ناجا ديگه كيه؟!به نقل از icedangel21 :فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ... ناجا بهت چی گفت ؟
ببينم اين معاونت **** وظيفه تلفن مشاوره يا پاسخگويي نداره كه من زتگ بزنم سوال كنم؟
ناجا ديگه كيه؟!به نقل از icedangel21 :فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ... ناجا بهت چی گفت ؟
59 تمام! این 100 باربه نقل از vmf :ببینم بالاخره سن پدر باید چقدر باشه !؟ 60 ؟ 63؟ 65 !؟
به نقل از aaber_piade :اين سايت ناجا که شرايط توش داره، اين کو؟
به نقل از daftarekhaterat :ناجا ديگه كيه؟!
ببينم اين معاونت **** وظيفه تلفن مشاوره يا پاسخگويي نداره كه من زتگ بزنم سوال كنم؟
اميدوارم روزهاي خوبي پشت سر بزاري .به نقل از t_mohsen :سلام ، خوب ظاهرا نوبت منم رسيده و ديگه راه فراری نيست.
تاريخ اعزامم 2/12/84 ليسانس مکانيک جامدات دارم این تاپيک رو زدم تا تو این يک هفته ای که باقی منده از تجربيات شما بهرمند بشم و حداقل تو دوران آموزشی استفاده کنم .
هنوز نميدونم که سرباز کدام ارگان هستم(نيرو انتظامی ، **** ، ارتش) التماس دعا ، تو این مدت ميدونم که جای خاليم خيلی احساس ميشه! مخصوصا بين جماعت فوتبالی پی تی :blush: .
آقا خلاصه حلالمون کنيد اگه شهيد شديم :f34r: :wacko:
ايشالا همتوم بياين خدمت چون جدا حسوديم ميشه اگه بشنوم کسی قصر (دروسته؟) در رفته
وبلاگ نداري؟هرچندوقت يه بار بگي چه خبره اوونجا:medieval:به نقل از t_mohsen :سلام ، خوب ظاهرا نوبت منم رسيده و ديگه راه فراری نيست.
تاريخ اعزامم 2/12/84 ليسانس مکانيک جامدات دارم این تاپيک رو زدم تا تو این يک هفته ای که باقی منده از تجربيات شما بهرمند بشم و حداقل تو دوران آموزشی استفاده کنم .
هنوز نميدونم که سرباز کدام ارگان هستم(نيرو انتظامی ، **** ، ارتش) التماس دعا ، تو این مدت ميدونم که جای خاليم خيلی احساس ميشه! مخصوصا بين جماعت فوتبالی پی تی :blush: .
آقا خلاصه حلالمون کنيد اگه شهيد شديم :f34r: :wacko:
به نقل از barbary629 :وبلاگ نداري؟هرچندوقت يه بار بگي چه خبره اوونجا:medieval:
سعی کن بری نیروی انتظامی
برو خدا پشت و پناهت ... ما 2 سال پیش رفتیم
آموزشیش که عالی ... کلی خوش گذشت ... البه من بابل ... **** بودم
بعدشم 6 ماه اول مثل برق میگذره ... اون بقیش برق از سر آدم میپره تا بگذره
کله کچل چیه مرد حسابی !!!! مگه لیسانس نداری ؟!؟! لیسانسه ها رو تو آموزشی با 12 میزنن موی سرشون روبه نقل از t_mohsen :نه ، خبری شد همينجا ميگم .
کسی نيست که همدوره من باشه؟
همه که از نيرو انتظامی گلايه مندن!!
:
اميدوارم همينطور باشه که شما ميگی ، من که خيلی ترس ورم داشته!!! آخه هيچ پارتی مارتی ندارم و بقول بچه + ، پارتيم خداست.
عيدم از دست ميدم ، با کله کچل شهر غريب!
تایید میشه ... منم پادگانم توی همون بلوار هجرت سه راه تختی بود ... نزدیم 01 ارتش ... ازشون میپرسیدم اولش فقط سخت بود بعدش هتلبه نقل از artin :من سربازیم تو 01 نیرو زمینی بودم
اونجا لیسانسهای نیرو زمینی می یومدن
تا دو فهته اول کمی دقت کنید فقط کمی سخت می گیرن ! بعدش دیگه میشه براشون هتل
یه روز درمیون یا هر روز می یان خونه ساعت 4 5 و فردا صبحش 5 و نیم می یای پادگان
موهات هم زیاد بلند نباشه همون 12 فقط آخرش میگن موهاتو بزن که آموزشی می خواد تموم شه و اینا
کلا با اینکه آموزشی بودن 100 درصد از ما راحت تر بودن
حساب کن روزهای تعطیل دیگه برپا نداشتن !! اونقت ما که خیلی لطف می کردن و روز تعطیله و اینا ساعت 6 پا می شدیم
باهاشون خیلی با احترام صحبت می شد کلا خیلی هواشونو داشتن از لحاظ خورد و خوراک هم خوبه یعنی اصلا ربطی به اموزشیهای سرباز صفر نداره !
اول صعی کن که نیرو انتظامی نری چون بیشترشون مامور راهنمایی رانندگی میشن البته از لحاظ مالی بدک نیست ولی نمی ارزه تازه ریسکشم بالاست
نیرو هوایی خیلی خوبه حالا **** رو نمی دونم
خلاصه اگه شهر خودت بیافتی که خیلی برات خوب میشه
حالا اگه افتادی نیرو زمینی حتما میری 01 من اونجا آشنا زیاد دارم یه ندا بده
زبونتو گاز بگیربه نقل از t_mohsen :ايشالا همتوم بياين خدمت چون جدا حسوديم ميشه اگه بشنوم کسی قصر (دروسته؟) در رفته
سلام ، خوب ظاهرا نوبت منم رسيده و ديگه راه فراری نيست.
هنوز نميدونم که سرباز کدام ارگان هستم(نيرو انتظامی ، **** ، ارتش) التماس دعا ، تو این مدت ميدونم که جای خاليم خيلی احساس ميشه! مخصوصا بين جماعت فوتبالی پی تی .
آقا خلاصه حلالمون کنيد اگه شهيد شديم