دوستان یه راهنمایی کنید بنده رو ممنون می شم
من 17 سالمه قد هم 184 وزن هم 80 یه مقدار تو ناحیه شکم و پهلو چربی دارم بخاطر یه مدت فعالیت نکردنم
الان باید برم باشگاه چی کار کنم دقیقا فقط هوازی کار کنم یا در کنارش بدنسازی هم انجام بدم؟(می خوام فیتنس کار کنم نه بدنسازی)
غذا های باید از چه چیز هایی پرهیز کنم که خیلی سریع چربی بسوزونم؟
دورد
با توجه به وزن , قد و سنی که دارید سعی کنید از نظر غذایی **** سبکی بگیرید و همینطور تمرینات از حالت نرمال خارج نشه در سن رشد هستید و اپی فیز ها بسته نیستند و می تونید رشد طولی قابل توجهی رو داشته باشید
در مورد مواد غذایی : ران گوساله ( چرخ شده ) به صورت وعده های 150 گرمی به صورت آبپز و یا سرخ شده با مقداری روغن زیتون و آب - ماهی کبابی - سینه مرغ کبابی یا آبپز - فیبرهای نامحلول - میوه - سبزیجات - حبوبات و لبنیات در رژیمتون استفاده کنید
وعده های غذایی رو به چند بخش تقسیم کنید - وعده های اصلی - وعده بعد از تمرین - میان وعده ها ( سر جمع روزانه 7 وعده مصرف میشه )
فیبرهای نامحلول : فیبرهایی که در مقابل هضم شدن مقاوم هستند و در آب حل نمی شوند. این نوع فیبر در غلات کامل، جو، برنج قهوه ای، بلغور گندم، سبوس گندم، مغزها، دانه ها، هویج، خیار، کدو سبز، کرفس، لوبیا سبز، سبزیجات برگ سبز، کشمش، انگور و گوجه فرنگی وجود دارد. این نوع فیبر باعث می شوند تا شما در وزن و سایز دلخواه باقی بمانید و از یبوست و خطر بیماری های دیورتیکولار ( درد، التهاب، خون ریزی و تغییر حرکات روده) جلوگیری می کند.
می تونید 35 دقیقه قبل از تمرین 1 لیوان قهوه تلخ میل بفرمائید
برای اینکه سطح نیتریک اکسید رو بالا نگه دارید و از تحلیل رفتنش جلوگیری کنید ( قدرت ) : 3000 میلی گرم ال آرژنین + 500 میلی گرم ویتامین C جویدنی 1 ساعت قبل از تمرین استفاده کنید
از ساعت 19 به بعد مصرف کربو رو کاهش بدید و از مصرف کالری تا حد زیادی بکاهید
5 دقیقه قبل از وعده های غذایی یک یا 2 لیوان آب مصرف کنید ... بین مصرف غذا و تا 20 الی 30 دقیقه بعد از مصرف آب نخورید.
تمرینات هوازی رو صبح ها در 30 دقیقه خلاصه کنید و 10 دقیقه قبل از اون 2 لیوان آب بخورید ( زمان شروع : فورا بعد از بیدار شدن به دلیل پایین بود سطح قند خون بهترین زمان برای تمرینات هوازی )
دوچرخه ثابت ( روی دور 8 : 2 دقیقه - روی دور 6 : 3 دقیقه - روی دور 4 : 10 دقیقه - روی دور 6 : 3 دقیقه - روی دور 8 : 2 دقیقه ) سر جمع 20 دقیقه دوچرخه ثابت به صورت دورهای حرمی شکل میشه که با ترتیبی که گفتم انجام میدید پشت سر هم
دورشکم چرخش چوب به طرفین : 3 ست 2 دقیقه ای
پرش به حالت طناب : 3 ست 40 تایی
در صورت کمبود ویتامین C در بدن می تونید مصرف اون رو به 1000 میلی گرم در روز برسونید ( البته شما ) ولی خوب به نسبت نیاز برخی تا روزانه 2500 میلی گرم هم مصرف می کنند
تمرینات باید بیشتر با دمبل و دستگاه های سیم کش انجام بشه
تعداد ست ها رو به 4 و دامنه حرکات رو به ترتیب از سمت چپ به راست 8 - 10 - 12 - 15 انجام بشه
مولتی ویتامین فارماتون روانه 1 عدد همراه با صبحانه مصرف کن
Whey هم روزانه 2 پیمانه 1 پیمانه قبل از خواب و 1 پیمانه بعد از تمرین استفاده کن ( وعده غذایی بعد از تمرین رو 30 دقیقه بعد از مصرف Whey بخور )
گلوتامین رو هم در 2 پیمانه روزانه خلاصه کن 1 پیمانه صبح فورا بعد از بیداری و 1 پیمانه فورا بعد از تمرین
توضیحات زیاده سوالی بود بفرمایید توضیح بدم
موفق و موید