مثلا یک کیلو عضله تقریبا چقدر حجمش هست؟ یعنی هرماه کسی یک کیلو اضافه کنه به چشم میاد یا خیلی نیستعضله سازی شاید سخت باشه ولی راحتتر از اون چیزیه که شما فکر میکنید. استعداد ژنتیک و این چیزا بهانست هر کسی میتونه به اون چیزی که میخواد دست پیدا کنه.
مثلا یک کیلو عضله تقریبا چقدر حجمش هست؟ یعنی هرماه کسی یک کیلو اضافه کنه به چشم میاد یا خیلی نیستعضله سازی شاید سخت باشه ولی راحتتر از اون چیزیه که شما فکر میکنید. استعداد ژنتیک و این چیزا بهانست هر کسی میتونه به اون چیزی که میخواد دست پیدا کنه.
مثلا یک کیلو عضله تقریبا چقدر حجمش هست؟ یعنی هرماه کسی یک کیلو اضافه کنه به چشم میاد یا خیلی نیست
درسته فرمایش شما ممنونسوال اولت که جواب خاصی براش ندارم
اما نکته اصلی اینه که اون چیزی که اضافه میکنیم عضله نیست در واقع ساخت عضله خیلی سختو زمانبره
اما در مورد افزایش وزن که یه بحث جداست وزن اضافه کرد شمل تمامی موارد میشه اعم از چربی اب عضله
اینی که میگی به چشم بیاد کاملا به مرحله ای که فرد قرار داره بستگی داره یه نفر خیلی لاغره حتی 5 کیلوام چیزی مشخص نمیکنه حالا شاید خودش شخص متوجه بشه اما تعغیر محسوس نیست
اونکه صد درصدمشاهده پیوست 1040588
یک کیلو در ماه شوخی نیست
طبق تحقیقات و مطالعاتی که انجام شده https://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/whats-my-genetic-muscular-potential.html/ در طول کل زندگی هر مرد میتونه بطور طبیعی بین 40 تا 50 پوند (18 تا 23 کیلوگرم) عضله سازی کنه (خانم ها نصف این) و حداقل به 4 سال تمرین مناسب نیازه تا یک فرد به حداکثر پتانسیلش دست پیدا کنه و کسی که تازه بدنسازی رو شروع کرده پتانسیل این رو داره در صورت تمرین مناسب تا 25 پوندش (12 کیلوگرم) رو در همان اولین سال تمرین بسازه یعنی هر ماه 1 کیلوگرم عضله. یک محقق دیگه میگه در سال اول تمرین شخص میتونه بطور طبیعی 1 تا 1.5 درصد وزن بدنش رو در ماه عضله سازی کنه که تقریبا میشه همون 1 کیلوگرم در ماه.
بنابراین ساخت 1 کیلوگرم عضله در هر ماه برای یک تازه وارد با تمرین مناسب کاملا عملیه.
سلاممشاهده پیوست 1040588
یک کیلو در ماه شوخی نیست
سلامسلام
داداش یادمه شما گفتی کراتین و پروتئین 100 مصرف کردم
الان چه مدتیه مصرف کردی؟
کراتین یه هفته اول بارگیری کردی؟نتیجه ش چی شد تغییر محسوسی احساس کردی صورتت و پشت بدنت جوش نزده ؟
سلام
کراتین اره ولی تا حالا پروتیین مصرف نکردم
اینکه ۸۰ درصد کراتین رو مصرف کردم و بدنمم حجم گرفته بود بدون غذای خوب بعدا مشکلات بدی برام پیش اومد که نتونستم به طور منظم برم
نه هیچ جوشی تو صورت و کمرم نزد فقط ریزش موی منو افزایش میداد
امروز داشتم با مچ بند حرکات ساعد رو میزدم..
یکی گفت برای حرکات ساعد مچبند رو نزن..جلوی گردش خون مچت رو میگیره..و بذار مچت بدون مچ بند باشه تا تقویت شه..
خواستم نظر دوستان رو بدونم..
کراتین اره ولی تا حالا پروتیین مصرف نکردم
اینکه ۸۰ درصد کراتین رو مصرف کردم و بدنمم حجم گرفته بود بدون غذای خوب بعدا مشکلات بدی برام پیش اومد که نتونستم به طور منظم برم
نه هیچ جوشی تو صورت و کمرم نزد فقط ریزش موی منو افزایش میداد
بخاطر کمبود ویتامین e هستش..دوستان یه سوالی
من 3 سال پیش که باشگاه میرفتم قسمتی که سرشونه به سینه متصل میشه دچار ترکهای پوستی شده بود
درحال حاضر اون ترکها کامل محو شدن ولی چون میخوام مجددا برم باشگاه میترسم بازم دچار ترک پوست تو اون ناحیه بشم
راه پیشگیری از این ترکها چیه ؟
تشکربخاطر کمبود ویتامین e هستش..
ویتامین ای مصرف کنید...
قربان شما وظیفه ست..تشکر
میتونم بصورت موضعی مصرف کنم ؟ یعنی پماد ویتامین E رو بگیرم ؟
بعضی از مغازه ها دارند ، اندازه های بزرگ تری دارند ، 5 تا طعم هم دارندنشنیدم!
چیه و کجا میشه تهیه ش کرد؟
منظور اینه که ، شما چه استایل بدنی داشته باشید ، چه هدفی داشته باشید و هدف از مصرف ارژنین چی باشه .منظورتون از وضعیت بدن چیه؟
شدت تمرین من میان متوسط و شدید هست و تغذیه هم نسبتا خوبه