به سلامتی
خوش و خرم باشی همیشه
به اندازه اوضاع اقتصادی کشور خرابتیم
به سلامتی
خوش و خرم باشی همیشه
به اندازه اوضاع اقتصادی کشور خرابتیم
...
به اندازه روند رو به افزایش قیمت دلار دوست داریم
الان مدیرا میان تاپیک ُ بخاطر بحث در مورد اقتصاد و ارز پلمپ می کنن
اره راس میگی
بحث رو ببریم به طرف ورزش . یه چیزی بگو ورزشی باشه
به اندازه سیر صعودی دستمزد بازیکنای پرسپولیس دوست داریم
حال کردی ؟
دوست عزیز سر کار گذاشتی ما رو ؟! من که به همه سوالات جواب دادم ، فقط مونده شماره کفش مادر بزرگم رو بهت بدم ! شما هم که هر روز داری آن میشی ! از همون اول قرار نبود برنامه ای در کار باشه ، درسته ؟!.
1 2 روز بعد از آخرین پستی که اینجا بذاری ، برنامه ت آماده ست .
این قسمتدوست عزیز سر کار گذاشتی ما رو ؟!
و این قسمت از حرفاتون کاملا تایید میشه . دوستان بدنساز هم همگی اتفاق نظر دارن با بنده سر این موضوع .از همون اول قرار نبود برنامه ای در کار باشه ، درسته ؟!
من از همون اول گفتم امکانات فعلا فقط دمبل و بارفیکس هست ! شوما میتونستی خیلی راحت بگی با این امکانات کاری از دست من بر نمیاد تا من برم سراغ کسی که واقعا یه چیزی از ورزش سر در میاره و فقط برای وقت گزرونی و مسخره بازی نمیاد تو تاپیک دیگران ادای کار بلد ها رو در بیاره ! ولی به جای این کار شما شروع کردی به سوال کردن و ازم خواستی از وسایلی که دارم عکس بندازم برات بفرستم روشون نام کاربریم رو هم ذکر کنم ! شما گفتی در مورد 2-3 موردی که پرسیدم توضیح بده ، یکی دو روز بعد برنامت حاظره ! منم توضیح دادم بهت ! دیگه دردت چیه !؟این قسمت
و این قسمت از حرفاتون کاملا تایید میشه . دوستان بدنساز هم همگی اتفاق نظر دارن با بنده سر این موضوع .
پ.ن : میز پرس آجری آخه ؟ سر کار گذاشتی ما رو ؟!! از همون اول قرار نبود بدنسازی در کار باشه ، درسته ؟!
پ.ن: همون برنامه یی که ابتدا واست آماده کردم خیلی هم زیاده از نظر علما .
بهترین خوراک بعد از رفتن به باشگاه بدنسازی چیه؟
سلام
قبل از اینکه از خونه بزنی بیرون شیر موز یا یدونه موز بخور
تو باشگاه آب زیاد بخور
بعد تمرین چند دونه بادم زمینی بخور که سریع بافتهای آسیب دیده رو ترمیم کنه و خستگی رو از تنت بیرون کنه
وقتی اومدی خونه سیب زمینی و تخم مرغ آبپز بخور
مطمئنی باید تو باشگاه آب زیاد بخورم؟
مطمئنی باید تو باشگاه آب زیاد بخورم؟
1 قاشق غذا خوری عسل در یک لیوان آب حل کن و حین تمرین مقداری بزن بالا . جدا از دیگر فوایدش باعث افزایش استقامت میشه و اجازه رو به ورزشکار میده با شدت بیشتری تمرین کنه .
قبل از تمرین ویتامین e و c هم خیلی خوبه.. باعث میشه دیرتر خسته شی..
قبل از تمرین به هیچ وجح غذای خیلی چرب توصیه نمشه.. چون به شدت بدنت رو سست و خسته میکنه..
پی نوشت : ویتامین سی اثر کراتین رو خنثی میکنه.. پس هروقت کراتین مصرف کردی چیازیی که ویتامین سی دارن نخور.. مثل شربت پرتغال..آبلیمو..فلفل دلمه ای و ...