• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
**** همیشه پذیرش داره ... مگخ میشه نداشته باشه :) به منم گفتن آقا پذیرش نمیگیریم ... بسیجی هم که نیستی ... بعد یه بابایی دقیقا" 2 روز قبل از اعزامم یه نامه نوشت دادم دست سرهنگ احمدی که تو پل چوبی هستش و نفهمیدم چه جوری سر از **** درآوردم ... ولی .... تا 14 ماه اول خدمت هتل بود و خدا ... پارتی بازی و این بحثها ... هر رزو ساعت 9 خونه بودم ... بعد فرمانده پادگان عوض شد و ... دیگه اینجاش رو سانسور میکنم چون خودتون میدونید
18.gif

خلاصه عزیز من به پارتی بازی و این بحثها نیست ... من پارتیم نمیدونی کی بود ولی دهنم سرویس شد اون آخرها ... یکی از دوستام بدون پارتی رفت جلو و نمیدونی چه خدمتی کرد .. یعنی برعکس ... خدمت رو ...
10.gif
! خلاصه بسپر به تقدیر حالا که پارتی بازی نشد بکنی ... ایشالا که خوش بگذره و یه جای هتل بیفتی ... ستوان دوم هم میشی دیگه هیچی دیگه :)

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
هيچ چيزي معلوم نيست! :rolleyes:

boreir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از t_mohsen :
متاسفانه هر چی ميکشم از این شهرستانی بودنمه!! آقا این دفترچه اینقدر واسه ما دير اومد که هيچ جا نتونستيم اقدام کنيم و هرجا رفتيم گفتن ظرفيت تکميل!حالا ديگه خودم رو سپردم به قضا و قدر و بخت و اقبال و این جور چيزا! ولی اونطوری که از گردن کلفت ها شنيدم باژم متاسفانه **** پذيرش نداره واسه برج 12

ميدونی ظاهرا قانونش اینه که 45 روز قبل از اعزام بايد پذيرشت رو گرفته باشی.

آقا موفق باشي!!!!
دوران سختي بايد باشه! (اما به هرحال با همه تلخ و شيريني هاي خاص خودش ميگذره و بالاخره تموم ميشه!)

خياليت نباشه!

تازه فكر كنم كلي هم دوست هاي جديد نصيبت بشه! و با افراد زيادي آشنا بشي كه بعدا به دردت بخورند.
خيلي از مسائل مهم زندگي يك مرد در همين دوران خدمت سربازي سپري ميشه و شكل ميگيره.

:happy:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از هیچکس :
آقا محسن امیدوارم که زیاد بهت سخت نگذره.
دیدم اطلاعات بچه های اینجا زیاده گفتم سوال خودمم بپرسم. من مدرکم کارشناسیه و هنوزم دفترچه نگرفتم. مشکلم اینه که چشام خیلی ضعیفه(مجموع 6) و بدون عینک از دو متری بابام رو هم نمیشناسم:D ولی نمیتونم معافیت پزشکی بگیرم. ولی اینجور که شنیدم مثل اینکه یه چیزی به اسم معافی از رزم هست ولی خودمم نمیدونم به چه درد میخوره .از هر کسی هم پرسیدم چیزی نمیدونست. شما اطلاع در موردش دارین یا نه؟
اگر چیزی میدونین جون من بگین بزارین تکلیفم روشن بشه که برم دنبالش یا نه؟ آخه شنیدم کسایی که معاف از رزم میشن یا باید برن آشپزی یا باید برن روم به دیوار دستشویی بشورن!:D؟؟؟؟؟
این معاف از رزم یعنی اینکه بدو بدو و قرارگاه تیر اندازی رفتن نداری..عوضش اون قدر نگاهبان وای میستی و تو سرو غذا همکاری می کنی که بعدا به خودت می گی بابا!! ای کاش من هم رزم کار بودم!!!:lol:

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
يعني ديگه واسه من offline نمياد؟!
302.gif
نه ديگه spam واسه يه مدت تعطيل ميشه!
:( :(
ولی من بد جوری معتادم
:wacko:
البته فکر کنم اونجا کافی نت باشه
:happy: :blush:

محسن جان ، هر جا هستي موفق باشي. واقعا جات خالي خواهد بود. مخصوصا روز بازي دربي!

:( :( :( آخه این چه موقع اعزام شدنه!؟!
:wacko:

تازه فكر كنم كلي هم دوست هاي جديد نصيبت بشه! و با افراد زيادي آشنا بشي كه بعدا به دردت بخورند.
خيلي از مسائل مهم زندگي يك مرد در همين دوران خدمت سربازي سپري ميشه و شكل ميگيره.

اميدوارم دوستان گلی مثل شماها پيدا کنم
:rolleyes:

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

همين الان رسيد
کد مرکز آموزشم 185 امده! کلی زنگ زدم اینور اونور همه ميگن **** افتادی کرمانشاه ! ~!~!~!~!!

من که هنوز باورم نميشه ، حالا فردا قرار برم **** وظيفه هم يه سوالی کنم ، من به همه شيرينی ميدم اگه بيوفتم **** ، التماس دعا

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
کد 185 مال پادگان شهدای **** تو کرمانشاه هست ..من بیچاره الان 1ساعتی میشه از کرمانشاه اومدم.من 19دی رفتم اقا افتادیم شهید رجایی (نیروی انتظامی) همون اول .جلوی در بلایی سرم اوردند تا دوهفته بی ادبی تو دستشویی از نشستن منع بودم . دو روز که هیچی ندادند .لباس دادند فکر کنم عید قربان بود گفتند برید 2روز دیگه بیاد ..اقا اومدیم معده مون خونریزی کرد افتادیم بیمارستان ..بعد از دوهفته اومدیم رفتیم اینور اونور با هزار بدبختی مرخصی 1ماهه تایید کردیم .دیروز صبح راه افتادیم به سمت کرمانشاه رسیدیم .شب موندیم ..صبح یعنی امروز صبح رفتیم پادگان من نرفتم داخل پدرم وداییم رفتند .اونجا بهشون گفتند برید پرونده بیمارستان وعکس واینا بیارید تا از اینجا بفرستیم کمسیون پزشکی کرمانشاه ..خلاصه دوباره اومدیم ..باید چند روز دیگه بریم بعد میگند برو فلان روز بیا کمسیون...خلاصه اینجوری فعلا 37روزشو پیچوندم .موندم چه جور میشه.. بلاخره سر زخم معده ام معاف میکنند یا نه؟؟اگرم نکند ..اینقد میرم میام ..تا اموزشی تموم شه.. .

فقط خوش به حالت که اکثر نیروهای اعزام شده به کرمانشاه اهوازی هستند ..هواتو دارند .ما کل گروهانمون اهوازی بودند 20نفر بچه تهران کرج ..ولی اینو بهت بگم اگه فعالیتت کمه .برو این مدته که اعزام نشدی ورزش کن چون اگه روز اول اذیت کردند رگای پات میگیره ...موفق باشی .

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از t_mohsen :
سلام

همين الان رسيد
کد مرکز آموزشم 185 امده! کلی زنگ زدم اینور اونور همه ميگن **** افتادی کرمانشاه ! ~!~!~!~!!

من که هنوز باورم نميشه ، حالا فردا قرار برم **** وظيفه هم يه سوالی کنم ، من به همه شيرينی ميدم اگه بيوفتم **** ، التماس دعا

مبارکه ! آموزشی زیاد مهم نیست کجا باشی اصل خود دوره خدمته ! :)

ولی فکر کنم کرمانشاه آب و هوا جالبی نداشته باشه :wacko:

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
مهدی جان آموزشی **** کرمانشاه که خيلی معروف ، همه ميگن هتل، ولی خوب گفتی حتما بايد برم این چند شب آخر رو بدوم تا نفس کم نيارم.
آب و هواش چجورياست؟ خيلی سرد؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد نفس که باید با یکی بری تمرین که هر موقع خواستی وایستی با چوب بزنه تو سرت ! تا نفست باز بشه ! ;)

چون وقت هم کم داری فکر نمی کنم تاثیره زیادی داشته باشه

ولی یه چیزی بهت بگم پادگان ما هر چی لیسانسه می یومد 5 متر ندویده نفسش تعطیل می شد ! پس زیاد خودتو ازیت نکن ;)

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
آرتين جان من هر جمعه ميرم سالن و فوتبال بازی ميکنم ، با توجه به اینکه سبک هم هستم اميدوارم حداقل خفه نشم اونجا!

کسی از بچهای پی تی اهل کرمانشاه نيست که من برم خونشون!!؟
راستی پول مول چقدر با خودم ببرم؟
موبايل ميشه برد؟

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
بابا چی میگین شماها ؟!؟! نفس چیه ؟!؟! منم آموزشیم **** بود ... یادمه هیچوفت نه دویدم نه رژه رفتم !!! اختتامیه هم رژه کنسل شد :D چون فرمانده پادگان فقط اومد حرف زد و بعد گفت من باید برم جای دیگه :lol: برو حال کن کرمانشاه ... هتل بیده
خوش به حالت قراره 3 ماه حال کنی:( من به خدا حاضرم برگردم یه 3 ماه دیگه آموزش ببینم
26.gif

تازه ماها خشم شب هم نداشتیم
10.gif
یه وز فرمانده گروهان اومد گفت آقایون امشب خشم شبه لطف کنین 8 شب جلو خوابگاه به خط شین که به خاموشی نخوریم !!! هیچی ما رو ساعت 8 شب بردن میدون صبحگاه ... چند تا ستاره نشونمون دادن برای جهت یابی بعد گفتن آقایون با ذکر یه صلوات برگردن خوابگاه !!! البته چون مثل آدم برنگشتیم خوابگاه یه 2 تا تیر مشقی زدن که متفرق شیم
24.gif

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از t_mohsen :
آرتين جان من هر جمعه ميرم سالن و فوتبال بازی ميکنم ، با توجه به اینکه سبک هم هستم اميدوارم حداقل خفه نشم اونجا!

کسی از بچهای پی تی اهل کرمانشاه نيست که من برم خونشون!!؟
راستی پول مول چقدر با خودم ببرم؟
موبايل ميشه برد؟

اینجوری که میگه خوبه ! مشکلی نخواهی داشت ! شاید اگه یه خورده کم بیاری اون هم حل میشه
آخه اکسر لیسانسه ها تا قبل از اومدن به سربازی کار بدنی نداشتن و همش پشت میز بودن و از لحاظ بدنی خیلی ضعیفن

پول هم مونده به خودت خورد و خوراکت و بوفه اونجا !
اونجا هم رفتی یه فکره اساسی بکن که پولاتو یه جای خوب بزاری

موبایل ؟!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
فکر کردی داری کجا میری ؟!
حسابشو بکن کادریش فقط و فقط با مجوز اطلاعات می تونه موبایل ببره و معمولا یا به آدمهای کلفت پادگان می دن یا به اونایی که کارای اجرایی می کنن مثلا پست مهندسی و اینا که هی جنس از بیرون بیاد و میره
تازه اونم با هزار و یک تحقیق !

حالا برسه به یه وظیفه ! که تازه داره آمووزشی میره اجازه بدن ! :happy:

البته معمولا کادریها موبایل با خودشون میارن ! چون کادریهارو نمی گردن ! میزارن رو ویبره و تو جیبشون که احیانن جای خوبی نیستند دیگه تابلو نشن چون اگه اطلاعات بفهمه دمار از روزگارشون در می یاره

موبایل که سحله یه رادیو هم ببینن اذیت می کنن ! می گنن نکنه فرستندست م یخواستی اطلاعات بدی بیرون :f34r:

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از IcedAngel :
بابا چی میگین شماها ؟!؟! نفس چیه ؟!؟! منم آموزشیم **** بود ... یادمه هیچوفت نه دویدم نه رژه رفتم !!! اختتامیه هم رژه کنسل شد :D چون فرمانده پادگان فقط اومد حرف زد و بعد گفت من باید برم جای دیگه :lol: برو حال کن کرمانشاه ... هتل بیده
خوش به حالت قراره 3 ماه حال کنی:( من به خدا حاضرم برگردم یه 3 ماه دیگه آموزش ببینم
26.gif

تازه ماها خشم شب هم نداشتیم
10.gif
یه وز فرمانده گروهان اومد گفت آقایون امشب خشم شبه لطف کنین 8 شب جلو خوابگاه به خط شین که به خاموشی نخوریم !!! هیچی ما رو ساعت 8 شب بردن میدون صبحگاه ... چند تا ستاره نشونمون دادن برای جهت یابی بعد گفتن آقایون با ذکر یه صلوات برگردن خوابگاه !!! البته چون مثل آدم برنگشتیم خوابگاه یه 2 تا تیر مشقی زدن که متفرق شیم
24.gif
خدا کنه واسه ما هم همينجوری باشه!;) شما چه سالی خدمت بودی؟

فکر کردی داری کجا میری ؟!

فکر کردم جدی جدی هتل ، ولی من شنيدم ميشه برد فقط بايد تحويل دژبانی بدی و ساعت 5 به بعد ميتونی استفاده کنی~!
اونجا هم رفتی یه فکره اساسی بکن که پولاتو یه جای خوب بزاری

کارت اعتباری بهترين گزينست
;)

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام .محسن جان شرمنده دیر جواب میدم نمیدونم این اینترنت های شهرما چرا گازوئیلی شده..
درمورد هواش من اونجا برف ندیدم ولی سوز انقدر زیاده که تا استخونات یخ میزنه ..
بارون زیاد میباره ..من خودمم کارت عابر بانک بردم ..یه شرت زیپ دار یا زیر پیرهن زیپ دار تهیه کن وپول عابر بانک بزار داخل اون .چون همجور مخلوقی خواهی دید ..فقط یادت باشه یه 10تا نون هم باخودت ببر .نون مون اونجا خبری نیست ..لیوان بشقاب قاشق وسایل استحمام .یه بسته کیسه فریزر .اونجا راهنمایت میکنند دیگه چیا ببری .ولی این چند روزه که هستی روزی سعی کن چندتا بشین پاشو بری .چون دم در یهو این سربازا نا اهل گیرت میفتند یه جا 100تا بهت بشین پاشو میدند ..عین من اذیت میشی..روزی 10تا 20تا خودت تمرین کن ..موفق باشی

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حالا خوبه سرباز صفر نیستی ! تا گیره یه گروهبات سه چلقوض بیافتی ! که باباش گوسفند دستش نمی داد واسه تو فرمانروایی کنه !

حالا **** هم هستی که دیگه هیچ ! ...

موبایل رو توصیعه می کنم نبری چون از این دژبانها هر چیزی بر می یاد ! یه دفعه دید یا موبایلتو خراب کردن یا رفتی فیش بگیری می بینی طرف زنگ زده فک و فامیلش احوال پرسی
خلاصه طمینان نداره !

در مورد نون هم نمی دونم آخه نون دوام چندانی نداره و هم برات جا می گیره و هم دردسره !

جوراب اضافه حتما با خودت ببر چون هم هوا سرده و جورابایی که می دن هم باریکه و هم زود پاره میشه

البته اونجا همه چیزو بهتون می گن

لیوانه شیشه ای با خودت ببر
قاشق
یه سری دارو چیزای اصلی رو با خودت ببر مخصوصا چیزای که مخصوص سرماست ! چون این موقعها آنتی بیوتیک اونجا حکم طلا رو داره !

صعی که یکی دو تا رفیق خوب پیدا کنی چون اونجا به دردت می خورن

همون طور که گفتم خرما پسه بادام گردو و اگه یه خورده با خودت شکلات ببری هم خوبه که وقتی شب ساعت 3 گفتن بری نگهبانی بدی یکی بوخوری گرمت کنه

توجه کن که همه اینارو دقیق جمع کن که زیاد نشه

من وضیعت اون پادگان رو نمی دونم

ولی 05 که ما بودیم حق نداشتی ساک شخصی هرات ببری تو آسایشگاه ! یعنی همشو جمع کردن انداختن تو یه انباری روزه آخر تحویل دادن !!! :eek:

هیچ مسئولیتی قبول نکن ! خودتو تابلو نکن ! چون اسمت که تابلو شه هر موقع یه کاره سختی باشه به تو می گن بکن یا بیشتر نگهبانت می کنن

از همون اول یه جوری نشون بده که مثلا پات درد می کنه !!! و مورد داره که نمی تونی رژه بری

شاید بهت گن مثلا یه جا رو جارو بزن یا بترسونن که شما تجدید دوره میشی ! یا اصلا گروهبانت می کنیم ! ولی همه اینها فقط .... :D
چون موقع رژه خیلی به زانوت فشار می یاد و روزهای آخر هم خیلی ازیتت می کنن
خلاصه اگه جای تیغ جراحی رو هر حای بدنت هست ازش تا می تونی استفاده کن

هموای منشی گروهانت رو داشته باش :rolleyes:

تنها مسئولیتی که بهت توصیعه می کنم که دنباش رو بگیری مسئوال بهداریه !
چون هر روز صبح یه چند نفر رو بر می داری می ری بهداری و هر موقع کارشون تموم شد بر می گیردی !
این وسط که بقیه دارن زور می نن تو داری واسه خودت کیف می کنی :D
سعی کن موقع تقسیم غذا جزو اولین نفرها باشی ! چون هم راحت غدات رو می خوری و هم وقت شستن ظرف بشقاب سلف یا یغلویت رو داری ولی نفرای آخر هم باید سریع بخورن و هم وقت شستن پیدا نمی کنن

واسه ما که حساب کن 300 نفر بودیم مثلا ده دقیقه به 2 تقسیم غذا شروع میشد
گروهبان خودش سریع می کشید البته از جاهای خوب غذا
و می گفت ساعت 2 با آماره کامل به خط شید !!!
حالا چی نفرات آخر خودشون سر ساعت 2 غذا رو تحویل می گرفتن !!!
که باید هم سریع و هم یه خوردش رو می خوردن و یغلویشونو همین جوری می نداختن اونجا و برن

سر پست نگهبانی یه وقت اون رگت بالا نزنه و کل نگهبانی رو سیخ وایستیا ! تا اونجایی که میشه بشین و منظقه رو تحت نظر داشته باش :f34r:

خوب فلان چیزه دیگه ای ندارم بگم

کی بهتون می گن کجا افتادی ؟

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
يه سوال ديگه!! اونجا ريشامون رو با چی کوتاه کنيم؟ تيغ ببريم يا موزر؟ قضيه غير بداشتی نميشه؟ مثلا اگه ماشين اصلاح ببرم ، بقيه سربازا نميگن بده ما هم کوتاه کنيم؟ پيشنهادی در این زمينه نداريد؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
والا ما ارتش بودیم اونجا باید ریشت رو بزنی !

آموزشی که سهله تو دوران خدمت هم هیچ نوع وسیله برقی با خودت نمی تونی تو پادگان ببری ! ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا