• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ممنون از نظرات :)
:cool:

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
یه خبر نسبتا" خوش
الان زنگ زدم به تاک گفت مادربرد DFI که AMD پشتیبانی میکنه رو آخره هفته توزیع میکنیم اومده بیرون توزیع اش آخر هفته هست.
من بهش گفتم شما تا حالا چندبار گفتین این حرف ها رو گفت نه اگر آخر هفته زنگ بزنید خودتون میببینید که داریم توزیع میکنیم(یه چی تو این مایه گفت)

من پس تا آخر هفته براش صبر میکنم

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از tsotodeh :
یه خبر نسبتا" خوش
الان زنگ زدم به تاک گفت مادربرد DFI که AMD پشتیبانی میکنه رو آخره هفته توزیع میکنیم اومده بیرون توزیع اش آخر هفته هست.
من بهش گفتم شما تا حالا چندبار گفتین این حرف ها رو گفت نه اگر آخر هفته زنگ بزنید خودتون میببینید که داریم توزیع میکنیم(یه چی تو این مایه گفت)

من پس تا آخر هفته براش صبر میکنم
ستوده جان نمي دوني كدوم برد رو گفتن ؟ قرار بود 939 ها رو نيز بيارن .

اميدوارم بالاخره اين كار محقق بشه . :)

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

آقا جکی الان تو بازار قیمت مادر بورد ABIT KV8 PRO با چیپست K8T800 pro 97 تا 99 تومن هست.

قیمت بورد MSI K8n Neo platinum با چیپست Nvideia nforce3 250 هست 114 تا 120 تومن

حالا میرزه که برای چیپست Nvidia 15 یا 16 تومن بیشتر هزینه کنه؟

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
عزيزم اگه مادربردي مبتني برچيپ nforce3‌ مي خواي مي توني abit nf8‌ رو بخري ، قيمتش هم حدود 97 است .

اگه هم اين سوال رو فقط جهت مقايهس پرسيدي ،‌در عملكرد معمول اختلاف سرعت محسوسي نداري . فقط ببين چه نيازهايي داري ، امكانات هر برد تا چه اندازه برات مهم و ارزشمنده . مهم تر از هر چيز مصرف و نياز شماست . از لحاظ امكانات تفاوت اصلي اين بردهاي abit با برد msi كه شما گفتي اين است كه msi‌داراي sound 7.1 ‌ است ، ولي همگي ilink , lan ,.. ‌دارا مي باشند .

از نظر من شما همون Nf8 رو بگيري ،‌بصرفه تر و بهتره .

موفق باشي :)

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
واقعيتش رو بخواي داشتم فاير فاكس رو تست مي كردم ، اين اديتور اينجا يه مقدار مشكل پيدا كرده بود و برا ي تايپ كردن بايد مي رفتم داخل I.E ، گفتم ببينم هنوز هم همونطوري يا درست شده ، كه خوشبختانه درست كار مي كنه .

suicide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
جكي عزيز ممنون از كمكات و همدرديت.
ببين آقاي شهرام كت من واقعا هنوز نميدونم چي شد!!!سي بي يو هيچ عيب ظاهري نداشت و اول هم كار ميكرد.
در مورد مادر برد هم تو شاب به من گفتن تو اين مدل نفر اول هستم كه ميبرمش گارانتي .البته روز اخر كه اونجا بودم يكي ديگه هم جلوي چشم خودم آورد.چيزي كه مشخصه اين مادر برد مادر برد خيلي خوبي هست بعلاوه قيمت خوب.البته تو آلبالو هم گفتن اولي هستم كه 939 رو سوزوندم!!!شايدم اين رسم شركتهاي گارانتيه كه اينو بگن.به هر حال اخرش از خرابي مادر برد مطمئن نشدم چون تست نشد اما سي بي يو تصوير نميداد.يادت باشه تو بازار از كسي سوال نكني اين خوبه يا بده.چون حسابي سر در گم ميشي.اكثر فروشنده ها هم هيچي حاليشون نيست.تو سبز وقتي مادر بردمو ديدن گفتن 3 تا برگشتي داشتن و يه مشكل بزرگ داره و اونم اينكه تا 100 درجه داغ ميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!منم فقط نگاشون كردم.تو شاب گفتن اصلا برگشتي نداره و در ضمن سبز نماينده فروش اونا نبوده.!!!تو البالو هم در حالي كه داشتن كارتونهاي مادر برد گيگارو مياوردن بالا گفتن ابيت خيلي مادر برد خوبيه عليرغم اينكه ما گيگا داريم!!!!!!!!!!!!!!دست اخر اينكه من بعد اين همه درد سر نميدونم چرا از مادر برده بدم نيومد.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از shahramcat :
سلام

آقا جکی الان تو بازار قیمت مادر بورد ABIT KV8 PRO با چیپست K8T800 pro 97 تا 99 تومن هست.

قیمت بورد MSI K8n Neo platinum با چیپست Nvideia nforce3 250 هست 114 تا 120 تومن

حالا میرزه که برای چیپست Nvidia 15 یا 16 تومن بیشتر هزینه کنه؟

من فكر نكنم تا حالا كسي از تعريفي از اين مادربرد MSI K8n Neo platinum كرده باشه مخصوصا كه
انتخابهاي خوبي از ابيت و ايپاكس داريم.....

فكر كنم بحث اصلي بين MSI K8n Neo platinum 2 و AV8-3d eye بود......

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
rax‌عزيز ، البته اين برد msi‌ اونقدر هم كه شما بهظ لطف كردي ، بد نيست ، وكلا برد خوبيه ، ولي در قياس با انتخابهاي ديگه و قيمت ساير بردها ، مسلما اولويت با سايرين است .

وضع اون دو بردي هم كه شما گفتي ، فكر كنم مشخص باشه .

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Jacky :
ستوده جان نمي دوني كدوم برد رو گفتن ؟ قرار بود 939 ها رو نيز بيارن .

اميدوارم بالاخره اين كار محقق بشه . :)

آقا فعلا قراره nforce3 رو بيارن. امروز دوباره بهم قول فردا رو داد. اگه فردا رفتم اونجا آمار 939 رو هم از آقاي شمس(مدير فروش تاك) ميگيرم. خدا كنه فردا بيارن ... :(

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از daftarekhaterat :
يعني واقعا كارايي سمپرون 2.4 از سلرون 2.4 بالاتره؟! ببخشيد يه خرده ناواردم ها ولي اون قديما ميگفتن كه وحد پردازش اينتل و amd يكي نيست و سرعت هاي amd قابل مقايسه با سرعت هاي مشابه نيستن...
قضيه سمپرون فرق ميكنه؟!

جزييات مشخصات celeron D و Sempron‌ رو در جدول زير مي بيني :

attachment.php

و همونطور كه در benchmark زير هم مي بيني ، نه تنها sempron بلكه Duron‌ ها نيز بر celeron ها برتري داشتن و دارن :

image010.jpg

image014.jpg

فایل های ضمیمه

• sempron.JPG
    sempron.JPG
    71.2 KB · نمایش ها: 232

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ممنون از اطلاعات جامع و خوبت. ديگه محاله طرف سلرون برم! :blush:
يا بايد يكي از فروشنده هاي يزدي رو به زور متقاعد كنم يا...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اين قضيه exclosive با inclusive چيه؟

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان بالاخره مادربردهاي DFI NForce3 امروز رسيدند. :lol: من امروز يكي از تاك گرفتم به قيمت 97 تومن.
Jacky جان آقاي شمس(مدير فروش تاك) گفتش كه مادربردهاي 939 رو امسال نميارن ... :(
يه سري قيمت هم براي مادربردهاي DFI داد اگه خواستيد ميذارمش اينجا.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
دستت درد نكنه ، قيمت هاي رو بذار ، هر چند معلوم نيست كه موجودي جنسشون چقدر باشه .

ظاهرا مي گن استقبال از اين برد زياد بوده و احتمالا در عرض همين يكي دو روز تموم ميشه ،‌دوستاني كه قصد خريد دارن ، عجله كنن .

A-Parsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب الان كه بحث DFI nForce 3 شد بد نیست که یک سری از مشخصات این مادربرد رو ذکر کنیم :)

بطور مختصر این مادربرد از پردازنده های AMD Athlon 64/Sempron سوکت 754 پشتیبانی میکنه با باس 200 mhz .
همونطور که از اسمش مشخص هست چیپست روی این مادربرد از نوع nVidia nForce3 250GB هست . سه تا اسلات داره برای نصب رم DDR تا ظرفیت 3 گیگابایت . اسلات کارت گرافیک از نوع AGP 4/8 X هست . و در نهایت قابلیت نصب هاردهای SATA رو داره .
با وجود اینکه اسم کامل این مادربرد DFI nF3 250Gb LanParty UT هست اما تو بعضی از REVIEW های که در مورد این مادربرد من خوندم ایراد گرفته شده بود که امکانات خاصی برای یک LanParty نداره !
Once I examined its contents, I got this question "Is that really a LanParty thing?? There is nothing for that inside!"
برنامه ها و قطعات جانبی که همراه این مادربرد ارائه میشن شامل :
1- خود دستگاه مادربرد
2- یک سی دی نرم افزار و یک سی دی راه انداز
3- دو عدد کابل SATA به همراه یک کابل power adapter
4- یک فلاپی درایو
5- یک راهنمای انگلیسی

box.jpg

تصویری از قطعات درون جعبه :

inbox.jpg

و در نهایت اگر بخواییم بین مادربرد DFI nForce 3 و مادربرد Gigabyte K8NSNXP مقایسه ای داشته باشیم ، در بازی UT 2004:

ut2004.gif

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
حالا كه شما ذكر خير اين برد رو كردي ، بد نيست لينك يه پست قديمي رو اينجا بذارم تا دوستاني كه علاقه مند هستن يه سري بزنن :‌

DFI Lanparty UT Nf3

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
این مادربرد در واقع رقیب اصلی Asus A8n Deluxe به شما می آید و شاید بتوان گفت این دو در دنیای مادربردهای SLI یکه تازی می کنند.
امکانات این برد به شرح زیر است:
بهره مندی از چیپست Nforce 4 SLI
FSB 1000 MHz
شامل دو عدد کنترلر ATA-133
پشتیبانی از DDR 266/333/400
پشتیبانی تا حداکثر 4 گیگ رم
4 عدد پورت SATA II با سرعت 300gb/s
پشتیبانی از 1 Lan با کمک چیپست SLI
و دو عدد Lan که دارای درگاه PCI-E هستند.
پشتیبانی از Bluetooth
پشتیبانی از سه پورت IEEE 1394
و...
اما مهم ترین ویژگی ای که می توان به این مادربرد نسبت داد،
وجود سیستم صوتی پیشرفته ی آن است.
Creative sound Blaster Live 24-bit: این کارت صدای آنبرد روی آن بوده که کارت صدای فوق العاده ای است.
پشتیبانی از 7 کانال صوتی و صدای دالبی
البته در کنار این مادربرد A8n Deluxe خودنمایی می کند که:
برخوردار از کارت صدای Realtek ALC850, 8-channel CODEC بوده که گرچه ضعیف تر از Creative بوده اما احتیاجات عادی را برآورده می کند.
در ضمن می توان گفت در همه ی موارد A8n Deluxe بهتر عمل کرده است.
و اگر از امکانات صوتی Diamond چشم پوشی کنید قطعا A8n Deluxe انتخاب بهتری خواهد بود.
(لازم به ذکر است Diamond از A8n Deluxe بسیار گران تر است)
در مورد بنچمارک :
با مراجعه به سایت تامز
می توانید در بازیهای مختلف عملکرد این دو مادربرد را مقایسه کنید.
Benchmark

بالا