کوتاه!تقریبا 169 .
عجله ای ندارم چندان.
وزن نرمال بدن شما حدود 68 کیلوست
البته شما اگه بدنی عضلانی و ورزشکاری داشته باشید موردی نداره 80 کیلو باشید
معیارتون عدد روی وزنه نباشه
کوتاه!تقریبا 169 .
عجله ای ندارم چندان.
سلام به دوستان گرامی.بیشترین وزن دمبلی که تو بازار میشه پیدا کرد چند کیلوهه؟
نهایت وزن وزنه هالتر که تو بازار هست چند کیلوهه؟ایا میله های هالتر همشون یه اندازه استاندارد دارن؟یعنی مثلا میله هالتر میشه پیدا کرد که یه طرفش بر فرض شیش تا وزنه بتونه قرار بگیره؟ ممنون.
نه هالتر بلند تر از اون سایز وجود نداره ، شما باید صفحه های سنگین تر مثل 20 و 25 کیلویی بخرید تا اگه 5 تا هم داخل هر طرف هالتر میذارید بشه 250 کیلو.ممنون از پاسخ کامله جنابعالی.راستش میل هالتر دارم که برا پرس سینه ازش استفاده میکنم طبق گفته شما پس باید نوعه بلند باشه.منتهی وزنه هایی که دارم شیش تا ده کیلوییه دو تا پونزده و دو تا پنج کیلویی.یعنی در نهایت صد کیلو.یعنی ده وزنه که هر طرفه میل هالتر میتونم پنج تاشو قرار بدم.خواستم برسونم به صدو پنجاه کیلو.البته فقط پنج وزنه در هر سمته میل هالتر قرار میگیره چون دیگه جا نداره.گفتم ببینم وزنه بیستو پنج کیلویی هست بخرم یا نه؟یعنی دو تا وزنه بیستو پنج کیلویی هر کدومو بذارم یه طرف و با بقیه وزنه هایی که دارم مجموعه وزنه ها رو برسونم صدو پنجاه کیلو.
ممنونسلام
قبل از خواب نیاز نیست ، شما کافیه در طول روز و بعد از تمرین گینر مصرف کنید
مثلا بعد از صبحانه ، بعد از ناهار ، عصر و بعد از تمرین
توصیه من مصرف با شیر هست
خواهش . نه روز های غیر تمرینی هم قبل خواب لازم نیست و وعده صبح و بعد از ناهار و عصر مصرف بشهممنون
روزهای غیرتمرین هم قبل از خواب نیازی نیست؟
سلام ببخشید وزن ایده آل قد ۱۷۸ چند کیلوهست ؟
ومیشه بایه میز پرس و دوتا دمبل اکثر حرکات بدنسازی رو انجام داد که عضله سازی بشه یانه باید حتما رفت باشگاه ممنون
در وحله اول درست غذا خوردن که ممکنه در ابتدا نیاز به **** پیدا کنیدبرای کاهش وزن بدون نیاز به فشار به بدن ( بدون نیاز به وزنه و پرس زدن و ...... ) چی خوبه؟
میگن کرومیوم محصول 21 سنتری خوبه - نظر شما چیه؟
در وحله اول درست غذا خوردن که ممکنه در ابتدا نیاز به **** پیدا کنید
در کنار این موارد ، کرومیوم ، چای سبز ، سی ال ا می تونند کمک کنند
یه سوال منظور شما از ورزش کردن بدن سازیه دیگه؟سلام
وزن ایده ال برای فردی که ورزش نمی کنه چیزی حدود 76-77 کیلیو برای اقایون هست
کسی که ورزش می کنه و حجم عضلانی داره ، می تونه 85 کیلو هم حتی باشه
با میز پرس و دمبل حرکت های زیادی میشه انجام داد اما فقط یک جفت دمبل با یک وزن ثابت به درد همه حرکات نمی خوره
منظور ورزش هاییه که بیشتر به حرکات قدرتی مثل بدنسازی تاکید دارندیه سوال منظور شما از ورزش کردن بدن سازیه دیگه؟
مثلا کسی که ورزشی رو دنبال میکنه که نیاز به تحرک و چابکی بالا داره مثلا بوکس و یا حتی بوکس وزنش باید چجوری باشه؟!
ممنون
سلامسلام
دوستان این وین رو دادن میلی 27 بهم
عایا کلامو برداشتن؟
یه برنامه عمومی برای ماه اول تمرین میشه پیشنهاد بدین؟مدتها از تمرین گذشته. سه روز در هفته. قد 170- وزن 80
تغذیه مناسب ندارم. مکمل چیا مصرف کنم؟ برندش رو هم بفرمایید.
برای کاهش وزن قرص نچرال اسلیمینک خیلی موثر هست، کپسول لاغری نچرال اسلیمینگ NATURAL SLIMMING فعالیت متابولیک مولکول های چربی را افزایش داده و باعث می شود تا مولکول های چربی سریع تر به انرژی تبدیل شوند، در واقع حالتی را که به وجود می آورد مثل اینکه شما در حال انجام یک فعالیت ورزشی می باشید، این قرص لاغری فوق العاده تبدیل قند به چربی را مسدود کرده و از جذب چربی اضافه جدید جلوگیری می کند، این محصول اشتهای شما را قطع کرده و بدنتان را وادار می کند تا از چربی های خود برای مصرف روزانه استفاده کند.ببخشید چیزی برای کاهش وزن بدون ورزش هست که البته خوردن هم کم بشه ولی تاثیر بزاره روی کاهش وزن واصل باشه ونمونه تقلبی نداشته باشه؟
ممکنه جایگزین برای رونیک بدید؟ باشگاهی که فعلا در دسترسمه دستگاه زیربغل سیمکش ندارهبرنامه آماده سازی
گرم کردن ( نرمش ) 10 الی 15 دقیقه
پرس سینه هالتر 12*3
پرس بالا سینه هالتر 12*3
نشـر از جانب دمبل ( جفت دست ) 12*3
رونیک از پشت ( زیربغل سیم کش از پشت ) 12*3
جلوبازو هالتر ایستاده 12*3
پشت بازو سیم کش جفت دست 12*3
کول هالتر 12*3
جلوران دستگاه 12*3
ساق پا ایستاده 15*3
این برنامه رو به مدت 2 هفته انجام بدید تا برای تمرینات اصلی آماده بشید
سعی کنید از وزنه های بسیار کم و یا حتی میله خالی استفاد کنید که دچار آسیب های عضلانی و گرفتگی عضلات و ... نشید