متخصص غددسلام برای تجویز آمپول سوما (هورمون رشد) پیش چه دکتری باید رفت؟ متخصص تغذیه یا پزشک عمومی یا ...؟
ممکنه جایگزین برای رونیک بدید؟ باشگاهی که فعلا در دسترسمه دستگاه زیربغل سیمکش نداره
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
پزشک عمومی هم میتونه تجویز کنه؟ چون دسترسی به متخصص غدد برام مشکلهمتخصص غدد
مکملهایی مثل گلوتامین و ال آرژنین هم می تونه ترشح هورمون رشد رو تحریک کنه.من 21 سالمه و قدم 184 یعنی مشکل قد ندارم ولی استخون بندیم کوچیکه مثلا مچم خیلی باریکه و درکل عرض بدنم نمیخوره به قدم. پیش متخصص غدد برم هورمون رشد تجویز کنه مشکلم حل میشه؟ میشه توضیح بدید؟
میخوام با ورزش کار کنم در واقع برای دوره میخواممکمل Bcaa رو بیشتر از 6 ماه نمیشه استفاده کرد و بعد از این مدت کاملا بی اثر میشه، تمام این مکملها بخصوص Bcaa وقتی ورزش نکنی میتونه باعث اضافه وزن بشه.
پزشک عمومی هم میتونه تجویز کنه؟ چون دسترسی به متخصص غدد برام مشکله
درود دوستان
من برای افزایش وزن و حجم میخاستم (بیشتر وزن منظورمه)از پنج مکمل زیر استفاده کنم،البته شنیدم که میگن گینر و پروتیین وی کارایی همدیگه رو پایین میارن،من مشکل غدا دارم یعنی وقت نمی کنم از غذای خونگی همیشه استفاده کنم و گینر رو برای تامین کالری بدنم میخوام
قد 183،وزن 72،سن 19
گینر
پروتیین وی
گلوتامین
Bcaa
L-arginine
درود
سابقه تمرینی و اینکه چند وقته مکرر دارید تمرین می کنید ؟!
مصرف بیش از حد پروتئین خصوصا به شکل مکمل موجب بالا رفتن آنزیم هایی مانند آلکالین فسفات یا همون فسفاتاز میشه ( ALP )
برای اینکه بخشی از پروتئین مورد نیاز روزانتون رو از طریق مواد غذایی تامین کنید به نحوی الزام وجود داره
وی رو هم حذف کنید
ال آرژنین رو هم به همراه ویتامین C یک ساعت قبل از تمرین بی هوازی ( تمرین با وزنه ) مصرف کنید
???14 ماه به طور مداوم و با جدیت دارم تمرین میکنم
وی حدود 2270گرم هست، فکر نمی کنم برای یک و ماه و نیم دوره مناسب باشه با توجه به اینکه حداقل پروتیین روزانه رو دو گرم به ازای هر کیلو بدن قرار بدیم
با سپاس
درمورد قیمتش با بیمه درصورتی که متخصص غدد تجویز کنه اطلاعی دارید؟ و نوع مصرفشخیر ولی شاید متخصص تغذیه بتونه باید از یک متخصص تغذیه بپرسید
14 ماه به طور مداوم و با جدیت دارم تمرین میکنم
وی حدود 2270گرم هست، فکر نمی کنم برای یک و ماه و نیم دوره مناسب باشه با توجه به اینکه حداقل پروتیین روزانه رو دو گرم به ازای هر کیلو بدن قرار بدیم
با سپاس
زمان تمرینت صبح مناسب نیست ساعت ۱۰شب تا ۷ صبح به بدنت چیزی نمیرسه قبل تمرین باید بارگیری کنی کربوهیدراتذو پروتئین ۲ وعده حداقل با فاصله ۲ ۳ ساعت تمرینتو سر ظهر بزاری بهتره یا اینکه زمان وعده هاتو تغییر بدیسلام من قد ۱۸۳ و وزن ۶۵ میخوام وزن زیاد کنم منتها بدون مکمل. یه برنامه غذایی چیدم برا خودم نظرتون چیه راجع بهش. جلوی هر وعده هم کالری اون وعده رو نوشتم. تمرین هم صبح ها میرم.
7:30 نصف تن ماهی با دو تا لواش 900 کالری
9:30 دو تا موز و یه لیوان شیر 300
11:30 دویست گرم سینه مرغ سرخ شده و دو تا لواش 1000
15:30 دو تا موز و یه لیوان شیر 300
20:00 دویست گرم گوشت چرخ کرده سرخ شده با یه تخم مرغ نیمرو و دو تا لواش 1300
22:00 صد گرم لوبیا سویا 400