• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
برای مسابقه حداقل یک روز از کفتری زدنت گذشته باشه چون وحشتناک رو بازیت تاثیر میزاره . دو ساعت قبل مسابقه معجون شیرموز با عسل معجزه میکنه میشی عین مسی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
فوتبال کلا ادم رو چوب کبریت میکنه . اصلا نمیذاره چاق بشی . قاتل بدنسازیه . یعنی بدنسازی با فوتببال اصلا نمیخونه . ما تو باشگاهمون داریم که فوتبالی هستند و رسیدن باه استخون . این رونالدو و بازیکنای بزرگ رو نیگا نکنید اون بخواد بره توالت دکتر میره همراهش تا اضافه نرینه . تغذیه و همه چیزش به موقع و مناسب و فوق حرفه ای . شما نهایت بتونی مقداری تغذیه رو درست کنی . ببین تصمیت رو بگیر یا بدنسازی و یا فوتبال . هر دو باهم تو هیچ کدوم پیشرفت نمی کنی !

kiser2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام ، خدمت شما عرض کنم.
ساعت تمرین بهترین ساعا بیت 4 تا 8 هستش. تعداد روزها هم همونطور که دوستمون گفتن 4 تا 5 روز باید باشه تا نتیجه بگیری. مصرف مکمل هیچ محدودیتی نداره ولی به نظر من بهتره که اول با تغییر تغذیه شروع کنی و غذا هایت از پروتیین بیشتری استفاده کنی. این باعث میشه که هم وزنت بالاتر بره، هم چربی های احتمالی حذف بشن (البته با قد و وزنت به نظرم چربی نداشته باشی) ، انرژی بیشتری داشته باشی. اگه موقع تمرین کم میاری ، همون که دوستمون گفت عمل کن و همچنین مولتی ویتامین بخور.

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
فوتبال کلا ادم رو چوب کبریت میکنه . اصلا نمیذاره چاق بشی . قاتل بدنسازیه . یعنی بدنسازی با فوتببال اصلا نمیخونه . ما تو باشگاهمون داریم که فوتبالی هستند و رسیدن باه استخون . این رونالدو و بازیکنای بزرگ رو نیگا نکنید اون بخواد بره توالت دکتر میره همراهش تا اضافه نرینه . تغذیه و همه چیزش به موقع و مناسب و فوق حرفه ای . شما نهایت بتونی مقداری تغذیه رو درست کنی . ببین تصمیت رو بگیر یا بدنسازی و یا فوتبال . هر دو باهم تو هیچ کدوم پیشرفت نمی کنی !
اصلا تایید نمیکنم
بدنسازی سبک کار کنی ضرری به فوتسالت نمیرسه... من خودم زمانی بود هفته ای 3-4 بار سالن میرفتم، بدنسازی هم میکنم مشکلی نداره...
ولی تغذیه و ترک خود ارضایی خیلی مهمه علاوه بر ورزش... که البته ورزش تو ترک خودش خیلی موثره...

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اصلا تایید نمیکنم
بدنسازی سبک کار کنی ضرری به فوتسالت نمیرسه... من خودم زمانی بود هفته ای 3-4 بار سالن میرفتم، بدنسازی هم میکنم مشکلی نداره...
ولی تغذیه و ترک خود ارضایی خیلی مهمه علاوه بر ورزش... که البته ورزش تو ترک خودش خیلی موثره...

منظور من این بود که فوتسال به بدنسازی ضرر میزنه .

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
منظور من این بود که فوتسال به بدنسازی ضرر میزنه .

خب تو عنوان گفته میخواد بدنش رو برای برای فوتسال تقویت کنه ینی بدنسازی یه وسیلست برای رسیدن به هدف که فوتساله :D

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
صد در صد لازمه که شما بری بدنسازی.....من خودم مدتی فوتبال رو ول کرده بودم تو این مدت بدنسازی کار میکردم و تمرینات پا رو هم پیگیر بودم...بعد چند وقت رفتیم فوتبال باورت نمیشه قدرت بدنیم جوری بود که هر کی بهم میخورد میفتاد زمین
همه صداشون در اومده بود :دی از اونور قدرت شوتم فضایی زیاد شده بود حداقل قدرت شوتم سه برابر شده بود !!!

بدنسازی و فوتسال رو کنار هم ادامه بده...یه برنامه غذایی مرتب داشته باش و هم روی بالاتنه و هم عضلات پا تمرکز داشته باش....بهت قول میدم اگه خوب تمرین کنی تاثیرش رو سه تا شش ماه بعد تو فوتبال به وضوح میبینی.

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
صد در صد لازمه که شما بری بدنسازی.....من خودم مدتی فوتبال رو ول کرده بودم تو این مدت بدنسازی کار میکردم و تمرینات پا رو هم پیگیر بودم...بعد چند وقت رفتیم فوتبال باورت نمیشه قدرت بدنیم جوری بود که هر کی بهم میخورد میفتاد زمین
همه صداشون در اومده بود :دی از اونور قدرت شوتم فضایی زیاد شده بود حداقل قدرت شوتم سه برابر شده بود !!!

بدنسازی و فوتسال رو کنار هم ادامه بده...یه برنامه غذایی مرتب داشته باش و هم روی بالاتنه و هم عضلات پا تمرکز داشته باش....بهت قول میدم اگه خوب تمرین کنی تاثیرش رو سه تا شش ماه بعد تو فوتبال به وضوح میبینی.

دقیقا موافقم

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
ممنون عزیز واسه تغذیه خودت یه برنامه کلی میگی ؟

Sent from my LT26ii using Tapatalk 2

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سلام دوستای گلم,امیدوارم حالتون خوب باشه.
دوازده سال کاراته کار میکنم و یه مدت دور بودم...یک هفته پیش دستگاه بدنسازی دوازده کاره گرفتم برای خونه و الان از شما تقاضای برنامه تمرینی دارم برای سه روز در هفته(یک روز در میان).
گشتم و چند تا برنامه که میشه تو خونه انجام داد رو پیدا کردم که اینا بودن:
پشت بازو:دمبل جفت نشسته.دمبل تک ایستاده.دمبل تک میز.دمبل موازی.پشت بازو هالتر دست جمع.
جلو بازو:جلو بازو چکشی.دمبل جفت.لاری.لاری تک دمبل.هالتر.هالتر میل خم.دمبل تناوبی.دمبل خم.
حرکات پا:
پشت پا با دستگاه.اسکات.اسکات با هالتر تک پا.اسکات کامل.جلو پا دستگاه.ساق با هالتر نشسته.
پرس سرشانه:دمبل.هالتر.دمبل خم.
پرس زیر سینه:دمبل.هالتر.
پرس سینه:دمبل موازی.هالتر.
قفسه بالا سینه+قفسه زیر سینه:دمبل.
پرس بالا سینه:هالتر.
شراگ:دمبل.هالتر.هالتر از پشت.
ساعد:از پشت با هالتر..با هالتر نشسته.با هالتر نشسته برعکس.
بقیه حرکت ها:دلیفت.پرس رنولدی.جلو سرشانه دمبل.سرشانه از بغل دمبل.پهلو با دمبل.پارالل و پروانه خوابیده.
زیر بغل:سیم کش از جلو و پشت.
کلا شد 44ا حرکت که بیشترشون هم خانواده هم هستن+ حرکتهای دیگه که بین ست ها انجام میشه.
امیدوارم به درد بعضی از دوستان بخوره.

قد:1.76
وزن:65
پیشاپیش از همتون ممنونم...سلامت باشید

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
up..................

yaghout

Registered User
لایک‌ها