• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

materam

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوست عزیز برای خرید برو سمت میدون منیریه از هر مدلی بخوای و با هر قیمتی میتونی سفارش بدی من خودم یه میز پرس بالا زیر سینه سال پیش خریدم 110 واقعا خوب بود
1 - خب وزنه هاتو 4 تا 2.5 بگیر 2 تام 1.25 که تا 12.5 ساپورتت میکنه البته استیل نخر گرون در میاد
2 - متاسفانه به دلیل نداشتن چربی از تردمیل خیلی سر در نمیارم فقط سالی چند روز میرم پردیسانو با تردمیل اشتباه می گیرم :)
3 - به نظر من فقط میز پرس و دمبل بگیر باهاش میشه تمام حرکات اصلی بدنسازی رو انجام داد
4 - همون خط اول ;)

احتمالا مارک میز پرس سینه ای که خریدین یادتون هست؟
ابعادش خیلی بزرگ بود؟

trexx

Registered User
لایک‌ها
33
احتمالا مارک میز پرس سینه ای که خریدین یادتون هست؟
ابعادش خیلی بزرگ بود؟
واقعیتش یه شرکت ایرانی بود یادم نیست اسمش چی بود ولی واقعا خوب بود و مشکلی ایجاد نشده براش بعد از 1 سال
ابعادم کوچیک دارن بسته به جایی که در منزل در نظر گرفتین انتخاب کنین بعد از میل پرسش چون ابعادش برای منزل هست (نزدیک 1.5 متر) میشه به عنوانه هالترم استفاده کرد

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان از عنوان تاپیک مشخصه درخواستم بدنم الان عادیه و انچنان عضلانی نیست میخواستم بدونم چطور میشه یه مقدار عضلانی ترش کنم مخصوصا از ناحیه شکم و بازو ها و عضلات کمر
اگه مکملی دارویی هم نیازه بگید و اینکه لواز کجا بگیرم
راستی ترجیحا تو خونه باشه چون حوصله باشگاه رفتنو ندارم
ممنون

Sent from my LT26ii using Tapatalk 2

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
درود

قد 183
وزن 80

استیلم بد نیست .

2-3 ماهه میرم باشگاه .

یه برنامه جدید گرفتم .

2 تا مکمل هم توی منزل دارم . یه پرو وی 4-5 کیلویی و یه آمینو 500 تایی یونیورسال

صبح ها 6:30 تا 9 به دلیله مشغله کاری میرم باشگاه . بعدشم همونجا دوش میگیریم . :دی

الان میخوام برم تو دوره حجم . میخوام ببینم این مکملها رو چطور استفاده کنم ؟

کراتین و گلوتامین هم اگه لازمه بگید بخرم !

تشک ر

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام.

* مکمل به تنهایی کافی نیست.
* ترجیحا ظهر به بعد برو باشگاه (برای نتیجه بهتر، اما اگر نمیتونی مهم نیست).
* 6 وعده کم حجم، اما مفید با دستورات و نحوه ای که توی این پست دادم مصرف کن: http://forum.persiantools.com/t388397.html#post7042465
* حتما وعده های غذایی سبک باشه، اگر در هر وعده بخوایی پرخوری کنی بدنت چربی میگیره.
* میتونی اول 1 وعده به وعده های غذاییت اضافه کنی، یعنی 4 وعده تا 40 روز یا 2 ماه یا کمی بیشتر، بعد 5 وعده اش کن، تا مدتی بعد، و بعد 6 عده، اما حتما باید سبک و با کیفیت باشند، البته بستگی به نوع برنامه ای داره که تمرین میکنی و مکملی که مصرف میکنی.
* استراحت رو فراموش نکن.
* اصولی تمرین کن.

توضیح بیشتری خواستی بگو. حتما تاپیکی که دادم رو مطالعه کن.

ضمنا افزایش یا کاهش ناگهانی وزن چربی یا عضله = انواع و اقسام بیماری ها من جمله ناراحتی قلبی و تپش قلب و ...

پس اصلا عجله نکن.

موفق باشید.

Last edited:

ali 14007

Registered User
لایک‌ها
58
باووو یکی بیاد کمک منه بدبخت سیکس پک پیشکشت
قد ۱۸۵
وزن ۱۰۵ :|
یعنی میشه یه روزی ما هم تکپوش تنگ بپوشیم......

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
باووو یکی بیاد کمک منه بدبخت سیکس پک پیشکشت
قد ۱۸۵
وزن ۱۰۵ :|
یعنی میشه یه روزی ما هم تکپوش تنگ بپوشیم......

همین تمرینی رو که دادافرید بالا گذاشته شروع کن ، هفته اول 5 ست صبح. هفته دوم 5 ست صبح و 5 ست شب. از هفته سوم هر بار 5 ست برای صبح ظهر و شب. آخر ماه 5 تا 10 کیلو حداقل کم کردی بشرطی پرخوری رو هم کم کنی.

attachment-410484d1374058278-1069150_10151614840402605_1498358566_n.jpg

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
سلام.

* مکمل به تنهایی کافی نیست.
* ترجیحا ظهر به بعد برو باشگاه (برای نتیجه بهتر، اما اگر نمیتونی مهم نیست).
* 6 وعده کم حجم، اما مفید با دستورات و نحوه ای که توی این پست دادم مصرف کن: http://forum.persiantools.com/t388397.html#post7042465
* حتما وعده های غذایی سبک باشه، اگر در هر وعده بخوایی پرخوری کنی بدنت چربی میگیره.
* میتونی اول 1 وعده به وعده های غذاییت اضافه کنی، یعنی 4 وعده تا 40 روز یا 2 ماه یا کمی بیشتر، بعد 5 وعده اش کن، تا مدتی بعد، و بعد 6 عده، اما حتما باید سبک و با کیفیت باشند، البته بستگی به نوع برنامه ای داره که تمرین میکنی و مکملی که مصرف میکنی.
* استراحت رو فراموش نکن.
* اصولی تمرین کن.

توضیح بیشتری خواستی بگو. حتما تاپیکی که دادم رو مطالعه کن.

ضمنا افزایش یا کاهش ناگهانی وزن چربی یا عضله = انواع و اقسام بیماری ها من جمله ناراحتی قلبی و تپش قلب و ...

پس اصلا عجله نکن.

موفق باشید.

دارم برنامم رو جوری تنظیم میکنم که بعد از ظهر ها برم .

آره به نظر خودمم بعد از ظهر ها فشار بهتری وارد میشه !

از لحاظ برنامه تمرینی خیالم راحته . فقط میخوام بدونم این مکملهایی که دارم با هم مصرف کنم خوبه ؟ کراتین یا گلوتامین نمیخواد همراشون استفاده بشه ؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
گلوتامین خیلی خوبه به اندازش تمرکزتون رو تو تمرینات بالا میبره ضمن اینکه اشنایان ما تو استرالیا بودن برا شرکت تو المپیاد های فیزیک ریاضی شرکت میکردن به اونا هم از همین مکمل گلوتامین میدادن بهشون توی تمرکز خیلی دخیله حالا موارد مفیدش بماند

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
مکمل ها که استفاده میکنید اصل باشه تا با کم ضرر بودنش بهترین کیفیت رو داشته باشه گلوتامین پروتیین BCAA‌ در حجم بسیار خوب جواب میده.

جنس های ما خریداری شده از بادی بیلدینگ خواستید پ.خ دهید تا راهنمایتون کنم.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
ممنون از پاسختون
فکر میکنم شبیه کراتینه تا حدودی
تفاوتشون چیه؟
شنیدم میگن با هم نباید مصرف بشن.درسته؟
قیمت همین نمونه که گفتید چقدره تقریبا؟ و نحوه مصرفش چجوریه؟

کراتین قدرت و اب زیر پوستی

گلوتامین ریکاوری عضله سازی

کراتین رو من اصلا جز مکمل حساب نمیکنم استفاده نکنی بهتره میتونی پروتیین و یا چیز دیگه جایگزینش کنی.

قیمت های برند های مختلف فرق داره سایتک موجود دارم 300 گرمی 120ت

نحوه مصرف رو روی خود مکمل نوشته. نحوه مصرفشون با هم فرق داره.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان از عنوان تاپیک مشخصه درخواستم بدنم الان عادیه و انچنان عضلانی نیست میخواستم بدونم چطور میشه یه مقدار عضلانی ترش کنم مخصوصا از ناحیه شکم و بازو ها و عضلات کمر
اگه مکملی دارویی هم نیازه بگید و اینکه لواز کجا بگیرم
راستی ترجیحا تو خونه باشه چون حوصله باشگاه رفتنو ندارم
ممنون

Sent from my LT26ii using Tapatalk 2

لطفا در این تایپیک سوال کنید که سریعتر جوابتون داده شود http://forum.persiantools.com/t409324-page10.html

برای عضله سازی بهترین مورد پروتیین هست.

کار در باشگاه خیلی بهتر هست تا در منزل.

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سعی کنید مکمل های دوره ای تون رو از کسی که برنامه میگیرید بپرسید، که مناسب با برنامه بهتون مکمل معرفی کنه.
هر 2 مکملی که شما مصرف میکنید به حجم عضلات کمک میکنند، علاوه بر اون آمینو (حاوی مجموعه ای آمینو اسیدها از جمله گلوتامین) به افزایش سطح انرژی و ریکاوری هم کمک میکنه. باید بین تمریناتت، تغذیه، مکمل و استراحت یک هماهنگی و رابطه خوبی برقراری کنی تا نتیجه بگیری.

در مورد کراتین و گلوتامین، کراتین ها انواع و اقسام مختلفی دارند،باید ببینی چه چیزی میخوایی از مصرف مکمل به دست بیاری، عملکرد کراتین های مختلف کمک به ریکاوری، افزایش سطح انرژی، کمک به افزایش حجم عضلات و ... هست. باید مصرف مکمل ها رو با توجه به نحوه عملکردشون با همدیگه تنظیم کنید.
گلوتامین هم نوعی آمینو اسید هست که گفته میشه به تفکیک عضلات، ریکاوری کمک میکنه.

میتونی زیرنظر مربی خوب و باسایقه، پروتئین و گلوتامین رو در یک دوره با هم مصرف کنی، گفته میشه که مصرف گلوتامین و کراتین با هم صحیح نیست، به دلیل عملکرد تقریبا مشابهی که در رابطه با کمک به ریکاوری و افزایش سطح انرژی بدن دارند مصرف یکی کافی هست.

آمینو 500 تایی یونیورسال که تهیه کردید، اگر مصرف میکنید و در طول روز (بعد از تمرین) از نظر انرژی مشکلی ندارید، خوبه و نیازی به تهیه کراتین و گلوتامین نیست، تا زمانی که آمینو مصرف میکنید.
آمینویی که شما مصرف میکنید اینه ؟ > http://www.mokamel2.ir/27293-محصولا...0453-یونی-لیور-یونیورسال-آمینو-Uni-Liver.html

موفق باشید.

Last edited:

Dr.Matin

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
270
کراتین قدرت و اب زیر پوستی

گلوتامین ریکاوری عضله سازی

کراتین رو من اصلا جز مکمل حساب نمیکنم استفاده نکنی بهتره میتونی پروتیین و یا چیز دیگه جایگزینش کنی.

قیمت های برند های مختلف فرق داره سایتک موجود دارم 300 گرمی 120ت

نحوه مصرف رو روی خود مکمل نوشته. نحوه مصرفشون با هم فرق داره.

ممنون
آب زیر پوستی کراتین مضر هست>؟
یعنی اصلا شما کراتین رو توصیه نمیکنی؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
ممنون
آب زیر پوستی کراتین مضر هست>؟
یعنی اصلا شما کراتین رو توصیه نمیکنی؟

نه مضر نیست حتی حجم موقتی هم بهت میده چون موقت هست جالب نیست چون اب دفع میشه به نظر جای این پروتیین بزار.

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
گلوتامین خیلی خوبه به اندازش تمرکزتون رو تو تمرینات بالا میبره ضمن اینکه اشنایان ما تو استرالیا بودن برا شرکت تو المپیاد های فیزیک ریاضی شرکت میکردن به اونا هم از همین مکمل گلوتامین میدادن بهشون توی تمرکز خیلی دخیله حالا موارد مفیدش بماند
آره پسر عمه م هم میگفت این موضوع رو دقیقا .
مکمل ها که استفاده میکنید اصل باشه تا با کم ضرر بودنش بهترین کیفیت رو داشته باشه گلوتامین پروتیین BCAA‌ در حجم بسیار خوب جواب میده.

جنس های ما خریداری شده از بادی بیلدینگ خواستید پ.خ دهید تا راهنمایتون کنم.
از اصل بودنشون شک ندارم عزیز . چون واسم از اونور آوردن .
سعی کنید مکمل های دوره ای تون رو از کسی که برنامه میگیرید بپرسید، که مناسب با برنامه بهتون مکمل معرفی کنه.
هر 2 مکملی که شما مصرف میکنید به حجم عضلات کمک میکنند، علاوه بر اون آمینو (حاوی مجموعه ای آمینو اسیدها از جمله گلوتامین) به افزایش سطح انرژی و ریکاوری هم کمک میکنه. باید بین تمریناتت، تغذیه، مکمل و استراحت یک هماهنگی و رابطه خوبی برقراری کنی تا نتیجه بگیری.

در مورد کراتین و گلوتامین، کراتین ها انواع و اقسام مختلفی دارند،باید ببینی چه چیزی میخوایی از مصرف مکمل به دست بیاری، عملکرد کراتین های مختلف کمک به ریکاوری، افزایش سطح انرژی، کمک به افزایش حجم عضلات و ... هست. باید مصرف مکمل ها رو با توجه به نحوه عملکردشون با همدیگه تنظیم کنید.
گلوتامین هم نوعی آمینو اسید هست که گفته میشه به تفکیک عضلات، ریکاوری کمک میکنه.

میتونی زیرنظر مربی خوب و باسایقه، پروتئین و گلوتامین رو در یک دوره با هم مصرف کنی، گفته میشه که مصرف گلوتامین و کراتین با هم صحیح نیست، به دلیل عملکرد تقریبا مشابهی که در رابطه با کمک به ریکاوری و افزایش سطح انرژی بدن دارند مصرف یکی کافی هست.

آمینو 500 تایی یونیورسال که تهیه کردید، اگر مصرف میکنید و در طول روز (بعد از تمرین) از نظر انرژی مشکلی ندارید، خوبه و نیازی به تهیه کراتین و گلوتامین نیست، تا زمانی که آمینو مصرف میکنید.
آمینویی که شما مصرف میکنید اینه ؟ > یونی لیور یونیورسال آمینو Uni-Liver

موفق باشید.
قرار شد بعد از ظهرها برم دیگه اوکی هستش .

آره همین لینکی که گذاشتید دقیقا همینه آمینو .

پس شما الان کراتین + آمینو + پرو وی رو تو این دوره توصیه میکنید ؟

Dr.Matin

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
270
نه مضر نیست حتی حجم موقتی هم بهت میده چون موقت هست جالب نیست چون اب دفع میشه به نظر جای این پروتیین بزار.
برای افزایش قدرت فوق العاده بالا و در کنار اون ریکاوری خوب چی پیشنهاد میکنید؟آیا برند olymp برند خوبیه؟ دارید محصولاتشو؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
برای افزایش قدرت فوق العاده بالا و در کنار اون ریکاوری خوب چی پیشنهاد میکنید؟آیا برند olymp برند خوبیه؟ دارید محصولاتشو؟

پروتیین با بالا بردن حجم عضله قدرت رو هم افزایش میده. اره محصولات الیمپ هم خوبه چند موردی موجود داریم.

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
آره پسر عمه م هم میگفت این موضوع رو دقیقا .

از اصل بودنشون شک ندارم عزیز . چون واسم از اونور آوردن .

قرار شد بعد از ظهرها برم دیگه اوکی هستش .

آره همین لینکی که گذاشتید دقیقا همینه آمینو .

پس شما الان کراتین + آمینو + پرو وی رو تو این دوره توصیه میکنید ؟

آمینویی که تهیه کردید حاوی گلوتامین هست، و با توجه به مدت زمان شروع تمرینات، همین آمینو کافیه و نیازی به کراتین نیست.

نظر شخصی من اینه که : الان به دلیل مصرف آمینو، نیازی به مصرف گلوتامین و کراتین نیست، در صورتی که تغذیه رو تنظیم کنی طبق مواردی که توی http://forum.persiantools.com/t388397.html#post7042465 گفتم، یعنی مصرف کربوهیدراتها، پروتئین، و ...
در این صورت اگر که از نظر انرژی در طول روز دچار مشکل هستید، و در تمرینات احساس کسالت و کاهش انرژی شدید دارید بهتره با کراتین یا گلوتامین عوض کنید.

این موردی که گفتم چیزی بود که به نظر شخص خودم رسید، قبل از عملی کردنش باید با مربی مشورت کنی، حتی ممکنه این موردی که گفتم رو اصلا مربی شما قبول نداشته باشه، چیزی که در زمینه بدنسازی بسیار شایع هست، و قطعا بهترین نظر رو مربی حرفه ای میده.

در غیر این صورت همین مکمل هایی که این دوره تهیه کردید کافیه.

موفق باشید.

بالا