به نقل از roozbeh :اگه غیبت کنی نمیتونی کفالت بگیری!
من الان از همین کفالت دارم استفاده میکنم و دارم معافی میگیرم!
چقدر مطمعنی؟ واقعا اینطوری؟ :wacko:
به نقل از roozbeh :اگه غیبت کنی نمیتونی کفالت بگیری!
من الان از همین کفالت دارم استفاده میکنم و دارم معافی میگیرم!
شرمنده!به نقل از itnlive :عرض شود که ما این مراحل همین 2 ماه پیش گذروندیم هر چه گفتیم بر اساس دیده بود حرف الکی نزدیم
استشاهد منطقه که گرفتن واسه ما اون تو نوشتن فلانی تک پسر خوانوادس و یک خواهر داره و5 نفر از اهالی این موضوع رو تایید میکنن لطفا از ثبت احوال استعلام کنید
اون سه نفر رو هم بردیم تازه باید سند خونشون یا اجاره نامشون هم می بردیم کلانتری یعنی اینقدر خر تو خر نیست که شما خودت جایی رو امضا کنی بعد کلانتری از صحتش مطلع نباشه و تایید کنه باید با عقل هم جور بیاد نه :blink:
تازه ما حتی نتونستیم کسی که خونش تو پاسداران بود ببریم شهرک غرب چون 2 نفر ساکن شهرک بودن به سومی گفتیم بیاد شهرک که اونجاکار تموم بشه ولی گفتن این اقا چون سندخونش تو پاسدارانه باید بره همون کلانتری مربوط به محل سوکونتش
ما هم مدرک فرستادیم خواستنمون یک هئت رسیدگی بود نه دادگاه
فقط هم با بابام صحبت کردن ولی با بعضی ها با مشمول هم صحبت میشد
حال اگه تو کره ما شرایط فرق داره مارو ببخشید:wacko:
100% مطمئن هستم!به نقل از t_mohsen :چقدر مطمعنی؟ واقعا اینطوری؟ :wacko:
آقا یعنی میگی دفترچه همش الکیه؟ مگه میشه؟به نقل از icedangel21 :آقا سلام . بزار خیالت رو راحت کنم. من حودم تو مرکز عملیات نزسا خدمت کردم و کارمم اونجا همین قانونها و مصوبات افرادی بود که معافی کفالت یا پزشکی یا جانبازی میگرفتن. قانونا رو فوتم دیگه
شرمنده ولی تازمانی که 2 تا برادر داری حتی اگه خارج از ایران هم باشن و شما تک پسر تو ایران باشی بازم قانونش شاملت نمیشه چون میگن اون داداشات بیان مراقبت !! سن کفالت هم 63 هستش نه 65 و حتما" حتما" باید تک پسر باشی. ولی خوب میدونی که ... همیشه یه راههایی هست. از من میشنوی برو دنبال راه حلها که خودت بهتر از من میدونی
به نقل از itnlive :اون سه نفر رو هم بردیم تازه باید سند خونشون یا اجاره نامشون هم می بردیم کلانتری یعنی اینقدر خر تو خر نیست که شما خودت جایی رو امضا کنی بعد کلانتری از صحتش مطلع نباشه و تایید کنه باید با عقل هم جور بیاد نه :blink:
تازه ما حتی نتونستیم کسی که خونش تو پاسداران بود ببریم شهرک غرب چون 2 نفر ساکن شهرک بودن به سومی گفتیم بیاد شهرک که اونجاکار تموم بشه ولی گفتن این اقا چون سندخونش تو پاسدارانه باید بره همون کلانتری مربوط به محل سوکونتش
ما هم مدرک فرستادیم خواستنمون یک هئت رسیدگی بود نه دادگاه
فقط هم با بابام صحبت کردن ولی با بعضی ها با مشمول هم صحبت میشد
حال اگه تو کره ما شرایط فرق داره مارو ببخشید:wacko:
عزیزم دفترچه رو یه بار دیگه بخون!به نقل از icedangel21 :سن کفالت هم 63 هستش نه 65
شما خودتم خارج از محدوده زندگی مکفول هستی!برای اون دادگاه پدرت حتما باید حضور داشته باشهبه نقل از HamMihan :ms100 نوشته :
آقا یعنی میگی دفترچه همش الکیه؟ مگه میشه؟
توی دفترچه دقیقا این نوشته شده :
پدر مشمول (مکفول) بیش از 59 سال تمام باشد .
مشمول برادر تنی یا ناتنی بالای 18 سال از پدر نداشته باشد (اگر دارد توانایی کافی برای مراقبت از مکفول را نداشته باشد) یا در محلی خارج از استان محل سکونت مکفول دانشجو باشد .
خوب منم داداشم دانشجو هست و توی یه شهر دیگه هست و داره درس میخونه علاوه بر این متاهل هست و جدا از ما در همون شهری که درس میخونه فعلا زندگی میکنه. بنابراین نباید مشکلی باشه که این وسط. بنابراین اینجا گفته که در صورتی که بردارتون مثلا دانشجو باشه در شهری دیگه. میشه این قضیه رو پیگیری کرد. درسته؟
به نقل از roozbeh :100% مطمئن هستم!
خودم تایید میکنم!به نقل از t_mohsen :کسی حرف روزبه رو تاييد ميکنه؟
لابد کسی که غيبت داره نميتونه معافی پزشکی هم بگيره؟!!! نه عزيزم فکر نکنم اینجوری باشه؟
:wacko:
به نقل از roozbeh :عزیزم دفترچه رو یه بار دیگه بخون!
59 سال تمام هست! نه 63 :happy:
به نقل از itnlive :شانس اوردی بلایی سرت نیومد سر خدمت
چنانچه سن پدر، كمتر از 60 سال و نيازمند مراقبت باشد، در شوراي پزشكي وظيفه عمومي معاينه، در صورتيكه بنابر راي شوراي پزشكي نياز به مراقبت تشخيص داده شود، آنگاه براي بررسي معافيت، پرونده به هيات رسيدگي بدوي ارجاع و در صورتيكه راي به معافيت صادر نمايند، مشمول مي تواند از معافيت دائم راي به معافيت صادر نمايند، مشمول مي تواند از معافيت دائم برخوردار باشد. ضمناً اقدامات مربوط به تهيه مدارك پس از معاينه پدر در شوراي پزشكي و در صورت نيازمند به مراقبت شناخته شود، انجام گردد.