- نوشتهها
- 1,875
- لایکها
- 1,520
سلام دوستان عزیز
من 5 سال کیک بوکس حرفه ای قهرمانی کار میکردم تا سال اسفند 92.وزنم 80 تا 82 بود. بعد از اون سال بخاطر عمل چشمم (لیزیک) دیگه کار نکردم. عملم یک هفته بعد از مسابقات بود و میدونید یهو وِل کردن اونم بعد از مسابقات چه بلایی سر بدن میاره.
خلاصه تو این مدت جسته گریخته ورزش میکردم و وزنم روی 85 تا 90 بود. امسال واسه کنکور نتونستم کار کنم وزنم رسید به 99 !
با کم خوری و این حرفا 3 ماهه به 95 رسیدم
قد 178
وزن 95
سن 25
ویژگی بدنم اینه که حافظه عضلانی فوق العاده ای دارم. با یکماه تمرین فرم قبلم رو تا 70 % به دست میارم.
قوت اصلی بدن : پشت بازو، شکم، زیر بغل، سینه، ماهیچه جلوی ران و تبعا ساق پا، کول
ضعف : جلو بازو، پهلو، باسن، پشت ران، سرشانه
چربی بدنم اول از همه پشت ران و باسنم جمع میشه.
هدف : رسیدن به وزن 80 کیلو توی 1سال آینده ( کلا رزمی کارا زیاد اهل عجله نیستند) ) ، کوچک شدن پهلو و مخصوصا ران پا. شکل گیری عضلات (دنبال خط انداختن و خشک کردن نیستم فقط چربی دور عضلاتم کمتر بشه)
لطفا یه برنامه بهم بدید !...
روزی دو ساعت وقت دارم واسه تمرین؛ نیم ساعت هم بیشتر مهم نیست. بیشتر هوازی دوست دارم کار کنم(بی هوازی زیاد راضیم نمیکنه). میز پرس سینه چند حالته دارم با دمبل و هالتر.
با سنگین بودن برنامه هیچ مشکلی ندارم.
برنامه غذایی هم بهم بدید که دیگه عالی میشه. به هیچ غذایی انقدر علاقه ندارم که نتونم نخورم
دوتا عکس هم از بدنم گرفتم اگر لازم هست بفرستم واستون.
ممنونم @OVH
درود عزیزم
به امید یزدان دوباره به روزهای خوب آمادگیتون برسید
در مورد تغذیه و نوع تمرینات در دوره کات در کامنت های قبلی توضیح فراوان دادم که باید صفحات رو مطالعه بفرمائید خصوصا 20 الی 30 صفحه آخر تاپیک مشاوره بدنسازی مثل کامنت 4897
فقط توصیه می کنم به باشگاه بدنسازی برید
اما در مورد تقویت جلو بازو : ( البته شما ابتدا باید تمرینات آماده سازی رو حتما انجام داده باشید که حداقل 2 هفته زمان میبره و بعد از اون می تونی این حرکات رو در برنامه های دوره کات قرار بدی که اون برنامه هم باید 4 هفته یکبار عوض بشه )
جلوبازو هالتر ایستاده ( در صورتی که مچ دستتون اذیت میشه از هالتر خم استفاده کنید )
جلوبازو دمبل متناوب ایستاده
جلو بازو دمبل روی میز شیب دار ( جلو بازو دمبل تک لاری )
جلوبازو سیم کش از طرفین رو هم اضافه کنید
جلوبازو دمبل روی میز شیب دار ( خوابیده )
-------------------------------------------
جلوبازو با هالتر خمیده دست جمع
همر (چکشی) با دمبل
جلوبازو با دمبل (با چرخش مچدست)
جلوبازو دمبل تک خمیده
اینها حرکاتی هستند که فعلا کمک خیلی زیادی می تونند بهت بکنند
در مورد از بین بردن چربی های پهلو : کامنت 4897
توصیه می کنم از چای سبز و ال - کارنیتین در برنامتون حتما استفاده کنید
دوز ال - کارنیتین : 500 میلی گرم 30 دقیقه قبل از شروع تمرین
موفق باشید