آره ممد جون اگه تو هم با من رفيق باشی احتمال معاف شدنت زياده!!به نقل از daftarekhaterat :اگر پسر همسايه عمه تون هم يك روز توي جبهه بوده باشه شما يك ساعت از خدمت معاف ميشين...![]()
چه قوانين مسخره اي... :hmm:
:l :lol: :lol: :lol: :lol:
آره ممد جون اگه تو هم با من رفيق باشی احتمال معاف شدنت زياده!!به نقل از daftarekhaterat :اگر پسر همسايه عمه تون هم يك روز توي جبهه بوده باشه شما يك ساعت از خدمت معاف ميشين...![]()
چه قوانين مسخره اي... :hmm:
اگه غیبت کنی نمیتونی کفالت بگیری!به نقل از behroozsara :اگر زماني كه پدر به 59 ميرسه كسي غيبت داشته باشه باز هم كفالت شامل حالش ميشه يا نه
يكي ميگفت كه فقط جريمه داره به اندازه سالهايي كه غيبت داشته باشي ؟؟؟ آيا كسي خبر داره از اين شرايط يا نه ؟؟؟؟؟
من جواب تورو دادم دیگهبه نقل از ms100 :لطفا یکی به سوال منم جواب بده . هر دو تا دادشم هم متاهل هستن و در شهرهای دیگه :
من الان پدرم سنش حدودا 65 سال هست و محل کارش ایران نیست. دو تا داداش دارم. هر دو ازدواج کردن یکی محل کارش تهران و سربازی رو هم تموم کرده و متاهل هست و اون یکی در یک شهر دیگه در دانشگاه تحصیل میکنه که خوب ازدواج هم کرده. من هم متولد اسفند 65 هستم. پدرم هم در حال حاضر محل کارش ایران نیست یعنی در سال 5-6 ماه اصلا ایران نیست فقط من و مادرم و خواهر کوچکم در حال حاضر شیراز زندگی میکنیم. و حالا من مشمول سربازی شدم.
آیا من میتونم از معافیت کفالت بدون هیچ مشکلی استفاده کنم؟
در حال حاضر پدرم ایران نیست و تا ماه ها ایران نمیاد. با این اوضاع ایا مشکل خاصی در گرفتن معافیت کفالت وجود داره؟ و اینکه آیا پدری که بالای 60 سال سن داشته باشه برای معافیت کفالت مهمه که شاغل باشه یا نه؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
این استشاهد واسه اینه که بدونن واقعا تو اون محل زندگی میکنی نه برای اینکه بدونن نک پسریبه نقل از itnlive :فقط یک استشاهد میان از محل میگیرن که تک پسری
این 3 نفر نباید برن کلانتری! فرم رو میبری پیش 3 نفر( همسایه یا فامیل) و میتونن پر کنن و شهادت میدن که این طرف رو میشناسیم و فرزند فلانیه!به نقل از itnlive :بعد 3 نفر میرن کلانتری باز اونا شهادت میدن که تک پسری
مدرک رو که بفرستی و برگرده تازه بعدش دادگاه تشکیل میشه!به نقل از itnlive :بعد مدارک رو میفرستی اونجا اگه تشخیس دادن که تک پسری
آقا من شیراز هستم هر دو تا داداشم تهران و هر دو متاهل و اونجا زندگی میکنن و بابام هم ایران نیست. حالا چطور؟به نقل از itnlive :من جواب تورو دادم دیگه
باید تک پسر باشی که نیستی کفالت یعنی تو از پدرت مراقبت کنی که الان 2 داداش شما میتونن این کارو بکنن
با اینکه شما فاقد شرایطی ولی اصلن مهم نیست که پدر شما شاغل هست
فقط یک استشاهد میان از محل میگیرن که تک پسری
بعد 3 نفر میرن کلانتری باز اونا شهادت میدن که تک پسری
بعد مدارک رو میفرستی اونجا اگه تشخیس دادن که تک پسری
معاف میشی حالا باز بگو جواب منو بدین اصلا زنگ بزن خود **** وظیفه