• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا
امروز زنگ زدم به یکی از آشنایان در **** وظیفه
گفت طراح تصویب شده تا 2الی 3 ماه دیگه هم فراخوان می زنن برای همه
بجنبید از دیگر دوستان هم تقاضا داریم به 50000 نفر و خانواده هایشان کمک کنند و خبر را پخش کنند .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام اول اینو نشم :

---------------------
دید گفتم :D حالا اینو بخونید :
http://84.11.32.137/wfNewsDetails.aspx?NewsID=120168&t=Social

اگر جوانا دیر بجونبید کلای همتون پس مرکست
راستی یادم رفت چرا دوستانی که 2 سال خارج از کشور بودند می توانند برگردند و سربازی شونو 5 میلیون تومان بخرند ولی دوستانی که در تهران هستند "بابا شون پول نداره بفرسته خارج 2 سال بمونه برگرده " باید برن سربازی ؟
خون کدون یکیشون رنگین تره !
خب چرا برای اون ها عطف ماسبق نمی کنن !
چرا معافیت های ***** عطف ماسبق نمی شه ؟

بازم می گم جوانا چه معاف چه غیر معاف نجنبین کار همون ساختست :hmm:
یا علی
دلیلش همینه که 15 تا سرباز متجاوز رو براشون لباس و هدیه میخرن و با صلوات میفرستن خونه ولی اگه یه ایرانی اینجا یه غلطی بکنه چوب تو ماتحتش میکنن.

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیشب بازتاب هم خبر اعتراض مردم را به این جریان نوشت
فروردين ۱۳۸۶ - بعد از ظهر ۱۶:۵۰
كد خبر: ۶۴۲۲۸
يكي از بينندگان «بازتاب»، با اشاره به اصلاح آيين‌نامه قانون خدمت **** وظيفه (بند 8 ماده 30 قانون) آورده است: معاونت **** وظيفه عمومي، اين اصلاحيه را عطف به ما سبق كرده است كه با قانون و اصل عدم «عطف به ما سبق شدن قوانين» مغايرت دارد.وي تصريح كرده است: سازمان **** وظيفه عمومي با اين اقدام خود، شرط عدد را براي معافيت پزشكي مبتلايان به قد و وزن، كم يا زياد قرار داده است، اما معلوم نيست چرا آن را مشمول معافيت‌هاي پيشين كرده‌اند كه از سوي خود اين سازمان و پس از پشت سر گذاردن مراحل قانوني و نظر هيأت پزشكي صادر شده و در عوض، كارشناسان معافيت صادره را ابطال كرده‌اند.

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جسارت سوم نیرو های انتظامی به جوانان و البته این دفعه خواهران :D
البته طراح بدی هم نیستا گفتن شلوار برمودایی ها رو گیرن ، خلاصه بد حجابی ، به قول خودشون اگر مو از جلو و عقب بیرون باشه میگرن طرف رو میبرن می اندازن در بازداشتگاه
مثل اون جوانی که ساف در پیاده رو داره راه می ره یک هو 2 نفر میان می گن کارت معافی یا پایان خدمت ، طرف تا ثابت کنه بابا من دانشجو هستم ، به خودش می یاد و می بینه شب تو بازداشتگاه صبح هم تو **** وظیفه :D
ای خدا مردیم از خوشی :blink: در
ضمن طرح قد و وزن رو هم تصمیم گرفتن تا 2 الی 3 ماه دیگه می خوان فراخوان بزنن .

یا علی

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیچاره سرباز ها ، چقدر تو **** وظیفه بودجه میدن که اینا میوه هم می خورن والا قبلا شندیده بودید رفتن سربازی معتداد شدند یا مریض شدن از زور کثافت .... ولی این یکی رو .......... :blush:

معنی جمله " سربازی برید ، مرد می شید " رو هم فهمیدیم
از این پس به جای جمله فوق ذکر کنید " سربازی برید ، از زور گرسنگی در شهر قریب دزد شوید "
این دعدالت محوری است . :D

متن کامل خبر :
گروه استان ها- پليس بجنورد، روز گذشته 2 سرباز وظيفه را هنگام سرقت از يك مغازه ميوه فروشي دستگير کرد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، ماموران اکيپ گشت شهرستان "بجنورد" روز گذشته هنگام گشت زني در يکي از خيابان هاي اين شهرستان به حركات دو سرباز كه در اطراف يك مغازه ميوه فروشي پرسه مي زدند، ظنين شده و آنها را به كلانتري هدايت كردند.

بنابراين گزارش، زمانيكه يكي از ماموران از آن دو سرباز وظيفه به نام هاي "مصطفي - د" و "احمد - ز" در مورد رفتارهاي غيرعادي شان بازخواست كرد، آنها اعتراف كردند كه در حال سرقت از مغازه ميوه فروشي بوده اند.

لینک : سایت خود پلیس

sarneweshteman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان تو دفترچه من زده كد محل آموزش 37 تاريخ اعزام 1/2 /86 كسي ميدونه كجا افتادم و كدوم ارگان ممنون ميشم اگه بگين

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من شنبه کمیسیون دارم برای کفالت ماده 6 بهزیستی. ما رو هم دعا کنید. گرچه اگه معافی رو ندن فرار میکنم دو سال سربازی رو تو یه کمپی تو بلژیک، آلمان یا جایی دیگه تا شاید فرجی بشه.

بعد از 17 18 سال تحصیل و بدبختی دو سال بریم سربازی همش دود میشه. شهید نشدن هم که 50 50 هست.

بدبختانه معافی تحصیلیم هم از 28 اسفند تموم شده! ای خدااااااااا. ببینم راس میگن سرباز فراریا رو میگیرن!!!؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام رفقا
امروز زنگ زدم به یکی از آشنایان در **** وظیفه
گفت طراح تصویب شده تا 2الی 3 ماه دیگه هم فراخوان می زنن برای همه
بجنبید از دیگر دوستان هم تقاضا داریم به 50000 نفر و خانواده هایشان کمک کنند و خبر را پخش کنند .

ببینم این چیزی که گفتی فقط مربوط به معافیت های قد و وزن میشه ؟!؟!!؟!؟

فراخوان رو به اونایی میزنن که با قانون قد و وزن معاف شده بودند !؟!؟!؟!؟!؟!!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
چشم چی ؟ !
با شماره چند معافی میدن حالا ؟!

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
saeed_violinist جان خیلی مواظب باش
که هوا خرابه ، بله تو خیابان راه بری :D یا شلوارت تنگ باشه بهت میگن کارت :blush: خولاصه از قیافت خوششون نیاد بهانه دارن ببرنت :blink:
حالا mehrdad201 زیاد عجله نکن ;)
فعلا دارن ما "قد و وزنی" ها رو صلاخی می کنن آسیاب به نوبت .
bnc جان قانون چشم تغییر نکرده ولی تا زمانی که کارگر رئیس این خرابشدست
یو هو دید معافی تو گرفتی شب خسبیدی صبح پاشدی اخبار اعلام کرد اون هایی که معافی چشم گرفتن نمره قبلا 8 بوده باید اعلان که 10 شده دوباره بیان کمسیون
در ضمن یک خبر برای دوستان کفالت مادری
اگر مادرتون قسمت تجدید فراش و گرفتن همسر مجدد دارد مثل "ترش و شیرین" نزارید چون اینا میگن اگر مادرتون دوباره شوهر کنه باید شما بیایی خدمت :blink:
چون کفیل میشه شوهر جدیده :p
:D یا علی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
saeed_violinist جان خیلی مواظب باش
که هوا خرابه ، بله تو خیابان راه بری :D یا شلوارت تنگ باشه بهت میگن کارت :blush: خولاصه از قیافت خوششون نیاد بهانه دارن ببرنت :blink:
حالا mehrdad201 زیاد عجله نکن ;)
فعلا دارن ما "قد و وزنی" ها رو صلاخی می کنن آسیاب به نوبت .
bnc جان قانون چشم تغییر نکرده ولی تا زمانی که کارگر رئیس این خرابشدست
یو هو دید معافی تو گرفتی شب خسبیدی صبح پاشدی اخبار اعلام کرد اون هایی که معافی چشم گرفتن نمره قبلا 8 بوده باید اعلان که 10 شده دوباره بیان کمسیون
در ضمن یک خبر برای دوستان کفالت مادری
اگر مادرتون قسمت تجدید فراش و گرفتن همسر مجدد دارد مثل "ترش و شیرین" نزارید چون اینا میگن اگر مادرتون دوباره شوهر کنه باید شما بیایی خدمت :blink:
چون کفیل میشه شوهر جدیده :p
:D یا علی

من معافی کفالت پدر دارم. در سال 81 گرفتم. پدرم هم الان حدود 70 سالشه.

در مورد کسانی پرسیدم که از سال 82 به بعد از این طریق معاف شدن. خواستم ببینم پای اونها هم ممکنه گیر باشه ؟!؟!

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی هست که نامه جدید از **** وظیفه دریافت کرده باشه ؟
امروز 20 قرار بود 5 فروردین ماه جواب قطعی بدن اینا
پس چی شد ؟
تو رادیو تلویزون و رسانه ها من که چیزی ندیدم :blink:
اگر کسی هست که اینور سال ابلاقیه دریافت کرده پست کنه
با تشکر

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا
من این تاپیک رو ندیده بودم منم معافی چشم دارم سال 84 نیمه دوم گرفتم
اگه این کارو بکنن که بد بختیم حالا من سربازی چطور آنلاین شم :( :(

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
در مورد معافي قد و ورزن اين اخباري كه الان شما داريد روش بحث مي كنيد اصلا چيز جديدي نيست و يه 3 سالي هست كه بحثش بوده و همچنين در مورد كفالت مادر - تازه همين هم اگر بخوان چنين كاري بكنن و فراخان براي كساني كه قبلا معافيت دادن بدن كلي دردسر براشون ايجاد ميشه و صدرصد مجلس اجازه چنين كاري نميده چون خيلي ها در حال حاضر در شركت هاي دولتي مشغول به كارند . بعضي هم اصلا از كشور خارج شده اند .

تنها كاري كه مي توانند بكنن در مورد كساني هست كه بعد از تصويب قانون جديد معافي مراجعه كنند . در واقع تنها مي توانند قوانين حال حاضر رو سخت تر كنند و بقيه چيز هايي كه مي شنويد همه شايعه اي بيش نيست .

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد معافي قد و ورزن اين اخباري كه الان شما داريد روش بحث مي كنيد اصلا چيز جديدي نيست و يه 3 سالي هست كه بحثش بوده و همچنين در مورد كفالت مادر - تازه همين هم اگر بخوان چنين كاري بكنن و فراخان براي كساني كه قبلا معافيت دادن بدن كلي دردسر براشون ايجاد ميشه و صدرصد مجلس اجازه چنين كاري نميده چون خيلي ها در حال حاضر در شركت هاي دولتي مشغول به كارند . بعضي هم اصلا از كشور خارج شده اند .

تنها كاري كه مي توانند بكنن در مورد كساني هست كه بعد از تصويب قانون جديد معافي مراجعه كنند . در واقع تنها مي توانند قوانين حال حاضر رو سخت تر كنند و بقيه چيز هايي كه مي شنويد همه شايعه اي بيش نيست .

اول بگم باید لبهاتو که این حرف ازش آمد بیرون بوسید :D خدا از زبونت بشنوه ولی این خبرو بخون http://old.tebyan.net/Teb.aspx?nId=27745

:wacko: به خدا داریم دیوانه میشیم

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اول بگم باید لبهاتو که این حرف ازش آمد بیرون بوسید :D خدا از زبونت بشنوه ولی این خبرو بخون http://old.tebyan.net/Teb.aspx?nId=27745

:wacko: به خدا داریم دیوانه میشیم

کی حوصله داره این همه بخونه بعدم تبیان هم شد منبع؟:blink: :D جا قحطیه؟

فعلا خبری نیست الکی شایعه درست نکنین هنوز چیزی تصویب نشده کو تا اجرا :happy:
فوقشم بشه کی حاضره کار و زندگیشو ول کنه بره سربازی؟
sarcastic_hand.gif

girl_haha.gif
که من با این چشم کور و پا چلاق و 1000 تا درد و مرض برم خدمت کنم که هم خدا ازم راضی باشه هم بنده خدا برو بابا..........
laugh2.gif

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من باید لبو دهن تو رهم بوس کنم IKEA جون :D
ولی بازم یک منبع دیگه هست
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1276216
دم همتون گرم آقایون هر کی می تونه این پتیشن زیر امضاء ما رو یک نگاه بندازه ، یه امضاء بندازه ، دعاتون می کنیم به خدا :p
بازم بوس
:blink:

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان امروز 3 تا خبر در این مورد با هم منتشر شد که حساسیت موضوع رو می رسونه
http://ebtal.mihanblog.com/Post-13.aspx
بخونید راستی خون یک نوزاد 4 ماه آلمانی از 50 هزار هم وطن شما رنگین تره ؟ می دونستید اینو ؟ اگر باور نمی کنی لینک بالا رو بخون می فهمی منظور من چیه ؟ ای بیچاره من !!!! ای خاک تو سر من !!!!1 ای بدبخت من !!!! ای بمیرم من این **** وظیفه از دستم راحت شه ! ای اینشاالله فلج شم من ! ای خدا پدرم در آمد !
آخر موضوع فقط از قد و وزن بیشتر هم رفت
:D دید گفتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا