درود بر شما
دوستان من دیگه وخت برا باشگاه رفتن ندارم ، میخوام بدنسازی رو تو خونه شروع کنم ، امکاناتم یه جفت دمبل + یه بارفیکس + حرکاتی که میشه تو خونه بدون وسیله انجام داد !
البته از این کش های بدنسازی هم گرفتن ولی فعلا حوصله استفاده ازش رو ندارم !
حالا سوال من اینه که چه عضلاتی رو نباید با هم تمرین داد ؟! مثلا جلو بازو و پشت بازو نباید با هم تو یه روز باشند یا ....
در کل چه چیزهایی لازمه که بدونم !
ممنون میشم اگر لطف کنید یه توضیح کامل بهم بدید
و اگر کسی محبت کنه یه برنامه تمرینی دو روزه با توجه به همین امکانات هم بهم معرفی کنه واقعا ممنون میشم .
قد 179 ، وزن 64 ، سن 24
نه وقت داری نه حوصله .
فقط دمبل داری و بارفیکس
تازه اونم یه جفت دمبل
یعنی کلا 2 تا دمبل
برای دو روز در هفته .
دمبلات! (دمبل هات) چند کیلویی ان ؟
هدفت از بدنسازی چیه ؟!
حجم یا کات ؟!!
برنامه تمرینی میخوای چیکار برای دو روز تمرین تو هفته ؟ فردای قیامت جواب اون عضلاتی رو که تمرین دادی چی میدی ؟ نمیگن این ماهارو تمرین داد به یه سری دیگه حال داد ؟ به نظرت بدنت شاکی نمیشه ؟
چی بگم آخه .. حداقل 2 روزم تو هفته بذار واسه هوازی . دو نه ، پیاده روی . واس روحیه ت خوبه .
شما کاری به عضلات هماهنگ و غیر هماهنگ نداشته باش . با اون 2 روز تو هفته و 2 تا دونه دمبل 2 3 کیلویی به اونصورت عضله سازی ای شکل نمیگیره که عضله سوزی پیش بیاد .
روز اول :
2 دقیقه تمرین تنفس عمیق
5 دقیقه گرم کردن کششی
پشت بازو دمبل خوابیده تک دست 3*10
شنا 3*12
نشر از جانب 3*10
3 تا از حرکات شکم و پهلو
روز دوم :
استراحت !
روز سوم:
استراحت !!
روز چهارم :
استراحت !!
روز پنجم :
گرم کردن و حرکات کششی
جلو بازو ایستاده تک دمبل 3*8
بارفیکس سه ست در حد توان
شنا و شکم اگه دوست داشتی
روز ششم :
استراحت !!
روز هفتم :
استراحت ...
فقط سعی کن خیلی به خودت فشار نیار که خسته نشی ! ...
پ.ن : حالا که خونه ای فرصت خوبیه تا یه مقدار به عضلات شکمت برسی . هفته ای سه چهار روز واسه شکمت وقت بذار . 10 دقیقه کافیه .
سعی کن اگه نمی خوای وزن اضافه کنی ، کربوهیدرات زیاد نخور ، بجاش پروتئین برسون به بدن .
دیگه چیزی یادم نمیاد