سپاسگزارم داداش
پس بادی من کلا ارسال رایگان نداره؟
بعد شما خودت راضی بودی؟با مصرف این مکمل هایی که از بادی من گرفتی تغییر تو بازوها و سینه و...تو چه مدت حس کردید؟
من این اقلام رو میخوام
آرژنین
پروتیین وی
بی سی ای ای
گلوتامین
برای هر کدوم چه برندی خوبی؟
مرسی
بادی من فکر کنم بالای 400 ارسال رایگان داره. من بدنم اکتومورف هست و عضله سازی دیر اتفاق میفته. تا حالا کراتین و گینر و وی و مولتی ویتامین مصرف کردم.
کراتین به من زیاد نمی سازه در واقع انرژی مناسبی ازش نگرفتم. و ادامه هم ندادم. کراتین مونوهیدرات های اصلی موجود همگی یه کیفیت دارن (5گرم کراتین مونوهیدرات در هر قاشق)
گینر سلوکور cellucor میشه گفت با بالاترین میزان پروتئینی که داخلش هست بهترین گینری هست که اومده و داخلش 2.5 گرم کراتین در هر وعده هم موجوده. من هم تازه گرفتم و از نتایجش راضیم.(با دارا بودن 34% پروتئین کل که بهترین در نوع خودش هست در واقع 30 گرم در هر وعده که عالیه) نکته خوب این گینر هضم راحتش و اذیت نکردن معده هست بر خلاف اکثر گینرهای دیگه.
گلوتامین هم تازگی گرفتم و فعلا نمیتونم نظری بدم در کل خستگی ماهیچه ها رو رفع میکنه و قدرت وزنه زدنم کمی بالا رفته. گلوتامین هم همه برندهای معتبر فرمول مشابه 5 گرم گلوتامین در هر 5 گرم پودر میسازن. من سلوکور گرفتم.
Bcaa مصرف نکردم و اگر پروتئین وی اصلی داشته باشید خودش bcaa کامل و کافی درونش هست.
پروتیین وی فقط تا حالا گلد استاندارد اپتیمم ON گرفتم که متاسفانه شرکت وارد کننده راک دارو نمیدونم چرا نمیاره و همه جا موجودی تموم کردن(بغیر از مدل هیدرولایز از این برند که گرونتر هست) اما برند های دیگه با درصد پروتئین مشابه و تقریبا همون کیفیت موجوده. برندهای معتبر و با کیفیت مثل ماسل فارم سلوکور توینلب و بی پی آی
پروتئین وی برای رشد عضله و سرعت ریکاوری بیشترین تاثیر رو داره حتی برای غیر ورزشکاران و اصلی ترین و سبکترین مکمل هست که لازمه مصرفش.
آرژنین مصرفی نداشتم و اثربخشیش نمیدونم تا چه حد هست.
اینها به کنار اگر تغذیه و خواب و گرم کردن قبل تمرین خوبی نداشته باشید نتیجه ای نمیگیرید.