سلام
دوست عزیز بنظر میاد Error مربوط به سورسی هستش که شما میخواین از روش رایت کنید.(read error from sector 126496 to 126527).
شما برای رایت،داده های مختلف رو امتحان کردی؟مثلا از یه DVD کپی گرفتی؟یا از قسمتهای مختلف هارد؟
نه دوست عزیز امتحان نکردم
من رمم 128 هست که 16 تا برا کارت گرافیکم sahre شده و این فایل ها هم برا رایت از دو درایو مختلف انتخاب کرده بودم و فضای free هاردی که ویندوز روش نصب هست 70/1 گیگ بود می تنه علت error ها برای پایین بودن رم و اینکه از دو جای مختلف ( 2 درایو مختلف ) انتخاب کردم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
========================================================
یک سوال دیگه دارم از دوستان من سر انتقال دادن فایل هام به یک داریو دیگم یک پیغامی اومد که یکی از فیالهام چون اسمش طولانی هست قابل انتقال نیست من اشتباهی که کردم این بود که فولدرمو cut کردم از روی desktop بعد تو درایو f،paste کردم که سر این ارور فهیمدم تمام اطلاعاتی که خواستم انتقال بدم پرید
با نرم افزار get back data استفاده کردم بعد از اینکه کلی طول کشید تا بخونه داریومو بعد که اومدم اطلاعاتمو copy کنم پیغام داد که برنامه اصلی نیست و نمیتونم ازش استفاده کنم
با برنامه Multy stage recovery استفاده کردم اطلاعات رو خوند ریکاوری هم کردم اما چون فایل های word بود نمیتونه فونتاشو بخونه یعنی خراب شده حالا اولا باید چیکار کنم ؟ دوما آیا راه بازگشت هست؟
من بیرونم هم بردم شرکت خانه سخت افزار روبروی دانشگاه تعران تو خیابون 16 آذر اما نتونستن برگردونن کلی هم پیاده شدم
اطلاعاتم باید برگرده آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟