برای تک فرزندی که خیلی بهت کمک می کنه باید یک نامه حین همان خدمت آموزشی از یگان آموزشی بگیری که از ثبت احوال درخواست کرده باشن بر اساس ادعای شما و محل تولد پدر شما(حالا چرا اینجوریه نمی دانم)یک کاغذ مهر و موم شده را می بری (یا خانواده می برن ثبت احوال)و تایید می شه شما تک فرنزدی و بعد قبل از تقسیم و اتمام دوره آموزش اونو تحویل مسول پرونده یگان اداری مربوطه(که توی آجودانی است )می دی تا برات موقع تقسیم شهر برای اعزام نیرو بعد از اتمام دوره آموزشی ارفاق قائل بشه که اگه شانس بیاری می افتی شهر خودتان...
مال من خودش این برنامه بود...من پدرم آذری بودش ولی متولد ایلام...حین خدمت مجبور شدم دودره کنم برم ایلام(با مرخصی)و اون مهر کذایی را بگیرم...موقع تقسیم هم هفت پزشک تک فرزند داشتیم...
لباس که بهتون اول میدن و یه چند روزی مهلت اری بری سایز خودت کنی...سعی کن همان موقع تحویل گونی جات اونا را با دوستانی که هم دوره شما هستن و توی یک صف تقسیم هستین عوض کنی..
یه مقدار هم دوخت و دوز می خواد..اگه تهرانی پاتوق این کارا میدان امام حسینه.واگه کلاس بالا باشی می ری مزون خیاط خانوادگی!!:lol:
اگه به گونی عادت کردی می تونی بپوشیش..ولی اگه بهت بر می خوره می تونی طی همین هفته یه حاضریشو که خوش تیپ هم باشه بخری واسه خودت عیار کنی!!
یه دست لباس عروسی شیک..:lol:
مواد غذایی هم کنسرو و اینا و بیسکویت خشک و بخصوص یک چند بطری آب معدنی هم ببر هفته اول بدردت می خوره تا آداپته بشی..
البته همنی روز تقسیم معمولا فرداش می ری یگان خودتون یه روز معطل می شی و گونی جاتو می دن دستت و سه روز هم مهلت می دن تا با گونی های پشیده خودتو به یگان در روز مقرر معرفی کنی..