• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- - مشكلات و سوالهای نرم افزاري و سخت افزاري - -

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام دوستان
منم به یه مشکل برخوردم که ممنون می شم یکی منو راهنمایی کنه. یه فایل تصویری داشتم که خودم با دوربین گرفته بودمش. امروز تو فتوشاپ بازش کردم و تغییرش دادم. بعد به جای این که اونو save as کنم به اشتباه save کردم و بعد هم از فوتوشاپ اومدم بیرون. حالا مشکل اینه که می خوام فایل اصلی رو داشته باشم ولی نمی دونم چطور می شه این کار رو انجام داد. از system restore هم استفاده کردم ولی باز هم فایده نداشت.
خواهش می کنم کمکم کنید. متشکرم.
جز اينکه دوباره از روی حافظه دوربين کپيش کنی راهی نداره، اگه از اونجا پاک کردی از برنامه های ريکاوری حافظه های جانبی استفاده کن.

bita4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جز اينکه دوباره از روی حافظه دوربين کپيش کنی راهی نداره، اگه از اونجا پاک کردی از برنامه های ريکاوری حافظه های جانبی استفاده کن.

ممنون از جوابتون. راستش من تا حالا چیزی راجع به این برنامه ها نشنیدم. اگه ممکنه اسم چند تا از این برنامه ها رو به من بگید و اینکه از کجا میشه پیداشون کرد. مرسی.

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

دوست عزیز بنظر میاد Error مربوط به سورسی هستش که شما میخواین از روش رایت کنید.(read error from sector 126496 to 126527).
شما برای رایت،داده های مختلف رو امتحان کردی؟مثلا از یه DVD کپی گرفتی؟یا از قسمتهای مختلف هارد؟​

نه دوست عزیز امتحان نکردم

من رمم 128 هست که 16 تا برا کارت گرافیکم sahre شده و این فایل ها هم برا رایت از دو درایو مختلف انتخاب کرده بودم و فضای free هاردی که ویندوز روش نصب هست 70/1 گیگ بود می تنه علت error ها برای پایین بودن رم و اینکه از دو جای مختلف ( 2 درایو مختلف ) انتخاب کردم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

========================================================
یک سوال دیگه دارم از دوستان من سر انتقال دادن فایل هام به یک داریو دیگم یک پیغامی اومد که یکی از فیالهام چون اسمش طولانی هست قابل انتقال نیست من اشتباهی که کردم این بود که فولدرمو cut کردم از روی desktop بعد تو درایو f،paste کردم که سر این ارور فهیمدم تمام اطلاعاتی که خواستم انتقال بدم پرید
با نرم افزار get back data استفاده کردم بعد از اینکه کلی طول کشید تا بخونه داریومو بعد که اومدم اطلاعاتمو copy کنم پیغام داد که برنامه اصلی نیست و نمیتونم ازش استفاده کنم
با برنامه Multy stage recovery استفاده کردم اطلاعات رو خوند ریکاوری هم کردم اما چون فایل های word بود نمیتونه فونتاشو بخونه یعنی خراب شده حالا اولا باید چیکار کنم ؟ دوما آیا راه بازگشت هست؟
من بیرونم هم بردم شرکت خانه سخت افزار روبروی دانشگاه تعران تو خیابون 16 آذر اما نتونستن برگردونن کلی هم پیاده شدم
اطلاعاتم باید برگرده آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zahra1718

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه fDisk برای پارتیشن بندی آیا قدیمیه یا هنوز استفاده میشه؟
آیا حتما باید برای پارتیشن بندی از اون استفاده کرد یا روش دیگه ای وجود داره؟ لطفا بگید چجوری میشه پارتیشن بندی هارد روانجام داد؟

bita4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با تشکر از امین خان. خیر ببینی جوون. خداوند یک در دنیا و صد در اخرت بهت بده. همین که گفتید یه همچین برنامه هایی وجود داره با یه سرچ توی گوگل و سایت دانلود دات کام یه برنامه ریکاوری ایمیج مجانی دانلود کردم که مشکلمو حل کرد. بازم ممنون.:lol:

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من ویندوزم رو عوض کردم مشکلی که دارم در اینترنت اکسپلرر ایمیل هام اصلا نمایش داده نمیشود
از صندوق پستی yahoo استفاده میکنم ایمیل رو که باز میکنم فقط یک صفحه خالی مشاهده میشه و در ضمن
امکان ارسال ایمیل یا reply کردن رو هم ندارم ؟؟؟؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
نه دوست عزیز امتحان نکردم

من رمم 128 هست که 16 تا برا کارت گرافیکم sahre شده و این فایل ها هم برا رایت از دو درایو مختلف انتخاب کرده بودم و فضای free هاردی که ویندوز روش نصب هست 70/1 گیگ بود می تنه علت error ها برای پایین بودن رم و اینکه از دو جای مختلف ( 2 درایو مختلف ) انتخاب کردم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

========================================================
یک سوال دیگه دارم از دوستان من سر انتقال دادن فایل هام به یک داریو دیگم یک پیغامی اومد که یکی از فیالهام چون اسمش طولانی هست قابل انتقال نیست من اشتباهی که کردم این بود که فولدرمو cut کردم از روی desktop بعد تو درایو f،paste کردم که سر این ارور فهیمدم تمام اطلاعاتی که خواستم انتقال بدم پرید
با نرم افزار get back data استفاده کردم بعد از اینکه کلی طول کشید تا بخونه داریومو بعد که اومدم اطلاعاتمو copy کنم پیغام داد که برنامه اصلی نیست و نمیتونم ازش استفاده کنم
با برنامه Multy stage recovery استفاده کردم اطلاعات رو خوند ریکاوری هم کردم اما چون فایل های word بود نمیتونه فونتاشو بخونه یعنی خراب شده حالا اولا باید چیکار کنم ؟ دوما آیا راه بازگشت هست؟
من بیرونم هم بردم شرکت خانه سخت افزار روبروی دانشگاه تعران تو خیابون 16 آذر اما نتونستن برگردونن کلی هم پیاده شدم
اطلاعاتم باید برگرده آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شما به راحتی با يک search ساده ميتونستی کرک برنامه GetDataBack رو به دست بياری. اونجا هم که رفتی جز همين برنامه ها کار ديگه اي نميکنن و لزومی به پياده شدن هم نبود. مطلب بعدی اينکه اساساً اگر قسمت کپی انجام نشه نبايد قسمت بعدی يعنی remove هم انجام بشه.
يعنی windows تا مطمئن نشه از صحت و سلامت اطلاعات مقصد، مبدأ رو پاک نميکنه. حتی اگه برق قطع بشه.
مطلب بعدی هم اينکه ممکنه شما سهواً موقع ريکاوری محل کپی اطلاعات رو همون drive در حال ريکاور انتخاب کردی که باعث overwrite شدن اطلاعات شده و اين کار ريکاوری رو تقريباً غير ممکن ميکنه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
دوستان من ویندوزم رو عوض کردم مشکلی که دارم در اینترنت اکسپلرر ایمیل هام اصلا نمایش داده نمیشود
از صندوق پستی yahoo استفاده میکنم ایمیل رو که باز میکنم فقط یک صفحه خالی مشاهده میشه و در ضمن
امکان ارسال ایمیل یا reply کردن رو هم ندارم ؟؟؟؟
از يک برنامه آنتی ويروس يا آنتی تروژان مطمئن استفاده کنين. پلاگينهای مورد نياز IE رو هم نصب کنين.
در آخر با يک مرورگر ديگه مثل Opera يا FireFox امتحان کنين.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
برنامه fDisk برای پارتیشن بندی آیا قدیمیه یا هنوز استفاده میشه؟
آیا حتما باید برای پارتیشن بندی از اون استفاده کرد یا روش دیگه ای وجود داره؟ لطفا بگید چجوری میشه پارتیشن بندی هارد روانجام داد؟
برای hard با ظرفيت بيش از 40 گيگابايت مناسب نيست.
ميتونين از ابزارهای داخلی windows استفاده کنين مثل Diskpart در ايکس پی يا ويستا. اين ابزارها هم موقع نصب windows و هم داخل windows در دسترس هستند.
ابزارهای ديگه مثل Acronis Disk Director يا Symantec Partition Magic هم هست.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با تشکر از امین خان. خیر ببینی جوون. خداوند یک در دنیا و صد در اخرت بهت بده. همین که گفتید یه همچین برنامه هایی وجود داره با یه سرچ توی گوگل و سایت دانلود دات کام یه برنامه ریکاوری ایمیج مجانی دانلود کردم که مشکلمو حل کرد. بازم ممنون.:lol:
خواهش ميشه.
:)

zahra1718

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نورتن یوتیلیتی چیه و چه کار میکنه ؟آیا قدیمی شده؟

zahra1718

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چجوری میشه نرم افزار های توی All program رو مرتب و طبقه بندی کرد؟

zahra1718

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی ایمیل خودمو توی یاهو خوندم و میخوام صفحه ایمیل حودمو ذخیره کنم وقتی از منو File گزینه save as رو میزنم ذخیره نمیشه و پیغام میده نمیتونه در location مورد نظر ذخیرهکنه.علتش چیه؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
چجوری میشه نرم افزار های توی All program رو مرتب و طبقه بندی کرد؟
رو دگمه start کليک راست کن و دو گزينه Open و Open All Users رو بزن. دو پوشه برات باز ميشه. اينجا هر کاری ميخوای بکن.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
وقتی ایمیل خودمو توی یاهو خوندم و میخوام صفحه ایمیل حودمو ذخیره کنم وقتی از منو File گزینه save as رو میزنم ذخیره نمیشه و پیغام میده نمیتونه در location مورد نظر ذخیرهکنه.علتش چیه؟
چونکه ياهو خواسته که اينطوری باشه. با اپرا ميشه save کرد، ولی باز کردن و خوندنش قلق داره.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من نرم افزار مموری تست رو که در داس رم رو تست میکنه دارم ولی وقتی میزارم تست کنه 9 مرحله داره که هر مرحله 15 دقیقه هست که حدود 1.5 طول میکشه حالا به نظر دوستانی که با این نرم افزار کار کردند کدوم قسمتها رو باید غیر فعال کرد که هم رم رو سریع تست کنه و هم همون نتیجه رو داشته باشه
ممنون

sadsad

Guest
لایک‌ها
0
با سلام
من دو سیستم با مشخصات زیر بسته ام:
main:giga 965p-s3
graphic: xfx 8600 gt
cpu:intel 2160
ram :corsair 1gig
power:430 real green
مشکل اینجاست که موقع نصب کارت گرافیک ویندوز به digitally sign نبودن گراف ها گیر میدهد ولی با continue anyway گرافیک نصب میشود و ویندوز گراف ها را به درستی شناسایی میکند ولی موقع اجرای بازی ها هیچ بازی اجرا نمی شود و پیغام میدهد که ورژن دایرکت ایکس پایین است!ولی هر چند بار directx 9.0c را نصب می کنم باز هم ورژن directx سیستم 9.0b باقی می ماند.به نظر شما مشکل از کجاست؟ضمنا من چند ورژن درایور nvidia و directx را از روی cd های مختلف نصب کرده ام و فقط driver های جدید مثل 163.71(whql) را نصب نکرده ام.لطفا به من کمک کنید.با سپاس.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با سلام
من دو سیستم با مشخصات زیر بسته ام:
main:giga 965p-s3
graphic: xfx 8600 gt
cpu:intel 2160
ram :corsair 1gig
power:430 real green
مشکل اینجاست که موقع نصب کارت گرافیک ویندوز به digitally sign نبودن گراف ها گیر میدهد ولی با continue anyway گرافیک نصب میشود و ویندوز گراف ها را به درستی شناسایی میکند ولی موقع اجرای بازی ها هیچ بازی اجرا نمی شود و پیغام میدهد که ورژن دایرکت ایکس پایین است!ولی هر چند بار directx 9.0c را نصب می کنم باز هم ورژن directx سیستم 9.0b باقی می ماند.به نظر شما مشکل از کجاست؟ضمنا من چند ورژن درایور nvidia و directx را از روی cd های مختلف نصب کرده ام و فقط driver های جدید مثل 163.71(whql) را نصب نکرده ام.لطفا به من کمک کنید.با سپاس.
آخرين نسخه آپديت شده DirectX 9 يا 10 برای ايکس پی رو دانلود و نصب کن و ببين نتيجه چی ميشه. آخرين نسخه درايور کارت گرافيک هم !

zahra1718

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چجوری میتونم از آخرین ورژن نرم افزارها مطلع بشم.آیا سایتی در این زمینه وجود داره ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا