• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
اسم اصلیش که به این نام دارو رو درست میکنن Esiclene هستش

حالا شما هر چی دوس داری بگو

هر چندتا میخوای برات Esiclene بفرستم .عزیز من

سینتول در سال 1990 توسط کریستوفر کلارک ، بدنساز آلمانی ، به عنوان جایگزینی برای اسیکلن تهیه و تولید شد .
بازم میگم اسیکلن یا همون فرمبولون تقریبا تولیدش متوقف شده .
پ.ن : من هر چی دوست دارم نمیگم ، بر اساس واقعیت حرف میزنم .

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
قربون همه ی بروبچ پی تی

به هر حال شما اطلاعات و تجربه تون ! در این زمینه خیلی بیشتره . همین که خودتون یه زمانی استعمال میکردید کافیه . دیگه نیازی نیست من به خودم آسیب برسونم .

پس آخر سر قبول کردین که خود ارضایی به بدن آسیب میرسونه .

خواهشا بحث رو دیگه ادامه نده ممنون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سینتول در سال 1990 توسط کریستوفر کلارک ، بدنساز آلمانی ، به عنوان جایگزینی برای اسیکلن تهیه و تولید شد .
بازم میگم اسیکلن یا همون فرمبولون تقریبا تولیدش متوقف شده .
پ.ن : من هر چی دوست دارم نمیگم ، بر اساس واقعیت حرف میزنم .

بله درست میفرمایید

movaffag

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان
من الان 2 ماهه دارم میرم باشگاه روزانه 1.30 الی 2 ساعت هوازی کار می کنم(تردمیل با شیب 15 -دوچرخه 10 کیلومتر - شکم 200 تا ) تقریبا 10 کیلو هم کم کردم الان تو ماه 2 هستم می خوام چربی سوز استفاده کنم برای کم کردن وزنم و می خوام یکمم بازوهام عضله دار بشه ممنون میشم راهنمایی کنین که چه چربی سوزی اشتفاده کنم یا برای غضله مند شدن بدنم چیکارا کنم!؟
قبلا از ونوستات استفاده می کردم از فردا هم میخوام قرص چای سبز بخورم نظرتون چیه؟

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
درود بر شما
دوستان من دیگه وخت برا باشگاه رفتن ندارم ، میخوام بدنسازی رو تو خونه شروع کنم ، امکاناتم یه جفت دمبل + یه بارفیکس + حرکاتی که میشه تو خونه بدون وسیله انجام داد !
البته از این کش های بدنسازی هم گرفتن ولی فعلا حوصله استفاده ازش رو ندارم !

حالا سوال من اینه که چه عضلاتی رو نباید با هم تمرین داد ؟! مثلا جلو بازو و پشت بازو نباید با هم تو یه روز باشند یا ....
در کل چه چیزهایی لازمه که بدونم !
ممنون میشم اگر لطف کنید یه توضیح کامل بهم بدید

و اگر کسی محبت کنه یه برنامه تمرینی دو روزه با توجه به همین امکانات هم بهم معرفی کنه واقعا ممنون میشم .
قد 179 ، وزن 64 ، سن 24

ویرایش : در اینجا مراد از برنامه تمرینی 2 روزه ، اینه که برنامه دو روزه باشه ! ولی خودم 4-5 روز در هفته تمرین خواهم کرد به حول و قوه ی قلمی . هدفم هم یه مقداری حجمه که بعدا میرم سراغ کات . سر افراز و سربلند و پیروز باشید..
پیشاپیش سپاسگذارم بابت وختی که میزارید .

Last edited:

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
درود بر شما
دوستان من دیگه وخت برا باشگاه رفتن ندارم ، میخوام بدنسازی رو تو خونه شروع کنم ، امکاناتم یه جفت دمبل + یه بارفیکس + حرکاتی که میشه تو خونه بدون وسیله انجام داد !
البته از این کش های بدنسازی هم گرفتن ولی فعلا حوصله استفاده ازش رو ندارم !

حالا سوال من اینه که چه عضلاتی رو نباید با هم تمرین داد ؟! مثلا جلو بازو و پشت بازو نباید با هم تو یه روز باشند یا ....
در کل چه چیزهایی لازمه که بدونم !
ممنون میشم اگر لطف کنید یه توضیح کامل بهم بدید

و اگر کسی محبت کنه یه برنامه تمرینی دو روزه با توجه به همین امکانات هم بهم معرفی کنه واقعا ممنون میشم .
قد 179 ، وزن 64 ، سن 24
نه وقت داری نه حوصله .
فقط دمبل داری و بارفیکس
تازه اونم یه جفت دمبل
یعنی کلا 2 تا دمبل
برای دو روز در هفته .
دمبلات! (دمبل هات) چند کیلویی ان ؟
هدفت از بدنسازی چیه ؟!
حجم یا کات ؟!!
برنامه تمرینی میخوای چیکار برای دو روز تمرین تو هفته ؟ فردای قیامت جواب اون عضلاتی رو که تمرین دادی چی میدی ؟ نمیگن این ماهارو تمرین داد به یه سری دیگه حال داد ؟ به نظرت بدنت شاکی نمیشه ؟
چی بگم آخه .. حداقل 2 روزم تو هفته بذار واسه هوازی . دو نه ، پیاده روی . واس روحیه ت خوبه .
شما کاری به عضلات هماهنگ و غیر هماهنگ نداشته باش . با اون 2 روز تو هفته و 2 تا دونه دمبل 2 3 کیلویی به اونصورت عضله سازی ای شکل نمیگیره که عضله سوزی پیش بیاد .

روز اول :
2 دقیقه تمرین تنفس عمیق
5 دقیقه گرم کردن کششی
پشت بازو دمبل خوابیده تک دست 3*10
شنا 3*12
نشر از جانب 3*10
3 تا از حرکات شکم و پهلو

روز دوم :
استراحت !

روز سوم:
استراحت !!

روز چهارم :
استراحت !!

روز پنجم :
گرم کردن و حرکات کششی
جلو بازو ایستاده تک دمبل 3*8
بارفیکس سه ست در حد توان
شنا و شکم اگه دوست داشتی

روز ششم :
استراحت !!

روز هفتم :
استراحت ...

فقط سعی کن خیلی به خودت فشار نیار که خسته نشی ! ...
yao-ming-small.jpg

پ.ن : حالا که خونه ای فرصت خوبیه تا یه مقدار به عضلات شکمت برسی . هفته ای سه چهار روز واسه شکمت وقت بذار . 10 دقیقه کافیه .
سعی کن اگه نمی خوای وزن اضافه کنی ، کربوهیدرات زیاد نخور ، بجاش پروتئین برسون به بدن .
دیگه چیزی یادم نمیاد

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
دست گلتون درد نکنه !
من منظورم از برنامه دو روزه ، دو روز تو هفته نبود ! منظورم برنامه دو روزه بود ! که یه روز در میون عوض بشه ! منم هفته ای چهار بار حدودا تمرین کنم ! هفته ای حداقل یک روز پیاده روی و شنا هم دارم تو برنامم !
وزنه هام هم بیشتر از دو سه کیلو هستند ! بعد هم نمی دونم اینهمه تاکید شما بر اینکه فقط دو تا دمبل داری چیه ؟! آخه مگه تمرینی هست که توش بیشتر از دو جفت دمبل استفاده بشه ؟! فقط تعداد صفحه ها (وزنه ها) رو کم و زیاد میکنم تا به ناتوانی برسم !
هدفم از بدنسازی کاتِ ! ولی چون حجمم کمه باید یه عوچول حجم هم بگیرم ظاهرا ! نخسوزن تو بازو و سرشونه و سینه !
به هر حال ممنونم برای وقتی که گذاشتید و تایپ کردید ، ولی فکر میکنم با توجه به توضیحاتی که دادم این برنامه خیلی مناسب وضعیت فعلیم نباشه 1
مخلصیم

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
آها
حالا شد
توضیح بده
یه مقدار از اوضاع بگو
"خب من دو تا دمبل دارم ، یه برنامه میخوام ، 2 روز باشه ، خدافظ . "
این نشد
کامل توضیح بده .
وزنه هات ، دمبلایی که داری ، چند کیلویی ان ؟ قابلیت تعویض صفحه دارن آیا ؟ میشه روشون به عنوان 2 تا تیکه آهن جهت یه تمرین مناسب توی خونه حساب کرد ؟ میز پرس چی ؟ نداری ؟ داری ؟
انتظار نداشته باش توی خونه به کات برسی ، خصوصا با این اندام ترکه ای و کمبود وزنی که داری .
برنامه دو روزه مناسب حال شما که 1 جفت دمبل داری نیست . 3 روز باشه بهتره
که سرشونه ها رو بذاری برای یه روز
سینه و پشت بازو هم یه روز
یه روز دیگه هم زیر بغل و جلو بازو
و حتی یه روز برای پا !
آره پا
با همون یه جفت دمبلی که فک کردی من دارم بخاطرشون مسخره ت میکنم ، میتونی حتی روی پاهات هم کار کنی .
یه جفت دمبل خنده داره
چون وقتی به یه نفر بگی یه جفت دمبل فک می کنه از این دمبلای صورتی مخصوص تمرینات ایروبیک ُ منظورته . همینا که خانما باهاش تمرین می کنن .
ولی وقتی بگی 2 تا دمبل 2 سر پیچ دارم که قابلیت تعویض کانال ُ دارن و 4 جفت صفحه ، اونوقت دیگه کسی خنده ش نمیگیره ، و به جای مسخره کردن میگه بابا بدنساز .
هر وقت توضیحاتت تکمیل شد و از وسائلی که داری عکس با نام کاربری گذاشتی یا درست توضیح دادی که چیا داری اونوقت منم بیشتر از اون پست مسخره کردن اولی ، وقت میذارم و یه برنامه خیلی عالی واست تنظیم می کنم که موقع تمرین احساس نشاط کنی .

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
2 تا دمبل 2 سر پیچ دارم که قابلیت تعویض کانال ُ دارن و 4 جفت صفحه هم دارن ! سر جمع هر کدوم ده کیلو هستند ! و فعلا این ده کیلو برام کافیه ، بعدا میتونم وزنه سنگین تر بخرم ! کیلویی 2400 هم برام تموم شدن (فاکتور ضمیمه شود آیا!؟)، حالا فک کنم دیگه کسی خنده ش نمیگیره ، و به جای مسخره کردن میگند بابا بدنساز !!!
میز پرس ندارم ! فعلا همون دمبلا + بارفیکس ! البته قبلا گفتم از این کش های بدنسازی چند کاره (همینا که از بالای در آویزون میشه و...) هم گرفتم ولی اصلا استفاده نکردم ، ینی فکر نمیکنم به درد بخور باشه ! ایناهاش ! این لینک عکس و توضیحاتشه !
کش بدنساز همراه کش بدنسازی اصل

بدنم هم تقریبا معمولیه ، حالا اگر لازم بود عکس میزارم بعدا(الان سر کارم !)
فرموده بودید عکس از دمبلا بزارم با ذکر نام کاربری !!!!! شوخی میکنی ، درسته ؟! دمبلای من از همین دمبل های پیچ داری هستند که الان تو بازار پره ، تقریبا 80-90 درصد دمبل های بازار از همین مدل هست (البته از بین مدل های قابل تعویض!)
در مورد برنامه سه روزه ، در این صورت اگر من مثلا هفته ای چهار روز تمرین کنم ، با وجود برنامه سه روزه در ماه فقط حدود 5-6 بار میتونم هر کدوم از عضله ها (مثلا جلو بازو یا سینه و ...) رو ورزش بدم ! این کافیه آیا ؟! من اگر رو برنامه دو روزه اصرار داشتم برا این بود که بتونم هر عظله رو دو بار در هفته تمرین بدم ، البته نمیدونم این سیستمی که میگم درست هست یا نه !

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
سر جمع هر کدوم 10 کیلو هستند ! یعنی چی ؟
یعنی وزن هر دمبل با 4 تا صفحه 10 کیلو میشه یا اینکه هر جفت دمبل + اون 4 تا صفحه کلا 10 وزن دارن ؟
گنگه این قسمت . روشنم کن .
وزن هر صفحه چند کیلو ِ اونوقت ؟

میز مثل میز پرس نداری ؟ یا هر سطحی که مثل میز پرس باشه ؟
یحتمل میز ناهار خوری و میز توالت توی خونه تون پیدا میشه ، اما به کارمون نمیان . میز تحریر و مطالعه هم که از اسمشون مشخصه برای چه کاری استفاده میشن .
نه ، بر خلاف اون چیزی که فکر می کنی کش خیلی هم مفیده .
بدنت کجاش معمولیه ؟ لاغری ، کمبود وزن داری . عکس نمیخواد ، به نام کاربری هم نیازی نداریم ، فقط در مورد اون 2 3 مورد بالا یه توضیح کوتاه بدی کافیه .

1 2 روز بعد از آخرین پستی که اینجا بذاری ، برنامه ت آماده ست .

Last edited:

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
دو تا دمبل هر کدوم هشت تا وزنه 5 و 1 و 1.5 و 2 کیلویی ! ینی هر دمبل میشه ده کیلو ! دو تا دمبل ده کیلویی که کلا بیست کیلو هستند ! اگر صفحه های یکیشون رو باز کنم بزارم رو اون یکی میتونم تا یک دمبل بیست کیلویی داشته باشم !
میز و اینا ندارم ، ولی میتونم یه فکری براش بکنم ! یه عکس با یه سری توضیحات اضافی براتون پخ میکنم !

sylar

Registered User
لایک‌ها
258
اول سعی کن طبیعی کارکنی. ولی اگه خواستی چیزی مصرف کنی این دو تا رو بهت معرفی هر دو خوبن. یکی رو مصرف کن. فقط هنگام استفاده از چربی سوز **** غذایی دقیق و ورزش با برنامه ریزی دقیق هم خیلی مهمه ولی بودن بچه هایی که با رعایت همه اینها بیشتر از 10 کیلو چربی سوزی کردند تو یک دوره یک ماهه.
دوتا مارک پیشنهادی من هم اینا هستن:
هیدروکسی کات Hydroxycut
و
Lipo6

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
چربی سوز ؟!! نه بابا
نقل و نباته .
بله
راحت باشید
به هم تعارف کنید . گوشت شه تنتون .

پ.ن : همون نقل و نبات رو هم اگه ندونید دارید به کی تعارف می کنید میتونه توی 5 دقیقه طرف ُ با تیپاکس بفرسته قبرستون . خواهشا هر چیزی به گوشتون خورد تو گوش دیگری فرو نکنید .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
باید CLA مصرف کنی که بدن ات خشک بشه .. وزنه بزنی وزن ات بیشتر میشه !! اگر هدف شما فقط وزن کم کردن هست همون هوازی رو ادامه بده .. چربی سوز هم من فقط RoxyLean رو پیشنهاد میدم :
BPI RoxyLean at Bodybuilding.com - Weight Loss Support! - Low Price!

این رو با L-Carnitine مصرف کنی .. جواب محسوسی خواهی گرفت ..

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
آقا ما برای بازگشت به صحنه های ورزشی کشور فقط منتظر برنامه شما هستیما !

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام به همگی

تا تغذیه رو درست نکنی هر چقدر هم چربی سوز مصرف کنی

یا هوازی کار کنی هیچ تاثییری برات نمیزاره

هستن یه سری چیز که تاثییر میزاره تو مدت زمان کوتاه ولی بازم برمیگردیم به حرف اول من (تغذیه)

فقط یک کلام ختم کلام

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
سلام به همگی

تا تغذیه رو درست نکنی هر چقدر هم چربی سوز مصرف کنی

یا هوازی کار کنی هیچ تاثییری برات نمیزاره

هستن یه سری چیز که تاثییر میزاره تو مدت زمان کوتاه ولی بازم برمیگردیم به حرف اول من (تغذیه)

فقط یک کلام ختم کلام
کاملا تایید میشه حرف آقا مهدی .
خوبی داداش جان ؟ کم پیدایی ؟

بالا