• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكلات و مسايل خريداران نوت بوك با گارانتي

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mahmood-gt2 :
آقا من یه سئوال داشتم. واقعاً این که میگن اگه یه ماوس دیگه به لپ تاپ بزنیم، مادر بورد خراب میشه..... دلیل علمی داره یا ترفند ز یگوراتی ها ست برای پول گرفتنه؟ به نظر من هیچ دلیل علمی نداره........

کسی دلیل قانع کننده یا تجربه عملی داره؟
جالب ترین چیزی بود که تا حالا شنیده بودم...:lol: :lol:
عزیز من شما که خودت اطلاعات خوبی در این زمینه دارین..شما دیگه چرا؟!:blink:
حتی اگر قبول کنیم که مثلا برخورد الکتریسیته ساکن باعث این مسئله شده باشه در نهایت یک پورت و یا قطعه متصل به اون پورت از کار می افته...مگه رعد و برق به نوت بوک خورده که فاتحه اون خواندس؟!:blink:

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:D
می خواستم ببینم که اگه یه موقع خدای نکرده سرو کارم با اونا افتاد و همچین چیزی گفتند (همان طور که به اون دوستمون گفتند) چه جواب دندان شکنی بدم خوبه؟:p

یه چیز دیگه هم که الان یادم اومد اینه که وقتی خریدم فروشنده ز یگورات بهم گفت که اگه ماوس دیگه ای بجز dell بزنی مادر بورد راس شش ماه می سوزه!!!!!! که من با خوشرویی! گفتم مگه تایمر داره؟ از اون حرفاس... و اون هم کلی قسم و آیه خورد که راست می گه....... منم گفتم باشه بابا ...... حق با شماس.........

همون........می خواست 25000 تومن ازم بابت ماوس بگیره

hamed59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بی تقصیرم!!!:(
من دقیقا نمی دونم که ایا یک Mouse می تونه همچین بلایی سره لپ تاپ بیاره یا نه
در ضمن به من گفتن باید حواست به Cool Disk هم باشه
که البته این برای من هم جای سواله که Cool Disk که برقشو از خوده کامپیوتر می گیره چطور می تونه فاتحشو بخونه
اگر کسی در این باره اطلاعات دقیقی داره در اختیار بقیه هم بذاره
موفق باشید

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
البته این که وسایل USB می توانند به مادر بورد آسیب بزنند درست است. الان می گم...... منتها اون می گفت که اگه ماوس دیگه ای بجز DELL بزنی راس شش ماه می سوزه....... اینش خنده داره.

دستگاه های USB مثل ماوس، cooldisk و امثالهم وقتی که به مادر بورد وصل می شن 100 mA جریان از مادر بورد می گیرند. به خاطر همین جریان کم هست که مادر بورد بدون مشکلی می تواند برق آن ها را تامین کند وگرنه برای دستگاه های بزرگتر مثل USB printer باید تشکیلات جدایی (که فکر کنم USB hub باشه) لازم است.

حالا اگه شما همین طوری USB رو از مادر بورد جدا کنی باعث می شه برقش ناگهانی قطع بشه و یه سری اتفاقات الکترونیکی بیفته در نتیجه به مرور زمان محل اتصال این دو اکسیده می شه و این جاس که مادر بورد فاتحش خوندس.

یکی از آشناهام همین جوری با cooldiskش کار می کرد و می گفت نمی دونم چرا USB memory خراب شده و البته من حسابی توجیهش کردم!!! البته مادر بوردش هم دیگه رو به قبله شده بود!! و نهایتاً یکی نو خرید.

برای همینه که باید از توی taskbar دستگاه های USB رو safely remove کنی که مادر بورد برقشو قطع کنه.

شما توجیه شدی؟؟!!!...........:D

hamed59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون از راهنماییت
اینو می دونستم که باید safe remove کرد ( کاملا توجیه هستم!!!!)
ولی من می گم که ایا یک موس یا هر وسیله دیگه ای که با usb به کامپیوتر وصل می شه به خودی خود بدون هیچ کار اشتباهی می تونه مادر بوردو بفرسته مرخصی یا نه!?
ممنون

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
هر چند من هم در چند پست قبلي پرسيدم ولي الان با قاطعيت مي گم هيچ ربطي نداره. اگه واقعاً حرف ز يگوراتي ها درست باشه شركت هاي ماوس سازي!! بايد برن كشكشون رو بسابن. اون وقت خيلي مسخر ه مي شه.

اصلا اين ها استاندارد شده هستند يعني يك شركت سازنده بايد پروتكل ارتباطي (مثلاً USB ) رو پياده كنه نه حرف
زيگو راتي ها رو. بنابراين بي خيال اين حرفا.......

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام تاپیک بسیار جالب و قابل تاملی است ، من که خودم مدتی بود هر از چند گاهی به زیگورات سر می زدم و با قیمتها و شرایطش اشنا بودم و قصد هم داشتم از اونجا خریداری کنم که با توجه به صحبت دوستان واقعا جا خوردم و پشیمون شدم و حتما به اطلاع دیگر دوستانم هم این مطلب رو خواهم رسوند.
واقعا وقتی مطلب موس رو خوندم دیگه واقعا به خدمات پس از فروش پی بردم:rolleyes: :lol:

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
:D
می خواستم ببینم که اگه یه موقع خدای نکرده سرو کارم با اونا افتاد و همچین چیزی گفتند (همان طور که به اون دوستمون گفتند) چه جواب دندان شکنی بدم خوبه؟:p

یه چیز دیگه هم که الان یادم اومد اینه که وقتی خریدم فروشنده ز یگورات بهم گفت که اگه ماوس دیگه ای بجز dell بزنی مادر بورد راس شش ماه می سوزه!!!!!! که من با خوشرویی! گفتم مگه تایمر داره؟ از اون حرفاس... و اون هم کلی قسم و آیه خورد که راست می گه....... منم گفتم باشه بابا ...... حق با شماس.........

همون........می خواست 25000 تومن ازم بابت ماوس بگیره

من امروز یه چیزی متوجه شدم: موس های مختلف جریان های متفاوتی مصرف میکنند که این موضوع در زیر موس ها قید شده: من دو تا موس اپتیکال دارم که یکی 100ma و دیگری 400ma هست. این موضوع میتونه مهم باشه. طبیعتا برای لپ تاپ باید موسی استفاده کرد که جربان کمی مصرف کنه.

شما هم زیر موس ها تون رو ببنید چند میلی آمپر هستند و همینجا بنویسید. آیا کمتر از 100ma هستند؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
درست زدی به هدف "جریان مصرفی "
wow ینی تقریبا نیم امپر اون یکی موسه, جریان میکشید ؟ من رو این قضیه فکر میکردم ولی فکر نمیکردم اینقد تقاوت باشه!!

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tkavosh :
درست زدی به هدف "جریان مصرفی "
wow ینی تقریبا نیم امپر اون یکی موسه, جریان میکشید ؟ من رو این قضیه فکر میکردم ولی فکر نمیکردم اینقد تقاوت باشه!!
البته اون mouse كه 400ma جريان ميكشه موس معمولي نيست. از اين موس هايي هست كه پد موس با سيم به usb وصل ميشه و خود موس ديگه سيم نداره. بلكه از پد برق مي گيره. . .

خوب شد اين موضوع مطرح شد و من متوجه شدم! چون من اون موس رو وصل كرده بودم به نوت بوكم!

بجز جريان مصرفي، فكر ميكنيد مشخصه مهم ديگري هم براي mouse وجود داره؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مال من 100 mA هست. من نمي دونستم جريان ماوس رو زير خود ماوس مي نويسند. من از device manager ديدم كه 100 mA. حالا كه اين كارا رو مي كنيد براي محكم كاري شما هم بريد توي device manager ببينيد كه واقعاً اين دو تا عدد يكي هستند. اگه نباشن قضيه پيچيده مي شه.
(آخه بعضي ها رو ديدم كه ميگن ويندوز سرعت كامپيوترشون رو 2 GHz نشون مي ده ولي موقع روشن شدن كامپيوتر سرعت رو مي نويسه 2.4 GHz. و نمي دونن كه CPU شون تقلبيه يا نه. براي همين ميگم شما هم همه جوره امتحان كنيد تا مطمئن شيد).

با اين حساب اگه ماوس 400 mA به مادر بورد وصل بشه.... چه بسا موجب سرويس شدنش بشه.

حالا اين ماوس هايي كه پدشون سيم دارن به چه دردي مي خورن؟ چه ويژگي دارن كه ماوس هاي معمولي ندارن؟ فقط جريان زياد!!!؟؟؟

من فكر نمي كنم كه مورد ديگه اي تاثير گذار باشه. وسايل الترونيكي يه جريان مصرفي براشون مهمه.....يه ولتاژ. ولتاژ كه بايد حدود 5 ولت باشه (حداقل مال من كه اين طوريه). حالا شما هم زير ماوس رو دوباره نگاه كنيد ببينيد چي يه چيه...
جريان 100 mA به نظرم معقوله ولي 400 mA زياده.

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
مال من 100 mA هست. من نمي دونستم جريان ماوس رو زير خود ماوس مي نويسند. من از device manager ديدم كه 100 mA. حالا كه اين كارا رو مي كنيد براي محكم كاري شما هم بريد توي device manager ببينيد كه واقعاً اين دو تا عدد يكي هستند. اگه نباشن قضيه پيچيده مي شه.
(آخه بعضي ها رو ديدم كه ميگن ويندوز سرعت كامپيوترشون رو 2 GHz نشون مي ده ولي موقع روشن شدن كامپيوتر سرعت رو مي نويسه 2.4 GHz. و نمي دونن كه CPU شون تقلبيه يا نه. براي همين ميگم شما هم همه جوره امتحان كنيد تا مطمئن شيد).

با اين حساب اگه ماوس 400 mA به مادر بورد وصل بشه.... چه بسا موجب سرويس شدنش بشه.

حالا اين ماوس هايي كه پدشون سيم دارن به چه دردي مي خورن؟ چه ويژگي دارن كه ماوس هاي معمولي ندارن؟ فقط جريان زياد!!!؟؟؟

من فكر نمي كنم كه مورد ديگه اي تاثير گذار باشه. وسايل الترونيكي يه جريان مصرفي براشون مهمه.....يه ولتاژ. ولتاژ كه بايد حدود 5 ولت باشه (حداقل مال من كه اين طوريه). حالا شما هم زير ماوس رو دوباره نگاه كنيد ببينيد چي يه چيه...
جريان 100 mA به نظرم معقوله ولي 400 mA زياده.

توي Device Manager چيزي پيدا نكردم. مال من ننوشته. ميشه شما عكسش رو بذاري؟

اين موس هايي كه پدشون سيم دارن خودشون سيم ندارن. پدشون هم خيلي رديفه. يه چيز محكم و قشنگه. خود موس هم خيلي خوش دست و راحته.

اما به جريانش دقت نكرده بودم. فك ميكنم براي PC مناسب باشه. اما براي نوت بوك نه.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام

1-اين قضيه درست است...اما اين باعث نمي شه كه مادربرد بسوزد...
چون شما از طريق درگاه USB مي توانيد وسايل زيادي را به آن متصل كنيد... و هر كدام از اين وسايل جريان خاصي را دارند...
2-اين قضيه موس وصل كردن را جدي نگيريد،چون در طول بحث هاي من با جناب مهندس X (زيگورات) ، مطرح شده...
اين آقا وقتي ديد بهانه اي پيدا نمي كند، و از نظر منطقي من برايهر كدام از بهانه هايش يكجواب دارمو در نهايت حرفي براي گفتن ندارد، اين حرف را به من زده، و من هم از بس كه اين حرف خنده دار بود، هيچي نگفتم وايشان فكر كرده علت را يافته است، و از آن روز فكر مي كند كه نوت بوك هاي دل به علت موس ماردبرد مي سوزانند...
اين آقا حتي تا آن زمان نمي دانست كه نوت بوك هاي دل هاردشان داراي 2-3 پارتيشن است(يك پارتيشن براي استفاده و يك پارتيشن براي RECOVERY)
ايشان حتي مدعي بودند كه براي نصب مجدد ويندوز بايد خودشان با سي دي مخصوص خودشان نصب كنند...و سي دي ارائه شده همراه دستگاه مثل ويندوز هاي تقلبي بازار است!!!!!!

به فرض موس مادربرد را دوبار بسوزاند(موسي كه مخصوص نوت بوك طراحي شده و من ساعت ها براي اطمينان خاطر به يك دسكتاپ و نوت بوك ديگر وصل كرده و آزمايش كرده ام...)، آيا اپتيكال درايو را هم خراب ميكند...آيا سرعت دستگاه را به شدت پايين مي آورد...آيا باعث خرابي باطري قبل از وصل شدن خود موس مي شود....

ايشان از اين افاضات زياد مي فرمايند....
محكم ترين جواب من اين است كه شركت بزرگي مثل Dell هيچگاه تمام نوت بوك هاي خود را با يك عيب در پورت USB طراحي نمي كند...شركتي كه اقلا من چندين دستگاه مقاوم و خوب آن را ديده و تجربه كرده ام...آيا شما مي پذيريد بزرگترين كمپاني توليد نوت بوك بيايد چنين نوت بوك هايي طراحي كند...

در مورد اين قضيه دو فرضيه دارم:
نوت بوك من به هيچ وجه ماردربردش نسوخته بود بلكه نمي توانست بوت شود، اما جناب مهندس مذكور پايشان را در يك كفش كرده اند كه مادر برد سوخت...در ضمن مادربردي كه سوخته باشد آيا مي تواند روشن شود!!!!
2-به احتمال بالاي 60 درصد مشكل از باياس دستگاه و احيانا ورژن آن بوده است...
2-دستگاه ها به صورتي مجهول خريداري شده اند!!!!!(بقيه اش را حدس بزنيد)

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mohsen2 :
توي Device Manager چيزي پيدا نكردم. مال من ننوشته. ميشه شما عكسش رو بذاري؟
.

mouse.JPG

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
تا به حال اینجا نرفته بودم آقا mahmood-gt2 عزیز. خیلی جالب بود.

اینم برای موس من. الآن که دقیق شدم دیدم زیر پد موس نوشته 400ma و زیر خود موس نوشته 90ma
خوب شد زود متوجه شدم
attachment.php

فایل های ضمیمه

• mouse_power.JPG
    mouse_power.JPG
    28.5 KB · نمایش ها: 185

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با اين حساب من به شما توصيه مي كنم كه موقع استفاده از باتري از يه ماوسي مثل اين استفاده نكن!! جدي ميگم.

---------------------------------------------------
فكر كنم كه داريم از تاپيك اصلي خارج ميشيم

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
با اين حساب من به شما توصيه مي كنم كه موقع استفاده از باتري از يه ماوسي مثل اين استفاده نكن!! جدي ميگم.

كلا اين موس رو گذاشتم كنار و از يه موس معمولي 100ma استفاده ميكنم

يه چيزي هم متوجه شدم: وقتي از اون موس 500ma استفاده ميكنم نوت بوك بيشتر گرم ميشه و فن بيشتر كار ميكنه

hamed59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دیروز رفتم لپ تاپ رو گرفتم
فعلا که زنده است
تا ببینیم می تونه رکورد بزنه بیشتر از 1 هفته دستم بمونه؟
راستی بچه هایی که لپ تاپ دارن نوع موس و یا Cool Disk رو که استفاده می کنند برای استفاده بقیه اعلام کنند
خوش باشید

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hamed59 :
سلام
من دیروز رفتم لپ تاپ رو گرفتم
فعلا که زنده است
تا ببینیم می تونه رکورد بزنه بیشتر از 1 هفته دستم بمونه؟
راستی بچه هایی که لپ تاپ دارن نوع موس و یا Cool Disk رو که استفاده می کنند برای استفاده بقیه اعلام کنند
خوش باشید

از چه Mouse استفاده میکنی؟

hamed59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک MP3 Player از نوع Zoltrix دارم
موس قبلی هم که استفاده می کردم از نوع MEC بود(همونی که به گفته مهندس شیبانی فاتحه main منو خوند)

بالا