خوراك دارد شما چه پيشنهاد مي كنيد .
3. خوردن مكمل رو بايد از كي شروع كنم
در ضمن قد من 186 هست وزنم 75
و من يكم در اواسط تمرين انرژي كم ميارم قبل از تمرين چي بخورم كه انرژيم بيشتر بشه
پيشاپيش از پاسخ هاي شما متشكرم

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
با عرض سلام وخسته نباشيد به دوستان گلم
من از ديروز باشگاه بدنسازي رو شروع كردم و چند تا سوال دارم
1. چند روز در هفته تمرين كنم
2.در مورد بهترين ساعت رفتن باشگاه هم سوال دارم ( من 3 روز در هفته مي تونم ساعت 7 شب برم باشگاه و 3 روز ديگر رو ساعت 9 شب ) از اونجايي كه ساعت رفتن باشگاه تاثير مستقيم در خوراك دارد شما چه پيشنهاد مي كنيد .
3. خوردن مكمل رو بايد از كي شروع كنم
در ضمن قد من 186 هست وزنم 75
و من يكم در اواسط تمرين انرژي كم ميارم قبل از تمرين چي بخورم كه انرژيم بيشتر بشه
پيشاپيش از پاسخ هاي شما متشكرم

سلام

موفق باشید پس امروز حتما جمام هستید :d

بستگی به وقتتون بدن داره 3 روز 4 روز یا 5 روز.

مکمل رو میتونی از الان یا هر وقت که متوجه شدی که بدنت نیاز داره میتونی استفاده کنی. حرف های که مثلا ماه های اول باشگاه مکمل نخور بدن عادت میکنه اینا رو من قبول ندارم به بدن من نگاه

میکنم.

قبل تمرین تغذیه کربوهیدراتی استفاده کن و داخل اب نوشدنیت هم چند عدد قند بنداز و در حین تمرین بخور باعث میشه انرژیت بیشتر میشه.

f.majidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

موفق باشید پس امروز حتما جمام هستید :d

بستگی به وقتتون بدن داره 3 روز 4 روز یا 5 روز.

مکمل رو میتونی از الان یا هر وقت که متوجه شدی که بدنت نیاز داره میتونی استفاده کنی. حرف های که مثلا ماه های اول باشگاه مکمل نخور بدن عادت میکنه اینا رو من قبول ندارم به بدن من نگاه

میکنم.

قبل تمرین تغذیه کربوهیدراتی استفاده کن و داخل اب نوشدنیت هم چند عدد قند بنداز و در حین تمرین بخور باعث میشه انرژیت بیشتر میشه.
ممنون از كمكتون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام و خسته نباشید به دوستان
می خواستم بین مولتی ویتامین هایی که دارو خانه ها دارند بدونم که چه مارکی رو بیشتر پیشنهاد میکنید بخرم؟
فارماتون؟یا تی ان تی؟ یا....؟

TNT بهتره

سلام خوب هستی
من یه سوال داشتم
من وقتی زیــر بغل دمبل قد خم میزنم یجور سوزشی تو بدم احساس میکنم که دیگه بقیه تمریناتو به سختی میزنم میدونی چرا؟ج

سعی کن به جای اون حرکت یه چیز دیگه بزنی (یا اشتباه میزنی یا از اون قسمت عضله زیر بغل آسیب دیدی )

درود بر کلامتون

یکی از اساتید اهل فن و حرفه ای به من یه پ.خ بده

پا مرگ و زندگی در میونه :دی

عجب

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مکمل گینر 10کیلو وزن میده :blink:

نیسترویید خفن (هورمون اسب ) اینجوری وزن نمیده به آدم

شاید توش دگزا و کلی چیزای دیگه هم داره واسه همین اینجوری وزن میده

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام

دوستان عزیز میخواهم که در تایپیک مزایده مکمل قرار بدم هم راهی برای معرفی مکمل ها باشه مکمل رو با قیمت مزایده ای به فرد برنده بدیم.

به نظر شما چه مکمل های رو برای اولین مزایده قرار دهیم؟ پروتیین چربی سوز امینو گینر کراتین و..

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
مکمل گینر 10کیلو وزن میده :blink:

نیسترویید خفن (هورمون اسب ) اینجوری وزن نمیده به آدم

شاید توش دگزا و کلی چیزای دیگه هم داره واسه همین اینجوری وزن میده

چرا نمیده بستگی به تیپ بدنی داره من که خودم کافیه یکم کربو مصرفیم رو بیشتر کنم سریع وزنم بالا میره.

gholeh_meraj

Registered User
لایک‌ها
37
سلام

دوستان عزیز میخواهم که در تایپیک مزایده مکمل قرار بدم هم راهی برای معرفی مکمل ها باشه مکمل رو با قیمت مزایده ای به فرد بنده بدیم.

به نظر شما چه مکمل های رو برای اولین مزایده قرار دهیم؟ پروتیین چربی سوز امینو گینر کراتین و..
فعلن ی چیز کوچیک مثلن کراتین(باکیفیت)

بالا