• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
سلام. یک راست میرم سر اصل مطلب.
من قدم 193 هست و وزنم 74کیلو و اتخوان بندی ریز دارم. بلاخره بدنسازی رو شروع کردم و میخوام با ورزش ادامه راه وزن اضافه کردن رو برم که بدنم رو فرم باشه. وزن ایده آل هم برای من 80 کیلو هست.

حالا مکمل چی بخورم؟ اصلن توصیه میشه؟ عوارضش چیه؟ برنامه خاصی توصیه می کنین؟ مرسی

بنظرم تا یکسال اول اصلا نیاز به مکمل نداری هر موقع بدنت stop کرد اون موقع وقت مصرف مکمل هست.
فعلا تمرکز رو بزار روی **** غذایی مناسب
روزی 6 وعده غذایی سرشار از پروتئین و کربو کمپلکس داشته باش
بعد تمرین هم پروتئین زود جذب مث وی و کربو ساده استفاده کن
نهایت تمرینت 4 روز در هفته باشه و به استراحتت هم اهمیت بده.
موفق باشی

لایور

Registered User
لایک‌ها
420
من سه سال بدنسازی کار میکنم
هنوز لب به کراتین نزدم با تخم مرغ سیب زمینی جلو میرم تو روز شاید 8 تا تخم مرغ میخورم با 6تا سیب زمینی
با اینا جلو بری خیلی بهتره تا با این چیزا کمترین عوارضشم اینه که کبدت خراب میشه
من میگم اگه واقعا علاقه داری به بدنت دور این چیزا خط بکش ولی اگه میتونی پروتـئین بخور
نمیگم بده ولی تو که وزنی نداری میخوای بخوری
اول غذاتو درست کن بعدش
من فعلا به کراتین توصیه نمیکنم ولی پروتئـین لازمه برات

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
من سه سال بدنسازی کار میکنم
هنوز لب به کراتین نزدم با تخم مرغ سیب زمینی جلو میرم تو روز شاید 8 تا تخم مرغ میخورم با 6تا سیب زمینی
با اینا جلو بری خیلی بهتره تا با این چیزا کمترین عوارضشم اینه که کبدت خراب میشه
من میگم اگه واقعا علاقه داری به بدنت دور این چیزا خط بکش ولی اگه میتونی پروتـئین بخور

نمیگم بده ولی تو که وزنی نداری میخوای بخوری
اول غذاتو درست کن بعدش
من فعلا به کراتین توصیه نمیکنم ولی پروتئـین لازمه برات

دمت گرم
حرف حساب جواب نداره;)

لایور

Registered User
لایک‌ها
420
دمت گرم
حرف حساب جواب نداره
winksmiley02.gif

وظیفه بود داداش

لایور

Registered User
لایک‌ها
420
من خدارو شکر دو ساله دارم کار میکنم کاهش وزن نداشتم فقط افزایش
زمان شروع 68 کیلو بودم الان تقریبا 92 کیلو وزنم
قدم 193
فقط خوب غذا بخور وزن نداری اگه وزن داشته باشی میتونی راحت سنگین کنی
دیدی دیگه راهی نیست یه جور پودر هست افلاطون به افزایش وزنت کمک میکنه

لایور

Registered User
لایک‌ها
420
سلام خوب هستی
من یه سوال داشتم
من وقتی زیــر بغل دمبل قد خم میزنم یجور سوزشی تو بدم احساس میکنم که دیگه بقیه تمریناتو به سختی میزنم میدونی چرا؟ج

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
درود بر کلامتون

یکی از اساتید اهل فن و حرفه ای به من یه پ.خ بده

پا مرگ و زندگی در میونه :دی

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
من با این ماه حدود 6 ماه میشه که بدنسازی میرم.
پرس سینه رو ماه اول فقط 10 میزدم از ماه دوم 20 میزنم و الان همچنان رو 20 موندم هرکاری میکنم بالاتر نمیره!! حتی 23 رو هم نمیتونم بزنم و همش باید با کمک باشه که خیلی فایده ای نداره
خودم فکر میکنم برنامه ای که مربی داده خیلی بدرد نمیخوره شاید هم من خیلی ضعیفم :guilty:
به هرحال به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قدم حدود 186
وزن حدود 63

باید هم برنامه تمرینی و **** غذایی خوبی داشته باشید خواستید با هزینه براتون مینویسیم.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
با سلام خدمت دوست عزیز

من قدم 175 هست وزنم هم 65 کیلو استخوان بدنی هم تغریبا میشه گفت ریز تازه میخوام بدن سازی دوباره شروع کنم قبلا میرفتم

میخواستم بدونم چه مکمل هایی استفاده کنم برای حجم سازی سریع عضله؟

--------------------
یه مقدار چربی شکم هم دارم برای اون چی پیشنهاد میکنی؟؟ ممنون میشم قیمت هارو هم برام پ.خ کنی

برای عضله سازی پروتیین خوبه یک مقدار چربی چیزی نیست بدنسازان حرفه ای در دوران حجم 10 الی 15 کیلو چربی میارن.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
من قدم 185 و وزنم 75 کیلوئه . یک ساله کار میکنم . تا حالا دو دوره مصرف کردم . کرتین سایتک و پروتئین التراپرو یونیورسال و BCAA شرکت ON و گلوتامین دیزایرفیزیک رو مصرف میکنم . میخوام وزنم بیاد بالا . دور اول کربوهیدرات زدم ولی یک کیلو به زور چاق شدم که اونم تو ماه رمضون دو سه برابرش لاغر شدم ! من چیکار کنم ؟ دنبال کربو 5 کیلویی هستم و اینکه دست راستم خیلی ضعیفه همیشه هالتر کج میشه و سوزش داره و کم میارم . چیکار کنم این لامصب هم قوی بشه ؟ پدرم رو دراورد تو تمرین !

راستی میخوام آمپول بزنم . الان بزنم یا صبر کنم یکی دوسال دیگه کار کنم بعد ؟ امپول بی ضرر هم داریم ؟

گینر خوب دارم 6کیلو 800 هست با قیمت 380ت با تمرین خوب 7 الی 10 کیلو میبره رو وزنت.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
کسی می دونه از کجا می شه خرید ؟

moomiyayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
hagh ba shomast,man taze vared am,ama choon karam ine,inja ham 1ki az doostanam be tazegi moarefi karde,maghaze ham dakhele shahre arak e

moomiyayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در این اشفته بازار مکمل نمیشه به هرکسی اعتماد کرد و ازش مکمل خرید شما کلا با 2تا پست چطور میخواهید اعتماد مشتری رو جذب کنید

hagh ba shomast,man taze vared am,ama choon karam ine,inja ham 1ki az doostanam be tazegi moarefi karde,maghaze ham dakhele shahre arak e

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
سلام
چون فضای مناسبی برای دویدن تو محل ندارم و کلا حوصله دویدن و دیده شدن توسط افراد به ناچار مجبور شدم برم دنبال تردمیل !
بهر حال میخوام کار باهاش رو آغاز کنم ولی نمیدونم در ابتدا باید به چه سرعتی ، چه شیبی و روزانه چقدر مسافت رو باهاش برم .
از اینور و اونور هم شنیدم اگر اصول کار با تردمیل رو رعایت نکنیم مشکل زانو درد و ... میاد سراغمون .
از دوستان با تجربه خواهشمندم یه برنامه تاثیر گذار برای بنده تعیین کنن .
در ضمن میخوام بدونم باید چه کفشی تهیه کنم ؟ چون کفش مناسب ندارم .

وزن بنده 102 کیلو و قد 175 س

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
مرسی. ولی روزش 8تا تخم مرغ و سیب زمینی ! زیاده میترکم

alipower1

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز مصرف 3 گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن توصیه میشه که شما می تونی از طریق مکمل وی و مواد غذایی پروتئین دار مثل گوشت مرغ ماهی حبوبات و..... این مقدار پروتئین رو بدست بیاری بعد از 2 سال تمرین هم می تونی از هورمون هایی خاص تحت نطر پزشک همراه با آزمایشات کامل و از طریق دوز مصرفی متعادل استفاده کنی البته در مراحل پیشرفته بدنسازی فقط مصرف هورمون رو پیشنهاد می کنم برنامه تمرینی هم که تا بدن کسی رو نبینی نمیشه برنامه داد اما از یک مربی با تجربه برای برنامه تمرینی کمک بگیر و هیچ وقت سر خود ورزش نکن و همیشه تحت نطر مربی کار کن . موفق باشی

بالا