• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

ramine1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چیزی که مشخصه و شناختی که بنده از شما دارم شما استعداد بدنسازی ندارید اقا وحید و بهتره که تمریناتو شدیدا پی گیری کنید و تلاش بیشتری انجام بدید

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
توجه کردین که قد اکثریت مردهای ایرانی بالای 180 سانتی متره در محیط مجازی:questionm
پ ن : استارتر به خودش نگیره خواهشا

hardhack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مکمل های من رسید اینقدر عجله داشتم همشونو باز کردم :D رسیدم به این پروتیین عکس ازش انداختم براتون . اقا سعید بتا الانین نفرستادی که :rolleyes: 46916538836316888953.jpg

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
نوش جونت گفتم که بتا الانین تمام کردم پولش رو دادی هر وقت رسید پستش میکنم برات.

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
ممنون از پاسختون
فکر میکنم شبیه کراتینه تا حدودی
تفاوتشون چیه؟
شنیدم میگن با هم نباید مصرف بشن.درسته؟
قیمت همین نمونه که گفتید چقدره تقریبا؟ و نحوه مصرفش چجوریه؟

عرضم خدمتت که کراتین وظیفه اش قدرت دادن به بدنه که بتونه وزنه های سنگین تر بزنه...

اینی هم که میگید نباید با هم مصرف بشه رو من جایی نشنیدم..

قیمت این گلوتامین ماسل فارم حدود 110-120 (البته امریکاییش) و برای جی ال 3 (120-130) هست...البته همه ی اینا بستگی به قیمت ارز و انصاف فروشنده ممکنه بالا پایین بشه ولی حدود قیمت همینی هست که خدمتتون عرض کردم...

شما قد و وزن و مدت زمانی که دارید تمرین میکنید رو بفرمایید که بهتر بشه شمارو راهنمایی کرد

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
با سلام خدمت شما دوست عزیز

قد و وزن و مدت زمانی که دارید تمرین میکنید رو بفرمایید که بهتر بشه شمارو راهنمایی کرد

majid_m163

Registered User
لایک‌ها
149
سلام.قد 175-وزن 69 یه دوره حجمی میخام برم یکماهی هم هست میرم باشگاه.قبلا هم میرفتم ولی شل و سفت میکردم کراتین هم مصرف کردم ماسل.
نظرت در مورد همین کراتین به همراه مس بیس محصول دوبیس چیه؟

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
عزیز تمرین خاصی که نمیکنم ، میخوام شروع کنم !

قدم177 وزن 67

Sent from my LT26ii using Tapatalk 2

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
با تشکر از استارتر،
یکی برای بنده هم بگه ممنون میشم
قد 184 وزن 65

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
برای افزایش قدرت فوق العاده بالا و در کنار اون ریکاوری خوب چی پیشنهاد میکنید؟آیا برند olymp برند خوبیه؟ دارید محصولاتشو؟

واسه بالا بردن قدرت عضلات میتونی از مکمل های پمپی استفاده کنی

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
عزیز تمرین خاصی که نمیکنم ، میخوام شروع کنم !

قدم177 وزن 67

Sent from my LT26ii using Tapatalk 2

شما اول یه بسم الله بگو و برو توی یه باشگاه درست درمون اسم بنویس و شروع کن به تمرین کردن...شیوه درست زدن حرکات رو یادبگیر و در کنارش تغذیت رو هم درست کن...شما حالا حالاها نیازی به هیچ دارو و مکملی نداری..
اگه میخوای بدن خوبی بسازی اول همه باید صبر داشته باشی..کار یه ماه دو ماه نیست...باید اصولی بری جلو. برای تغذیت هم میتونی از یک پزشک تغذیه درست حسابی استفاده کنی

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
آمینویی که تهیه کردید حاوی گلوتامین هست، و با توجه به مدت زمان شروع تمرینات، همین آمینو کافیه و نیازی به کراتین نیست.

نظر شخصی من اینه که : الان به دلیل مصرف آمینو، نیازی به مصرف گلوتامین و کراتین نیست، در صورتی که تغذیه رو تنظیم کنی طبق مواردی که توی http://forum.persiantools.com/t388397.html#post7042465 گفتم، یعنی مصرف کربوهیدراتها، پروتئین، و ...
در این صورت اگر که از نظر انرژی در طول روز دچار مشکل هستید، و در تمرینات احساس کسالت و کاهش انرژی شدید دارید بهتره با کراتین یا گلوتامین عوض کنید.

این موردی که گفتم چیزی بود که به نظر شخص خودم رسید، قبل از عملی کردنش باید با مربی مشورت کنی، حتی ممکنه این موردی که گفتم رو اصلا مربی شما قبول نداشته باشه، چیزی که در زمینه بدنسازی بسیار شایع هست، و قطعا بهترین نظر رو مربی حرفه ای میده.

در غیر این صورت همین مکمل هایی که این دوره تهیه کردید کافیه.

موفق باشید.
با تشکر . با نظرت موافقم کاملا .
نه این مربی که من میشناسم پاسخ درستی نمیده ! چرا ؟ چون مکملها از جای دیگری خریداری شده و نه از شخص ایشون . کاملا واضحه که با اکراه جوابت رو بده .
چیزی که مشخصه و شناختی که بنده از شما دارم شما استعداد بدنسازی ندارید اقا وحید و بهتره که تمریناتو شدیدا پی گیری کنید و تلاش بیشتری انجام بدید
فضولی موقوف !
توجه کردین که قد اکثریت مردهای ایرانی بالای 180 سانتی متره در محیط مجازی:questionm
پ ن : استارتر به خودش نگیره خواهشا

تازه 2 سانت هم کمتر گفتم رفیق :دی

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
آقا یه پیشنهاد بدم بهت ؟
طناب بزن . ورزش کم هزینه و فوق العاده ایه . من نزدیک 4 ماه که میزنم و خیلی نتیجه خوبی هم گرفتم . یه سرچ کوچیک تو نت انجام بدی به نتایج و تاثیراتش بر روی بدن پی میبری .
دوست من با همین طناب زدن و البته کم کردن غذا تو عرض 3-4 ماه 30 کیلو کم کرد .
موفق باشی :)

بله طناب زدن هم خیلی خوبه.
من الان با توجه به اون نرم افزاری که داشتم باید 130 تا دراز نشست برم. طناب زدن رو هم به برنامه ام اضافه می کنم.
فقط روزی چند تا شروع کنم؟؟؟

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
داداش اگه برای فوتبال و فوتسال میخوای فقط و فقط برنامه پا رو کار کن
که شامل اسکات /پرس پا/جلو پا/پشت پا/و هر از چند گاهی هاگ پا هم بزن
اگه بالا تنه رو به برنامت اضافه کنی کند میشی و از استیل یه فوتسالیست خوب فاصله میگیری

داداش من الان هم پا کار میکنم هم بالا تنه رو چه حسابی میگید از استیل فوتسال خارج میشی؟!
بنده هم نظرم اینه که اگر برای فوتسال میخوان یا فقط پا کار کنن یا اگه بالاتنه هم میخوان کار کنن خیلی سبک که جونشون رو نگیره خیلی با توجه به این که وزنشون هم کمه (مثلا کلن هالتر با میله خالی کار کنن;))

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام

بله که خیلی تاثییر داره رو ورزش رو تمرکز و تمرینات

شاگردانی داشتم که مشکل خود ارضایی داشتند با برنامه های سنگین ورزشی و تغذیه خوب تونستم ترکشون بدم راه حل خوبی براش پیدا کردم ولی شما هم باید تلاش بکنی و بخوای که بدون تلاش

خودت اصلا امکان پذیر نیست بلکه بدتر هم میشی.

بالا