• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام به مشمولین عزیر.من چند روزی هست که دوره اموزشی رو تموم کردم.من پادگان کرمانشاه(شهدای کرمانشاه-****)بودم.
کد این پادگان 185 هست.از روز یکم تا روز 5 نیرو میگرفتن.نمیدونم که این مورد همیشه هست یا نه.
کلا پادگان خیلی خوبی هست و به هتل کرمانشاه هم معروف هست.خیلی کم سخت گیری میکنن و کاملا با احترام رفتار میکنن.
یک نکته رو بگم که به افرادی که امریه هستن نصف بقیه اقلام میدن.مواردی مثل شامپو و لباس زیر و چند مورد دیگه رو اصلا نمیدن.پس یادتون باشه که حتما ببرید.
کل دوره 56 روز هست که با احتساب روزهای مرخصی میان دوره هست.معمولا 10 روز مرخصی میان دوره داده میشه.به ما چون به عید خوردیم 20 روز مرخصی دادن که در نوع خودش بی نظیر بود.
تهدیدهایی رو که میکنن اصلا جدی نگیرید.خیلی مراقب باشید که مریض نشید.مخصوصا سرما خوردگی.
میوه و خوراکی با خودتون حتما ببرید.
باز اگر سوالی داشتید من در خدمتم.pm بدید.

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان

من یک سوالی دارم شرایط معافیت کفالت چی هستش؟

پدر باید چند سال داشته با شه و سایر مشخصات چی هستش؟

در ضمن آدرس **** وظیفه تو تهران کجاست چون تلفنش رو گیر آوردم اما یا همش اشعاله یا آزاد هم باشه کسی جواب نمی ده؟
مرسی

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان

من پدرم متولد خرداد 1327 هستش و خودم تک پسر هستم و دارم کارهای فارغ اتحصیلیم رو انجام میدم مدک لیسانس . خب من می تونم معافیت کفالت بگیرم یا نه . خرداد امسال پدرم 59 سالش کامل میشه.

یه راهنمایی بکنید ممنون میشم

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
آقا حامد خوبي. با هم يكسال فاصله داريم. منم تو عيد آموزشي بودم.
اول از همه **** ولي آخر از همه نيرو انتظامي.

تو تهران بايد بياييد ميدان ****. مركز **** وظيفه اونجاست. سوالاتونم جواب ميدن

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان

من یک سوالی دارم شرایط معافیت کفالت چی هستش؟

پدر باید چند سال داشته با شه و سایر مشخصات چی هستش؟

در ضمن آدرس **** وظیفه تو تهران کجاست چون تلفنش رو گیر آوردم اما یا همش اشعاله یا آزاد هم باشه کسی جواب نمی ده؟
مرسی

برو اداره پست یک دفترچه **** وظیفه 500 تومانی بخر تا جواب تمام سئوالهایت را به طور موثق دریافت کنی!

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به مشمولین عزیر.من چند روزی هست که دوره اموزشی رو تموم کردم.من پادگان کرمانشاه(شهدای کرمانشاه-****)بودم.
کد این پادگان 185 هست.از روز یکم تا روز 5 نیرو میگرفتن.نمیدونم که این مورد همیشه هست یا نه.
کلا پادگان خیلی خوبی هست و به هتل کرمانشاه هم معروف هست.خیلی کم سخت گیری میکنن و کاملا با احترام رفتار میکنن.
یک نکته رو بگم که به افرادی که امریه هستن نصف بقیه اقلام میدن.مواردی مثل شامپو و لباس زیر و چند مورد دیگه رو اصلا نمیدن.پس یادتون باشه که حتما ببرید.
کل دوره 56 روز هست که با احتساب روزهای مرخصی میان دوره هست.معمولا 10 روز مرخصی میان دوره داده میشه.به ما چون به عید خوردیم 20 روز مرخصی دادن که در نوع خودش بی نظیر بود.
تهدیدهایی رو که میکنن اصلا جدی نگیرید.خیلی مراقب باشید که مریض نشید.مخصوصا سرما خوردگی.
میوه و خوراکی با خودتون حتما ببرید.
باز اگر سوالی داشتید من در خدمتم.pm بدید.

می‌خواستم بپرسم که روز اول که به پادگان رفتید چه کارهایی انجام دادید؟
آیا به شما مرخصی برای خرید اقلام و اندازه کردن لباس‌ها دادند یا نه؟ اگر جواب مثبت است چند روز؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره فکر کنم. پدرت بره تو 60 معافیت ردیفه. شیرنی فراموش نشه.

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

راستش تا امروز زیاد نمی دونستم که تو دفترچه آماده به خدمت شرایط معافی رو نوشته . خب باشه حتما میرم میگرم ولی تا فردا صبح بدجوری فکرم مشغوله میشه بهم بگید معاف میشم یانه پدرم متولد 4 خرداد 1327 هستش خودم هم تک پسرم .

فقط شکم روی سن پدر ونوشته های سایت **** وظیفه هست تو سایت **** وظیفه یک فرم برا معافی پدر 59 سال به بالا داره اونوقت تو فرم می پرسه مشغول به تحصیلی یا نه خب من دارم کارای فارغ تحصیلیم رو انجام میدم بعئ میگه اگر نیستی به سوال بعدی جواب بده اونجا میگه سن پدرت بالای 60 هست یانه ؟خب سن پدر 1327+59= میشه 1386 پس 59 سال تمام هست وارد 60 میشه بالاتر از 60 نیست ، اونوقت میگه اگ زیر 60 هست باید یه فرم دیگه پر شه که در اون حالت پدر باید شرایطی خاص داشته باشه ونیازمند مراقبت که شامل حالم نمی شه.

حالا با شرایطی که دارم معافیت کفالت شامل حالم میشه یانه ؟

خیلی ازتون ممنونم
مرسی

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
ببین دوست عزیز(البته با اجازه) برای معافی گرفتن باید کفش آهنی پات کنی
تا وقتی هم که معافی ایشالا دستت بیاد یه 7-6 ماهی طول میکشه( شایدم بیشتر) و احتمالا تا اون موقع سن پدرتون بیشتر از 60 شده
پس شما حتما اقدام کن و سفت پیگیر کارت باش !
اینها اگر معافی حق مسلمت هم باشه خیلی طول میدن بلکه پشیمون شی(اگه خواستی چندین مورد که خودم دیدم رو برات بگم)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
می‌خواستم بپرسم که روز اول که به پادگان رفتید چه کارهایی انجام دادید؟
آیا به شما مرخصی برای خرید اقلام و اندازه کردن لباس‌ها دادند یا نه؟ اگر جواب مثبت است چند روز؟
روز اول چون همه نیروها نیومدن کاره خاصی نمیکنید.بیکار.
ما 4 شنبه رسیدیم ولی رسما از شنبه همه چیز شروع شد.
بعد که اقلام و وسایل رو دادن مرخصی ندادن.یک نفر اونجا هست که با یک نگاه ویک متر سایزت رو مینویسه روی کاغذ و بعد از اون هم از انبار وسایل رو تحویل میگیرید.
پادگان ما خیلی کم مرخصی میدادن.یعنی ما 24 روز قبل از عید که اونجا بودیم یک مرخصی 6 ساعته فقط دادن.

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
روز اول چون همه نیروها نیومدن کاره خاصی نمیکنید.بیکار.
ما 4 شنبه رسیدیم ولی رسما از شنبه همه چیز شروع شد.
بعد که اقلام و وسایل رو دادن مرخصی ندادن.یک نفر اونجا هست که با یک نگاه ویک متر سایزت رو مینویسه روی کاغذ و بعد از اون هم از انبار وسایل رو تحویل میگیرید.
پادگان ما خیلی کم مرخصی میدادن.یعنی ما 24 روز قبل از عید که اونجا بودیم یک مرخصی 6 ساعته فقط دادن.

با تشکر برای پاسخ‌ات

چند تا سئوال دیگر :

تیغ اجازه می‌دهند ببریم یا نه؟ (اگر نه برای اصلاح صورت و نظافت شخصی چه کردید)

حمام چه مدت یکبار و به مدت چند دقیقه است؟

افتادن در **** ربطی به انتخاب گزینه‌های دفترچه اعزام به خدمت داشت یا نه؟

وسایل‌ات را روز اول داخل چی ریختی و همراه خودت بردی (آخه شنیدم بعضی پادگان‌ها نمی‌گذارند ساک برزنتی به همراه بیاوری و فقط ساک پلاستیکی)

کمد برای گذاشتن وسایل‌ات در اختیارت گذاشتند یا نه؟(قفل هم داشت یا قفل کوچک باید با خودمان داشته باشیم)

master.

Registered User
لایک‌ها
16
برو خدا پشت و پناهت ... ما 2 سال پیش رفتیم
آموزشیش که عالی ... کلی خوش گذشت
5.gif
... البه من بابل ... **** بودم
بعدشم 6 ماه اول مثل برق میگذره ... اون بقیش برق از سر آدم میپره تا بگذره !
36.gif

حسام تو بابل بودی ؟ **** ؟ :blink: :blink: :blink: جلو خونه ما تو سرباز بودی و خبر نداشتیم ..
127fs3556139.gif
مشتی کی رفتی ؟ چه سالی ؟

master.

Registered User
لایک‌ها
16
در ضمن ارتش پوست ادمو میکنن ... من افتادم یگان ویژه ارتش ... (البت فعلا دانشجو میباشیم ...) بعد از فارغ التحصیلی ...خدا بدادمون برسه ...

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
رفتم دفترچه **** وظیفه رو گرفتم ،به طور کامل شرایط معافیت کفالت درش ذکر شده و نوشته پدر بیش از 59 سال تمام داشته باشد . و یک مورد دیگه پدر کمتر از 59 سال و نیازمند مراقبت که این دومی تو سایت **** وظیفه به اشتباه نوشته شده زیر 60 سال و نیازمند مراقبت . که احتمالا شاید سایت رو به روز نکردن برای همین به دوستان هم پیشنهاد میکنم اول از همه دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی رو بگیرن و با دقت مطالعه کنند چون به سایت هم نمیشه اعتماد کرد چون دیر به دیر شاید آپدیت بشه ولی تو دفترچه اطلاعات معتبرتر و درست تر هست.

در جدول در خواست کفالت،شرایط احراز و مدارک لازم(مرحله اول) در صفحه 26 دفترچه نوشته:

پدر بالاتر از 59 سال: پدر مشمول(مکفول)بیش از 59 سال تمام دارد.
و در صفحه 28 مربوط به جدول مدارک مورد نیاز در مرحله دوم جهت معافیت کفالت نوشته:

پدر بالاتر از 59 سال(ورود به 60 سالگی)

با این حساب پدر من که متولد خرداد 1327 هست با جمع این عدد با عدد 59 که میشه خرداد 1386 ، به سن 59 سال تمام در خرداد 1386 میرسه و وارد 60 سالگی میشه و من از این تاریخ می تونم اقدام برای گرفتن معافیت کفالت کنم.
تو این مدت هم بهتره کارهای فارغ التحصیلی رو سریعتر انجام بدم.

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز
رفتم دفترچه **** وظیفه رو گرفتم ،به طور کامل شرایط معافیت کفالت درش ذکر شده و نوشته پدر بیش از 59 سال تمام داشته باشد . و یک مورد دیگه پدر کمتر از 59 سال و نیازمند مراقبت که این دومی تو سایت **** وظیفه به اشتباه نوشته شده زیر 60 سال و نیازمند مراقبت . که احتمالا شاید سایت رو به روز نکردن برای همین به دوستان هم پیشنهاد میکنم اول از همه دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی رو بگیرن و با دقت مطالعه کنند چون به سایت هم نمیشه اعتماد کرد چون دیر به دیر شاید آپدیت بشه ولی تو دفترچه اطلاعات معتبرتر و درست تر هست.

در جدول در خواست کفالت،شرایط احراز و مدارک لازم(مرحله اول) در صفحه 26 دفترچه نوشته:

پدر بالاتر از 59 سال: پدر مشمول(مکفول)بیش از 59 سال تمام دارد.
و در صفحه 28 مربوط به جدول مدارک مورد نیاز در مرحله دوم جهت معافیت کفالت نوشته:

پدر بالاتر از 59 سال(ورود به 60 سالگی)

با این حساب پدر من که متولد خرداد 1327 هست با جمع این عدد با عدد 59 که میشه خرداد 1386 ، به سن 59 سال تمام در خرداد 1386 میرسه و وارد 60 سالگی میشه و من از این تاریخ می تونم اقدام برای گرفتن معافیت کفالت کنم.
تو این مدت هم بهتره کارهای فارغ التحصیلی رو سریعتر انجام بدم.

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
ببین دوست عزیز(البته با اجازه) برای معافی گرفتن باید کفش آهنی پات کنی
تا وقتی هم که معافی ایشالا دستت بیاد یه 7-6 ماهی طول میکشه( شایدم بیشتر) و احتمالا تا اون موقع سن پدرتون بیشتر از 60 شده
پس شما حتما اقدام کن و سفت پیگیر کارت باش !
اینها اگر معافی حق مسلمت هم باشه خیلی طول میدن بلکه پشیمون شی(اگه خواستی چندین مورد که خودم دیدم رو برات بگم)

سلام دوست عزیز
این طور که دفترچه رو خوندم معافیت کفالت شامل حالم میشه پدر باید بیش از 59سال تمام داشته باشد و وارد 60 سالگی شود با جمع کردن عدد 59 با تاریخ تولد پدر میشه این رو حساب کرد . وخدارو شکر که شامل حالم میشه تا یک ماه دیگه.

و یکی از دوستام که پلاتین تو دستش داشت (ظاهرا در گذشته تصادف کرده بود و تو دستش پلاتین گذاشته بودن)بعد از 2 الی 3 هفته کارت معافی رو براش فرستادن که برای من هم جالب بود. و برای کارهای گرفتن معافی به من گفت که زیاد وقتش گرفته نشد.

مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا