• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا
بازتاب بالاخره یک تکان به خودش داد ولی این کافی نیست ، دقت کنید که بعد از قد و وزن نوبت دیگر معافی ها می مرسه
لطفا به ما کمک کنید و اطلاع رسانی کنید ، باور کنید تاحالا شاید 1000 نفر از این 50 هزار نفر خبردار شده باشند . موضوع خیلی بزرگه نباید بزاریم تبلیغات رسانه ای روی آن را بپوشونه

مبنع

ا گذشت ۴۰ روز از فراخواني به خدمت مشمولان معاف‌شده با چاقي و لاغري، اعتراض اين جونان با اين بهانه که هنوز توجيهي براي اقدام **** وظيفه مطرح نشده، ادامه يافته و در حال گسترش است.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، در سال 82 سازمان **** وظيفه، قانوني در مورد معافيت‌هاي پزشکي قد و وزن را اجرا کرد که بر اساس آن شمار زيادي از جوانان که مشکل لاغري يا چاقي داشتند، کارت معافيت دائم دريافت کردند.

طبق اين قانون که تنها حدود سه ماه اجرا شد، افرادي که نسبت قد به وزنشان از عددي بالاتر يا از عدد ديگري پايين‌تر بود، از خدمت وظيفه معاف مي‌شدند، اما از آنجا که اين اعداد سهل‌گرايانه به کار گرفته شده بود، عده زيادي که بنا بر برخي تخمين‌ها تعداد آنها ۵۰ هزار نفر برآورد مي‌شود، از اين قانون استفاده کرده و کارت معافيت دائم دريافت کردند.

اما تنها حدود سه ماه بعد، مسئولان **** وظيفه عمومي با اشاره به گزارش‌هاي حاکي از ناعادلانه بودن اجراي اين قانون، اجراي آن را به حال تعليق درآورد.

اما از اواخر سال گذشته اين سازمان اعلام کرده، در حال بررسي اين معافيت‌هاست تا کساني که با اين قانون معاف شده‌اند را دوباره به خدمت فرابخواند. يعني فراخوان دوباره معاف شدگان از خدمت پس از 4 سال در زمان صلح.

هرچند به نظر مي‌رسد مسئولان **** وظيفه اجراي عدالت بين معاف‌شدگان با ديگر مشمولان را به عنوان توجيه بيان کنند، معاف‌شدگان با اشاره به اصل حقوقي «قانون عطف بما سبق نمي‌شود»، چنين اقدامي را عجيب و بي‌معنا مي‌دانند.

بر پايه آخرين گزارش‌ها، اين جوانان در قالب‌هاي متفاوت به اعتراض با اين رويه پرداخته و علاوه بر نامه‌نگاري با مسئولان، حتي به راه‌انداري سايت‌ها و وبلاگ‌هايي با عناوين چاق‌ها و لاغرها روي آورده‌اند.

يکي از اين جوانان نيز در پيامي به بازتاب نوشت: همه کساني که معاف شده‌اند، بر اساس اين معافيت براي زندگي خود برنامه‌ريزي كرده‌اند:
• عده‌اي در اين بحران كار، با هزار و يك زحمت مشغول به كار شده‌اند (شما خود در جريان هفت خوان آزمونها و گزينش‌هاي استخدام آشنا هستيد).
• عده‌اي براي خود كار مي‌كنند .
• عده‌اي قرارداد بسته‌اند و بايد فلان پروژه را تا فلان زمان به اتمام برسانند. ضرر آنها را چه كسي جبران مي‌كند؟
• عده‌اي خرج خانواده مي‌دهند و يا قسط دارند.
• عده اي ازدواج كرده‌اند عده‌اي بچه دارند .
• عده‌اي از كشور رفته‌اند.
• ....
اين عدم ثبات راي به چه معني است؟
1. آيا به نظر شما حتي اگر قانون اشتباه بوده، نبايد مجريان آن و اشخاصي كه قانون را وضع كرده‌اند مورد بازخواست قرار بگيرند تا اينكه سرنوشت و امنيت رواني عده كثيري بازيچه شود؟ آيا به جنبه‌هاي رواني اين قضيه براي خود اين افراد و خانواده آنها انديشيده‌ايد؟

2. گيريم اين قانون عادلانه نبوده است. اما آيا همه جاي اين کشور عدالت اجرا مي‌شود؟ شايد چون اين قانون، قانوني بوده که فقير و غني نمي‌شناخته، ناعادلانه است؟ آيا خريد خدمت سربازي عادلانه بوده است؟ چرا كارتهاي معافي خريد خدمت باطل نمي‌شود؟ چرا کساني که در خارج از کشور بوده‌اند به هنگام برگشت مي‌توانند اقدام به خريد سربازي کنند؟

3. آيا تقلبي صورت گرفته است؟ آيا اين فراخوان به منظور کشف آن تقلب‌هاست؟ اگر اين‌طور است چرا کساني که کوتاهي کرده‌اند پاسخگو نيستند؟

4. آيا سوء استفاده در چاق و لاغر بودن افراد با کاهش وزن اتفاق افتاده است؟ بنده در زمان معافي 52 کيلو بوده‌ام با قد 178، حالا شدم 59 کيلو. اين جرم است؟ آيا ما نمي‌توانيم مورد درمان قرار بگيريم؟ بنده در سال 85 با وزن 53 کيلو با مراجعه به چند دکتر تغذيه (که پرونده همه آنها موجود است) و 6 ماه انجام ورزش مداوم (که مدارک اينها نيز موجود و قابل ارائه است) توانسته ام 7 کيلو به وزن خودم اضافه کنم. آيا اشتباه کرده‌ام که در آستانه ازدواج تصميم به اين کار گرفته‌ام؟

5. آيا امکان ندارد من با 29 سال سن و ماهي 300 هزار تومان قسط (که مدارک اين قسط‌ها هم قابل ارائه است) مشمول رافت اسلامي بشوم؟ آيا ما بايد تاوان اشتباه اين مسوولين را بدهيم. آيا آنها مي‌دانند كه چه كسي در غياب 2 ساله ما بايد خرج زندگي خانواده‌مان را تامين كند. آيا دولت محترم خرج زندگي خانواده ما را طي دوران خدمت متقبل مي‌شود آيا زيان‌هاي وارده به ما را در اين مدت پاسخگو خواهد بود. آيا قسط‌هاي ما را پرداخت خواهد کرد؟ اين اقدام نه تنها دامن 50 هزار نفر را خواهد گرفت بلکه بر روي زندگي 200 هزار نفر تاثير خواهد گذاشت.

صدا و سيما در اخبار بارها و بارها خبر ارسال ابلاغيه‌اي وظيفه عمومي آلمان را به يک نوزاد ۴ ماهه منتشر کرد، در اين خبر **** وظيفه آلمان زمان خدمت اين نوزاد را سال تولد فرض کرده و اشتباه کرده و خيلي ساده هم پوزش خواسته. چرا خبر اين ۵۰ هزار نفر که ابلاغ دريافت کردند در تيتر خبرها نيست

گفتي است، «بازتاب» آماده است توضيحات سازمان وظيفه عمومي را درباره روند ابلاغ، اجرا و لغو اين قانون و پديده جديد منتشر نمايد.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حاجی:
طبق اين قانون که تنها حدود سه ماه اجرا شد،

دیدی عمو حرف من درست بود؟ فقط سال 82 اونم 3 ماهی که قانون 20 بود..

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عمو rax جان
خوبی داداش بابا ایول
دیدم خبر رو ، خدا کنه حق با تو باشه ، اگر اینجوری بشه یک شیرینی جالب پیش من داری
میگم خدا کنه اون سه ماه - سه سال نباشه
در ضمن من حساب کردم اگر اینا تو سه ماه 50 هزار نفر رو معاف کرده باشند ظرف سه سال باید 600 هزار نفر را معاف کرده باشند
نسبت ببندید هر سه ماه 50 هزار نفر اونقت می تونید 3 سال رو در بیارید
قربان همگی

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
msn63 من گه گفتم تو صفحات قبلی که اینا قبلا تصمیم شونو گرفتن
دوستان لینک اعتراض پتیشن
http://www.persianpetition.com/sign.aspx?id=17e96800-abb3-48ef-b45d-61b10a39b965
را در امضاء هاتون قرار بدید به خدا دعای خیر پشت سرتونه
وجدانن بیاید یک بار جلوی این سازمان بی درو پیکر بایستیم

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بالاخره بازتاب هم یک مطلب در این رابطه منتشر کرد (چون بازتاب فیلتر است، کپی/ پیست کردم)

توضيح **** وظيفه درباره لغو معافيت چاق و لاغرها چيست؟

طبق اين قانون که تنها حدود سه ماه اجرا شد، افرادي که نسبت قد به وزنشان از عددي بالاتر يا از عدد ديگري پايين‌تر بود، از خدمت وظيفه معاف مي‌شدند. بنا بر برخي تخمين‌ها تعداد آنها ۵۰ هزار نفر برآورد مي‌شود....آيا تقلبي صورت گرفته است؟ آيا اين فراخوان به منظور کشف آن تقلب‌هاست؟ اگر اين‌طور است چرا کساني که کوتاهي کرده‌اند پاسخگو نيستند؟ ۲۵ فروردين ۱۳۸۶ - بعد از ظهر ۲۰:۱۰ تعداد بازديد: 6654 كد خبر: ۶۴۶۷۷

با گذشت ۴۰ روز از فراخواني به خدمت مشمولان معاف‌شده با چاقي و لاغري، اعتراض اين جونان با اين بهانه که هنوز توجيهي براي اقدام **** وظيفه مطرح نشده، ادامه يافته و در حال گسترش است.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، در سال 82 سازمان **** وظيفه، قانوني در مورد معافيت‌هاي پزشکي قد و وزن را اجرا کرد که بر اساس آن شمار زيادي از جوانان که مشکل لاغري يا چاقي داشتند، کارت معافيت دائم دريافت کردند.

طبق اين قانون که تنها حدود سه ماه اجرا شد، افرادي که نسبت قد به وزنشان از عددي بالاتر يا از عدد ديگري پايين‌تر بود، از خدمت وظيفه معاف مي‌شدند، اما از آنجا که اين اعداد سهل‌گرايانه به کار گرفته شده بود، عده زيادي که بنا بر برخي تخمين‌ها تعداد آنها ۵۰ هزار نفر برآورد مي‌شود، از اين قانون استفاده کرده و کارت معافيت دائم دريافت کردند.

اما تنها حدود سه ماه بعد، مسئولان **** وظيفه عمومي با اشاره به گزارش‌هاي حاکي از ناعادلانه بودن اجراي اين قانون، اجراي آن را به حال تعليق درآورد.

اما از اواخر سال گذشته اين سازمان اعلام کرده، در حال بررسي اين معافيت‌هاست تا کساني که با اين قانون معاف شده‌اند را دوباره به خدمت فرابخواند. يعني فراخوان دوباره معاف شدگان از خدمت پس از 4 سال در زمان صلح.

هرچند به نظر مي‌رسد مسئولان **** وظيفه اجراي عدالت بين معاف‌شدگان با ديگر مشمولان را به عنوان توجيه بيان کنند، معاف‌شدگان با اشاره به اصل حقوقي «قانون عطف بما سبق نمي‌شود»، چنين اقدامي را عجيب و بي‌معنا مي‌دانند.

بر پايه آخرين گزارش‌ها، اين جوانان در قالب‌هاي متفاوت به اعتراض با اين رويه پرداخته و علاوه بر نامه‌نگاري با مسئولان، حتي به راه‌انداري سايت‌ها و وبلاگ‌هايي با عناوين چاق‌ها و لاغرها روي آورده‌اند.

يکي از اين جوانان نيز در پيامي به بازتاب نوشت: همه کساني که معاف شده‌اند، بر اساس اين معافيت براي زندگي خود برنامه‌ريزي كرده‌اند:
• عده‌اي در اين بحران كار، با هزار و يك زحمت مشغول به كار شده‌اند (شما خود در جريان هفت خوان آزمونها و گزينش‌هاي استخدام آشنا هستيد).
• عده‌اي براي خود كار مي‌كنند .
• عده‌اي قرارداد بسته‌اند و بايد فلان پروژه را تا فلان زمان به اتمام برسانند. ضرر آنها را چه كسي جبران مي‌كند؟
• عده‌اي خرج خانواده مي‌دهند و يا قسط دارند.
• عده اي ازدواج كرده‌اند عده‌اي بچه دارند .
• عده‌اي از كشور رفته‌اند.
• ....
اين عدم ثبات راي به چه معني است؟
1. آيا به نظر شما حتي اگر قانون اشتباه بوده، نبايد مجريان آن و اشخاصي كه قانون را وضع كرده‌اند مورد بازخواست قرار بگيرند تا اينكه سرنوشت و امنيت رواني عده كثيري بازيچه شود؟ آيا به جنبه‌هاي رواني اين قضيه براي خود اين افراد و خانواده آنها انديشيده‌ايد؟

2. گيريم اين قانون عادلانه نبوده است. اما آيا همه جاي اين کشور عدالت اجرا مي‌شود؟ شايد چون اين قانون، قانوني بوده که فقير و غني نمي‌شناخته، ناعادلانه است؟ آيا خريد خدمت سربازي عادلانه بوده است؟ چرا كارتهاي معافي خريد خدمت باطل نمي‌شود؟ چرا کساني که در خارج از کشور بوده‌اند به هنگام برگشت مي‌توانند اقدام به خريد سربازي کنند؟

3. آيا تقلبي صورت گرفته است؟ آيا اين فراخوان به منظور کشف آن تقلب‌هاست؟ اگر اين‌طور است چرا کساني که کوتاهي کرده‌اند پاسخگو نيستند؟

4. آيا سوء استفاده در چاق و لاغر بودن افراد با کاهش وزن اتفاق افتاده است؟ بنده در زمان معافي 52 کيلو بوده‌ام با قد 178، حالا شدم 59 کيلو. اين جرم است؟ آيا ما نمي‌توانيم مورد درمان قرار بگيريم؟ بنده در سال 85 با وزن 53 کيلو با مراجعه به چند دکتر تغذيه (که پرونده همه آنها موجود است) و 6 ماه انجام ورزش مداوم (که مدارک اينها نيز موجود و قابل ارائه است) توانسته ام 7 کيلو به وزن خودم اضافه کنم. آيا اشتباه کرده‌ام که در آستانه ازدواج تصميم به اين کار گرفته‌ام؟

5. آيا امکان ندارد من با 29 سال سن و ماهي 300 هزار تومان قسط (که مدارک اين قسط‌ها هم قابل ارائه است) مشمول رافت اسلامي بشوم؟ آيا ما بايد تاوان اشتباه اين مسوولين را بدهيم. آيا آنها مي‌دانند كه چه كسي در غياب 2 ساله ما بايد خرج زندگي خانواده‌مان را تامين كند. آيا دولت محترم خرج زندگي خانواده ما را طي دوران خدمت متقبل مي‌شود آيا زيان‌هاي وارده به ما را در اين مدت پاسخگو خواهد بود. آيا قسط‌هاي ما را پرداخت خواهد کرد؟ اين اقدام نه تنها دامن 50 هزار نفر را خواهد گرفت بلکه بر روي زندگي 200 هزار نفر تاثير خواهد گذاشت.

صدا و سيما در اخبار بارها و بارها خبر ارسال ابلاغيه‌اي وظيفه عمومي آلمان را به يک نوزاد ۴ ماهه منتشر کرد، در اين خبر **** وظيفه آلمان زمان خدمت اين نوزاد را سال تولد فرض کرده و اشتباه کرده و خيلي ساده هم پوزش خواسته. چرا خبر اين ۵۰ هزار نفر که ابلاغ دريافت کردند در تيتر خبرها نيست

گفتي است، «بازتاب» آماده است توضيحات سازمان وظيفه عمومي را درباره روند ابلاغ، اجرا و لغو اين قانون و پديده جديد منتشر نمايد.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام عمو rax جان
خوبی داداش بابا ایول
دیدم خبر رو ، خدا کنه حق با تو باشه ، اگر اینجوری بشه یک شیرینی جالب پیش من داری
میگم خدا کنه اون سه ماه - سه سال نباشه
در ضمن من حساب کردم اگر اینا تو سه ماه 50 هزار نفر رو معاف کرده باشند ظرف سه سال باید 600 هزار نفر را معاف کرده باشند
نسبت ببندید هر سه ماه 50 هزار نفر اونقت می تونید 3 سال رو در بیارید
قربان همگی

نه دیگه.. قانون 20 3 ماه بود 50 هزتار معاف شدن..بعدش کردنش 15 ( 3 ماه اصلا ندادن) بعدشم که ورچیده شد..پس تعداد 15 و اونایی 15+ بیماری بودن انقدرا نبود که بخوان فشاری روشون بیارن..

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رضا می نویسد :

من با داشتن فوق ديپلم به عنوان کارگر روز مزد کار ميکنم بعد از چند بار قرار داد چند روزه وچند ماهه بستن بلاخره کارفرما مجبور بود با بستن قرارداد بلند مدت مرا بيمه کند اما فکر ميکنيد با لطف سردار کارگر کارفرماي من که دنبال بهانه مي گشت چه کرد؟ اصلا نياز به فکر کردن نداردمن بيکار شدم حال بااين فرض که هيچ اتفاقي هم نيفتد و چند روز ديگر بگن ببخشيد جواب دختر دوماهه من راکه ميدهد
در اين يک هفته گذشته هنوز به زنم چيزي نگفتم مي ترسم استرس اين مسئله روش که دوران بعد از زايمان رو ميگذرونه تاثير بگذاره الان مثل دو سه روزه گذشته اومدم کافي نت يکي از هم دانشگاهي ها فقط اون تو جريانه اين موضوع فکر کنم الان من از همتون بد بخت ترم

منبع : http://ebtal.mihanblog.com/Post-17.aspx

مردم ساکت نشینید و به ما کمک کنید با تشکر از یک یک شما
لینک اعتراض و امضاع : http://www.persianpetition.com/sign.aspx?id=17e96800-abb3-48ef-b45d-61b10a39b965

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کلا باید برخوردها و نگاههای غیر اصولی **** وظیفه رو مورد انتقاد قرار داد !

1- لزوم اجبار در زمینه خدمت سربازی
2 - مدت خدمت سربازی
3- قوانین پر از تناقض و دوگانگی در قوانین کفالت و ...
و چندین مورد دیگر ...

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا
اول از همتون تشکر می کنم ، به خدا خیلی گلید اصلا همه بچه های پی تی گلند
چرا ؟
چون بحث منطقی می کنند . بی خودی سروصدا بلند نمی کنند. همچنین از مدیر محترم تالار ها هم که با صبر اجازه فعالیت دادند تشکر می کند
به خدا دعا خیر پشت سرتونه

در جواب پست قبلی
باید بگم
1 - لزوم خدمت اجباری را قبلا یک پتیشن براش ایجاد کردن که من با سرچ تو گوگل پیدا کردم
http://www.persianpetition.com/sign.aspx?id=9c5e25b2-3a83-4473-aeb8-916df1c323e0
خیلی هم سروصدا شده بود سرش
2 - مدت خدمت سربازی : حق داری منم موافقم
3 -- قوانین پر از تناقض و دوگانگی در قوانین کفالت و ... : اره منم با شما هم حقیده هستم
ولی یک طرح دارم
که البته کسی از مسئولین گوش نمی ده ما شاید تو این چند روز 100 بار ایمیل زدیم به رئیس جمهور و .... ولی دریغ از یک ریپلای ساده
خدا شر ظالم را کم کند .

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا همتون گلید
نپرسید چرا چون از شما گل تر تو ایران پیدا نمیشه
به خدا مخلص مرام تک تکتونم
خواستم فقط یک تشکر از شما به نیابت کرده باشم

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا این خبر جدید

سردار مهدی محمدی فر درباره اعلام برخورد ناجا با افراد بدحجاب گفت؛ به این اقدام نمی توان، برخورد اطلاق کرد و تنها نسبت به این گونه افراد، اعمال قانون می کنیم. معاون پارلمانی و حقوقی نیروی انتظامی، دیروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب تصریح کرد؛ ویژگی لباس ها و نوع پوشش مشخص است و اگر برخلاف عرف قانونی رفتار شود، اعمال قانون صورت می گیرد.

وی تاکید کرد؛ به کسانی که خلاف شئونات و مقررات عمل می کنند تذکر داده شده و الان نیز اطلاع رسانی می شود و با متخلفان طبق ویژگی نوع لباس و مشخصات اعمال قانون می شود. وی درباره اقدام نیروی انتظامی مبنی بر فراخوان افرادی که به دلیل افزایش و یا کاهش وزن از خدمت سربازی معاف شده اند، عنوان کرد؛ به دلیل سوءاستفاده برخی افراد در یک مقطع زمانی خاص قرار شد افرادی که به این دلایل از خدمت سربازی معاف شده اند، دوباره مراجعه کنند تا چنانچه مشمول قانون معافیت بوده اند، معاف محسوب شوند در غیر این صورت به خدمت سربازی فراخوانده شوند.

معاون پارلمانی و حقوقی نیروی انتظامی، درباره اعلام نیروی انتظامی مبنی بر ضرورت به همراه داشتن کارت پایان خدمت برای جوانان، گفت؛ این اعلام برای مقابله با مشمولان فراری صورت گرفته و چنانچه جوانانی که در سن خدمت سربازی قرار دارند از رفتن به خدمت سر باز زند، وظیفه ملی خود را ادا نکرده اند
.

منبع : http://www.kargozaraan.com/Released/86-01-22/201.htm#34162

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خب بالاخره معلوم شد
و سر 50 هزار نفر را بریدند
امروز با خبر شدم که به چندین نفر تو تهران شروع کردن به نامه دادن
تهران را به خاطر اینکه شهر بزرگی بوده دست نگه داشته بودند که امروز شروع کردند

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کسی می‌داند حقوق سربازان وظیفه حدوداً چقدر است؟ (بر حسب مدرک تحصیلی ) و در دفترچه حساب کدام بانک ریخته می‌شود؟

pishgam

Registered User
لایک‌ها
0
ما قرار بريم پادگان شهداي كرمانشاه
تاريخ اعزام هم 3 ارديبهشت هست .
هر كسي قرار بره پيغام بزاره تا با هم اشنا بشيم

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
msn63 من نوکرتم اصلا دوست ندارم خبر بد برسونم
ولی خب چی کار کنم این ها اطلاع رسانی دقیق که نمی کنن آدم بفهمه
تو این 2-3 روز چند تا از بچه های تهرانی هم نامه دریافت کردند.

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بدون شرح

2ro6nnd.jpg

hamed23100

Registered User
لایک‌ها
1
حالا اونهايي كه بايد برن كمسيون مجدد اگر باقانون 20 معاف شدن ، دوباره با قانون چند بايد كمسيون برن؟

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چیزی نمی دونم
ولی ما بچه ها 20 -30 نفری شدیم تا به امروز هر شب تو یاهو کنفرانس میزاریم شما هم بیا از زبان خود کسی که نامه گرفته بپرس
بازم میگم دم همگیتون گرم
کنفرانس یاهو ساعت 10 الی 11 شب لطفا ای دی sarbaz_i را ادد کنید

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
ميگم بعد 14 ماه بچه هامونو اينجا ديدم. به گذشته نگاه مي كنم زود گذشته. ولي به اين 6 ماه باقي مونده نگاه مي كنم هنوز خيلي مونده.
از اعزامي هاي 2/12 ها بيان بشناسيمشون :) . الان دارند بعد آموزشي استراحت مي كنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا