• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
خوب دوستان گرامی ، احتمالا من يک شب ديگه در خدمتتون خواهم بود و بعدش ... .
خيلی خيلی از راهنمايی های دوستان متشکرم ، دستتون درد نکنه ، ولی این آرتين خان ماشالا اینقدر اطلاعاتش کامل هست که به نظر ميرسه 2،3 تا پايان خدمت داره ، از تجربياتش استفاده کنيد من که سعی ميکنم هميشه تجروبيات دوستان رو در دوران خدمت تو گوشم باشه ، از آموزشی برگشتم واستون تعريف ميکنم.

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه بابا چیزی نمی دونیم
ولی خوب هر چقدر خدمت سخت تر باشه آدم تجربیاتش بیشتر میشه
خاطرات خدمت من اونقدر زیاده که حد و حساب نداره !

از همین الان دنباله کارهای شرایط داریت باش !
اگر بتونی امریه هم ردیف کنی که خوب میشه که یه جا اداری بری با لباس شخصی دیگه کیف دنیا رو بکنی ! ;)

ولی خوب از من بهت یه نصیهت درسته خدمت برای لیسانسها خیلی سادهتر از سربازهای معمولیه
ولی زیاد به حرفهای من و دوستان در مورد هتل بودن توجه نکن تو سخت ترین چیزی که ممکنه واسط پیش بیاد رو پیش بینی کن تا اونجا راحت باشی

موفق باشی جناب سروان ! البته دو ماه دیگه میشی سروان ;)

نمی دونم به شما مرخصی بدن برگردی یا نه ولی اگه اومدی بیا از اونجا بگو شاید هم انقدر وقت کم باشه که ارزش برگشتن به شهر خودتو نداشته باشه

هیچکس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
این معاف از رزم یعنی اینکه بدو بدو و قرارگاه تیر اندازی رفتن نداری..عوضش اون قدر نگاهبان وای میستی و تو سرو غذا همکاری می کنی که بعدا به خودت می گی بابا!! ای کاش من هم رزم کار بودم!!!:lol:

مرسی از اینکه سوالمو بی جواب نذاشتین. خوب مثل اینکه نگهبان وایستادن و غذا سرو کردن از سینه خیز رفتن بهتره:lol: !
راستی این چیزایی که گفتین فقط واسه دوران آموزشیه یا این که تمام دوره خدمتمو باید تو آشپزخونه بگذرونم؟؟:wacko: :blush:

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از هیچکس :
مرسی از اینکه سوالمو بی جواب نذاشتین. خوب مثل اینکه نگهبان وایستادن و غذا سرو کردن از سینه خیز رفتن بهتره:lol: !
راستی این چیزایی که گفتین فقط واسه دوران آموزشیه یا این که تمام دوره خدمتمو باید تو آشپزخونه بگذرونم؟؟:wacko: :blush:
خدا بيامورزم ، این دم آخری کلی استرس گرفتم!!! نميدونم چه بلايی ميخواد سرم بياد!! موهامم کچل نکردم.
:(
من نميخوام برم!
:( :(

فردا صبح ساعت 8 بايد **** وظيفه باشم ، التماس دعا
:eek:
اینا مرض دارن اینقدر جوونا رو اذيت ميکنن/~~! بابا داشتيم زندگيمون رو ميکرديم. حالا اگه کسی نخواد مرد بشه بايد کی رو ببينه!؟؟
:( :wacko:

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
من يه شب کانکت نشم و تو پی تی نيام کلا سيستمم ميريزه به هم ، چه برسه به اینکه 60 روز کيبورد کامپيوتر رو هم نبينم،

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از t_mohsen :
من يه شب کانکت نشم و تو پی تی نيام کلا سيستمم ميريزه به هم ، چه برسه به اینکه 60 روز کيبورد کامپيوتر رو هم نبينم،
موهات رو اگه نزنی همونجا میزنن !! با 12 باید بزنی چون افسری ... تیغ هم نبری هزات همون دم در دژبانی با برخورد بدی میگیرن !!!
کی میری راستی ؟

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
وولا angel جان 3 شنبه صبح گفتن که حوزه **** وظيفه باشم ، ، ولی اینجور که دوستانی که قبلا رفتن ميگن ، ظاهرا همون روز اعزام نميشيم و ميگن مثلا شنبه خودتون رو کرمانشاه معرفی کنيد ، به هر حال ممکنه هم فردا خودشون با اتوبوس بفرستنمون کرمانشاه

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از t_mohsen :
وولا angel جان 3 شنبه صبح گفتن که حوزه **** وظيفه باشم ، ، ولی اینجور که دوستانی که قبلا رفتن ميگن ، ظاهرا همون روز اعزام نميشيم و ميگن مثلا شنبه خودتون رو کرمانشاه معرفی کنيد ، به هر حال ممکنه هم فردا خودشون با اتوبوس بفرستنمون کرمانشاه
آره هر دفعه یه جوره ... برو حال کن ... خوش بگذره :)

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این پادگان ما که سیستمش همیشه ثابت بود
می یومدن پادگان گروهان مشخص میشد گونی لوازم می دادن و توضیحات هم بهشون می دادن می گفتن چند روز دیگه خودتو رو معرفی کنید
فکر نمی کنم شما رو روز اول نگه دارن !!!

روز اول با لباس شخصی می یای با همون لباس شخصی میری
اگه فکر می کنی نگهت می دارن باید موهات رو همون خونه بزنی چون اونجا معلوم نیست با چی موهاتو بزنن و چه مرزهایی داشته باشه ! و همون موقع بتونی بری هموم یا نه
اگر هم با لباس شخصی رفتنی شدی سعی کن لباسهایی ببری که حجم کمی داشته باشه و از نظر قیمتی هم پایین باشه که هم راحت تو ساکت جا بشه و اگر هم یه چیزیش شد زیاد نگران نباشی

موفق باشی

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ما هم فردا رفتنی هستیم. همون 01 نیرو زمینی.
توضیحات آقا آرتین ماشالله کامل بود استفاده بردیم.
فقط من اینو نفهمیدم. به بردن تیغ و ماشین اصلاح (برقی نه ها) گیر میدن؟ پس چه جوری اونجا اصلاح می کنند؟
تازه امروز به ما گفتند با 4 موها رو بزنید نه با 12

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
..hamid..
نه به بدون برقیش گیر نمی دن جزو لوازم بهداشتی میشه
برو که پادگان خوبیه من که اونجا بودم تخت خواب هارو هم عوض کرده بودن و چیزای خوبی بود

راستی اگه رفتی اونجا از در پایین که رفتی تو تقریبا 200 300 متر رفتی جلو سمت راست یه یگان می بینی که وسطش یه حوضه و حالت چنگل مانند داره ! و خیلی جایه باحالیه
من تو اون یگان بودم یگان پاسدار

برو ببین بگو الان چه وضیعتی داره

موهارو هم آره اول و آخر آموزشی گیر بازاره
وسطاش راحتی
یه هفته اول رو نمیزارن کسی بره خونه
بعد از اون کم کم می زارن برین
باز خوبه که می تونی حموم بیای خونه

اون چیزای که راجبه اینکه گروهبانت می کنن و اینا یادت نره !!! البته منظورم این نیست که بری بزنی تو دهنه فرماندت بعد بگی چیزی نمیشه ! ;)

برگشتی تعریف کن اونجا چه خبر بوده و کدوم هنگ و گردان و گروهان افتادی

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
باشه . برم ببینم چه تغییراتی کرده. البته من که دفعه اولمه . فقط می تونم برات تعریف کنم.
راستی مسیر ماشینش چه جوریه؟ مثلا از سمت امام حسین. ( دیگه تا نرفتیم داریم از همه چیز سوال می کنیم)

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مسیر والا ....
از امام حسین واسه پیروزی راه داره ؟ البته اگه ته پیروزی پیادی شی درست روبروی درب شمال میشه که البته این فقط برای روز های تعطیله !
مثلا اگه ماشینهای سه راه افسریه رو بشینی و سر تختی پیادی شی خوبه
در هر صورت یه 200 متری پیاده روی داری که زیاد مشکل نیست

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه. دیگه شب شد. بریم کچل کنیم. اگه گذاشتند فردا بیاییم یه خاطرات روزانه اینجا راه می اندازیم :)

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تو که فردا نهار رو خونتون می خوری ! ;)
موهاتم نمی خواد الان بزنی
بزار روزه آخر
فردا با لباس شخصی میری با لباس شخصی بر می گردی
فقط یه گونی لوازم بهتون می دن با یه سری توضیحات و نحوه دوخت و دوز لباسها ....
وقتی برگشتی پوتینت رو حسابی واکسی کن و بزار بقل یه جای گرم که بکشه توش تا نرم شه
اونجا چون روزه اول زیاد ازیت می کنن و پوتینتم خشکه سری پاتو می زنه !

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
من هنوز اینجام!
صبح ساعت 8 رفتيم حوزه ساعت 9:30 بمون گفتن خودتون رو 5شنبه صبح معرفی کنيد پادگان شهدا کرمانشاه (به قول خود يارو هتل شهدا) ، من هم رفتم بيليت گرفتم واسه ساعت 8 شب فردا

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
t_mohsen جان
شما چند ساله هستید؟
خدمت سربازی آمیزه ای از سختی ها و لذتها است. وقتی تموم شد خاطراتش حتما به عنوان بهترین خاطرات زندگی در ذهنت خواهد ماند. چه میشه کرد انگار ما ملت باید فقط سختی بکشیم تا از پس سختی ها بتوانیم مانند ملتهای جنگ زده با حداقلها خوش باشیم.

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
t_mohsen
توضیجات دیگه چیا دادن ؟ احتمالا بری دیگه بر نمی گردی ;)

rezadignity
درسته سربازی پر از خاطرست من شاید هر روز تو خدمت یه خاطره برام پیش اومده ولی بیشتره حاطرات من مربوط به مانور کردن و ازیت کردن و نگهبانی تو سرما و اینجور چیزا بوده که خاطرات شیرینش زیاد خودشو نشون نمی شده !

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
من متولد 62 هستم ، نه آرتين جان ديگه چيزه خاصی نگفتن، فقط گفت که موبايل زياد مشکلی نداره و ميتونيد ببريد ، من تا 4 ساعت ديگه حرکت ميکنم به سمت کرمانشاه ، از همتون خداحافظی ميکنم
راستی هنوز کچل نکردم ولی حتمی این کارو خودم انجام ميدم تا هزار جور مرض نگيرم احتمالا

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از rezadignity :
t_mohsen جان
شما چند ساله هستید؟
خدمت سربازی آمیزه ای از سختی ها و لذتها است. وقتی تموم شد خاطراتش حتما به عنوان بهترین خاطرات زندگی در ذهنت خواهد ماند. چه میشه کرد انگار ما ملت باید فقط سختی بکشیم تا از پس سختی ها بتوانیم مانند ملتهای جنگ زده با حداقلها خوش باشیم.

:( :( :( من انتظار ندارم خوش بگذره ولی اميدوارم دهنم سرويس نشه :f34r: :wacko:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا