دوستان این هم مزایده که گفته بودم http://forum.persiantools.com/t432170.html پروتیین کمبت ماسل فارم هست.
اصلا تایید نمیکنمفوتبال کلا ادم رو چوب کبریت میکنه . اصلا نمیذاره چاق بشی . قاتل بدنسازیه . یعنی بدنسازی با فوتببال اصلا نمیخونه . ما تو باشگاهمون داریم که فوتبالی هستند و رسیدن باه استخون . این رونالدو و بازیکنای بزرگ رو نیگا نکنید اون بخواد بره توالت دکتر میره همراهش تا اضافه نرینه . تغذیه و همه چیزش به موقع و مناسب و فوق حرفه ای . شما نهایت بتونی مقداری تغذیه رو درست کنی . ببین تصمیت رو بگیر یا بدنسازی و یا فوتبال . هر دو باهم تو هیچ کدوم پیشرفت نمی کنی !
اصلا تایید نمیکنم
بدنسازی سبک کار کنی ضرری به فوتسالت نمیرسه... من خودم زمانی بود هفته ای 3-4 بار سالن میرفتم، بدنسازی هم میکنم مشکلی نداره...
ولی تغذیه و ترک خود ارضایی خیلی مهمه علاوه بر ورزش... که البته ورزش تو ترک خودش خیلی موثره...
منظور من این بود که فوتسال به بدنسازی ضرر میزنه .
صد در صد لازمه که شما بری بدنسازی.....من خودم مدتی فوتبال رو ول کرده بودم تو این مدت بدنسازی کار میکردم و تمرینات پا رو هم پیگیر بودم...بعد چند وقت رفتیم فوتبال باورت نمیشه قدرت بدنیم جوری بود که هر کی بهم میخورد میفتاد زمین
همه صداشون در اومده بود :دی از اونور قدرت شوتم فضایی زیاد شده بود حداقل قدرت شوتم سه برابر شده بود !!!
بدنسازی و فوتسال رو کنار هم ادامه بده...یه برنامه غذایی مرتب داشته باش و هم روی بالاتنه و هم عضلات پا تمرکز داشته باش....بهت قول میدم اگه خوب تمرین کنی تاثیرش رو سه تا شش ماه بعد تو فوتبال به وضوح میبینی.