• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
دوستان سایتی هست ک مکمل های بدنسازیو انالیز دقیق کرده باش؟
هستlabdoor
البته دست و پا شکسته بررسی کرده و فقط رنک داده
شما سایت بهتری سراغ دارید؟

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
دوستان نقش Glutamine مهمه ؟یعنی بود و نبودش خیلی فرق میکنه؟
من کلا میخوام این ۴ تا رو تا اخر این هفته بگیرم به سرم زده گلوتامین رو حذف کنم
protein whey
Bcaa
Arginine
Glutamine

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سویا رو چیکارش کنیم تا خوشمزه تر بشه و راحت تر بشه خوردش؟!

lfc

Registered User
لایک‌ها
95
protein whey
Bcaa
Arginine
Glutamine
بستگی به وضعیت بدن ، نوع تمرین و تغذیه داره
نمیشه به صورت کلی گفت .

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان من قصد دارم تا عید 6-7 کیلوگرم مفید (عضله) افزایش وزن داشته باشم. در زمینه مکمل ها که تحقیق کردم دیدم گینرها هدر دادن پوله چون مملو از قندهای ساده و چربی هان و عنصر اصلی تشکیل دهندشون مالتودکسترینه (شکر) https://www.amazon.com/Optimum-Nutrition-Serious-Protein-Chocolate/dp/B000GIPJ0M?th=1
به این نتیجه رسیدم تنها مکمل های بدنسازی که ارزش خرید دارن پروتئین وی و کراتین هستن در کنارش یک مولتی ویتامین + امگا 3.
الان داخل بازار و داروخانه ها چه مارک های معتبری پیدا میشه؟ ایا ON پروتئین وی و مولتی ویتامینش توی بازار هست؟

Last edited:

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان من قصد دارم تا عید 6-7 کیلوگرم مفید (عضله) افزایش وزن داشته باشم. در زمینه مکمل ها که تحقیق کردم دیدم گینرها هدر دادن پوله چون مملو از قندهای ساده و چربی هان و عنصر اصلی تشکیل دهندشون مالتودکسترینه (شکر) https://www.amazon.com/Optimum-Nutrition-Serious-Protein-Chocolate/dp/B000GIPJ0M?th=1
به این نتیجه رسیدم تنها مکمل های بدنسازی که ارزش خرید دارن پروتئین وی و کراتین هستن در کنارش یک مولتی ویتامین + امگا 3.
الان داخل بازار و داروخانه ها چه مارک های معتبری پیدا میشه؟ ایا ON پروتئین وی و مولتی ویتامینش توی بازار هست؟

سلام
این کار عملا بدونه مصرف هرمون غیر ممکن هست
بدن نهایت در طول سال 3 کیلو عضله به صورت خشک و مفید میسازه ! فقط با هرمون میتونید این کار رو انجام بدید که به هیچ وجه توضیه نمیشه
محصولات ON هم تو داروخونه ها یافت میشه ، نمایندگی رسمیش هم تو برج سپید پاسدارانه

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
نشنیدم!
چیه و کجا میشه تهیه ش کرد؟
اگه اشتبه نکرده باشم منظورشون مثلا طعم دودی یا کبابی باشه
مقدار پروتیین هرکدوم رو پشتش نوشته
از فروشگاه های نسبتا بزرگ میشه پیدا کرد
من چندبار استفاده کردم

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
protein whey
Bcaa
Arginine
Glutamine

اگر حذف نشه بهتره ، به دو دلیل :
چون وی مصرف میکنید ، دستگاه گوارش بدن نیازمند گلوتامینه مازاده که به مشکل نخوره
مورد بعد اینکه بعد از تمرین به گلوتامین نیاز پیدا میکنید که درصورتی که نخورید بدن نیاز مازاد رو از بافت عضله دریافت میکنه و عضله به درستی رشد نمیکنه ( چون کلا در طول روز 4تا 6 گرم بدن میسازه ، و شما به بالای 9 گرم نیاز دارید در طول روز با یک تمرین نسبتا معمولی)

جای ارژنین x-bomb چرا مصرف نمیکنی؟

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
دوستان من قصد دارم تا عید 6-7 کیلوگرم مفید (عضله) افزایش وزن داشته باشم.
اینکار غیر ممکنه با مکمل
با هورمون و استروییدهم ارزش نداره کسی که میخواد بره مسابقه هورمون و استروئید و تستوسترون و...میزنه
اونم با دز کاملا مشخص
مثلا تو دسته ی فیزیک دز پایینتری نسبت به پاورکاران و پرورش اندام و بادی کلاسیک کار ها میزنن

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
بیشتر میخوام شانسم رو تو افزایش قد هم امتحان کنم البته با کمک حرکت های کششی
تصمیم گرفتم همیشه از آرژنین استفاده کنم
x-bomb چیه؟

من فکر کردم برا پمپاژ خون میخوای استفاده کنی
من برا این کار میخوردم کلا زور رو زیاد میکنه قبل از تمرین
x-bomb زور رو زیاد میکنه و پمپاژ خون رو میبره بالا تو بدن

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
سلام
این کار عملا بدونه مصرف هرمون غیر ممکن هست
بدن نهایت در طول سال 3 کیلو عضله به صورت خشک و مفید میسازه ! فقط با هرمون میتونید این کار رو انجام بدید که به هیچ وجه توضیه نمیشه
محصولات ON هم تو داروخونه ها یافت میشه ، نمایندگی رسمیش هم تو برج سپید پاسدارانه

اینکار غیر ممکنه با مکمل
با هورمون و استروییدهم ارزش نداره کسی که میخواد بره مسابقه هورمون و استروئید و تستوسترون و...میزنه
اونم با دز کاملا مشخص
مثلا تو دسته ی فیزیک دز پایینتری نسبت به پاورکاران و پرورش اندام و بادی کلاسیک کار ها میزنن

طبق تحقیقات و مطالعاتی که انجام شده https://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/whats-my-genetic-muscular-potential.html/ در طول کل زندگی هر مرد میتونه بطور طبیعی بین 40 تا 50 پوند (18 تا 23 کیلوگرم) عضله سازی کنه (خانم ها نصف این) و حداقل به 4 سال تمرین مناسب نیازه تا یک فرد به حداکثر پتانسیلش دست پیدا کنه و کسی که تازه بدنسازی رو شروع کرده پتانسیل این رو داره در صورت تمرین مناسب تا 25 پوندش (12 کیلوگرم) رو در همان اولین سال تمرین بسازه یعنی هر ماه 1 کیلوگرم عضله. یک محقق دیگه میگه در سال اول تمرین شخص میتونه بطور طبیعی 1 تا 1.5 درصد وزن بدنش رو در ماه عضله سازی کنه که تقریبا میشه همون 1 کیلوگرم در ماه.
بنابراین ساخت 1 کیلوگرم عضله در هر ماه برای یک تازه وارد با تمرین مناسب کاملا عملیه.

lyle-muscle-potential.png

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
طبق تحقیقات و مطالعاتی که انجام شده https://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/whats-my-genetic-muscular-potential.html/ در طول کل زندگی هر مرد میتونه بطور طبیعی بین 40 تا 50 پوند (18 تا 23 کیلوگرم) عضله سازی کنه (خانم ها نصف این) و حداقل به 4 سال تمرین مناسب نیازه تا یک فرد به حداکثر پتانسیلش دست پیدا کنه و کسی که تازه بدنسازی رو شروع کرده پتانسیل این رو داره در صورت تمرین مناسب تا 25 پوندش (12 کیلوگرم) رو در همان اولین سال تمرین بسازه یعنی هر ماه 1 کیلوگرم عضله. یک محقق دیگه میگه در سال اول تمرین شخص میتونه بطور طبیعی 1 تا 1.5 درصد وزن بدنش رو در ماه عضله سازی کنه که تقریبا میشه همون 1 کیلوگرم در ماه.
بنابراین ساخت 1 کیلوگرم عضله در هر ماه برای یک تازه وارد با تمرین مناسب کاملا عملیه.

lyle-muscle-potential.png
محقق ها بسیاری از چیزها رو میگن که ممکنه
اما شرایط ایده آلی میخواد مانند تغذیه عالی استراحت مربی بسیار خوب متخصص تغذیه و .... از همه مهم تر استعداد اون فرد در بدنسازی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این مکمل ها واجب هست خوردنشون؟ ضرر ندارن ؟ بخوایم چن ماهه بیایم بالا نمیشه چندتا امپول بزنیم بعدش ول کنیم :p

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
بجای خوردن پروتین وی میشه هر روز فیله مرغ خورد جاش پر میکنه ؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
محقق ها بسیاری از چیزها رو میگن که ممکنه
اما شرایط ایده آلی میخواد مانند تغذیه عالی استراحت مربی بسیار خوب متخصص تغذیه و .... از همه مهم تر استعداد اون فرد در بدنسازی
عضله سازی شاید سخت باشه ولی راحتتر از اون چیزیه که شما فکر میکنید. استعداد ژنتیک و این چیزا بهانست هر کسی میتونه به اون چیزی که میخواد دست پیدا کنه.

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
عضله سازی شاید سخت باشه ولی راحتتر از اون چیزیه که شما فکر میکنید. استعداد ژنتیک و این چیزا بهانست هر کسی میتونه به اون چیزی که میخواد دست پیدا کنه.
۱۰۰ در۱۰۰ درسته که هر کسی به اون چیزی که میخواد میتونه برسه و شکی درش نیست
استعداد اگه همراه با اراده نباشه خب معلومه که بی فایدست ولی استعداد+تلاش یه چیز فوق العاده ای میشه حالا شما شرایطی رو هم که گفتم بهش اضافه کن
من ساختن یک تا یک و نیم کیلو ماهیچه در هر ماه که شما گفتی دارم میگم که برای رسیدن بهش نیاز به شرایطی که گفتم حتما خواهد داشت

بالا