• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از t_mohsen :
من متولد 62 هستم ، نه آرتين جان ديگه چيزه خاصی نگفتن، فقط گفت که موبايل زياد مشکلی نداره و ميتونيد ببريد ، من تا 4 ساعت ديگه حرکت ميکنم به سمت کرمانشاه ، از همتون خداحافظی ميکنم
راستی هنوز کچل نکردم ولی حتمی این کارو خودم انجام ميدم تا هزار جور مرض نگيرم احتمالا
من برادرم 01 تهران بود آموزشی، همین روزها 2 ماهش تموم می شه! ولی می گفت شدیداً به موبایل گیر می دن و هر وسیله برقی مثل رادیو و غیره! اگر دوربین دار باشه که دیگه واویلا! منطقه نظامی و دوربین
200.gif

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کلا وسایل برقی باید مجوز داشته باشه
موبایل دیگه دسته دژبان نیست ! مثلا اگر فرمانده پادگان هم بدون اجازه حفاظت اطلاعات موبایل ببره تو پادگان دهنش سرویش میشه !!! دیگه شما ها رو دیگه حساب کنید
شما موبایل می برید ولی تو دژبانی نگه می دارن
ولی توصیعه می کنم که نبری چون همون جا بهتون حسابی گیر می دن
اگر هم خودشون نگه دارن دیگه رو موبایلت حساب نکن ;)

این اواخر تو همه پادگانها تلفن کارتی گذاشتن پس یکی دو تا کارت با خودت ببر
همونطور هم که گفتنم چون با لباس شخصی میری لباسهایی ببر که کم حجم باشه و ارزش کمتری داشته باشه ! و خلاصه نگران تیریپت نباش که خوش سر و وضع بری اونجا چون سودی برات مداره اگه ضرری نداشته باشه !
یه لیست از اون چیزایی که می خوایی ببری بزار اینجا که اگه چیزی یادم اومد بهت بگم

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
این آقا مجسن عزیز هنوز نرفته ؟ :p
وسایل برقی ؟ من موبایل بردم :D ولی اگه میگرفتن جام تو حفاظت اطلاعات بود
راستی مجسن مرخصی 30 ساعتع اومدی یه تاپیک بزن "من وسط خدمت سربازی هستم" ... قضیه رو تا دم کارت گرفتنت دنبال کنیم :)
ایشالا که موفق باشی

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از artin :
نگران تیریپت نباش که خوش سر و وضع بری اونجا چون سودی برات مداره اگه ضرری نداشته باشه !

هرچی خوشتیپ و خوش قیافه تر، تابلو تر و بدبخت تر!! :D

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با مدرک دیپلم میرین یا مدرک بالاتری دارین؟

p30ct

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از t_mohsen :
سلام ، خوب ظاهرا نوبت منم رسيده و ديگه راه فراری نيست.
تاريخ اعزامم 2/12/84 ليسانس مکانيک جامدات دارم این تاپيک رو زدم تا تو این يک هفته ای که باقی منده از تجربيات شما بهرمند بشم و حداقل تو دوران آموزشی استفاده کنم :) .
هنوز نميدونم که سرباز کدام ارگان هستم(نيرو انتظامی ، **** ، ارتش) التماس دعا ، تو این مدت ميدونم که جای خاليم خيلی احساس ميشه! مخصوصا بين جماعت فوتبالی پی تی :blush: :cool: .

آقا خلاصه حلالمون کنيد اگه شهيد شديم :f34r: :wacko: :(

ايشالا همتوم بياين خدمت چون جدا حسوديم ميشه اگه بشنوم کسی قصر (دروسته؟) در رفته
:D

خدا رحمتت کنه :wacko:

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از rezadignity :
نظرت چیـــه؟!

:eek:hno: :cigar: :grrr: :crying: :puke: :thumbsdow :stun:
این از شانس ... من بود که دو سال بدترین مانورهایی که تو آموزشی ندیده بودم رو ببینم و حالا ممنوع شده

البته دیگه خوش به حاله اونایی که از الان میرن
:rolleyes:

ولی تنبیهات روحی هنوز ممنوع نشده :happy:

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از artin :
:eek:hno: :cigar: :grrr: :crying: :puke: :thumbsdow :stun:
این از شانس ... من بود که دو سال بدترین مانورهایی که تو آموزشی ندیده بودم رو ببینم و حالا ممنوع شده

البته دیگه خوش به حاله اونایی که از الان میرن
:rolleyes:

ولی تنبیهات روحی هنوز ممنوع نشده :happy:

آقا ما امروز اومدیم خونه تا شنبه صبح ساعت 5.30
کاش زودتر میگفتی لازم نیست کچل کنیم. کار از کار گذشته:(
راستی اون یگان پاسدار رو دیدم. چند تا سرباز داشتند لباس میشستند. یک سری هم تخت درست می کردند
ولی صبح شیر تو شیری بود که نگو. برای یه ورقه دادنو تقسیم یگان ها و تحویل لباسها تا ساعت 2 اونجا بودیم. :wacko: حالا الان خوبشه . بقیش به خیر بگذره:lol:

خلاصه به موبایل و فندک سیگار و چاقو خیلی حساسند.
بعدش این تنبیهات روحی دیگه چیه؟:(

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
برای تک فرزندی که خیلی بهت کمک می کنه باید یک نامه حین همان خدمت آموزشی از یگان آموزشی بگیری که از ثبت احوال درخواست کرده باشن بر اساس ادعای شما و محل تولد پدر شما(حالا چرا اینجوریه نمی دانم)یک کاغذ مهر و موم شده را می بری (یا خانواده می برن ثبت احوال)و تایید می شه شما تک فرنزدی و بعد قبل از تقسیم و اتمام دوره آموزش اونو تحویل مسول پرونده یگان اداری مربوطه(که توی آجودانی است )می دی تا برات موقع تقسیم شهر برای اعزام نیرو بعد از اتمام دوره آموزشی ارفاق قائل بشه که اگه شانس بیاری می افتی شهر خودتان...
مال من خودش این برنامه بود...من پدرم آذری بودش ولی متولد ایلام...حین خدمت مجبور شدم دودره کنم برم ایلام(با مرخصی)و اون مهر کذایی را بگیرم...موقع تقسیم هم هفت پزشک تک فرزند داشتیم...:D :D
لباس که بهتون اول میدن و یه چند روزی مهلت اری بری سایز خودت کنی...سعی کن همان موقع تحویل گونی جات اونا را با دوستانی که هم دوره شما هستن و توی یک صف تقسیم هستین عوض کنی..;) یه مقدار هم دوخت و دوز می خواد..اگه تهرانی پاتوق این کارا میدان امام حسینه.واگه کلاس بالا باشی می ری مزون خیاط خانوادگی!!:lol:
اگه به گونی عادت کردی می تونی بپوشیش..ولی اگه بهت بر می خوره می تونی طی همین هفته یه حاضریشو که خوش تیپ هم باشه بخری واسه خودت عیار کنی!!;) یه دست لباس عروسی شیک..:lol:
مواد غذایی هم کنسرو و اینا و بیسکویت خشک و بخصوص یک چند بطری آب معدنی هم ببر هفته اول بدردت می خوره تا آداپته بشی..
البته همنی روز تقسیم معمولا فرداش می ری یگان خودتون یه روز معطل می شی و گونی جاتو می دن دستت و سه روز هم مهلت می دن تا با گونی های پشیده خودتو به یگان در روز مقرر معرفی کنی..

آقا منم تک پسرم. اون نامه رو گرفتم. ولی اینو نفهمیدم که باید کدوم ثبت احوال بریم. ثبت احوالی که شناسنامه منو داده یا ثبت احوال محل تولد پدر؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
..hamid..
حمید جان من که خیلی گفتم روز اول نیازی به کچل کردن نیست !
جای خوبی افتادی
نگفتی کدوم گروهان هنگ افتادی ؟
لباس و پوتین اندازست ؟
این پادگان 2 تا بوفه بزرگ داره
حساب کن تو زمستون 7-8 نوع بستنی داشتن !
هر چی بخوای اونجا پیدا می شه
کلا خیلی به این پادگان حساسن و وضیعتش خوبه !

اون یگان پاسداری که دیدی الان تعریفی نداره ولی تابستون توش پر از گل و گیاهه !
البته کل این پادگان سر سبزه و قشنگ

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
من هنگ 1 یگان 533 افتادم. اونجا می گفتند هنگ 2 بهتره. ولی نفهمیدیم چرا.
ولی ظاهرا فرمانده یگانمون خوبه. حالا میرم و میام تعریف می کنم.
لباسها و پوتین هم انگار قالب تن من دوختند. فقط کمر شلوارم بزرگه. از این لحاظ شانس اوردیم. کلی هم لیست جعبه واکس چوبی و ... دادند باید بخریم. سربازی رفتیم یه خرجم گذاشتند رو دستمون. حالا اونایی که پوتینشونم اندازشون نبود که هیچی دیگه.
تازه گفتند عابر بانک سپه بیاریید برای حقوق. حالا کدوم بانک 1 روزه عابر بانک میده خدا عالمه

فقط آقا آرتین این تک پسری رو چی کار کردی؟ نامه رو کجا و کدوم ثبت احوال باید ببرم؟

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
ببین عزیزم من یه دوست داشتم تو سربازی خیلی پاچهخار ی کرد . حالا با فرماندهشون میرن ......بازی.
هرچی هم گند بالا میاره به اونا میگه اونا هم میشورن .
التماس دعا.
:D

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من وقت کم دارم. شاید نتونم دیگه بیام نت
این سوال منو کسی نودونه؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
greenapple
شاید تو نیروی انتظامی بود یا **** ! معمولا ارتشیها هیچ کاری نمی تونن خارج از پادگان بکنن

..hamid..
باید بپرسی ! من آموزشی کرمان بودم اونحا مدارک رو تحویل پذیرش می دادیم من دقت نکردم تو 01 مدارک رو کجا می دن ولی فکر کنم یه روز می گن مثلا بیارید تحویل بدید بپرس زنگ بزن بگو برات آماده کنن
کارت تلفن حتما ببر !

هنگ 1 و 2 بیشتر ماله فرماندهاشونه البته اگه عوض نشده باشه
آخه هنگ 1 فرماندش یادمه خشک تر بود و خیلی گیر می داد ولی هنگ 2 نرم تر بود
البته ممکنه از شانست مثلا هنگ 2 بیافتی با یه فرمانده عوضی که خیلی بد بشه !
همین که فرماندت خوبه خدا رو شکر کن ;)

موفق باشی !

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
نه. اوم فرم رو باید به ثبت احوال محل تولد پدر برده بشه؟ برای تاییدی

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
الان نمی دونم
ولی من بردم محل تولد پردم

یه گواهی از کلانتری می خواست که با کمی هزینه درست شد چون من باید روز بعدش بر میگشتم کرمان و وقت نبود
تو هم از همین الان واسه کلانتری اقدام کن که الکی پول ندی ! کلانتری فوقش یکی دو هفته طول می کشه که واسه تو فعلان مهم نست و چون تهرانی و هم مرخصی شهری داری خیلی راهته

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . بعد یه هفته با کوفتگی برگشتیم.
پستو کشیدم بالا بگم آرتین جان دستت درد نکنه. نکاتت خیلی به دردم خورد. ولی این قدرها هم سربازی سخت نیست. تازه برای یه سری شل و ولا اصلا لازمه. نهایت سختی که داشتیم صبح تا شب رژه رفتیمو دوییدیم با پای زخمی. همین
ولی با بچه ها شب خوش می کذره
فعلا خداحافظ تا یه هفته بعد

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
خوشحالم سالم موندی!!
241.gif

ahadz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان.من کاربر جدید هستم.اعزام بنده 18 اسفند هست(مدرکم پیش دانشگاهی)و کد 226 دارم.رفتم یه آشنایی پیدا کردم گفت نیروی مازاد هستی.کسی میدونه نیروهای مازاد چه بلایی سرشون میاد؟
من در شیراز زندگی میکنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا